Geert Jan en Carry Knoops weten dat het recht in NL niet werkt!

Als het schandaal te groot is, dan werkt het recht niet. Was getekend: Carry Knoops-Hamburger. Prins-gemaal Hendrik van Wilhelmina heeft zijn eigen (minderjarige) dochter Juliana bezwangerd en het kind vervolgens gedumpt in het weeshuis Moederheil. The surpressed queen of The Netherlands! Tja, dat mag natuurlijk NOOIT aan de grote klok gehangen worden!

 

Later meer šŸ˜‰

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

6 reacties op Geert Jan en Carry Knoops weten dat het recht in NL niet werkt!

 1. hansholtrop zegt:

  Geweldig Wim, hoe je er in slaagt dit soort informatie te publiceren, Iedere onderzoekjournalist zou jaloers behoren te worden op jou. De vader van de huidige Koning van Nederland werd in Italiƫ in 1944 door de Amerikanen gevangen genomen, nadat hij als SS-tankcommandant tegen de Geallieerden had gevochten. Naderhand was hij als Duits diplomatiek medewerker in Afrika werkzaam, doch werd teruggeroepen wegens onoirbaar pedofiel gedrag met Afrikaanse jongetjes. Enige jaren later verkoos Beatrix hem als partner.

  Like

  • meret zegt:

   Hans Holtrop, is niet zo moeilijk om aan deze informatie te komen, ligt gewoon ter inzage. Ook historici weten dat, maar er wordt niet over gepubliceerd, omdat hen dan hetzelfde lot treft als Wim. De meesten zijn niet zo moedig als Wim. Daarom begrijpt Yehudi Wim ook niet. Die zegt op de trap in het filmpje, dat hij niet snapt dat Wim alles verloren heeft en toch niet opgeeft. Dat is nu net het verschil tussen lafaard en een held.

   Like

 2. Wim Dankbaar zegt:

  Yoga let me reflect on what I had achieved through smuggling cocaine, this chase I had to be this smuggler, to build this empire, this money, the riches, the women, the cars, the jewelry, the nightclub and the houses, literally just became worthless. But I believe I had to go on this journey, to actually come out the other side of it. To be the person I am today.

  Like

 3. Wim Dankbaar zegt:

  Ik wil nog effe zeggen dat ik de bak niet had willen missen. Zo’n leuke vrienden daar gemaakt.. En in Zeist was zo’n mooie bewaakster, Sheila. OMG, wat een lekker wijf was dat! Zo koel tijdens mijn gesprek over Wolfgang met haar, maar toch te ontdooien! Haar ogen zijn iets tussen lichtbruin en groen. Tijdens celinspectie: Hoe is het met u, mijnheer Dankbaar? Als jij komt, is het altijd goed, Sheila! De hele afdeling wist meteen dat ik Sheila de lekkerste vond. Dat weet ik omdat collega’s later op de intercom zeiden: Sheila is toch de knapste? Van wie zouden ze dat nu weten? Sheila vond het toch wel leuk dat ik haar leuk vond. En DaniĆ«l, dat was ook een schatje! Hele mooie jongen! Kan ook model zijn! U bent een bekende Nederlander! Nee, DaniĆ«l, een beruchte Nederlander! Maar Lonneke, dat was pas echt de liefste! Die liet zich verrot schelden door een gestoorde oproerkraaier, maar de volgende dag tijdens het luchten, liep ze gewoon weer een rondje met hem!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s