Mission impossible van Thomas…..

Ha Wim,

Zie bijgaande mail van Thomas aan mij.

Met vriendelijke groet,

Thijs Stapel

Van: Thomas Wuchenauer <wuchenauerthomas@gmail.com>

Onderwerp: Dankbaar

Datum: 27 januari 2020 om 15:32:57 CET

Aan: stapel@stapeladvocatuur.nl

Geachte heer Stapel,

Bij deze wil ik U vragen of U uw client Dhr Dankbaar kunt vragen om mij niet meer op zijn site te benoemen. Ik heb de afgelopen maanden het e.e.a op verzoek van hem, en tegen betaling, aan hem gemaild. Dit met als doel het laten betalen van een afkoopsom door ene Haico. Mocht de heer Dankbaar mijn naam niet binnen 24 uur van zijn site hebben gehaald dan geef ik een verklaring af op advocaten kantoor Koets waarin ik de hele afpersing van deze Haico uit de doeken doe. Verder kan ik aantonen dat ik niet de enige ben die tegen betaling gelogen mails heeft verstuurd. Ook dezen zal ik vragen om met mij ons verhaal te doen. Ook het feit dat Dhr Dankbaar zijn betalingen via andere personen doet zal dan terspraken komen, waardoor ook deze personen wat uit te leggen hebben.

Met vriendelijke groet,

Thomas.

+++++++++++++++++++++++++

Waar ben je nu mee bezig, Thomas? Je weet toch dat ik kan bewijzen dat ik je helemaal niets betaald heb? Je weet toch dat ik Koets op meer dan de helft van onze emails heb gekopieerd? Had hij niet even eerder aan de bel kunnen trekken, dat je een charlatan bent die NIET uit naam van Haico opereert? En aan Koets ga je nu een beweerde verklaring overhandigen?  Zijn kantoor  heet overigens niet Koets maar Köster Advocaten. Wat wil je nou? Koets gaat bewijzen dat ik jou achter mijn kar heb gespannen? Ik zat zeker te wachten op je allereerste dreigmail? Daar heb ik je ook voor betaald?

Op di 26 nov. 2019 21:51 schreef Thomas Wuchenauer <wuchenauerthomas@gmail.com>:

Ik zal me eerst voorstellen. Ik ben Thomas, en ben zeer goed bevriend met enkele mensen die jou niet zo hoog hebben. Daarom krijg je nou van mij een mailtje. 

Ten eerste wil ik je duidelijk maken dat jij in Spanje geen geld van Dhr Vrinssen aanneemt, want je bent goed op de hoogte waar dat geld vandaan komt. Verder lees ik niks op jou site wat ook maar iets met een van mijn vrienden te maken heeft. Ik hoef de namen niet te noemen want die weet je allemaal. Verder noem jij nooit meer de clubnaam van MIJN club. Zie ik je in Spanje of lees ik wat op je site, dan staat er binnen korte tijd iemand aan de (…………..)straat 72 aan de deur om een paar heupjes kapot te trappen. Ik zal dit ook doorgeven aan zus Dinneke, zodat zij ook weet wat de consequenties zijn van je kut verhalen. Er is je al vaker duidelijk gemaakt dat als je in de stront roert dat je dan vuile handen krijgt. Blijkbaar ben je te bijdehand om dit te snappen, dus verplicht je mij om het via anderen aan je duidelijk te maken. Elk woord wat maar met dit verhaal te maken heeft is op jou verantwoordelijkheid. En die maat van je hier komt ook aan de beurt en betaald elke cent terug. Ook wat hij jou het beloofd. Jij pakt geen cent aan of je weet de consequenties. Leuk hofje daar aan de (……….)straat. Dus Dankbaar, groeten aan je zus en je moeder en braaf zijn nou. Deze mail stuur ik je uit eigen naam, en ook die lees ik niet terug op je site. Zelfde consequenties. Ophouden, en verder spelen met je Vaatstra verhaal. 

Met vriendelijke groet,

Thomasje.

+++++++++++++++++++++++++

Hoe stom ben je wel niet om nu zelf Koets in het verhaal te betrekken? Tegenover mijn advocaat nog wel! Zal ie blij mee zijn! Ik dacht dat die man wat geleerder was dan jij? Heeft hij je nog wel in de grip? Haico wilde het toch niet uitvergroten? Haico wilde me toch geen podium geven? En nu doet zijn zaakwaarnemer Thomas het zelf?  Wisten Koets en Haico nu nog niet dat ik een ongeleid projectiel kan zijn? Ze zitten echt te wachten op een publieke schermutseling, al of niet bij een rechtbank, waarin jij moet aantonen dat je niets met Haico en Koets te maken hebt. Komen ze nu eens door met de deal? Met je 24 uur? Pas dan verwijder ik alles weer.

Je hebt het over een “afpersing” van Haico? Maar ik heb nog steeds geen aangifte aan mijn broek?

Waar is nu deze Thomas?

Van: Thomas Wuchenauer [mailto:wuchenauerthomas@gmail.com]
Verzonden: zondag 12 januari 2020 16:16
Aan: Wim Dankbaar
Onderwerp: Re: 7500

Regel het met Marcel voor morgen. Dan kunnen we daarna elkaar een hand geven en geef ik je een rondleiding in het clubhuis in Villa.

[……….]

Wim. Even respect voor mij dan krijg je dat terug. Geen gedreig maar zaken. Stop jij met Endstra Luske Vrinssen en Groen? Teken je daarvoor? Vergeet je dit alles en ga je verder met je jusitieele dwalingen? Dan maken we een afspraak zodra Marcel vrij is en krijg jij je centjes zoals jij ze krijgen wil. Maar respect moet van 2 kanten komen he?

Van: Thomas Wuchenauer [mailto:wuchenauerthomas@gmail.com]

Verzonden: zaterdag 30 november 2019 09:58

Aan: Wim Dankbaar

Onderwerp: Re: Vrinssen

Waarom luister jij niet gewoon? Waarom stop je niet met je gelul op die site van je? Waarom werk je niet gewoon mee, zodat je je geld krijgt? Want de enige manier voor jou om hier wat centjes uit te halen is door het hele verhaal te laten. Zet op je site dat het allemaal gelul was van oplichters. Noem geen namen meer en ga verder met je Vaatstra verhaal. Dan pas gaan we met je om de tafel en krijg je daar een mooi bedrag voor. Dat zal zeker meer zijn dan die paar eurootjes die Vrinssen je had beloofd. Vrinssen heeft getekend, dus het hele verhaal van jou bestaat uit leugens en dat zien wij als afpersing. Stop met je cowboy verhalen en vernietig de shit. Dan ben jij uiteindelijk degene die het laatst lacht. Mijn opdrachtgever is bereid dit met jou te schikken. Maar dat gaat via mij. Dus denk na, want anders trek je aan het kortste eind. En wat Kuipers betrefd, ja die was bij NS , maar die is daar weg. Dat was een pyramide spel met loosers die daar hun geld kwijtraakte. Kuipers gaat je hierin zeker niet helpen, maar als je problemen wilt en je verdere leven wil blijven omkijken moet je lekker verder gaan met de valse info die je Nomads held je heeft verkocht. Of je gaat op je reet zitten en verder met je Vaatstra verhaal en krijgt daar uiteindelijk ruimschoots voor betaald. Dat is aan jou.

+++++++++++

Wie is je “opdrachtgever” dan, Thomasje? Zorg nu maar even dat die rondleiding in je clubhuis er komt. Wat klets je nu over respect?

Van: Thomas Wuchenauer [mailto:wuchenauerthomas@gmail.com]
Verzonden: woensdag 8 januari 2020 22:52
Aan: Wim Dankbaar
Onderwerp: Re: Een advies aan Haico

Dit stuur ik je op verzoek van ….. Als jij nou samen met Marcel regelt dat de afspraak vrijdag in Alicante doorgaat dan kun jij zaterdag je stick in nl ruilen tegen je cheque en zijn we van elkaar af. Dan kan ieder zijn weg. Ook voor ons is het hoe eerder hoe beter. Je krijgt een schriftelijke bevestiging dat ….. zich afzijdig houdt van jullie verdere financiele gangen. Jullie afzijdig in alles wat maar met dit verhaal te maken heeft, en wij laten jullie en je geld met rust. Geen blokkeringen. Geen fratsen. Klaar. Regel het morgen met Marcel. 

 

Wanneer ga je nu je verhaal doen bij Eric Donk, Thomas?


Van: Thomas Wuchenauer [mailto:wuchenauerthomas@gmail.com]
Verzonden: donderdag 30 januari 2020 10:28
Aan: Wim Dankbaar
Onderwerp: Re: Beluister bijlage

Ik ga voor de camera mijn verhaal doen bij Eric Donk. Ook geef ik hem toestemming dit op het net te verspreiden en hiervan een kopie te sturen naar advocaat Koets. Ik probeer Marcel hierin mee te krijgen, zodat wij je samen kunnen laten pakken voor het doen van valse aangiftes bij de politie. Ook het verhaal van onze aan jou gedane uitspraken over bepaalde mensen zal ik voor de camera uitleggen. Heel nederland moet maar horen dat alles op jou site gelogen is, en dat je daarvoor betaald. Of laat betalen door mensen waar jij je geld hebt verstopt ivm verbeurde dwangsommen. Ook de advocaat van de familie Vaatstra zal de opnames krijgen. En nu wil ik je nooit meer horen of zien. Oplichter en leugenaar ben je. 

Ga je dit dan ook verklaren, Thomas? Heb ik je hier ook voor betaald? 

Op 26 dec. 2019 om 21:34 heeft Thomas Wuchenauer <wuchenauerthomas@gmail.com> het volgende geschreven:

Zondag 14 uur. Waar, dat hoor je zondag ochtend. Daar krijgen jullie het te tekenen contract te lezen en dat kunnen jullie tekenen of niet. Als er getekend is krijgen jullie beiden een cheque van € 1.200.000 die jullie kunnen storten op elke bank ter wereld. Daarna kun je dan met je vriend in crime de rest regelen met jullie gestor. Daarna willen we nooit meer iets horen of lezen aangaande het geen in het contract staat. Dit is wat ik zo net heb besproken met Marcel, en ik geef je dit op verzoek van Marcel door. Dus ook je eerder beloofde bedrag regelen jullie pas nadat er getekend is. Neem aan dat dit nu ook niet aankomt op 2 dagen. Ben je het er niet mee eens dan stopt het hier en nu. Zondag 14 uur.

Thomas.

 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

8 reacties op Mission impossible van Thomas…..

 1. Wim Dankbaar zegt:

  Dag Wim (Wim Visser, niet Wim Dankbaar)

  Ik ben geabonneerd op het Algemeen Dagblad en heb het opgemelde artikel gelezen. Mijn aandacht werd met name getrokken door de passage over Mitch Henriquez.
  Uit dit artikel blijkt dat in Nederland alles wat maar zweemt naar kritiek op de “rechtstaat” onder het tapijt wordt geveegd. Op Curaçao is het helaas niet anders. Als je protesteert tegen bewijsbaar foute rechters, word je neergezet als een gefrustreerde slechte verliezer, die niet doet wat hij behoort te doen: het aan de borst koesteren van de integere rechters.
  Ik begrijp nu dat ik met mijn procedures tegen een corrupte rechter tegen de bierkaai heb gevochten. Die corrupte rechter werd door zijn nog corruptere maatjes met alle middelen uit de wind gehouden. Ik koester liever een cobra aan de borst dan een van deze door en door foute rechters.
  Ik kreeg als reactie op mijn brieven gericht aan de Raad voor de Rechtspraak, de Hoge Raad en de Raad van State, waarin ik om bescherming vroeg tegen de partijdige Nederlandse rechters van het Gemeenschappelijk Hof van justitie van Curaçao, steevast een praktisch gelijkluidend antwoord: Curaçao is een onafhankelijk land en daar gaat de Nederlandse rechtspraak niet over.
  Is het niet aandoenlijk te lezen dat Nederland nu zelfs inspraak eist over de door het onafhankelijk (?) land Curaçao te voeren grondpolitiek?
  Is het niet aandoenlijk te weten dat 90 % van de rechters van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van het onafhankelijk land Curaçao lelieblanke uit Nederland afkomstige rechters zijn, die na gedane (soms foute) arbeid, ongestoord door welke kritiek dan ook, hun werkzaamheden in Nederland kunnen voortzetten?
  In sommige gevallen worden ze zelfs, zoals in het geval van de door mij aangeklaagde foute rechter, beloond met een prestigieuze benoeming bij een vooraanstaande rechtbank. Alsof men een lange neus naar mij en andere klagers tegen kromspraak trekt.

  Zelfs op Curaçao waar men om een beetje corruptie niet wakker ligt, wordt Nederland nu als een door en door corrupt land weggezet. Ik verwijs naar de attachment, de kop van het papiamentstalige dagblad NOBO dat in kapitale letters stelt dat Nederland met stip als corrupt land scoort.

  Vriendelijke groet en bedankt voor je bericht.

  Joe

  https://www.ad.nl/politiek/woede-in-kamer-over-censuur-bij-inspectiedienst-justitie~acc8db0b/

  Like

 2. Wim Dankbaar zegt:

  Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
  Verzonden: woensdag 29 januari 2020 09:56
  Aan: Thomas Wuchenauer (wuchenauerthomas@gmail.com); Hans Koets (koets@kadv.nl)
  CC: stapel@stapeladvocatuur.nl
  Onderwerp: FW: Dankbaar

  Thomas,

  Het mooiste is nog wel dat je jezelf met de email naar Stapel helemaal belachelijk maakt. Nog erger dan het al was. Ik heb jou betaald om emails aan mij te sturen? Kun je de bankafschriften laten zien? Heb ik je laten zeggen dat Haico je opdrachtgever is? Heb ik je mijn zus en moeder laten bedreigen? Heb ik je het aanbod van Haico laten schrijven? Heb ik je laten zeggen dat Calamity Janne in Villa Joyosa je clubhuis van Satudarah Spain is? Heb ik je laten schrijven dat je Leo in elkaar hebt laten slaan? Heb ik verzonnen dat je me een hand plus rondleiding in je clubhuis zou geven? Blijkbaar wil Haico escalatie in plaats van rust?

  Wim

  Like

 3. Wim Dankbaar zegt:

  Nog een voorbeeld van weggemoffelde informatie:

  Like

 4. Wim Dankbaar zegt:

  Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
  Verzonden: woensdag 29 januari 2020 10:09
  Aan: Thomas Wuchenauer (wuchenauerthomas@gmail.com); Hans Koets (koets@kadv.nl)
  CC: stapel@stapeladvocatuur.nl
  Onderwerp: RE: Dankbaar

  Nog iets,

  Marcel heeft eindelijk weer eens contact met mij gemaakt. Hij bevestigt wat je zelf ook al zei: Dat je zijn telefoon en auto nu voor de tweede keer hebt afgepakt. Zit je nu nog om de tafel met die charlatan die 13 pagina’s bij een advocaat heeft verklaard dat alles verzonnen en gelogen is? Wanneer geef je die verklaring nu af bij Koets? Waarom stuur je hem niet aan mij? Dan pleur ik hem wel op mijn site!

  Wim

  Like

 5. Wim Dankbaar zegt:

  Van: Thomas Wuchenauer [mailto:wuchenauerthomas@gmail.com]
  Verzonden: woensdag 29 januari 2020 10:25
  Aan: Wim Dankbaar
  Onderwerp: Re: FW: Dankbaar

  Ik heb Marcel gesproken. Ik hoef je niet voor schut te zetten want dat heb je blijkbaar zelf al gedaan. Verder heb ik je niet veel te zeggen.

  Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
  Verzonden: woensdag 29 januari 2020 11:16
  Aan: ‘Thomas Wuchenauer’
  CC: Hans Koets (koets@kadv.nl)
  Onderwerp: RE: FW: Dankbaar

  Waarom spreek je nog met Marcel? Dat is toch een charlatan die alles bij elkaar verzonnen heeft? Je hebt zelfs een verklaring van hem daartoe bij een niet nader genoemde advocaat? Ik dacht dat je zoveel te zeggen had? Je zou die verklaring toch bij Koets afgeven? Die van alles op de hoogte is? Gek toch dat hij nog niet heeft gezegd dat hij helemaal niet weet waar dit alles over gaat?

  Wim

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s