De wereld van Wim Dankbaar, motorboys, Haico enzovoort …

U dient van onderen naar boven te lezen.

Van: Thomas Wuchenauer [mailto:wuchenauerthomas@gmail.com]
Verzonden: maandag 27 januari 2020 14:05
Aan: Wim Dankbaar
Onderwerp: Re: Concept voor RIK

Stuur die onzin nou niet meer naar mij. En haal mij van je site af. Verder gelul regel je maar met degene die het aangaat.

Van: marcel vrinssen [mailto:m.vrinssen@hotmail.com]
Verzonden: dinsdag 31 december 2019 08:03
Aan: Wim Dankbaar
Onderwerp: Re: Geldt dit nog?

Ik heb je gisteren gebeld. En als je telefoon het een keer doet neem je niet op. Ik kom straks naar je toe, maar later dan 10 uur. Ik denk dat we morgen ons geld hebben en daarna klaar zijn met dit gedoe. Ik breng je straks op de hoogte. Zal vragen of Thomas je alvast wat uitleg geeft.

Van: Wim Dankbaar <dank@xs4all.nl>
Verzonden: maandag 30 december 2019 22:55:26
Aan: marcel vrinssen <m.vrinssen@hotmail.com>
Onderwerp: Re: Geldt dit nog?

Kun je morgen wel om 10 uur bij Censal zijn?

Verstuurd vanaf mijn iPad

Op 30 dec. 2019 om 18:52 heeft marcel vrinssen <m.vrinssen@hotmail.com> het volgende geschreven:

Ben net weg bij het gespuis. Bel je over een uurtje. Moet even wat regelen uit voorzorg en dan bel ik je. Alles gaat gewoon door. Donderdag om de tafel met ons 4en. Hoort me zo.

Van: Wim Dankbaar <dank@xs4all.nl>
Verzonden: maandag 30 december 2019 18:10:43
Aan: Thomas Wuchenauer <wuchenauerthomas@gmail.com>; koets@kadv.nl <koets@kadv.nl>; m.vrinssen@hotmail.com <m.vrinssen@hotmail.com>
Onderwerp: Re: Geldt dit nog?

Spreken we hier nog af? Of vlieg ik boos terug? Wordt het my way of the highway? Knap dat Haico half justitie in zijn zak heeft en gebruik maakt van hun netwerk. Maar wel dom dat hij niet ziet dat het geen reet uitmaakt of ik centen in mijn zak heb. Ik zal voorzichtig beginnen, zodat hij nog tot bezinning kan komen. Laten we beginnen met het dreigement van Thomas naar mijn moeder. Dan vraag ik mijn publiek wel wat ik daarmee moet. En van wie deze bedreiging komt. Ik zal zeggen dat ik het wel weet, en kan bewijzen, maar nog niet onthullen. Dan zullen we nog wel eens zien dat ik niks en geen partij ben. Ik verneuk dan anderhalf miljoen, en een apartementje in Venta Lanuza, maar voor Haico verneuk ik veel meer. Je maakt je zorgen om castbox.fm? Dat Koets zo weg krijgt? Haico heeft geen idee hoeveel groter ik zijn zorgen kan maken. Wil hij nu dat ik los ga of niet?

Wim

Op 30 dec. 2019 om 08:40 heeft Thomas Wuchenauer <wuchenauerthomas@gmail.com> het volgende geschreven:

Hij neemt niet op. Laat jij hem weten dat hij om 11 uur een afspraak heeft met ons? Eerst met ons dan pas met jou.

Op ma 30 dec. 2019 01:06 schreef Thomas Wuchenauer <wuchenauerthomas@gmail.com>:

Heb Marcel 3x gebeld maar die neemt niet op. Jullie wachten even met jullie Ltd overdracht tot dat alles met ons geregeld is. Daarna kunnen jullie doen wat je maar wilt. Dus eerst zorgen dat wij rond zijn. Morgen om 11 uur wil men Marcel zien op dezelfde plaats als vandaag. Dus geef hem dat ook even door als zekerheid. Dat we niet langs mekaar heen lullen. Was het leuk in Albir?  Dommerikken.

Op zo 29 dec. 2019 17:01 schreef Wim Dankbaar <dank@xs4all.nl>:

Wie gaat morgen terug? Koets of Haico? Ik heb alleen maar met Haico te maken. Dat is de boss. Mijn goede wil had ik allang getoond. Alleen begrepen jullie dat nog niet. Een of andere mongool heeft mijn artikel op een website gekopieerd. Dat is het enige wat nog op internet staat. Dat artikel wordt door niemand gelezen. Je vindt het alleen maar als je Marcel Vrinssen intoetst. Ik had het kunnen uitleggen hedenochtend aan Thomas volgens afspraak, maar omdat dat niet doorging, heb ik het maar zo gedaan. En nu zien jullie het pas? Net op tijd?

Jullie zijn zo paranoia om te denken dat ik daar ook achter zat.

Wat is dat voor gelul met dat ticket? 1000 euro moet worden betaald terwijl ons miljoenen wordt beloofd? En er al rijkelijk is betaald aan Nico en Marcel? Penny wise, pound foolish, noem ik dat. Wat is daar de bedoeling van? Het was niet ons idee dat Koets terugvliegt. Maar Marcel moet dat betalen? Dat kunnen jullie zelf niet? Wat is het statement dat jullie daarmee willen maken? Ik snap er niets van. Ik betaal het wel! Nou goed?

Al dit wantrouwen komt omdat jullie tot nu toe niet face to face met mij praten. Omdat jullie je van alles in je hoofd halen. Als Haico nu nog niet snapt dat hij niets meer te vrezen heeft van mij als hij zijn deal nakomt, dan is hij heel erg stom.

Wim

Verstuurd vanaf mijn iPad

Op 29 dec. 2019 om 11:37 heeft Thomas Wuchenauer <wuchenauerthomas@gmail.com> het volgende geschreven:

Hebben net met Marcel om de tafel gezeten. Een gaat morgen terug en heeft verder weinig tijd voor afhandeling. Marcel is net gevraagd te betalen voor eventueel vervangend ticket. Voor de rest moeten jullie zorgen dat het voor donderdag geregeld is. Je mail kwam precies optijd om je goede wil te tonen. Heb om 14.30 opnieuw afspraak met Marcel. Dan voor definitieve laatste afspraak.

Op za 28 dec. 2019 20:39 schreef Wim Dankbaar <dank@xs4all.nl>:

Is goed.

Verstuurd vanaf mijn iPad

Op 28 dec. 2019 om 20:04 heeft Thomas Wuchenauer <wuchenauerthomas@gmail.com> het volgende geschreven:

Heb net contact gehad met Dhr … (Wim: hij bedoelt Haico) en zijn mening is dat hij geen overbodige eisen stelt. Voor dit bedrag mag hij ook best wat van jou eisen. Marcel heb ik net ook gesproken maar dat hebben we kort gehouden omdat hij 2 ontstoken ogen heeft. Mijn voorstel aan hem was dan ook om morgen met ons 3en af te spreken ergens in La villa, en dat jij mij dan bewijst dat alles gewist is. Dan kunnen we alsnog alles binnen redelijke termijn geregeld hebben. Maar van jou kant moet alles inzake opnames van het internet af. Dat is een vereiste.

Op za 28 dec. 2019 19:41 schreef Thomas Wuchenauer <wuchenauerthomas@gmail.com>:

Google Marcel Vrinssen, Donald Groen, Martin Hillegers, Nico Visser etc.

Op za 28 dec. 2019 18:47 schreef Wim Dankbaar <dank@xs4all.nl>:

Wat is er nog te vinden? Kun je me links geven? Op mijn site staat al maanden niets meer.

Verstuurd vanaf mijn iPad

Op 28 dec. 2019 om 18:20 heeft Thomas Wuchenauer <wuchenauerthomas@gmail.com> het volgende geschreven:

Als eerste wil men dat ALLES van het web is. Dan wik men dat je tekend dat je nooit meer iets in deze op je site zet of op welke manier dan ook naar buiten brengt. Dan gaat men met jullie beiden om de tafel om de uiteindelijke betaling te doen. Op dit moment is er nog altijd genoeg te vinden op het web omdat jij artikelen niet gewist hebt, maar gecodeerd. Vanaf morgen ochtend is men in Spanje voor 48 uur. Zorg dat jullie beiden je afspraken op orden hebt. Dan pas kunnen we dit afhandelen.

Thomas

Op 26 dec. 2019 om 21:34 heeft Thomas Wuchenauer <wuchenauerthomas@gmail.com> het volgende geschreven:

Zondag 14 uur. Waar, dat hoor je zondag ochtend. Daar krijgen jullie het te tekenen contract te lezen en dat kunnen jullie tekenen of niet. Als er getekend is krijgen jullie beiden een cheque van € 1.200.000 die jullie kunnen storten op elke bank ter wereld. Daarna kun je dan met je vriend in crime de rest regelen met jullie gestor. Daarna willen we nooit meer iets horen of lezen aangaande het geen in het contract staat. Dit is wat ik zo net heb besproken met Marcel, en ik geef je dit op verzoek van Marcel door. Dus ook je eerder beloofde bedrag regelen jullie pas nadat er getekend is. Neem aan dat dit nu ook niet aankomt op 2 dagen. Ben je het er niet mee eens dan stopt het hier en nu. Zondag 14 uur.

Thomas.

Op do 26 dec. 2019 19:17 schreef Wim Dankbaar <dank@xs4all.nl>:

Eis van Marcel? Gelul. Geen partij? Haico wil toch dat ik iets teken? Ik wil van Koets horen of ik er zondag bij moet zijn. Mag hij ook aan jou doorgeven. Als ik mijn grote mond moet houden moet ik daarvoor tekenen. Ik vind het ook best als Koets het contractje aan Marcel meegeeft. Of er iets verneukt of betreurd wordt ligt bij jullie. Ik wil slechts dat  Haico zijn aanbod gestand doet. Dan hebben we geen probleem en zijn we klaar.

Wim

Wim. Even respect voor mij dan krijg je dat terug. Geen gedreig maar zaken. Stop jij met Endstra Luske Vrinssen en Groen? Teken je daarvoor? Vergeet je dit alles en ga je verder met je jusitieele dwalingen? Dan maken we een afspraak zodra Marcel vrij is en krijg jij je centjes zoals jij ze krijgen wil. Maar respect moet van 2 kanten komen he?

Op 26 dec. 2019 om 17:31 heeft Thomas Wuchenauer <wuchenauerthomas@gmail.com> het volgende geschreven:

Dan stel ik nu voor dat we enkel nog zaken doen met Marcel. Voor ons ben je namelijk niks. Zelfs geen partij. Het was een eis van Marcel, verder niks. Dus zou ik nou maar eens je grote mond houden en pootjes geven. Sterker nog; geen contact meer en gewoon je beurt afwachten of naar huis met lege handen en je verdere leven lang betreuren dat je het verneukt hebt.

Thomas.

Op wo 25 dec. 2019 19:23 schreef Wim Dankbaar <dank@xs4all.nl>:

Je vergist je. De volgorde is ik, dan Marcel. Het maakt niet uit of ik opnames heb, of ik bluf of niet. Ik zeg dat ik ze wel heb, maar nogmaals, het maakt niet uit. Waar het om gaat is dat ik uitentreuren kan documenteren dat Haico een deal met Marcel heeft gemaakt en voornemens is daar nog wat voor Marcel en mij bij te doen, dat hij mijn zus en moeder heeft bedreigd via jou. En nog veel meer. Dat is nu juist wat Haico niet wil. Ik  heb hier de macht, niet Marcel! Als jij dat niet snapt dan snapt Koets het wel! Klopt het dat Haico en Koets zondag hierheen komen om de deal te doen? Zo niet, dan vlieg zondag terug naar Nederland en regel het daar wel met hen. Deze hele deal komt tot stand omdat Haico peulen schijt voor wat ik kan publiceren. Ik doe dat niet omdat hij dat af wil kopen. Dat kan, maar dan moet je dus niet doen alsof Marcel nog belangrijker dan mij is, want dan begrijp je er dus helemaal niks van!

Wim

Op 24 dec. 2019 om 16:02 heeft Thomas Wuchenauer <wuchenauerthomas@gmail.com> het volgende geschreven:

Beetje geduld he?

Op di 24 dec. 2019 10:28 schreef Thomas Wuchenauer <wuchenauerthomas@gmail.com>:

Ben in gesprek met Marcel. Als dat rond is doen jullie zaken. En verder heb ik met jou weinig tot niets te bespreken.

Op zo 22 dec. 2019 16:31 schreef Wim Dankbaar <dank@xs4all.nl>:

Zou je niet iig de gelegenheid te baat nemen om business te bespreken? Ik ben hier nu toch. Of heb je daar nog geen machtiging voor? Vraag Koets even of ik hem kan inhuren.   Al die willen te kapren varen moeten mannen met baarden zijn.

Wim

Op 21 dec. 2019 om 19:43 heeft Thomas Wuchenauer <wuchenauerthomas@gmail.com> het volgende geschreven:

Alles gaat VIA mij maar een ander heeft het voor het zeggen. Ik hoef je toch niet uit te leggen wie dat is? (Wim: Hij bedoelt Haico)

Op za 21 dec. 2019 15:59 schreef Wim Dankbaar <dank@xs4all.nl>:

Beetje raar. Je zegt dat alles via jou gaat? Maar nu bepaalt iemand anders de datum en tijd? Wie dan? Kom ik naar jou toe, maak ik het je makkelijk, maar doe je moeilijk? Wil je me niet laten zien wat ik moet tekenen?

Mvg

Wim

Van: Thomas Wuchenauer [mailto:wuchenauerthomas@gmail.com]
Verzonden: vrijdag 20 december 2019 17:42
Aan: Wim Dankbaar
Onderwerp: Re: Geldt dit nog?

Voorlopig maakt iemand anders de datum en tijd uit. Verder krijg ik net te horen dat je maandag komt.

Op vr 20 dec. 2019 17:35 schreef Wim Dankbaar <dank@xs4all.nl>:

Ik kom zondag naar La Villa. Hoef je je netwerk niet te raadplegen. Zeg maar welke dag je wilt praten. En waar.

Wim

 

Van: Thomas Wuchenauer [mailto:wuchenauerthomas@gmail.com]
Verzonden: vrijdag 20 december 2019 12:11
Aan: Wim Dankbaar
Onderwerp: Re: Geldt dit nog?

 

Ik ga straks eerst met Marcel om de tafel en dan neem ik contact op met jou.

 

Op vr 20 dec. 2019 12:09 schreef Wim Dankbaar <dank@xs4all.nl>:

Thomas,

Heb je contract van Haico klaarliggen? Wanneer kan ik komen tekenen?

Mvg

Wim

Van: Thomas Wuchenauer [mailto:wuchenauerthomas@gmail.com]
Verzonden: dinsdag 17 december 2019 13:08
Aan: Wim Dankbaar
Onderwerp: Re: Geldt dit nog?

Antwoord ik morgen op.

Op di 17 dec. 2019 12:05 schreef Wim Dankbaar <dank@xs4all.nl>:

Wat wil je? Ik kom wel naar Spanje. Lijkt me makkelijker voor jou. Zeg maar of ik een vlucht moet boeken.

Van: Thomas Wuchenauer [mailto:wuchenauerthomas@gmail.com]
Verzonden: dinsdag 17 december 2019 10:46
Aan: Wim Dankbaar
Onderwerp: Re: Geldt dit nog?

Marcel staat morgen buiten. Hoe gaan wij verder? Kunnen we afspreken? En zoja, waar en wanneer?

Op ma 16 dec. 2019 15:38 schreef Wim Dankbaar <dank@xs4all.nl>:

Ja Thomas, maar jij hebt wat in te halen wat qua respect. Zeg maar tegen je baas dat ik hem best wel respecteer. Met zijn machtige vriendjes bij Justitie.

Wim

Van: Thomas Wuchenauer [mailto:wuchenauerthomas@gmail.com]
Verzonden: maandag 16 december 2019 14:58
Aan: Wim Dankbaar
Onderwerp: Re: Geldt dit nog?

Wim. Even respect voor mij dan krijg je dat terug. Geen gedreig maar zaken. Stop jij met Endstra Luske Vrinssen en Groen? Teken je daarvoor? Vergeet je dit alles en ga je verder met je jusitieele dwalingen? Dan maken we een afspraak zodra Marcel vrij is en krijg jij je centjes zoals jij ze krijgen wil. Maar respect moet van 2 kanten komen he?

“Heb om 10 uur afspraak met Thomas en hij geeft me de papieren die Marcel  moet tekenen,  en daarna heb ik van 11 tot 1 bezoek. Ik meld je om 1 uur wat er in staat en wat ze willen laten tekenen door jou.”

Van: Thomas Wuchenauer [mailto:wuchenauerthomas@gmail.com]
Verzonden: maandag 16 december 2019 10:15
Aan: Wim Dankbaar
Onderwerp: Re: Geldt dit nog?

Vandaag ga ik met Marcel aan de slag. Als dat geregeld is komt hij vrij en gaan we met jou om de tafel. In holland of in spanje.

Op zo 15 dec. 2019 15:34 schreef Wim Dankbaar <dank@xs4all.nl>:

Van: Thomas Wuchenauer [mailto:wuchenauerthomas@gmail.com]

Verzonden: zaterdag 30 november 2019 09:58

Aan: Wim Dankbaar

Onderwerp: Re: Vrinssen

Waarom luister jij niet gewoon? Waarom stop je niet met je gelul op die site van je? Waarom werk je niet gewoon mee, zodat je je geld krijgt? Want de enige manier voor jou om hier wat centjes uit te halen is door het hele verhaal te laten. Zet op je site dat het allemaal gelul was van oplichters. Noem geen namen meer en ga verder met je Vaatstra verhaal. Dan pas gaan we met je om de tafel en krijg je daar een mooi bedrag voor. Dat zal zeker meer zijn dan die paar eurootjes die Vrinssen je had beloofd. Vrinssen heeft getekend, dus het hele verhaal van jou bestaat uit leugens en dat zien wij als afpersing. Stop met je cowboy verhalen en vernietig de shit. Dan ben jij uiteindelijk degene die het laatst lacht. Mijn opdrachtgever is bereid dit met jou te schikken. Maar dat gaat via mij. Dus denk na, want anders trek je aan het kortste eind. En wat Kuipers betrefd, ja die was mij NS , maar die is daar weg. Dat was een pyramide spel met loosers die daar hun geld kwijtraakte. Kuipers gaat je hierin zeker niet helpen, maar als je problemen wilt en je verdere leven wil blijven omkijken moet je lekker verder gaan met de valse info die je Nomads held je heeft verkocht. Of je gaat op je reet zitten en verder met je Vaatstra verhaal en krijgt daar uiteindelijk ruimschoots voor betaald. Dat is aan jou.

 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s