Het mandaat van Yehudi Moszkowicz

De onderstaande drie gesprekken bewijzen dat Yehudi Moszkowicz en Rinie Hoogendoorn geen  mandaat hebben van Maaike Vaatstra  en heel ver gaan in hun list en bedrog. Maar het bewijst ook dat ze niet voor Maaike werken maar voor het OM dat deze doofpot koste wat kost moet dichthouden. Ten koste van Maaike, niet ten bate van Maaike. Daarom krijgen ze van elke rechter gelijk omdat het inmiddels duidelijk is dat ook de rechterlijke macht meewerkt aan de bescherming van de misdadige kopstukken bij Justitie.

 

 

 

Deze foto werd getoond in de witwasuitzending van Peter R. de Vries voor het OM.

Het verhaal over je sporen waar Maaike niks van gelooft? Twee sporen heen en één terug? Wat je oplepelt van Justitie? Zeker vergeten dat Bauke, Freddy, Spencer, Gerrit, Hansje  daar ook al overheen gebanjerd waren? Goed zo Peter! Met je gefotoshopte foto!

De fiets van Spencer’s moeder is de fiets met tassen en het gele kentekenplaatje voor het hulpmotortje. Spencer ging Marianne zoeken op zijn moeder’s fiets, omdat Faek de vorige avond de ventielen uit zijn fietsbanden had getrokken.  Daarmee kan zijn gelogen gestolen-fietsverhaal al de prullenbak in.

 

Peter weet dat er na haar dood geprobeerd is met het pasje van Marianne te pinnen. Dit past niet in het verhaal van Jasper S. Toch brengt Peter nu het verhaal zoals het OM dat graag wil.

Peter werkt dus mee aan de doofpot, Peter is een spreekbuis voor het misdadige OM. Ik zal het nog even samenvatten: Waarom moet deze doofpot dichtblijven? Omdat als hij open barst, het bekend wordt dat de hoogste bazen van Justitie, Joris Demmink en Harm Brouwer, de werkelijke moordenaars van Marianne Vaatstra, Ali Hassan en Haval Ali Mawloud, een heimelijke vrijgeleide hebben gegeven. Een groter schandaal is niet denkbaar! En maar blijven liegen tegen het volk!

Hoe groot de macht van Joris Demmink is blijkt wel uit het volgende:

Even laten bezinken: De hoogste politicus van het land, minister president Mark Rutte, verbiedt via Sybrand Buma (fractieleider van een andere partij) Pieter Omtzigt (ook niet de eerste de beste) nog langer kamervragen over Demmink te stellen. Daarmee is dus bewezen dat ook de minister president de misdrijven van Demmink onder de pet wil houden, medeplichtig is aan de Demmink doofpot, maar erger nog: Schijt heeft aan de regels en openheid van onze parlementaire democratie!  Mark Rutte beschermt dus een opperpedofiel! Hoezo explosief?

 

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: zondag 11 oktober 2020 16:15
Aan: ‘Pieter Omtzigt’ (P.omtzigt@tweedekamer.nl)
Onderwerp: Demmink en Vaatstra

https://rechtiskrom.wordpress.com/2020/10/11/het-mandaat-van-yehudi-moszkowicz/

Zeg Pieter, Wil jij bevestigen dat je dit tegen Erik en Sven zo hebt verteld? En zo ja, waarom ben je ermee akkoord gegaan om je kalt te laten stellen?

Mvg

Wim

Theo Hiddema in de bocht:

Zeg Theo, als jij beschuldigt wordt van kindergroepsverkrachting en het vermoorden van een baby, nota bene in een aangifte en een rechtszaak, doe je dan ook niks?

Wim Dankbaar
@wjdankbaar
·
23s
Replying to
@geertwilderspvv
Hey Geert, dat Demmink op voorspraak van Opstelten opdracht gaf om je te vervolgen, dat is schandalig! Waarom noem je de naam Demmink niet? Net zo slap als Pieter!

Fred de Brouwer, die zelf een ongeluk kreeg en het niet meer kan vertellen:

_____________________________________________
Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: zondag 11 oktober 2020 23:18
Aan: ‘Baudet, T.’
CC: ‘t.hiddema@tweedekamer.nl’
Onderwerp: RE: Read: FW: Demmink en Vaatstra

Zeg Theo, Ik vind jou maar een slappe zak. Mijn vriend Baybasin een drugscrimineel noemen en een boef! En Demmink witwassen omdat er zoveel rechters zich over gebogen hebben en er niets is bewezen! Heb je dan nog niet door dat het ZIJN rechters zijn? En jij bent topadvocaat?  En Demmink onschuldig noemen? Misschien wel confronterend, maar als je een klootzak bent, dan vertel ik je dat gewoon. Stomkop! Ah, en FVD wil de grootste partij van Nederland worden? Dan moet je vooral zo doorgaan!  Nu is je kans! Ben je soms ook bang voor Joris Demmink en Mark Rutte? Net als Geert Wilders? Of ben je nog wakker te maken?

Mvg

Wim

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

11 reacties op Het mandaat van Yehudi Moszkowicz

 1. yvonne zegt:

  Thomas Ross over Joris Demmink en Els Borst

  https://www.youtube.com/watch?v=B_iXJj_bOB0 iedereen binnen de Nederlandse politiek en de media zijn lafaards pur sang.

  Like

 2. Wim Dankbaar zegt:

  Geert Wilders fluit partijgenoot Lucas Hartong terug als hij vragen wil stellen over Demmink. Vanaf minuut 4:

  https://directory.libsyn.com/episode/index/id/10074266

  Hier nog meer:

  https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/module/pvver-hartong-bedreigd-door-eu-o.html

  Like

 3. Wim Dankbaar zegt:

  Van: John R. Savalli
  Verzonden: zondag 11 oktober 2020 23:57
  Aan: Wim Dankbaar
  Onderwerp: Re: johnsavalli heeft je bestanden gedownload

  I was just about to e-mail you that I received everything. Thank you for posting for sale and thank you for the research. Can’t wait to dive in.

  John

  On 10/11/2020 5:48 PM, Wim Dankbaar wrote:
  Worth the money? 😉

  Yehudi, je kunt ook nog beslag beslag laten leggen op mijn paypal rekening!

  Like

 4. hansholtrop zegt:

  Dag Wim,
  Logisch dat de homofiele VVD-er Mark Rutte volledige bescherming geeft aan de pedofiele VVD-er Joris Demmink.
  In de top van de politieke partij VVD wemelt het van pedofielen, die door de VVD-homofielen zwaar worden afgedekt. I.d. in de top van het Ministerie van Justitie. Baybasin betaalt hier een hoge prijs voor.
  Veel D666-rechters behoren tot hetzelfde bovenstaande wereldje.
  M.vr.gr.
  Hans

  Like

 5. Wim Dankbaar zegt:

  Like

 6. Wim Dankbaar zegt:

  Ongelooflijk wat hier gebeurt, of beter gezegd wat er niet gebeurt. Voor wie nog twijfelde, door de mainstream media kan definitief een streep worden gezet. MP Rutte schaft de regels van onze parlementaire democratie af door kamervagen te verbieden over Demmink, en het blijft muisstil in medialand. Terwijl dat land op zijn grondvesten zou moeten schudden. Niemand die even Buma of Omtzigt vraagt: Hoe zit dat? De zogenaamde vrije pers is compleet failliet. Het parlement ook! Allemaal slapjanussen! Geen kamerlid dat effe vraagt: Meneer Rutte, waarom mogen we geen kamervragen over meneer Demmink stellen? En klopt het trouwens dat meneer Demmink verdacht wordt van groepskindermisbruik en moord op een pasgeboren baby? Vindt u dat zo’n beschuldiging aan de voormalig hoogste man Justitie in de lucht mag blijven hangen? Straalt dat niet ook af op ons departement van V & J? Als het niet klopt, is het toch laster?

  Van Theo Hiddema was ik altijd een groot bewonderaar, tot ik dit filmpje zag:

  Als hij het verhaal Lisa hoort, zegt hij: Ga lekker naar zee! Compleet afgedaan die gast!

  Like

 7. Wim Dankbaar zegt:

  Peter, was Demmink nu in Turkije of niet?

  Like

 8. Wim Dankbaar zegt:

  Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
  Verzonden: maandag 12 oktober 2020 11:45
  Aan: ‘Raak, A.A.G.M. van’
  CC: ‘Nispen van M.’ (m.vnispen@tweedekamer.nl)
  Onderwerp: RE: Read: Comment

  Zeg Ronald, je weet dat Wilbert Tomesen voorzitter is van jouw huis voor klokkenluiders? Maar weet je ook wat meer over Wilbert? Dat is een doofpotter pur sang, een vriendje van Demmink en Brouwer, en Hugo Hillenaar. Als ik aangifte tegen Wilbert doe, dan mag Hugootje de zaak seponeren. Je weet wel, Hugo die de zaak Baybasin voor Demmink in elkaar heeft geflanst. Je klokkenluiderhuis is eerder een klokhuis, afgekloven door de vossen die de kippen hebben opgevreten. En Harmpje Brouwer is adviserend lid?

  Mvg

  Wim

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s