Beste Ineke 2,

Ineke, kun je even uitleggen welk leed Klaske jullie heeft aangedaan? Als ik het dagboek van je moeder lees, dan zie ik vooral het leed dat het OM, Justitie en dus de Staat jullie heeft aangedaan.

Ineke Schotanus

hoi lees ik dat jij ook al gefeliciteerd word op je fb, onvoorstelbaar je hebt ons de laatste jaren zoveel leed aangedaan, en nu zeker met de eer strijken. Dit bewijst maar weer dat jij met je klokkeluidersbende alles uit jullie duim hebben gezogen, alleen om jezelf belangrijk te maken. Ik hoop en verzoek je om ons nu en voor altijd met rust te laten, en vooral ons moeder. ineke

Zeg Ineke, had je me niet even eerder kunnen vertellen dat je niet gediend was van nijn  contacten met je moeder? Had je me niet eerder kunnen vertellen dat jij het beter weet dan je moeder? Of heb je helemaal niet met haar en mijn onderzoek bemoeid? Is het nu een gebrek aan kennis van zaken? Ik mag toch hopen dat het niet wat anders is?

Weet je dat er na haar dood met Marianne’s Rabopasje is gepind?

https://rechtiskrom.wordpress.com/2015/03/21/het-pasje-van-marianne/

Had je ook kunnen lezen in het dagboek van je moeder hoor! Heeft je moeder je weleeens verteld dat ook het rekeningnummer klopte? Hoe rijmt dat met Jasper Steringa?

Weet je de politie van Jan Verkaik het bebleode trainingsjack van Ali Hassan heeft zoekgemaakt?

https://rechtiskrom.wordpress.com/2015/09/15/het-bebloede-trainingsjack/

Hoe rijmt dat met Jasper Steringa?

Ken je Isabella? Of heb je ook nooit gehoord dat zij op 3 mei 1999, 2 dagen na de moord, bedreigd is door Faek Mustafa met de boodschap: “Als je niet niet stopt met praten word jij ook vermoord!” Weet je ook dat de politie niks heeft gedaan met haar aangifte van deze doodsbedreiging? 

Dat is dus dezelfde Faek die samen met je moeder mijn faillissement heeft aangevraagd. Althans als we meneertje Yehudi Moszkowicz moeten geloven. Vraag je effe aan je moeder of dat klopt?

Wie strijkt er nu met de “eer”? Henk Mous, Cor Reijenga, Jan Verkaik en consorten toch?

Mvg

Wim

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s