Het mislukte Huis voor Klokkenluiders van Ronald van Raak

Luister onderstaand gesprek met Ronald van Raak, de oprichtende wetgever van het Huis voor Klokkenluiders, dat overgenomen is door de grootste doofpotters, Harm Brouwer is lid en Wilbert Thomesen is voorzitter! God beware ons!

Daar heb je Geert ook weer:

PVV-leider Geert Wilders is vooral boos dat er gevoelige informatie over de immigratiedienst IND is ‘achtergehouden’. ,,Ik heb er jaren voor gewaarschuwd: terroristen in AZC’s. En het werd gewoon weggemoffeld. Dit kabinet moet aftreden en opstappen.”

Maar zich boos maken over het feit dat Joris Demmink en Harm Brouwer de moordenaars en verkrachters van Marianne Vaatstra een vrijgeleide hebben gegeven, ho maar!  Waren dat geen terroristen dan uit een AZC?

 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

7 reacties op Het mislukte Huis voor Klokkenluiders van Ronald van Raak

 1. yvonne zegt:

  Soms is het best lekker om Wilders onomwonden en zonder voorbehoud en zonder enige behoefte tot verdere verklaring gelijk te kunnen geven. Want een CHARADE, dat is dit hele proces. En dat het OM en de ambtenaren van Schijnveiligheid en Fopjustitie zich “in een hoekje moeten gaan schamen” is ook geen onware aanbeveling. Ook in de duiding “maffiapraktijken” kunnen we ons prima vinden. Enfin, luister zelf maar want het lijdend voorwerp legt het allemaal veel beter uit dan wij.
  https://www.geenstijl.nl/5151788/speech-wilders-spreekt-in-rechtszaal-charade/#more heb niks met Wilders, maar dit klopt helemaal! En Demmink aanpakken, dat durft niet een…is wel duidelijk waarom.

  Like

 2. prof. dr.ir A.F.P. van Putten zegt:

  Diep treurig. In 2000 jaar niets veranderd. Macht……………… Geld …………. vrouwen

  Like

 3. yvonne zegt:

  De komende dagen zullen nog een tiental officieren van justitie worden toegevoegd aan deze lijst van bij onregelmatigheden betrokken officieren. Met het ongelofelijke totaal van twintig foute officieren van justitie in één strafzaak mag men oprecht spreken van een Openbaar Ministerie dat functioneert alsof het totaal verrot is.
  https://www.linkedin.com/pulse/om-functioneert-als-totaal-verrot-paul-van-buitenen

  Like

 4. yvonne zegt:

  Met het niet complete aantal van drieëntwintig foute officieren, hoofdofficieren, advocaten-generaal, procureurs-generaal en parketsecretaris van justitie in één strafzaak (de Vuurwerkramp) lijkt de Nederlandse rechtsstaat een ondermijnde rechtsstaat te zijn. Met andere woorden:

  Het Openbaar Ministerie is totaal verrot. Dat het woord ‘waarheidsvinding’ 141 maal voorkomt op de OM-website, is misleiding.

  https://www.linkedin.com/pulse/om-functioneert-als-totaal-verrot-paul-van-buitenen

  Like

 5. yvonne zegt:

  Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) en rechtsvoorganger het Gerechtelijk Laboratorium (GL) hebben een belangrijke rol gespeeld bij de technische onderzoeken naar de vuurwerkexplosies respectievelijk in Enschede (mei 2000) en Culemborg (februari 1991). Het NFI heet onafhankelijk te zijn, maar is gewoon een directoraat ingebed binnen het ministerie van justitie. Het NFI is bovendien voor het grootste deel afhankelijk van overheidsopdrachten en kan ook om die reden onmogelijk onafhankelijk van Justitie opereren.

  https://www.linkedin.com/pulse/regie-bij-onderzoeken-vuurwerkramp-paul-van-buitenen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s