Beste Ineke,

Ineke, doe jij anders even een antwoord geven op deze vraag?

Volgende vraag:  Heb jij deze email aan mij geschreven en gestuurd?

From: Maaike Terpstra

Sent: dinsdag 20 november 2012 14:57

To: wim dankbaar

Subject: RE: Maaike, waarom Jasper S niet de dader KAN zijn. Laat je niet ringeloren door het OM.

“voor de laaste keer LAAT ME MET RUST, ik wil NOOIT geen contakt meer met jou en je bende incl Klaske”

Of heeft je dochter Ineke dat gedaan op die woensdagmiddag dat Ineke je laptop in beslag nam om alles te wissen? Je kon dat toch ook aan Klaske bevestigen? Waarom dan niet aan mij of de rechter?

Ineke, leg je me ook even uit waarom je het getuigenverhoor van jou en Maaike wilt voorkomen? Je hebt mijn emailadres, had je al in bovenstaand mailtje. dank@xs4all.nl.

Och, je moeder is door Klaske en mij gehersenspoeld? En nog steeds is ze niet genezen? Jij bent niet gehersengespoeld? Wat weet je eigenlijk van het onderzoek, Ineke? Of heb je je net als Johan altijd afzijdig gehouden? Heb je haar dagboek eigenlijk weleens willen lezen?

https://vuur01.wordpress.com/2014/02/14/deel-2-dagboek-maaike-terpstra-moeder-marianne-vaatstra/

Deze e-mail is van 20 november 2012, twee dagen na de aanhouding van Jasper Steringa. Het is volkomen ongeloofwaardig dat Terpstra’s houding jegens Dankbaar van bewondering en sympathie plotseling zou zijn omgeslagen naar aversie en antipathie. Terpstra zelf heeft later aan haar vriendin Klaske Ferwerda gezegd dat deze e-mail door haar dochter Ineke Vaatstra (Schotanus) is geschreven en verzonden vanaf de laptop van Terpstra, waartoe I. Vaatstra toegang had. Dat wordt des te aannemelijker in het licht van enkele facebook-berichtjes die Ineke kort daarop aan Klaske Ferwerda zond:

Ineke Schotanus

hoi lees ik dat jij ook al gefeliciteerd word op je fb, onvoorstelbaar je hebt ons de laatste jaren zoveel leed aangedaan, en nu zeker met de eer strijken. Dit bewijst maar weer dat jij met je klokkeluidersbende alles uit jullie duim hebben gezogen, alleen om jezelf belangrijk te maken. Ik hoop en verzoek je om ons nu en voor altijd met rust te laten, en vooral ons moeder. ineke

Ineke Schotanus

hoorde dat je zometeen weer op de radio komt, mijn moeder is door jullie gehersenspoeld, jij hebt de fb pagina met dankbaar van us marianne. en jij me vertellen dat ik de moeite moet nemen om met mn moeder tepraten, hoe durf je. jij hebt beloofd, ja tegen een vrouw die die beschermt moet worden tegen mensen zoals jij en dankbaar waarom wil je zo graag op de voorgrond?, ben jij belangrijker dan de familie zelf? Waarom zoek je niet een andere hobby, en val ons niet LASTIG, en reageer aub niet in de media, je zet jezelf voor schut

Hier geeft de dochter zelf toe dat haar moeder beschermd moet worden tegen mensen als Ferwerda en Dankbaar.

(Wim: Maar er blijkt ook uit dat Ineke helemaal geen bange vrouw is, eerder brutaal en agressief om bijvoorbeeld valse mailtjes te schrijven uit naam van haar moeder en een vriendin van haar moeder de maat te nemen, niet geremd door kennis van zaken.)

Tijdens een getuigenverhoor zal Dankbaar Terpstra uiteraard ook willen vragen of de betreffende mail, waarin zij Dankbaar vraagt haar met rust te laten, daadwerkelijk door haar is geschreven. De betreffende e-mail is door de advocaat van Terpstra in de publiciteit gebracht, onder meer in het televisieprogramma RTL Boulevard, waaruit onderstaand screenshot afkomstig is :

De spelfouten “laaste” en “contakt” zijn dus verbeterd en het zinsdeel en “je bende incl Klaske” is weggelaten. Dit moest wel worden weggelaten. Het is immers zeer ongeloofwaardig dat Terpstra haar vriendin Klaske Ferwerda, die haar jarenlang heeft bijgestaan om de waarheid over de moord op haar dochter boven water te krijgen, als lid van een ‘bende’ zou typeren, laat staan plotseling nooit meer contact met haar zou willen. Dat is ook niet te rijmen met de zeer vriendschappelijke kerstkaart die Terpstra twee maanden later aan Ferwerda stuurde.

Dit is de “methode Moszkowicz” ten voeten uit! Op een landelijk medium Wim zonder wederhoor afbranden met vette leugens! Het begint al met de stelling dat het mailtje van Maaike afkomstig is. Maar waarom moet hij dan de spelfouten van Ineke verbeteren? Waarom moet  hij “en je bende incl Klaske” weglaten? Hoezo misleidend en manipulatief? Wie twijfelt er dan nog dat Moszkowicz vet liegt als hij blijft volhouden dat dit mailtje door Maaike is geschreven en gezonden? En Ineke nu “doodsbang” is om zijn stelling te bevestigen? En dan heb ik mijn geloofwaardigheid verloren? Let wel, het gaat hier om een mailtje van november 2012, een jaar voordat de procedures tegen Wim, zogenaamd van Maaike, beginnen!

Wie is er nu doodsbang voor een getuigenverhoor? Dat is vooral Moszko zélf, tenzij hij denkt dat het hem lukt om Maaike te laten bevestigen dat het mailtje inderdaad door haar is geschreven. En om Maaike te laten ontkennen dat ze tegen Klaske heeft gezegd dat het mailtje door Ineke is gestuurd (als gevolg van identiteitsfraude). Dat lukt natuurlijk nooit, alleen al niet omdat hij dan ook moet uitleggen waarom hij het mailtje voor RTL Boulevard heeft veranderd, en onderdelen heeft weggelaten om de geloofwaardigheid van zijn stelling niet te ondermijnen.

En hoe kan hij in een getuigenverhoor volhouden dat Maaike doodsbang is? Maaike is niet doodsbang geweest om Wim door Moszkowicz helemaal kaal te laten plukken. Voor in elk geval 7 ton aan ‘verbeurde’ dwangsommen, plus bijkomende kosten. Maaike is niet doodsbang geweest om Moszkowicz het faillissement van Wim te laten aanvragen, nota bene gezamenlijk met Faek Mustafa die getuige is geweest van de moord op haar dochter. En die nu ook vertegenwoordigd wordt door Moszkowicz! Maaike is niet doodsbang om supporters van Wim te ontvangen, zoals Goos Kooistra en precies te bevestigen wat Wim stelt:

Ze zei dat ze er ook nog steeds helemaal niets van geloofde dat Marianne dat stuk gefietst zou hebben, omdat ze zo bang was in het donker. Ze wees naar haar laptop en zei: ik krijg nog steeds mail van Wim maar ik moet aan mijn gezin denken, heb ook nog 16 kleinkinderen. Vind het prima dat ze doorgaan maar ze moeten mij er niet meer in betrekken.

En:

omdat ze in eerste instantie op haar laptop wees met het verhaal van: Ja, hun zijn nog steeds bezig maar ze moeten mij er niet in betrekken …. en van de andere kant: Ja ik moet rekening houden met mijn familie, met mijn 16 kleinkinderen, want anders dan zie ik die niet meer.

Maaike is zelfs niet doodsbang om zo recent als vorig jaar, een procespartij te ontvangen, Hans Mauritz, een man die nota bene ook aangeklaagd is uit haar naam door Moszkowicz, maar tegen wie nooit een contactverbod en/of geld is geëist.  Tegen wie ze voor een tweede keer bevestigt wat Wim stelt. Zijnde dat Terpstra niet bang voor mij is, mijn onderzoek en inspanningen nog steeds volgt en waardeert, niet wil dat ik daarmee stop, dat het dus niet haar wens is om mij te vernietigen, dat zij dat niet hardop durft te zeggen uit angst voor represailles van haar kinderen, het gevorderde (en toegewezen) contactverbod onmogelijk van haar kon komen, niet achter de procedures van Moszkowicz staat. Met andere woorden exact het tegenovergestelde van wat Moszkowicz uit haar naam (en dus valselijk) beweert.

Denkt u dat Moszko er een rotsvast vertrouwen in heeft dat Maaike zal bevestigen dat met haar is overlegd om een overeenkomst te sluiten met Micha Kat, die haar dagboek al 6 maanden op zijn site had staan, anders gezegd haar beweerde wens grof had geschonden?

Zie hieronder dat Moszko er alle vertrouwen in heeft. Met schouderklop en al. Great work, Micha! Om het dagboek van Maaike te publiceren! Ik zal je maar niet vragen om het te verwijderen in het kader van onze overeenkomst. Allemaal overlegd met Maaike, jaja!

Begint u te begrijpen wie er doodsbang is voor een getuigenverhoor van Maaike? U zult het nog beter begrijpen in navolgende delen van het zittingsverslag. Waarin onder meer behandeld wordt: Moszko maakt zich zorgen over Wim, vooral over zijn psychische gezondheid.

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

2 reacties op Beste Ineke,

 1. Wim Dankbaar zegt:

  J. Onno Dekker
  24 minutes ago
  User Info
  Is die Bram:
  – een luie zak?
  – een verlengstuk van de staatspropaganda?
  – uitermate dom?

  Ik krijg zo het idee: alle drie raak!
  Bram, lees eens het commentaar van Henk aangaande deze zaak in Welschmertz en trek
  de achtergrond van ‘Henk zonder achternaam’ eens na. Met AI zijn teksten makkelijk te
  filteren naar eenzelfde bron. Trollen bij de AIVD zijn fictie? Kom op lees es wat functiebeschrijvingen. Rusland was er heilig bij.

  Bram, waarschijnlijk heb je nog nooit een letter in de boeken van Yvonne Keuls gelezen en
  dat is je vergeven als je gewoon altijd al een 3 had voor begrijpend lezen.
  Bram, waarschijnlijk ben je doof, want hoor en wederhoor is erg zwak ontwikkeld of afwezig.
  Je kunt na het lezen contact opnemen met bijvoorbeeld Yvonne Keuls, Wim Dankbaar, Maurice de
  Hond, Sociale Databank Nederland, Gerard Aalders en heel veel ‘complotdenkers’. Slaap
  maar lekker meneer de journalist, maar werken als Sherlock Holmes of Ivans is er niet bij!
  Eerst feiten verzamelen (observeren), daarna verbanden leggen op basis van (combineren) en
  daarna (onwelgevallige) conclusies trekken.

  Brammetje begint met welgevallige (staats-) conclusies en gaat verder met ‘er zijn geen onwelgevallige verbanden’ en laat vervolgen de niet passende feiten weg of vervangt hen
  door een uitspraak van een staatsmuis.

  Met onwillige angsthazen is het slecht honden vangen! Met deze variatie heb ik niet de bedoeling
  een grap te maken, daarvoor zijn de beerputten in Nederland te groor en te diep. Maar een journalist die geen maarschappelijke verantwoording neemt is geen journalist! Van der L. staat de Rijksdag in brand op verscillende plaatsen tegelijk? Neen, collusie van gelijkgerichte journalisten
  zonder sprekend geweten en zonder enig historisch besef!
  De onnozelen slapen met een rein geweten, maar gij?

  Like

  • J. Onno Dekker zegt:

   Wim, heel veel sterkte in dit nieuwe jaar! Maar eigenlijk moet ik de angsthazen veel sterkte toewensen. We leven in een tijd waarin de franse regering une ‘maison de la science et des medias’ in het leven roept ‘contre les fake news’ voor meer grip van de staat op de vrije gedachte! Een parallel bestaat al in GB. Weinig verscil met NL. Hier heerst, in het zuiden, een hartgrondig wantrouwen tegen de staat. Zeer positief, want men houdt van
   burgerparticipatie! Net als in Nederland. (-;))–X
   Ik kan me niet ontworstelen aan de idee dat ons waanideeen worden opgedrongen, maar de goegemeente ontworstelt zich echter niet aan de greep van de waanideeen van de macht! Zak chips naast zak die zapt. (Zie de OBB verhalen)
   Hebt medelijden met deze stakkers!!!

   ing. J. Onno Dekker (geschoold complotdenker in fysica en metafysica)

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s