Thierry in de bocht!

 

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: vrijdag 26 februari 2021 14:03
Aan: t.baudet@tweedekamer.nl
Onderwerp: Hoe is deze misdaad mogelijk?

Thierry, vraag je je ook even af hoe Demmink mogelijk is?

Het Neurenberg proces was illegitiem? Hoezo dan? Met terugwerkende kracht mag je de daders van de Holocaust niet meer berechten? Wat bedoel je nou?  Achter Mengele en Eichmann mochten we ook niet aan? Simon Wiesenthal was zeker niet goed bezig?

Wel geef ik je gelijk om weg te lopen bij het interviewtje met Emma Wortelboer.

Mvg

Wim

 

 

Sorry hoor, als een misdadig (Nazi) regime weet ik hoeveel miljoenen mensen vermoord, dan hoeven ze niet meer met terugwerkende kracht berecht te worden? Oh? Dus Kaltenbrunner, Keitel, Streicher en de rest van Neurenberg hadden niet de strop moeten krijgen? Dat is illegitiem? Dat had met een “democratisch systeem” opgelost moeten worden? Hoe dan? Leuk voor alle oorlogslachtoffers die we op 4 mei herdenken!

Ach, en Demmink is onschuldig? Dat is wel het principe dat je aanhangt? Vindt Theo Hiddema Baybasin nog steeds de “drugscrimineel”?  Maar je ziet wel dat er een doofpotcultuur op gang komt als Demmink weer in het nauw komt?

Wernher von Braun en Walter Dornberger, de brainchilds van Hitler’s V1 raket mochten zeker ook de NASA groot maken? Af en toe moet je een oogje toeknijpen, Thierry! Een man op de maan is veel groter dan honderdduizend dode Londenaren! Hypocrisie ten top!

Leuk weetje: Alicia de Bielefeld, de eerste buitenechtelijke dochter van Bernhard is door hem verwekt bij de dochter van Wernher von Braun en Hanna Reitsch, de testpilote voor Hitler! Vandaar dat hij niks wilde zeggen over haar afkomst! Bernhard was zooo’n bewonderaar van Hanna!

Wernher en Hanna in Huntsville, America. Rendez vous!

Hitler feliciteert Hanna. Hanna kon alles! Zelfs een onbemande raket vliegen! Je moet er toch niet aan denken dat Wernher eerder de atoombom had uitgevonden dan de Amerikanen? Dat hebben de joden Einstein en Oppenheimer gedaan!

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

6 reacties op Thierry in de bocht!

 1. Hoi Wim, Thierry heeft hier al op geantwoord.
  Er zit onderscheid in de juridische legitimiteit en de morele legitimiteit. Thierry bedoelde het eerste.
  Hij weet waarover hij praat. Thierry staat daarin niet alleen.
  Zie zijn boek ook De aanval op de natiestaat vanaf blz. 139.
  De overwinnaars (de landen waaraan Dtsld zich had overgegeven) gebruikten het recht van henzelf i.p.v. die van de rechten van de mens c.q. i.p.v. het internationaal recht.
  Het klinkt als best gek maar juridisch snijdt het hout.
  Het was een terloopse, wellicht overbodige opmerking, maar het geeft alleen weer hoe toentertijd dat ook zo leefde in de publiek opinie.
  Marc

  Like

 2. yvonne zegt:

  Het zal velen niet ontgaan zijn dat de vrijheidskaravaan van Forum voor Democratie momenteel door het land trekt. De partij krijgt tijdens bijeenkomsten vooral vragen over corona, maar er komen ook andere onderwerpen voorbij. Zo zijn er mensen die vragen stellen over de zaak-Demmink.

  Vandaag kreeg Kamerlid Wybren van Haga een vraag over Demmink nadat de karavaan was neergestreken in Den Bosch. Een vrouw uit het publiek wilde weten wat FVD met deze zaak gaat doen.

  “Dat is een zaak die al heel erg lang speelt en waar verschillende politici hun tanden op hebben stukgebeten. Volgens mij heeft Pieter Omtzigt er ook eens een keer uitvoerig onderzoek naar gedaan en hij werd toen teruggefloten. Er werd verteld: je houdt er nu mee op.”

  https://www.ninefornews.nl/van-haga-over-zaak-demmink-deksel-moet-van-de-beerput/

  Like

 3. Wim Dankbaar zegt:

  Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
  Verzonden: zondag 28 februari 2021 12:25
  Aan: ‘Haga, W. van’
  CC: t.baudet@tweedekamer.nl
  Onderwerp: RE: Zaak Lisa

  Beste Wybren en Thierry,

  Ik hoor u onlangs zeggen op uw youtube kanaal dat u de zaak Demmink zou willen/durven oppakken als u aan de macht komt. Dat hebben we ook eerder van Fred Teeven gehoord. Maar die ging gelijk in zijn rode pluche mand liggen toen hij Staatsecretaris werd.

  Blijkbaar krijgt u de vraag steeds weer op uw verkiezingsbijeenkomsten. Mag ik u adviseren om bij de kwestie Joost Knevel/Bodegraven weg te blijven? Dit is echt allemaal grote bullshit van een fantast. En zelfs als het dat niet is, dan zit er geen enkele bewijskracht aan, want deze kennelijk getraumatiseerde jongen krijgt na 35 jaar opeens de meest rare herinneringen terug.

  Toch wil ik u adviseren om de zaak Demmink wel als speerpunt te gebruiken in uw campagne. Maar dan moet u zich concentreren op de kwestie Omtzigt. Dat zijn geen onbewijsbare “geruchten”. Dat komt onder meer van Erik de Vlieger en Yves Gyrath, en dat zijn bepaald geen dorpsgekken. Bovendien heeft Omtzigt nooit ontkend dat hij zich kalt heeft laten stellen onder druk van zijn partijleider Buma die weer geïnstrueerd werd door onze eigen MP Mark Rutte! De hoogste politicus van het land die een kamerlid “verbiedt” om kamervragen te stellen over een heikele kwestie! Een grotere verkrachting van de democratische rechtsorde bestaat er toch niet? Het is toch volstrekt legitiem om hier kamervragen over te stellen? Hoe zit dit nou en wat is er van waar? U zegt zelf dat Omtzigt “teruggefloten” is. Staat hem netjes als de politicus met het meest dappere imago van het land als de voorvechter in de toeslagenaffaire. Maar nu is hij stil? Dat is toch slap? En Rutte doet ook of hij van niets weet? Die man zit gewoon keihard te liegen! Dat is toch leuk als je dat in de Kamer boven water krijgt? Of zou Pieter ook zo slap zijn om zich achter een leugen van de MP te scharen? Die gaat zeker zeggen: “Rutte heeft gelijk als hij zegt dat dit nooit is gebeurd”? Oud kamerlid Bontes kan dit ook bevestigen hoor! Dan is er toch wel wat aan de hand met meneer Demmink en zijn apparaat eromheen? Als FvD nu wel het lef heeft om de ondersteen van dit verhaal boven te krijgen, daar win je toch stemmen mee? Eindelijk eens een partij die zich niet knevelen door een foute macht!

  Ik snap werkelijk niet dat je kunt toegeven dat een kamerlid zich laat commanderen door de MP die jullie van zijn troon willen stoten, maar dan zegt: Daar moeten we voorlopig maar niks aan doen? Ben je dan voor verandering van de status quo?

  Mvg

  Wim Dankbaar

  Meer informatie:

  https://rechtiskrom.wordpress.com/2020/10/23/vragen-aan-pieter-omtzigt/

  https://rechtiskrom.wordpress.com/2020/12/21/de-hete-aardappel-joris-demmink/

  Van: Haga, W. van [mailto:w.vanhaga@tweedekamer.nl]
  Verzonden: donderdag 22 oktober 2020 19:59
  Aan: Wim Dankbaar
  Onderwerp: Re: Zaak Lisa

  Geachte heer Dankbaar,

  Ik ben lid van FvD, maar nog niet officieel aangesloten.
  Met vriendelijke groet,

  Wybren van Haga

  Op 22 okt. 2020 om 19:53 heeft Wim Dankbaar het volgende geschreven:

  Geachte heer van Haga,

  Bent u nu aangesloten bij FvD?

  Mvg

  Wim

  Van: Haga, W. van [mailto:w.vanhaga@tweedekamer.nl]
  Verzonden: donderdag 22 oktober 2020 19:45
  Aan: ‘Wim Dankbaar’
  Onderwerp: RE: Zaak Lisa

  Geachte heer Dankbaar,

  Nee, ik heb hier niets over meegekregen. Ik ontvang momenteel honderden berichten per dag en het duurt even, voordat ik alle informatie heb kunnen lezen, bekijken en beluisteren. Dank voor het doorsturen!

  Vriendelijke groet,

  Wybren van Haga

  ir W.R. van Haga
  Kamerlid
  Tweede Kamer der Staten-Generaal

  Plein 2, Den Haag
  E w.vanhaga@tweedekamer.nl
  I http://www.tweedekamer.nl

  Van: Wim Dankbaar
  Verzonden: donderdag 22 oktober 2020 10:53
  Aan: Haga, W. van
  Onderwerp: Zaak Lisa

  Geachte heer van Haga,

  Heeft u iets over de zaak Lisa meegekregen?

  https://rechtiskrom.wordpress.com/2019/02/23/afgewezen-kamervragen-over-zaak-lisa/

  https://rechtiskrom.wordpress.com/2019/02/17/de-zaak-lisa-joris-demmink-weer-in-de-fout/

  Met vriendelijke groet,

  Wim Dankbaar

  Like

 4. N.E. Derlander zegt:

  Beste heer Dankbaar,

  Over bewijskracht gesproken: zei minister Donner in de casus Demmink niet “er is geen enkel bewijs van rook, laat staan vuur”? En dan vindt u dat er geen onderzoek meer hoeft plaats te vinden?

  Ik weet niet wat van het verhaal Knevel/Bodegraven wel of niet klopt, maar daarom juist zou een gedegen onderzoek, op basis van de ingediende aangifte, m.i. op zijn plek zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s