De Staat als criminele organisatie

De meesten van ons zijn opgegroeid met het idee dat de Staat het goed met ons voor heeft. Dat de Staat als een goed huisvader voor ons zorgt. Ook worden we opgevoed met het idee dat we het beste rechtssysteem ter wereld hebben. Een voorbeeld voor alle andere landen, zelfs beter dan de vermaledijde jury rechtspraak in Amerika. Onze rechters zijn tenminste onafhankelijk. De rechtsprekende macht staat helemaal los van de uitvoerende macht. We hebben een prachtige rechtstaat die gecontroleerd wordt door ons parlement. Het zijn allemaal fabels.

Als ik één ding heb geleerd in de afgelopen 10 jaar, is het wel dat ons rechtssysteem vele malen corrupter is dan ik ooit had durven dromen. Ik dacht dat het maar een afvallig clubje was onder aanvoering van Joris Demmink en Harm Brouwer. Maar nu weet ik dat deze deze criminelen beschermd worden tot en met de Hoge Raad. Ik had het al moeten weten naar aanleiding van Huseyin Baybasin, die ook geen poot aan de grond krijgt met zijn herzieningsverzoeken aan de Hoge Raad, namens de meest integere advocaat van Nederland, Adèle van der Plas.

Een resumé van wat ik stel:

Marianne Vaatstra is inderdaad verkracht en vermoord door asielzoekers, waaronder hoofddader Ali Hassan, in een caravan op het terrein van het toenmalige AZC. Vervolgens is haar lichaam gedumpt in het weiland waar zij werd gevonden. Een vriend van Ali Hassan, Faek Mustafa, heeft op de dag van de moord deze toedracht van de moord aan de politie verteld. Waarop besloten is dat deze toedracht niet bekend mocht worden en Ali Hassan is opgepakt op zijn huurkamer in Leeuwarden en nog hetzelfde weekend heimelijk het land is uitgezet via het Grenshospitium Amsterdam.
De regie voor deze doofpot-actie was in handen van Harm Brouwer en Joris Demmink,
destijds respectievelijk Hoofdofficier van Friesland en Directeur-Generaal
Vreemdelingenzaken en Internationale Aangelegenheden. Later de hoogste mannen van
Justitie geworden als respectievelijk baas van het OM en Secretaris-Generaal van Justitie.
Nederland en de nabestaanden zijn dus nu al 20 jaar voorgelogen, uiteindelijk ten koste van een veeboer die tot een valse bekentenis is gedwongen op basis van het gestolen-fiets
verhaal, terwijl Marianne die avond nimmer op een fiets heeft gezeten. Juist vanwege de
toenemende druk van de publicaties van Dankbaar en consorten, is een voor het publiek
geloofwaardige “oplossing” verzonnen teneinde de waarheid te begraven. Uiteraard is dit een misstand van letterlijk ongelooflijke proporties, die derhalve nooit bekend mag worden vanuit de optiek van Justitie. Vandaar dat de boodschappers van deze misstand
rücksichtloos, éénzijdig en zonder wederhoor worden afgemaakt in de landelijke media, als wel in de rechtszaal. Geen publieke omroep die Dankbaar eens uitnodigt. Alles onder regie van Justitie en met hulp van Yehudi Moszkowicz, die behalve de moeder van Marianne sinds kort ook Faek Mustafa vertegenwoordigt die op dag 1 aan de politie heeft verteld door wie en waar haar dochter werkelijk is vermoord. Waarbij het opmerkelijk is dat het juist Moszkowicz is die de zaak onlangs bij Pauw weer groots op de kaart zette, waar hij zelf stelt dat zijn cliënten “rust” willen. Het is Dankbaar niet te doen om de nabestaanden lastig te vallen, maar om in het algemeen belang boven water brengen van deze huiveringwekkende misstand, die in feite een samenzwering is tegen onze rechtsstaat en het hele Nederlandse volk, dus ook U! Niemand zou het moeten willen dat onze eigen overheid verkrachtende, keeldoorsnijdende moordenaars een stiekeme aftocht geeft, laat staan er een labiele veeboer voor laat opdraaien.

Nu zal de meest normale reactie zijn: Je bent toch niet goed bij je hoofd, Dankbaar? Ons vadertje Staat dat verkrachters en moordenaars van een minderjarig meisje een  vrijgeleide geeft? In plaats van ze te berechten? En dat hebben dan ook nog heren gedaan die onze Justitie aanvoerden?

Welnu, ik ben zeer goed bij mijn hoofd, en dat blijkt uit de manier waarop ik ben aangepakt door de Staat. Ik heb alle rechtszaken verloren, niet omdat ik geen gelijk heb, maar omdat ik wél gelijk heb. Omdat de Staat er alleen maar rechters op zet die de opdracht hebben om hun ongekende staatsmisdrijf koste wat kost onder de pet te houden. Ook ben ik mijn hele vermogen kwijtgeraakt dankzij het meest corrupte advocaatje van NL, Yehudi Moszkowicz.  Dat is toch raar? Een ongevaarlijke complotidioot die maar wat onzin uitkraamt, raakt 1 miljoen kwijt?

Eindelijk heb ik het verweerschrift van de Staat der Nederlanden ontvangen op mijn voornemen een proces tegen de Staat te starten, een verzoek tot voorlopig getuigenverhoor in te dienen.

Het verweerschrift komt van het gerenommeerde Haagse advocatenkantoor Pels Rijcken, het kantoor voor de Staat. De landsadvocaat, Reimer Veldhuis, en zijn assistent Saskia Bouwman hebben een verweerschrift ingediend van maar liefst 45 pagina’s, 209 pagina’s inclusief producties. Met een uurtarief van 400 euro voor minstens 100 uur van twee landsadvocaten komen we al op 80.000 euro. Kosten noch moeite worden gespaard om de complotidioot  c.q. klokkenluider Wim Dankbaar uit te schakelen. Nu putten ze zich uit in argumentatie waarom ik nog steeds niet mijn getuigen mag krijgen. Waarom alle rechters die mij deze getuigen consequent en categorisch hebben geweigerd zoooo gelijk hadden!  Maar niet heus! Wat een eer voor de complotidioot die maar wat onzin uitkraamt! Wat een eer voor Wim Dankbaar met wiens getuigen de Staat kan bewijzen dat Wim inderdaad een mallotige complotidoot is. Wat een eer dat de Staat er alles aan doet om te voorkomen dat Wim Dankbaar zijn gelijk mag bewijzen.

Leest u eerst maar eens hier hun verhaal.

Van: Thijs Stapel [mailto:stapel@stapeladvocatuur.nl]
Verzonden: zaterdag 4 januari 2020 10:07
Aan: Wim Dankbaar
Onderwerp: Getuigenverzoek Staat

Ha Wim,

Er is een nieuwe datum bepaald voor het getuigenverzoek tegen de Staat, dat we eerder hebben laten uitstellen. Nieuwe datum is 23 januari a.s. om 09:30, rechtbank Den Haag.

Met vriendelijke groet,

Thijs Stapel

Stay tuned, later meer…….

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

4 reacties op De Staat als criminele organisatie

 1. Wytze de Boer zegt:

  Wim. Ik, en velen met mij, heb het groortste respect voor jou doorzettings vermogen. Hou vol.
  Vraag: Heb je wel eens overwogen om het Europese Hof te naderen?
  Hier in Zuid-Afrika is het ook een corrupte bende, maar het rechtssysteem gelukkig lang niet zo erg.
  Groeten,
  Wytze de Boer.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jacibus zegt:

  Je bent ontrecht; buiten de rechtsstaat geplaatst. De la mort civile/deplatforming. Dat is wat alle klokkenluiders overkomt.
  Je kunt aanvoeren wat je wilt het zal geen enkele indruk maken of effect hebben. Teveel mensen warmen, omdat ze chantabel zijn gemaakt, hun handen aan het vuur.

  Geliked door 1 persoon

 3. dennis zegt:

  Vroeger, in de jaren zestig en zeventig, was de justitie er ook voor om ons land veilig te houden, ook de politie hield streng, maar correct de steden en straten in de gaten, in de jaren tachtig zagen we verandering, heel langzaam, politie was er niet langer om ons te waarschuwen, ze moesten aan hun quotum komen heette dat geloof ik, boetes, geen waarschuwingen, in de jaren negentig verergerde dit alleen maar, ze MOESTEN ernstige zaken op gaan lossen om het volk tevreden te stellen, ging dit niet goedschiks dan maar kwaadschiks, beken nou maar anders toon je geen berouw en kom je nooit meer vrij, als je bekent krijg je maar 10 jaar min 1/3 is maar 6,5 jaar! De keus is aan jou, nou ja, dan bekende je maar, je had geen andere keus, maar kijk eens naar alle grote justitiéle dwalingen? zitten er allochtonen tussen? dacht het niet! Alleen autochtonen kan dit overkomen schijnt het anders zou het discriminatie zijn, nee, dit land ik kapot en verrot tot op de bodem!

  Like

 4. Henk Rust zegt:

  Zodra er weer een ‘nieuwe Nederlander’ op het criminele toneel is, is de corrupte ondermijnde anti blanke anti christ Staat in alle staten, om de allochtone dader en anti blanke politiek te beschermen. Autochtone slachtoffers hebben geen poot om op te staan en krijgen in de regel de schuld en een trap na. Wat natuurlijk weer een versterkend effect heeft op nog meer autochtoon verlies en lijden.

  Zijn inmiddels 100.000+ voorbeelden van.

  Interraciaal geweld is 90% anti blank en dat is blijkbaar prima zo in deze anti blanke hel, waarin miljoenen echte Nederlanders zijn en worden verzopen en overlopen.
  Is in de andere WE landen niet anders als je zo ziet hoe er in GB wordt omgegaan met de ‘grooming gangs’ en hoe in Duitsland dagelijks autochtone doden worden begraven zonder dat man en paard mogen worden genoemd laat staan efficiënte berechting plaatsvind.

  Corrupte politiek, prietpratend recht, gechanteerde kerk en eenzijdige liegende mens verachtende propaganda msm doen vrolijk mee met gebral over hoe goed dat alles is en de Great Replacement dendert voort, met miljoenen slachtoffers per WE land sinds de jaren 60.
  Is nog erger dan de USSR was.

  Ik ben ervan overtuigd dat ook Marianne Vaatstra voor de bus is gegooid, in redden wie zich redden kan en alle bewijs, incl DNA van het Bauernopfer Steringa, is een farce in deze zogenaamde rechtstaat en democratie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s