Het deficïente brein van Hans Mauritz:

From: Wim Dankbaar

Sent: Tuesday, December 10, 2019 10:32 AM

To: ‘J. Hans Mauritz – Kantoor Thuis’ ; ‘Peter Ruysch’

Subject: RE: Nieuwe publicatie > Fw: [Nieuw bericht] Email van Hans Mauritz 9 december 2019

Hoe deficïent je brein wel niet werkt, blijkt wel uit het volgende: In hetzelfde document beweer je bewijzen te hebben voor het ontbreken van een mandaat van Moszkowicz en meer:

Dit naar aanleiding van nieuwe bewijsmiddelen ter zake het ontbreken van een mandaat van Terpstra aan haar vermeende raadsman.  Vermeerderd met geluidsopnamen van Faek Mustafa en een aanstaande deal met Hilversum waarbij zij in ruil voor vrijwaring van schending van de geheimhouding mij de ruwe beelden ter beschikking zouden stellen.

Met andere woorden: Moszkowicz is totaal corrupt en heeft onrechtmatig dwangsommen geroofd twv 7 ton. Even verderop beweer je dat je voor deze schoft  een faillissementsaanvraag coördineert:

Faillissement

Inmiddels ben ik benaderd om een faillissementsrekest jegens uw cliënt te coördineren. Zelfs Mr. Aantjes heeft zich schriftelijk bereid verklaard als steunvorderaar op te treden. Andere aanvragers doelen op de met verbeurde dwangsommen samenhangende  kostenveroordelingen.

Het gedeelte van de hersens waarin moraal en inlevingsvermogen wordt ontwikkeld, is bij Hans Mauritz totaal afwezig.

Wim

Beste Wim,

Je krijgt van mij nog wel rechtstreeks de briefing welke in donderdagavond laat klaar had maar die na je publicaties op die dag de prullenmand in kon.

De Lauwere? Zijn verbeurde boetes en kunnen geen onderdeel vormen van een faillissementsaanvraag. Beter je huiswerk doen. Bovendien beter lezen. Een dergelijke aanvraag heb je zelf al om zeep geholpen (redelijk belang, lopende rechtszaak. Betwiste vordering in het licht de inhoud van het hoger beroep, etc. )

Naam van advocaten niet durf te geven? Jij verdraait alles. In mijn mail aan Ruysch is dat duidelijk geduid.

Weer een leugen en een bewust valse aanname: Vlaar, Van Veghel en de nieuwe advocaat die (uit de twee) deze week bekend wordt werkten en werken op toevoeging

Je bent helemaal de weg kwijt.

In je voorstel zit een nieuwe afdreiging. Dat je dat zelf niet ziet.

HM

Er staat nergens dat ik iets namens Mosko coördineer. Dat maak jij er weer van. Jouw brein is iets mee aan de hand.

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: dinsdag 10 december 2019 09:55
Aan: ‘J. Hans Mauritz – Kantoor Thuis’; ‘Peter Ruysch’
Onderwerp: RE: Nieuwe publicatie > Fw: [Nieuw bericht] Email van Hans Mauritz 9 december 2019

Ik geef je nog één laatste kans. Door voor het weekend door te komen met de bewijzen die je nu weer claimt te hebben. Geluidsopnames Maaike en Faek. Zo niet, dan heb je straks nog veel meer om over te jammeren. Wat betreft de penibele financiële situatie  van je vrouw: Zeer merkwaardig, gezien zij een jaar geleden ruim 60 mille op haar rekeningen kreeg bijgeschreven. Wat betreft de aanvraag van je faillissement, heb je een blinde vlek voor talloze andere schuldeisers, onder meer de Lauwere.

Wat betreft verhaalsmogelijkheden, heb je kennelijk nog wel wat van mijn gejatte geld. Waar betaal je anders die twee superadvocaten van? Beetje vreemd niet dat je niet eens de identiteit van deze “specialisten” durft te geven?

Wim

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s