Eric Donk met twee belangrijke getuigen

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

3 reacties op Eric Donk met twee belangrijke getuigen

 1. Wim Dankbaar zegt:

  Laatste ontwikkelingen soap Marcel/Thomas/Haico:

  Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
  Verzonden: woensdag 25 november 2020 11:04
  Aan: ‘Thomas Wuchenauer’; ‘marcel vrinssen’ (m.vrinssen@hotmail.com)
  CC: Hans Koets (koets@kadv.nl)
  Onderwerp: RE: Hoeveel?

  Het verhaal is toch dat Haico Marcel miljoenen heeft betaald voor de opnames? Stappen van de familie Endstra zie ik graag tegemoet. En al helemaal dat jij (is het nou Thomas of Marcel?) naar Nederland komt om het hele verhaal uit de doeken te doen. Weten we eindelijk wie je bent. Hou je me op de hoogte? Wil het natuurlijk wel even aankondigen op Recht is Krom. Denk dat velen aan je lippen zullen hangen. Lees ik het nu goed dat je jezelf een boefje vindt? Is dat geen understatement?

  De Edwin die volgens Marcel op Carla geilt? En mij onderstaand emailtje schreef?

  Van: Edwin Janssen [mailto:totalenterprice123@gmail.com]
  Verzonden: zondag 11 november 2018 17:30
  Aan: Wim Dankbaar
  Onderwerp: Re: Wim

  Ten eerste zijn Marcel en ik geen vrienden maar bekenden. Vriend worden duurt bij mij jaren. Verder wil ik jou rol helemaal niet. Ik had liever gezien dat jullie samen lekker verder gaan. Beter voor mij ook. Ik durf me bij jou niet bekend te maken want dan staat het meteen op je site. Als je de rederij een beetje onder de loep neemt dan weet je waar het grootste deel van die uitpuilende kluis is gebleven. Ik weet het grootste deel van Haico,s vermogen te vinden. Daarmee hadden we gedrieen het bedrag zwaar kunnen verhogen. Jij hebt andere belangen, maar ik wil hem het liefst alles afpakken. Als het kan zou ik zijn hart ( als hij die heeft ) er uit rukken. Wim, ik heb recht op miljoenen die hij heeft en nooit vrijwillig zal afgeven. En nu loop ik overal geld te schooien om Marcel buiten te krijgen. En de enige die mij daarmee kon helpen was jij, dacht ik. Maar het maakt verder weinig uit. We wachten het verder wel af, en ik stort je € 2500 zo snel mogelijk op je rekening. Ik wacht al lang, dus voor mij kan het nog wel even duren.
  Edwin

  Van: Thomas Wuchenauer [mailto:wuchenauerthomas@gmail.com]
  Verzonden: woensdag 25 november 2020 10:40
  Aan: Wim Dankbaar
  Onderwerp: Re: Hoeveel?

  Krijg vandaag ook nog een verhaal op papier van je vriend Edwin. Die verteld hoe hij in je verhaal kwam en wat voor beloftes je hem hebt gedaan. Ook dat hij enkele mails uit naam van Thomas heeft verstuurd naar jou advocaat en aan die van …… Verder leest Koets de site aandachtig. Daarvan ben ik zeker. Ook dat er stappen komen vanuit de Fam Endstra. En ik zal ook zeker de lul zijn. Maar kom graag naar nederland om daar het hele verhaal uit de doeken te doen. Hopelijk wel als ik alles al op de site heb staan. Want ik ben een boefje, maar jij bent ziek in je hoofd.

  Op wo 25 nov. 2020 09:59 schreef Wim Dankbaar :
  Heb je de verklaring bij Koets al afgelegd op zijn kantoor?

  Van: Thomas Wuchenauer
  Onderwerp: Dankbaar
  Datum: 27 januari 2020 om 15:32:57 CET
  Aan: stapel@stapeladvocatuur.nl
  Geachte heer Stapel,
  Bij deze wil ik U vragen of U uw client Dhr Dankbaar kunt vragen om mij niet meer op zijn site te benoemen. Ik heb de afgelopen maanden het e.e.a op verzoek van hem, en tegen betaling, aan hem gemaild. Dit met als doel het laten betalen van een afkoopsom door ene Haico. Mocht de heer Dankbaar mijn naam niet binnen 24 uur van zijn site hebben gehaald dan geef ik een verklaring af op advocaten kantoor Koets waarin ik de hele afpersing van deze Haico uit de doeken doe. Verder kan ik aantonen dat ik niet de enige ben die tegen betaling gelogen mails heeft verstuurd. Ook dezen zal ik vragen om met mij ons verhaal te doen. Ook het feit dat Dhr Dankbaar zijn betalingen via andere personen doet zal dan terspraken komen, waardoor ook deze personen wat uit te leggen hebben.

  Met vriendelijke groet,
  Thomas.

  Van: Thomas Wuchenauer [mailto:wuchenauerthomas@gmail.com]
  Verzonden: woensdag 25 november 2020 09:32
  Aan: Wim Dankbaar
  Onderwerp: Re: Hoeveel?

  Verder niet meer mailen Wim. Schrijf je site vol.

  Like

 2. Wim Dankbaar zegt:

  Goed opletten op minuut 3:45! Nog voordat Erik zegt dat het over Demmink gaat, doet Rutte de deur al dicht! “Joh, ik kan het allemaal niet volgen. Hey, fijne dag verder.” Hij weet dus dondersgoed waar het over gaat!

  Eric Donk is in bepaalde zaken (Vaatstra) de weg een beetje kwijt, maar hij is wel de ENIGE die deze vraag live on camera aan betrokkenen durft te stellen. Daar maak ik hem mijn complimenten voor!

  https://rechtiskrom.wordpress.com/2020/10/23/vragen-aan-pieter-omtzigt/

  Like

 3. Wim Dankbaar zegt:

  Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
  Verzonden: woensdag 18 november 2020 15:02
  Aan: ‘Anjo.van.der.Helm@politie.nl’
  Onderwerp: Aangifte Isabella Wagenaar

  Geachte heer van der Helm.

  Kunt u nogmaals bevestigen dat Isabella Wagenaar op 4 mei 1999 aangifte heeft gedaan tegen Faek Mustafa?

  Mvg

  Wim Dankbaar

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s