Open brief aan Farhad Bawar

Beste Farhad,

Als je aangifte tegen me kunt doen voor smaad en laster, waarom maak je dan geen bezwaar tegen het sepot van het OM voor die aangifte? Vind je het dan niet vervelend dat ik van het OM mag blijven zeggen dat je van Faek gehoord hebt dat Marianne Vaatstra door Ali Hassan is vermoord?

Je bent toch gevlucht uit Afghanistan omdat daar wetteloosheid heerst? Je bent toch een voorbeeld asielzoeker? Opleiding gedaan tot accountant? Een mooie baan als CFO bij Koppert Cress?

Dus je vind het niet erg dat ik je mag blijven beschuldigen van het verzwijgen van een zeer ernstig misdrijf? Waarom deed je dan aangifte? Wie is je advocaat, Farhad? Je hebt je toch wel laten adviseren door een advocaat om aangifte tegen me te doen? Is dat ook Rinie Hoogendoorn van het kantoor Yehudi Moszkowicz? Wat adviseert die advocaat je dan? Dat je nu je keutel moet intrekken?

Waarom dan? Omdat je in een rechtszaak moet vertellen dat de Ali Hassan die in Istanbul werd opgepakt, niet de Ali Hassan was die de vriend was van jou en Faek? Omdat je kan verklaren dat je Ali Hassan na de moord op Marianne nooit meer hebt gezien? Omdat je kan verklaren dat Faek en jij kind aan huis waren in de caravan van Wolfgang? Met andere woorden: Omdat je kunt getuigen dat Wolfgang een valse aangifte tegen mij heeft gedaan? Durf je daarom geen bezwaar te maken tegen de beslissing van het OM om mij niet te vervolgen?

Kijk beste Farhad, het verzwijgen van een misdrijf, ook al is dat misdrijf door de Staat gepleegd, is in je nieuwe vaderland, Nederland, een strafbaar feit. Ik beschuldig jou en Faek van het verzwijgen van een misdrijf. Als ik dan ongelijk heb, waarom maak je dan geen bezwaar?

Waarom heeft je vriend Faek zijn echte naam op facebook veranderd van Faek Shuwan Mustafa naar Raul Foefie Musti? Ben je wel zo’n goeie vriend van Faek? Door mijn publicaties is hij toch ook zijn Mimaya kwijtgeraakt? Moet een goeie vriend hem niet adviseren om gewoon de waarheid te vertellen? Of ben je daar zelf ook te zwak voor?

Interessant, Farhad, je Curriculum Vitea op Linkedin. Je bent nu Investor and Advisor by Group of Companies?

Wim

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s