Faek Mustafa: Getuige moord op Marianne Vaatstra

Faekie,

Ad 14: Het is op zijn minst vreemd dat Mustafa zijn uitspraken op de zitting van 4 november 2019 niet meer weet te herinneren. De raadsman van Dankbaar heeft deze uitspraken genoteerd omdat ze zo opmerkelijk waren:  “Ik heb vanaf dag 1 verteld wat ik weet over de zaak.” en: “Vanaf dag 1 heb ik gezegd: ik ben bereid om mee te werken en wel volledig.”

Faekie, ben je bereid om mee te werken? Wil je dan voor de rechter vertellen wat je op dag 1 hebt verteld aan de politie?

Als je vragen hebt, Wim? Voor de rechter!

Ga je dan ook zeggen dat het OM de verkeerde Ali Hassan in Istanbul heeft gearresteerd? Ga je dan ook uitleggen dat het OM je dit nooit heeft gevraagd in het kader van het “Onderzoek Ali H.”?

https://rechtiskrom.wordpress.com/2020/05/29/mijn-voorlopige-repliek-tegen-de-repliek-van-faek-mustafa/

Hey Faek, waarom is je mooie Mimaya nu bij je weggegaan? Door Wim of door je leugens? Wat deed je eigenlijk na middernacht op de Keningswei op je crossfiets met gele vlammetjes?

Faekie, ik blijf je beschuldigen dat je alles weet van de moord op Marianne Vaatstra in de caravan van Wolfgang. Klaag je me nog een keer aan? En maak je dan wél bezwaar als het OM je aangifte niet vervolgt?

Dat je hebt meegeholpen om Marianne’s lijk te dumpen in het weiland kunnen we je ook nog wel vergeven hoor. Je was toch maar 15?

Of wil je niet meer uitleggen dat je Isabella hebt bedreigd met de boodschap: Als je niet stopt met praten , word jij ook vermoord! Dat snap ik wel, want daarmee zeg je dat je de ware toedracht kent.

Was alleen Stephanie je vriendinnetje, of had Isabella ook een foto van je op zak? Je deed het wel goed bij de vrouwtjes, niet?

Van: isabel 
Verzonden: zaterdag 23 februari 2019 21:34
Aan: Wim Dankbaar
Onderwerp: Re: Faek had genoeg vrouwen

Ik heb faek toen farhad genoemd.

De foto heeft peter r de vries .

Heb ik nooit terug gekregen was geen pasfoto een foto met sneeuw bergen op achtergrond met hem vond dat bijzonder in die tijd geloofde ik dat in die landen geen sneeuw was.

From: Wim Dankbaar

To: Isabel

Sent: Saturday, February 23, 2019 6:52 PM

Subject: Faek had genoeg vrouwen

Lieve Isabella,

Je hoeft je echt niet te schamen dat je gecharmeerd was van Faek toen je 13 was en een fotootje van hem bij je droeg.

Ik maak nog steeds foute inschattingen op mijn leeftijd. Waarom heb je me nooit verteld dat Farhad je verteld heeft dat Faek bij de moord aanwezig was? Had ik dat maar eerder geweten!

Heb je mijn voorstel voor een proces tegen de Staat nog een keer heroverwogen? Jij kan je aangiftes tegen Faek opvragen. Ik niet.   

Mvg

Wim

Faek, Waarom heb je je facebooknaam nu veranderd van Faek Shuwan Mustafa naar Raul Foefoe Musti?

https://www.facebook.com/raul.foefoemusti

Schaam je je ergens voor? Wel zonde hoor, dat je een lekker wijf als Mimaya verknalt.

Heeft Mimaya je nooit gezegd dat je beter clean kan komen?

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

3 reacties op Faek Mustafa: Getuige moord op Marianne Vaatstra

 1. yvonne zegt:

  Lees ik nu goed dat Isabella haar foto van Faek aan Peter R. de Vries heeft gegeven? Wat is daarmee gebeurd? Heeft ze die ooit terug gekregen?

  Like

  • Wim Dankbaar zegt:

   Njet, Misschien wil Peter dat alsnog doen? Of misschien wil hij de foto wel openbaar maken? Deze foto heb ik van Isabella gekregen. Dit is de jongen die haar met de dood heeft bedreigd. “Als je niet stopt met praten, word jij ook vermoord!”

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s