Intermezzo

Op 24 juli  ben ik overgeplaatst naar P.I Zaanstad. Dit komt omdat je op de arrestantenafdeling in Zeist maximaal 56 dagen mag blijven. Het enige wat ik mis is mijn celmaat in Zeist, een toffe gozer met wie je echt kan lachen. Voor de rest is het hier een oase. De deur staat van 8 tot 5 uur open, dus je kan tafeltennissen, biljarten, kaarten en kletsen wat je wilt. Het personeel is al even vriendelijk als in Zeist. Twee tv’s met koptelefoon, ruzie over wat je wilt kijken dus nooit. Honderd zenders in plaats van 15. Het mooiste is nog wel telefoon op cel. Nooit meer in de rij om tien minuten te kunnen bellen. Er zitten hier duidelijk zwaardere jongens die bijna allemaal aan de fitnessapparaten hangen. De spierbundels zijn niet van de lucht. Makkelijk vrienden maken, vooral als ik ze onderwijs dat de grootste schoften bij Justitie zitten. Wie had dat gedacht, dat het elitaire dokterszoontje zo snel wordt opgenomen door een stel Marokkanen. Als je wat nodig hebt, Wim, wij regelen het voor je! Voorlopig heb ik niks nodig want het is hier tien keer beter dan wat ik gewend was. Ik denk dat 11 september zo voorbij is.

Overigens hoeven jullie geen kaartjes of brieven meer te sturen. Ik heb iemand die mijn e-mails monitort, dus als je wat kwijt wilt kan het ook naar dank@xs4all.nl. Het wordt mij dan voorgelezen door de telefoon. Wel zo makkelijk en sneller. Kortom, het is hier relaxed en chill. Dankbaar ben ik ook voor de financiële giften. Fijn om te weten dat niet heel Nederland apathisch is. Ik weet wel dat iedereen overmaakt voor de goede zaak, maar nogmaals zeg ik dat uw inleg wordt verdubbeld als ik ooit een schadevergoeding incasseer. Onthoud u goed dat een corrupt liegend Justitie een misdrijf tegen elke Nederlander is. Eindelijk heb ik door dat het spel niet volgens de regels wordt gespeeld. Dan ga ik ook een paar nieuwe regels maken. Denkt u maar aan het einde van de film van Papillon: I’m still here, bastards!

Tot de volgende update, “overtredingen”.

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Intermezzo

  1. Pieter Postma zegt:

    Sterkte en weet dat je werk niet stil ligt. Ik wens je veel inspiratie en wie weet wellicht nieuwe inzichten. Opmerkelijk: in requisitoir beweert Henk Mous dat Jasper M. stopte op de fiets door zijn hand om haar hoofd te doen. In het boek DNA match lees ik van Ron Rintjema van het “befaamde” 3D team dat Jasper M. afremde door de fiets vast te pakken. Twee scenario’s ? Ik moest direct denken aan een uitspraak van Maaike Terpstra: “een leugen kun je op verschillende manieren vertellen, maar de waarheid slechts op één manier”

    Like

  2. meret zegt:

    Mischien kan je je vrienden uit de bajes inschakelen om een gesprekje met Feik aan te gaan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s