Afpersing, stalking, bedreiging in beeld …. van een gek!

Van: Thomas Wuchenauer [mailto:wuchenauerthomas@gmail.com]
Verzonden: maandag 28 september 2020 12:04
Aan: Wim Dankbaar
Onderwerp: Re: Nu wel?

 

……u wel kwalijk neem is dat u, over de rug van uw dochter, mijn broer bijna een miljoen afpakt. Dit terwijl hij enkel met uw instemming getracht heeft de waarheid boven water te halen. U bent niets beter dan die vieze joodse geldpikker Yehudi. Ik hoop dat het geld van Wim u enkel ……… Wordt verstuurd na vandaag als de betaling uitblijft. Een copy verstuur ik per WhatsApp naar het app nr. van de telegraaf. Dus eerdaags staat de brief van Dinneke in de Telegraaf. En dat is pas het begin.

 

Op zo 27 sep. 2020 16:44 schreef Thomas Wuchenauer <wuchenauerthomas@gmail.com>:

Morgen verstuurd je zus een brief naar de familie Vaatstra. Gepost vanaf het Winkelhof, en geprint in Leiderdorp. Dus vanaf morgen is zij betrokken bij je Vaatstra gestalk. Zij zal de volgende zijn die Yehudi op haar nek krijgt. Daarna je moeder. Dus uiteindelijk raak je alles kwijt. Ook je gestald geld. Zorg gewoon dat Thomas zijn centen krijgt en je bespaard jezelf een hoop ellende. Zoals ook deze mails verstuurd worden met een mobiel dat op jou naam staat. Gekocht in Benidorm op datum dat je aantoonbaar in Benidorm was. Een uur nadat je gepint had in Villajoyosa. Je weet hoe het over te maken, dus stuur me voor morgen bewijs van storting. Want Wim, uiteindelijk komt alles terug bij jou en Marcel. Je hele verhaal valt om. Iedereen zal weten dat je een oplichter bent en deze mails gestuurd hebt om je zogenaamd geloofwaardig te maken. En de brief van je zus zal niet met dank in ontvangst worden genomen. Ook zij staat voor alles en iedereen voorschut. Laatste kans om van Thomas af te komen. We vergallen je hele leven en je zal geen cent terug krijgen van je Vaatstra boetes. Volgende brief gaat naar die Faek. Ook vanuit Leiderdorp. Dus als je verder wilt spelen dan kom maar op!!! Je gaat dit opzeker verliezen. En na betaling krijg je zwart op wit dat we klaar zijn en dat dit stopt. Laatste kans.

 

Op zo 27 sep. 2020 15:29 schreef Thomas Wuchenauer <wuchenauerthomas@gmail.com>:

Gezellig saampies ???

 

Op za 26 sep. 2020 19:32 schreef Thomas Wuchenauer <wuchenauerthomas@gmail.com>:

Al je vrienden en contacten komen aan de beurt. Zeker als ze met adres en al op je site staan. Je vriend Frans heeft ook post gehad. Nu ben ik op zoek naar je Big Boy Snakeman. Die moet ik castreren. Dus maak jij je borst maar nat. Want ook jij komt aan de beurt. 34k schuld dat is niet niks. Daarvoor krijg je een gratis gezichts renovatie. En het volgende gaat rechtstreeks naar je tweeling zus.

Smeerlap.

 

Op za 26 sep. 2020 09:45 schreef Thomas Wuchenauer <wuchenauerthomas@gmail.com>:

We spreken niet af waar jij wilt. Weet nou waar je zit dus heb geen afspraak nodig. Zal alvast een hapje regelen voor dat kalf van je zus. Zal ze je Dankbaar voor zijn.

 

Op vr 25 sep. 2020 20:50 schreef Wim Dankbaar <dank@xs4all.nl>:

Ik zit bij mijn zus in Leiderdorp. Vlakbij de Winkelhof. We kunnen afspreken in grand café Hofplein, Winkelhof 15.

 

Van: Thomas Wuchenauer [mailto:wuchenauerthomas@gmail.com]
Verzonden: vrijdag 25 september 2020 20:25
Aan: Wim Dankbaar
Onderwerp: Re: Nu wel?

 

En waar je zit weten we snel genoeg. Er is geen haast.

 

Op vr 25 sep. 2020 10:20 schreef Thomas Wuchenauer <wuchenauerthomas@gmail.com>:

Afspraak met zoutzuur of je betaling aan Thomas. Het is aan jou.

 

Op wo 23 sep. 2020 14:14 schreef Wim Dankbaar <dank@xs4all.nl>:

Wat is het nu? Zoutzuur in mijn smoel of afspreken?  Ik woon niet meer in Overveen. Ik dacht dat Thomas zo goed op de hoogte was? Leg je me eerst even uit wat mijn betrokkenheid is bij een transactie ten gunste van Thomas?

 

Van: Thomas Wuchenauer [mailto:wuchenauerthomas@gmail.com]
Verzonden: woensdag 23 september 2020 13:15
Aan: Wim Dankbaar
Onderwerp: Re: Nu wel?

 

Beste Wim,  ik ben Paul. Ik neem het eventjes over van Thomas. Hij is tijdelijk naar het buitenland vandaar dat ik tijdelijk de contact persoon ben. Ken jij t’ schouwtje? Zit ook op de Zijlweg op loopafstand van je woning. Kunnen we daar deze week afspreken om elkaar eens te ontmoeten voor we overgaan tot het doen zaken? Ik kijk er naar uit je te ontmoeten. Bespreken we daar hoe we de transactie ten gunste van Thomas kunnen bewerkstelligen. Want Wim, het moet nu maar eens betaald gaan worden. Laat even weten op welke dag en welke tijd je er kunt zijn?

 

Een vriendelijke groet,

Paul.

 

Op ma 21 sep. 2020 14:41 schreef Wim Dankbaar <dank@xs4all.nl>:

Ik moet steeds meer om je lachen! Hou je nog steeds vol dat je ingehuurd bent door Haico Endstra?

 

Van: Thomas Wuchenauer [mailto:wuchenauerthomas@gmail.com]
Verzonden: maandag 21 september 2020 13:12
Aan: Wim Dankbaar
Onderwerp: Re: Nu wel?

 

Wat een eer. Wim die een boek over mij schrijft. Heb contact gehad met een oud schoolvriendinnetje van je zoon Phillip. Ze zad met hem op de scholen gemeenschap Haarlem. Dus Wimpie. Ondertussen weet ik je hele geiten familie te wonen. Dus moet Thomasje maar eens aan Wimpie bewijzen dat hij geen loze beloftes doet. Toch Wimpie?? Dat betekend dus dat voor ik jou porum laat verbouwen, ik eerst je zoon een kado laat brengen voor zijn verjaardag de 4de. Want Wimpie ik wacht al veel telang op mijn 34k . Heb jij je bewijs dat ik besta en heb ik een goed gevoel omdat ik je zoon een kado heb gegeven. Wat zal die Phillip gek zijn op mij.  Dag Wimpie, tot gauw. Ik moet terug naar huis dus ben een tijdje niet bereikbaar. Ik neem wel contact met je op als ik een ander nummer heb. Dag hoor.

 

Op za 19 sep. 2020 21:33 schreef Wim Dankbaar <dank@xs4all.nl>:

Thomasje, ik ben nu even druk met wat anders, maar laat je me weten zodra mijn vriendje betaald heeft? Dan zet ik dat meteen op mijn website. Als voorproefje op het boek.

Groetjes van je maatje Wim

 

Van: Thomas Wuchenauer [mailto:wuchenauerthomas@gmail.com]
Verzonden: zaterdag 19 september 2020 21:02
Aan: Wim Dankbaar
Onderwerp: Re: Nu wel?

 

Wimpie

Ik heb net van je vriendje een voorstel gehad dat hij mij binnen 14 dagen de nog openstaande 34k betaald. Dat betekend dat ik je familie met rust laat. Maar het betekend niet dat er voor jou geen risico is dat er eerdaags iemand een flesje zoutzuur in je porum gooit. Ik ben snel weer in Spanje en zal er dan ook niks mee te maken hebben. Vijanden heb je dan ook meer dan vrienden dus kan het overal vandaan komen. Dat krijg je als je mensen koeieneerd op die site van je. Want dat een gedrogt als jij mij Thomasje noemt, en laat bedreigen door je snakeman homootje, dat is al genoeg voor dat. Ik hoop dat je voorlopig nog een beetje geniet van dat lelijke smoelwerk van je want eerdaags zie je er nog wat minder aantrekkelijk uit. Niet dat je er veel op achteruit gaat, maar de pijn zal mij een goed gevoel geven. Tot kijk, en veel plezier verder.

 

Op vr 18 sep. 2020 06:21 schreef Thomas Wuchenauer <wuchenauerthomas@gmail.com>:

Wacht ff af tot ik weer in Spanje ben. Weet op dit moment genoeg om ervoor te zorgen dat je familie klaar met je is. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk in de regio Amsterdam. Je hangt wat aan de deur en je huis wordt voor 3 maanden gesloten. Toch kut als je als vrouw dan 3 maanden bij anderen moet gaan wonen, die dan ook het risico lopen betrokken te raken bij het conflict. En het mooiste is dat alle mailverkeer terugkomt op 2 gsm nummers die allebei op jou naam staan. Je bent dus gewoon in ogen van justitie zelf jezelf aan het mailen. Ik hoop dat we dit binnenkort kunnen afsluiten want zoals je weet gaat het mij alleen om mijn 34k achterstallige betaling. Regel jij je ding nog voor ik vertrek en je bent klaar met mij. Zoniet dan krijg je chaos in de familie. En je wordt er niet knapper op!!!

Tot gauw of tot nooit.

 

Op do 17 sep. 2020 00:03 schreef Thomas Wuchenauer <wuchenauerthomas@gmail.com>:

Hahaha. Jij denkt met je kinderlijfje dat jij mij wat kan aandoen? Weet je waarom jij mij niet te zien krijgt stumpert? Jij zal nooit weten wie ik ben. Maar over een paar dagen zit ik weer in Spanje en dan ken jij je lol op. Dan laat ik je levend in de fik steken . Dus strontbroek. Jij maakt nog voor het weekend mijn geld over of je heb echt oorlog. Ik geef mijn laatste dubbeltje uit om jou je hele leven te vergallen. Stuk stront dat je bent. Nu heb je mij over de zeik gekregen. En als ik in Spanje zit dan hoef je niet meer te betalen, dan pak ik je af waar je het meest van houdt. Onthou dat dit zeker geen loze belofte is. Wanneer? Hoe?  Haha, je weet het pas als het zover is. Voor 34k. Dit berichtje gooi ik bij je ex in de brievenbus. Dan weet ze meteen wat voor een psychopatische mongool dat je bent. Alles en iedereen op het spel zetten voor een schuld van 34k. Domme lul dat je daar bent.

 

Op di 15 sep. 2020 22:18 schreef Wim Dankbaar <dank@xs4all.nl>:

Als je nu eens durft te komen, dan sla ik je rotkop met een honkbalknuppel tot chili con carne.

 

Van: Thomas Wuchenauer [mailto:wuchenauerthomas@gmail.com]
Verzonden: dinsdag 15 september 2020 18:06
Aan: Wim Dankbaar
Onderwerp: Re: Nu wel?

 

Eerstvolgende dame die bij je moeder haar flatje naar buiten komt die zal ik duidelijk maken dat het menens is Wimpie. Op kantoor van je ex gebeurd maar weinig maar zoek wel even uit waar ze woont. Jij eigenwijs met een grote bek, dan zijn de consequenties voor jou.

 

Op di 15 sep. 2020 12:14 schreef Thomas Wuchenauer <wuchenauerthomas@gmail.com>:

Vandaag geen betaling, dan krijg je je boter bij de vis. Ik blijf niet wachten. Maar je zal wel begrijpen dat je boter pas komt als ik weer lekker thuis zit. Ik gooi straks wel ff een briefje af bij je ex, dan weet ze alvast waar ze aan toe is en aan wie ze dat te danken het. Want ik beloof je dat je mij mn geld betaald. Of jij of je debiele familie. En als het mij telang duurt dan doe ik het op mijn manier. Dus kijk wat je doet.

 

Op ma 14 sep. 2020 20:35 schreef Wim Dankbaar <dank@xs4all.nl>:

Hahaha! Slappe zak! Je bedreigt me nu al  bijna een jaar! Wanneer doe je eens boter bij de vis? Werk je nu nog voor Haico? Je telefoon was toch uit? Durf me eens onder ogen te komen!

Wim

 

Van: Thomas Wuchenauer [mailto:wuchenauerthomas@gmail.com]
Verzonden: maandag 14 september 2020 19:53
Aan: Wim Dankbaar
Onderwerp: Re: Nu wel?

 

Als ik mn 34 k morgen om 12 uur niet heb dan ga ik het ergens anders halen. Onder andere bij je ec, je zoon en je dochter. En buiten dat, jij bent dan eerdaags de lul. Je zou willen dat je nog in Zaandam zat. En je weet precies waarom je mij 34k verschuldigt bent. Dus of je blijft een lakse lul en laat het je familie regelen, of je bent een vent en betaald mij vandaag mn geld nog. Je hoeft niet te mailen of te bellen , maar gewoon over maken. Kijk in de spiegel en geniet er nog ff van want als ik bij je ben geweest zie je er anders uit.

 

Op zo 13 sep. 2020 23:09 schreef Wim Dankbaar <dank@xs4all.nl>:

Leg je nu eens uit wat je wilt? Ik begrijp dat je een betaling van me wilt? Waarom dan? Hoe ben ik jou iets schuldig? Werk je nog steeds voor Haico Endstra?

Wim

 

Van: Thomas Wuchenauer [mailto:wuchenauerthomas@gmail.com]
Verzonden: zondag 13 september 2020 07:59
Aan: Wim Dankbaar
Onderwerp: Re: Nu wel?

 

De schrijvende stalker is weer op vrije voeten? Ik krijg mn geld nog van je. 34k. Ik heb je al laten weten hoe ik het wil hebben en geef je nog even de tijd. Deze week ben ik nog in de buurt zodat we dit voordat ik ga geregeld moeten hebben. Ik mail, bel, of app niet meer. Ik heb je laten weten wat nodig is om mij te betalen. Lukt dat niet dan praat ik van de week een keer duidelijk met wat mensen uit jou omgeving. Ik meld je nog wel even dat je waterkoker een schijntje was bij wat ik met je laat doen als ik met lege handen weg moet. Reageren heeft geen zin want deze gsm gaat de plomp in. Ik wacht een paar dagen af, en dan ga ik terug. Wacht niet telang want je zal je leven lang spijt hebben. Leuke ex trouwens. Ook wel leuk dat ze 737.000 van jou geld in haar BV heeft zitten. Slimme dame. Had jij ook moeten doen.

 

Op do 10 sep. 2020 10:53 schreef Thomas Wuchenauer <wuchenauerthomas@gmail.com>:

Gisteravond een biertje gedronken met wat vrienden bij de Doorzetter. Gezellige kroeg, leuke mensen, en je hoort nog es wat. Ik laat gauw wat van me horen Wim. Zal eerst een berichtje achterlaten zodat je ex weet wat ik van haar wil. Dag vriend.

 

Op wo 9 sep. 2020 20:54 schreef Thomas Wuchenauer <wuchenauerthomas@gmail.com>:

Geen appje Wim?  Dan gaat het gas erop. Nu ga je weten wie een mietje is. Eerst je ex babbelen, en dan de rest. Dag wim, tot vandeweek.

 

Op di 8 sep. 2020 22:42 schreef Thomas Wuchenauer <wuchenauerthomas@gmail.com>:

Geen commentaar? Dan zal ik maar gaan praten met mevr Dorsman op haar kantoor op het Nassauplein. Misschien dat zij dan jou schuld wil betalen. Misschien dat zij liever niet heeft dat ik met je zoon babbel. Dus vriend Wim. Morgen krijg ik een appje van jou of je zus dat er is overgemaakt. Anders regel ik het via je ex. Fijne dag nog.

 

Op do 3 sep. 2020 10:34 schreef Thomas Wuchenauer <wuchenauerthomas@gmail.com>:

Als ik mn geld deze week niet heb dan was je vooraf gewaarschuwd. Ik ga niet meer vragen. Ik kom vanzelf naar jou of je familie. Vraag maar aan je homomaat. Die ziet er voor altijd anders uit. Ook hij was gewaarschuwd.

 

Op do 27 aug. 2020 11:13 schreef Thomas Wuchenauer <wuchenauerthomas@gmail.com>:

Hoor dat je op het punt staat om te mogen gaan. Heb in de tussentijd contact gezocht met je zus maar die het mij geblokt op WA. Je moeder is blijkbaar verhuisd want die zie ik al een tijdje niet meer gaan shoppen met je zus. Ik heb mn geld van je homo maatje gehad en nu ben jij dus aan de beurt. Wat er ook gebeurd je betaald mij.  En anders laat ik je heel binnenkort in de fik steken. Ben jou en je kut familie helemaal beu. Denk ook goed na wat je verder nog zegt of op je site zet want ik denk dat je hele kop verbranden geen 34k waard is. Je zoon heb ik nog niet opgezocht maar ook dat staat in de planning. Nou geniet van je vrijheid. Voorlopig.

 

Je vriend Thomas.

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s