Waarom verliest Wim alles?

Het antwoord is heel simpel: Omdat Wim gelijk heeft. Maar vooral omdat de ware toedracht van de moord op Marianne Vaatstra niet boven tafel mag komen. Het schandaal is daarvoor veel te groot. Dat een moord van 21 jaar geleden niet is opgelost, is zo erg nog niet, maar dat onze eigen Justitie de werkelijke moordenaars, de asielzoekers Ali Hassan en Haval Ali Mawloud een heimelijk vrijgeleide heeft gegeven, is voor de gemiddelde sterveling, die denkt dat we in een rechtsstaat leven, nauwelijks te bevatten. Nog minder is dit te bevatten als men bedenkt dat de mannen die de waarheid in de doofpot hebben gestopt, later de hoogste bazen van het ministerie en het OM zijn geworden, respectievelijk Joris Demmink en Harm Brouwer. De top van Justitie bestond dus jarenlang uit misdadigers. Helemaal bizar is dat een veeboer die de moord niet heeft gepleegd, ervoor is veroordeeld. Dat maakt mijn strijd alleen maar moeilijker want wie kan zich nu voorstellen dat iemand een moord bekent die hij niet heeft gepleegd? Nu kan men tegenwerpen: Het is toch wel vaker gebeurd dat iemand onder grote psychische druk een moord heeft bekend? Schiedammer Parkmoord, Puttense moordzaak, enzovoort? Dat is waar, maar het gebeurt zelden dat iemand zijn bekentenis na 8 jaar nog steeds volhoudt. Dat werkt dus zwaar in mijn nadeel.

De beter ingevoerden onder  ons, met name mijn jarenlange volgers, weten ook wel dat ik gelijk heb. Maar ook het merendeel van hen kon zich maar moeilijk voorstellen dat ik er niet in zou slagen om de waarheid uit de beerput te trekken. Het merendeel van de bevolking is immers net zo naïef als ik was. Ik vind mijzelf een gemiddelde Nederlander. Ik ben opgegroeid in een middenklassegezin met twee zussen, mijn vader was KNO-arts, mijn moeder was lerares op een huishoudschool. Mijn opa was dominee en hoogleraar theologie in Groningen. Mijn andere opa was reder. In zo’n omgeving word je opgevoed met het idee dat Nederland één van de mooiste rechtsstaten ter wereld is, waarin de democratie met voldoende waarborgen wordt omkleed. We hebben immers ook een parlement van 150 leden dat kritisch kamervragen stelt als het misgaat? We hebben immers wetten en regels waaraan iedereen zich moet houden? En we hebben vrije, onafhankelijke media die de waakhond van de democratie zijn? En altijd in zijn voor een goeie scoop?

Ik ben niet in de voetsporen van mijn vader getreden. Ik ben bang voor bloed en snijden in een lichaam is niks voor mij, knap vind ik de mensen die dat wel kunnen. Mijn kinderen studeren wel weer medicijnen. Ik zocht het in de handel. Juist omdat Nederland Nederland is waarin je je talenten kunt ontplooien heeft me dat geen windeieren gelegd. Ik ben er multi-miljonair mee geworden.

Een rechtsstaat is een staat waarin vrijheid, rechtszekerheid en rechtsgelijkheid voor de burger heel belangrijk zijn. Bovendien geniet de burger bescherming van zijn rechten en vrijheden, tegen medeburgers én tegen de overheid.

In het woordenboek wordt de rechtsstaat omschreven als een ‘staat die het recht als hoogste gezag handhaaft’. De rechter bepaalt of iemand zich aan de wet heeft gehouden of niet. Als iemand de wet heeft overtreden, dan kan de rechter een straf en/of een verbod opleggen.

Wie had dan ooit kunnen bevroeden dat deze rechtsstaat mij alles afpakt en me zelfs in de gevangenis gooit? Leest u het verhaal van Fred Spijkers:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Fred_Spijkers

Klokkenluiderszaak Spijkers

In 1987 werd Spijkers psychiatrisch onderzocht. Hij werd als paranoïde en schizofreen omschreven, en kwam dat jaar in de WAO terecht. Later stelde het Haags Gerechtshof vast dat het psychiatrisch onderzoek waarop deze maatregel gebaseerd was, was vervalst door Defensie.[3] In 1987 werd hij van zijn functie ontheven en in 1997 ontslagen.[4]

Kijk beste lezers, die hebben ze bij mij ook geprobeerd. Ik werd ook uitgenodigd door het  OM voor een psychiatrisch onderzoek. Had ik dat moeten doen, als ik weet wat ze Fred Spijkers hebben geflikt? Wie moeten er nu een psychiatrisch onderzoek ondergaan? Harm Brouwer en  Joris Demmink! Wie moeten er nu de bak in? Harm Brouwer en  Joris Demmink!

Intimidatie

In oktober 2005 bracht een reconstructie van Alexander Nijeboer in weekblad Nieuwe Revu het nieuws dat de klokkenluider door staatssecretaris van Defensie Henk van Hoof met de dood was bedreigd. Spijkers zelf bevestigde in het programma Nova dat hij enkele jaren eerder door toenmalig staatssecretaris van Defensie was bedreigd met “een dodelijk wapen” als hij de stukken waarover hij beschikte naar buiten zou brengen.[5]

Erkenning

Na jarenlange strijd volgde bemiddeling door de Nationale Ombudsman en een onderzoek door KPMG. In een zogeheten vaststellingsovereenkomst erkende het ministerie van Defensie op 29 november 2002 dat het Spijkers, de Tweede Kamer, de media en de samenleving achttien jaar lang systematisch had misleid.[6]

Spijkers werd in deze overeenkomst een schadevergoeding toegezegd en daarnaast een vergoeding van juridische en medische kosten; hij zou worden gerehabiliteerd en zijn dossiers zouden worden geschoond van kwalificaties als “politiek crimineel” en “politiek psychiatrisch geval”. Ook Marjolein Ovaa en haar twee kinderen kregen een schadevergoeding. Spijkers en Ovaa zouden beiden koninklijk worden onderscheiden. Ook zou Spijkers wachtgeld ontvangen over de periode 1993 – 2011.

Uitvoering compensatieregeling[bewerken | brontekst bewerken]

Spijkers ontving in 2003 een onbelaste schadevergoeding van 1,6 miljoen euro. Op 29 augustus 2005 meldde staatssecretaris van Defensie Van der Knaap dat hij de juridische en medische kosten van Spijkers niet zou vergoeden. In september 2005 kreeg Spijkers in strijd met de gemaakte afspraken toch een belastingaanslag van 900 duizend euro opgelegd over de toegekende schadevergoeding. Van der Knaap zegde in een commissievergadering van de Tweede Kamer toe deze belastingaanslag te zullen betalen.[7

(Vervolg in deel 2)

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

6 reacties op Waarom verliest Wim alles?

 1. yvonne zegt:

  https://www.youtube.com/watch?v=j2Xaf5BOTyM dit moeten we hebben!! Wat een genot om naar te luisteren!

  Like

 2. Henk Rust zegt:

  De ‘Phantome Killerin’ in Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk…….bleek na 10 jaar rep en roer, een…… wattenstaafjes inpakster.
  Yep.

  Het hele elkaar volgende likkende hoogopgeleide ervaren zooitje belandde………in het zand.
  En verder natuurlijk nooit 1 toegeschreven moord opgelost………Stel je voor dat er ooit eens DNA materiaal van een moslim clan beul zou worden gevonden………

  NEEEEEEEEE, dat moet je niet willen, en alles alles alles dient in het werk gesteld om de statistieken heel schappelijk te laten overkomen.
  Grijp desnoods een schamele weerloze oude boer of whatever in de kraag en hup weer een wit konijn uit e hoge hoed.

  Naar het schijnt is het meeste aan info erover al van het internet verwijderd.
  Kijk, daar is het hele politiek correct geknede zooitje het beste in. Zichzelf aan het vreten en zuipen houden, op naar het volgende golf toernooitje, terwijl de vette pensioen opbouw lekker doorloopt.

  msm, kerk en politiek en concurrentie vernietigend grootbedrijf doet vrolijk mee. In Sovjet stijl.
  Zelfs dit bericht moet maar door de vingers van een ‘filterend’ Facebook zien te glippen.

  Like

  • Hans Voshol zegt:

   Dat zijn de resultaten van 75 jaar van linkse geitensokken politiek waar we nooit voor gekozen hebben. De zogezegde nieuwe nederlanders lopen gewoon met messen en schiettuig over straat, tewijl dat de mensen die dit land hebbebn opgebouwd stuk voor stuk achter de tralies verdwijnen. Triest maar het is wel zo. Maar wakker worden ho maar.

   Like

 3. Henk Klomp zegt:

  Geachte heer Dankbaar.
  Waarom je alles verliest is wel duidelijk. De hele rechtspraak is corrupt als het hun uitkomt. Ik heb het al meer geschreven, ze zijn nog erger dan de maffia, omdat ze net zo bloeddorstig zijn.Verder hebben ze een grote voorsprong op de maffia, ze doen alles openlijk en niemand doet ze wat. De politiek heeft geen directe invloed, maar zou door betere wetgeving de rechters kunnen dwingen met maatregelen eerlijk recht te spreken. En overigens onze “Koning” laat dat maar al te graag toe. Het heeft niets meer met onafhankelijke rechtspraak te maken.Een tombola, de overheid wint altijd. Verder hebben ze ambtenaren om het extra smerige werk op te lossen. Deze personen doen alles voor hun overbetaald baantje. De mensen die ze tot zelfmoord drijven zijn voor hun geen mensen maar nummer zoveel waar de uitvaart voor wordt betaalt door de nabestaande, en als die kritiek durven te uiten wacht hun het zelfde lot. Alles wat ik hier schrijf is mijn oprechte mening. Momenteel worden er veel standbeelden van allerlei misdadigers vernield of gewoon weggehaald. Dit alles zal mettertijd ook gebeuren met de smerige machthebbers van deze tijd. De geschiedenis zal zich herhalen en de smeerlappen van nu zullen mettertijd ook worden besmeurd. Natuurlijk zullen de huidige machthebbers die zich misdragen om mijn mening lachen. Maar het lachen zal ze vergaan in hun graf en hun nabestaanden als ze nog lachen zal dat zijn als een boer met kiespijn.

  Like

 4. yvonne zegt:

  Nederlanders word wakker, voor het te laat is! https://www.youtube.com/watch?v=jqEQ-7ZIdk8

  Like

 5. Henk Duimstra zegt:

  Wellicht zijn de teksten van het album “The Resistance van Muse” (2009) een eyeopener?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s