Eric Donk

Wim: Eric, wil je me even uitleggen waarom je deze zitting van hedenochtend wilde registreren?
Eric: Omdat je aangaf dat je tegengewerkt wordt en ik de zitting vast wilde leggen om dat evt. vast te leggen en omdat je geïnteresseerden vroeg langs te komen hier op je site. Het staat er goed op. Alleen jammer dat ik Stapel daarna niet meer gezien heb, die had ik liever voor de camera gehad na afloop.

Wim: En waarom zou ik moeten toestaan dat jij een zitting opneemt? Jij, die me op twitter en op mijn eigen website voor bedrieger en leugenaar uitmaakt? En alle anonieme trollen op twitter een veer in de reet steekt? Inclusief de enige niet anonieme trol Chris Klomp?

Als het er zo goed opstaat, zet de verslaglegging van de zitting dan maar zo snel mogelijk op Youtube. Op je Joris Demmink “JD TV” kanaal. JD staat toch nog steeds voor Joris Demmink? Maar je overvalgesprek na afloop met met mij zet je er niet op, want je weet dat ik daar ik een hekel heb en geen toestemming voor had. Als je mijn verhaal zo nodig wilt horen, dan doe je dat op mijn voorwaarden. Mijn verhaal heb je al van de zitting. Weinig woorden aan toe te voegen. Wat zei je ook alweer? Kunnen we nog eens rustig praten om jouw kant van het verhaal te registreren? Ja, dat kan! Zeg maar wanneer.

@JDTVproducties

Replying to
Wim heb ik helaas niet op beeld kunnen zetten i.v.m zijn bezwaar hier tegen. Gelukkig zag de voorzitter, ondanks het bezwaar van Mr. Stapel, ook in dat het van belang was deze openbare zitting ingevolge de persrichtlijn op beeld vast te leggen

 

Ik vind het niet erg hoor dat je de zitting hebt vast gelegd. Beter juist! Wanneer zet je het op JD TV? Doe je dan ook even het gesprek met Hans Mauritz na afloop van de zitting op 9 oktober jongstleden? Daar heb je toch wel toestemming voor?

Weet je wat ik raar vond? Dat de echte landsadvocaat Reimer Veldhuis zijn pleidooi liet voorlezen door zijn jongste bediende Saskia. Hij heeft geen woord gezegd. In zo’n belangrijke zaak waar er nog al wat op het spel staat?

Wim

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

45 reacties op Eric Donk

 1. Wim het gesprek dat wij hier over voerden staat nu ongevraagd op internet, terwijl je weet dat ik daar een hekel aan heb. Hiermee toon je weer mooi aan dat je niet betrouwbaar bent net zoals bij de vorige zitting in Breda. Eigenlijk wil je helemaal niet dat dit verhaal in alle openbaarheid getoond gaat worden. Wat dat betreft lijkt het er soms echt op dat je compleet achterlijk bent en zaken te verbergen hebt. Heb jij ooit vernomen dat JDTV een andere naam heeft gekregen en wat wil je nu eigenlijk suggereren met deze vraag? Dat ik voor Demmink werk o.i.d? Dat ik in jouw ogen tot de vijand behoor omdat ik een foute tweet geliked heb is inmiddels wel duidelijk, net zoals het feit dat je met vrienden zoals Wim geen vijanden meer nodig hebt. Zoals je weet ben ik ruim 10 jaar geleden begonnen met het vastleggen van dit verhaal om het verloop van het onderzoek naar het complot in deze zaak vast vast te leggen. Dat is ook wat ik heb gedaan en waar ik over zal publiceren. Dat het een verhaal zou worden waarbij de waarheidszoekers de bedriegers werden had ik nooit verwacht, maar het is helaas niet anders. Ik hoop oprecht dat de rechter je een getuige toewijst zodat hij netjes kan verklaren dat hij tegen betaling een verklaring heeft afgelegd en verder eigenlijk niets van de zaak af weet. dat zou een mooie afronding van dit verhaal zijn.

  Like

  • Wim Dankbaar zegt:

   Doe nou maar het verslag van de zitting van gisteren op Youtube.

   Geliked door 1 persoon

   • Maar daar heb je toch bezwaren tegen. Misschien ligt het aan mij, maar ik snap dit niet. Kun je uitleggen waarom je de rechter aangeeft dat ik een zitting waarin je openbaarheid eist niet mag filmen, maar het vervolgens wel online wil zien?

    Like

    • Wim Dankbaar zegt:

     Ik heb daar geen bezwaren tegen. Stapel was er tegen. En terecht ook, omdat ik hem heb verteld dat je nogal gekleurd in de zaak staat, zoals je net ook weer liet merken. Maar als jij gewoon de opname van de zitting op je JD TV kanaal zet, heb ik daar geen bezwaar tegen.

     Geliked door 1 persoon

     • Niko B. zegt:

      “Ik hoop oprecht dat de rechter je een getuige toewijst zodat hij netjes kan verklaren dat hij tegen betaling een verklaring heeft afgelegd en verder eigenlijk niets van de zaak af weet. dat zou een mooie afronding van dit verhaal zijn.”

      Tja, het is duidelijk hoor Eric. Geloof je nou echt dat Marianne daar vermoord is in het weiland waar geen druppel bloed is gevonden? Geloof je werkelijk dat Marianne op een fiets met een lekke band naar huis is gefietst? En dat toevallig Jasper voorbij fietste, haar zag en zei “je bent van mij”? Geloof je Spencer? Maar niet Verry Brouwer? Ook niet Geke? Vind jij dat allemaal maar gekochte verklaringen? Dat Hans niet deugt weten we, maar je hoeft niet gelijk daarom maar ALLES in de hens te steken. Ik weet niet of je de feiten van Wim nou niet kan onderscheiden met de ROMMEL die van jullie kant kwam zoals de supergetuige en dat het een satanische moord was en dat Friso daarbij betrokken was. Want in die rommel geloof ik niet, maar Wim heeft gewoon feiten verzameld.

      Upload die video nou maar, want daar ben je naar mijn mening toch wel enigszins goed in; ik keek jaren geleden veel naar de afleveringen van jou die op YouTube stonden en vond het altijd wel interessant maar na dat gedoe met Micha en die hele alternative media (veel leugenaars met een rijke duistere fantasie) en dat dan bijna alles is offline gegooid… tja.. jammer. En dit back en forth gedoe met Wim Eric, als je respect wil moet je een ander ook respecteren. Wim vertrouwt jou gewoon niet en heeft daar geldige redenen voor..

      Like

 2. Wim Dankbaar zegt:

  Beetje gek, Eric. Je komt speciaal filmen, dat mocht je deze keer, maar nu wil je het niet op je Youtube zetten? Dan niet.

  Geliked door 1 persoon

 3. Was mijn vorig comment weer too hot too handle?

  #Doofpot #Oplichting

  Like

  • Wim Dankbaar zegt:

   Nee, niet too hot to handle, slechts te leugenachtig, langdradig en onzinnig, hetgeen al blijkt uit het feit dat je je registratie van de zitting niet wil openbaren. Kennelijk toch bang dat het meer hout sneed dan je wil voorspiegelen. Dus ben je weer voor niks gekomen, net als in Breda. Ik dacht dat je nog het bewijs zou leveren dat ik je toestemming had gegeven om daar te filmen? Je bent nog een veel minner, valser mannetje dan ik al wist. Maar zo opzichtig dat je de aandacht niet waard bent. Doe maar bij je twitter trollenmaaatjes.

   Geliked door 1 persoon

 4. Wim Dankbaar zegt:

  Eric, je mag wel uitleggen waarom je je opname van de zitting van 23 januari niet wil publiceren? Doe je weer zoveel moeite maar nu houd je het onder de pet?

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik vertrouw de info van Wim niet en daar heb ik een geldige reden voor.. Vraag hem nog maar eens hoe de supergetuige bij ons terecht kwam. https://vimeo.com/50957366

  Wim is degene die onbetrouwbaar is en jullie hier vals voorlicht. Blijkbaar mag ik geen weerwoord geven omdat dat Wim in een lastige positie brengt.. Hij wil mijn comment niet voor niks niet plaatsen.

  Hoe zou het trouwens met Andre Vergeer gaan?

  Like

  • Wim Dankbaar zegt:

   Hoe is de de supergetuige bij ons terecht gekomen? Door jou en Micha Kat toch? Ik heb toch helemaal gehakt gemaakt van dat gestoorde wijf? De interviewer in het Vimeo filmpje dat je post, ben ik toch? En jij hanteert toch de camera?

   Geliked door 1 persoon

   • Niko B. zegt:

    “Ik vertrouw de info van Wim niet en daar heb ik een geldige reden voor.. Vraag hem nog maar eens hoe de supergetuige bij ons terecht kwam.”
    .
    Waarom vertrouw je de feiten van Wim niet? Ik kan geen geldige reden verzinnen, ik hoef hem trouwens ook niet te vragen hoe de supergetuige bij jullie terecht kwam want dat weet ik al. Micha en jij hebben haar erin getrokken, Wim heeft na wat onderzoek gelijk gezegd dat dat wijf niet spoorde en alles uit haar duim zoog. Heel alternatief media is gestorven jaren geleden, door ruzie, geld, trollen, leugens, mensen die opgeven etc. Deze site is de ENIGE nog die wat aandacht krijgt (en het ook verdiend) want op die site van Micha worden alleen maar hersenspinsels gemixt met wat Amerikaanse complottheorieen die op YouTube verkondigt worden, goedkope rommeljournalistiek dus. En wat gebeurd er op de site van JDTV? Niks, heel alternatief media is dood. Wim is de enige die nog schopt.

    Like

 6. Wim Dankbaar zegt:

  AeroSpaceLover
  @donk_eric
  ·
  19h
  @wjdankbaar

  #WimDankbaar rijmt niet allen op #Leugenaar
  Hij is er ook een!

  Ik zal vanavond eens tijd maken om deze charlatan voor altijd te ontmaskeren als iemand die de feiten verdraait in een poging zijn leugens in stand te houden!

  ++++++++++++++++++++++
  Vol verwachting klopt ons hart! Nog niks gezien op Youtube. Geef je nu nog antwoord waarom je de registratie van de zitting niet publiceert op je JDTV kanaal? Eric is niet gekleurd en geen leugenaar?

  Like

 7. Wim Dankbaar zegt:

  Eric Donk: Ik ben degene die het verhaal van de supergetuige offline heeft gehaald nadat ik contact gehad heb met haar familie, daar had Wim verder niets mee te maken. Vanavond kun je zelf zien hoe betrouwbaar de feiten van Wim zijn!

  +++++++++++++++++++

  Komt dat nou door al dat geblow? Dat je geheugen zo kapot is? Hier ben je ook weer een vette leugenaar. Je hebt MIJ dat interview laten doen met dat gekke wijf. Annemarire van Blijenburgh, als ik me goed herinner. Volgens dat mens is de familie Van Korlaar groter dan Willem Holleeder en Klaas Bruinsma bij elkaar. En zijn ze verantwoordelijk voor de helft van de onopgeloste moorden en verdwijningen in Nederland. Van Tanja Groen tot het Heulmeisje. IK heb daarna met de familie van Korlaar voor wederhoor gesproken. Met Peter van Korlaar, de pianoleraar, en Diederik van Korlaar, de molenaar. Die hebben mij uitgelegd dat de familie Van Korlaar een eerzame familie is. Peter smeekte mij: Haal dat interview alsjeblieft offline! Mijn broer’s kinderen (de man van dat mens) hebben daar ook last van op school! En ik ook als pianoleraar voor kinderen. Toen heb ik jou gevraagd het offline te halen, maar daar deed je heel erg moeilijk over! Hemel en aarde moest ik bewegen om het offline te halen! Want jij vond het toch informatie! Helemaal idolaat was je van dat gestoorde wijf! Op instigatie van die oud-militair, weet ik niet meer hoe die heet.

  Ik zie net dat Peter is overleden:

  https://www.carillon.nl/reader/59987/1205803/peter-van-korlaar

  Geliked door 1 persoon

  • Laat jij mijn comment nog even door, of heb je liever niet dat mensen deze tekst zien?

   Like

   • Wim Dankbaar zegt:

    Welke tekst? Je leugenverhaal waar ik een uur aan moet besteden om het te weerleggen? Waarin je mij uitmaakt voor een bedrieger en een leugenaar? Vraag blijft: Waarom zet je je verslag van de zitting niet online? Neem je iets op en dan publiceer je het niet?

    Wim

    Geliked door 1 persoon

    • Laat jij mijn comment nog even door, of doe je dit niet omdat je de vragen gewoon niet kan beantwoorden? Voor andere verhalen vlieg je nota bene voor niks half europa door. Uurtje werk is toch niks voor een echte schrijver? Jij eist toch ook antwoorden van anderen?

     Ik ben gisteren de archieven weer eens ingedoken en heb alle video’s nog eens bekeken. Zit echt mooi materiaal bij waarop je onderzoeksmethodes goed te zien zijn. Zo gaf ook de video met de bewakers weer veel duidelijkheid. was bijna vergeten dat ik zo veel beeldmateriaal van dit verhaal heb. Blij dat ik nooit iets van dat materiaal weggegooid heb, want het komt nu goed van pas.

     Waarom heb je nu opeens zoveel haast met het publiceren van een video, waarvan je de opname afgelopen week nog wilde laten verbieden? Is dat niet een beetje gek?

     Like

     • Wim Dankbaar zegt:

      Kom dan met je archieven! Heb je video’s van mij met bewakers? Welke bewakers zijn dat dan? Sikko, Ronnie of Age? Daar heb jij toch geen video’s van? Dat ik je vraag om de opname van de zitting te publiceren, is niet gek. Dat jij hem niet wil publiceren, dat is gek! Maar doe wat wat je wilt joh!

      Geliked door 1 persoon

  • Dus nu vertel je me dat je me verwijt dat ik video’s heb weg gehaald, terwijl je zelf hemel en aarde bewogen hebt om ze offline te krijgen?

   #koekwaus

   Like

   • Wim Dankbaar zegt:

    Koekwous, Ik verwijt je niet dat je ze offline hebt gehaald. Ik verwijt je dat zo moeilijk deed. Dat zeg je toch zelf? Ik heb hemel en aarde bewogen om jou te bewegen om ze offline te halen. Voor de familie Van Korlaar, die belasterd werd door dat gekke wijf! En dat was heel erg moeilijk, want jij wilde die video’s laten staan!

    Geliked door 1 persoon

 8. p.s. nu je toch zo’n grote mond hebt.
  Heb je me nu wel of niet zelf gevraagd de zitting in Breda te komen vastleggen?

  Like

 9. Niko B. zegt:

  Zo he Wim, Eric heeft wat upgeload hoor; https://www.youtube.com/watch?v=y5gZ9Z-ueWg

  Filmpje van een minuutje, waarin jij alleen maar “Nee” zegt. Wow hé, hij heeft bewezen dat je je aan je woord houd, zoals je op je site al zei. Dikke expose, not.

  Like

 10. Wim Dankbaar zegt:

  Het fllmpje toont alleen maar dat mijn advocaat en ik bezwaar maakten tegen de registratie van de zitting door Eric, omdat Eric mij een bedrieger en een leugenaar noemt. Dat we bezwaar maakten tegen registratie, juist door Eric omdat die alles vertekent en uit zijn verband rukt, is niks nieuws. Dus wat Eric nu probeert aan te tonen met dit filmpje is mij echt een raadsel.

  Nog meer een raadsel is waarom hij de HELE zitting niet op Youtube zet. Nu heeft hij de zitting mogen registreren, maar nu houdt hij hem onder de pet? Raar maar waar.

  Geliked door 1 persoon

  • Niko B. zegt:

   Precies, wat ik ook zo grappig vond aan het filmpje was dat wanneer je nee zei hij dit aanduidde door “NEE” in text op dat moment in de video te plaatsen, terwijl je de hele tijd al zei op je website dat hij een nee zou krijgen.. Dus je bent gewoon je woord nagekomen, en dat zou dan de expose moeten wezen… lachwekkend, en dan zegt Myra dat Eric op Twitter de beelden wil verkopen…. Hans Mauritz V2? Lijkt net alsof iedereen achter je geld aanzit van alle kanten, schaam je Eric.

   Like

 11. talk2myra zegt:

  Je moet betalen Wim.
  Je moet lid worden van JDTV en dan kan je de beelden aankopen.
  Hep op twitter gestaan

  Geliked door 1 persoon

 12. Ik was deze week druk met andere verhalen zoals de onderzoeksraad, liegende rechter en de justitieklokkenluiders. Wim denkt wellicht dat hij belangrijk is, maar dit verhaal is in principe al afgesloten en ligt daarom onderop de stapel. Ben al wel begonnen aan een mooie compilatie met de beelden van het onderzoek in dit verhaal zodat iedereen straks kan zien hoe het echt verlopen is. Hier op deze site kan dat namelijk niet omdat Wim mijn reacties censureert zoals je hebt kunnen zien.

  Like

 13. Ik ga eerst maar eens lekker op mijn gemak een stickie roken na al deze zware inspanningen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s