Nadere uitleg overtreding vonnis

In het vorige artikel heb ik na 6 jaar eindelijk bewust, willens en wetens, het vonnis overtreden dat mij verbiedt het dagboek van Maaike, de moeder van Marianne Vaatstra te publiceren. Ik zal u nader uitleggen waarom ik dat doe. Laat ik beginnen met mailtjes van Maaike uit de zomer van 2012 toen Jasper Steringa nog niet de dader was:

halo wim

eindelijk kan ik mijn mails lezen op de camping blij dat jullie deze goede dingen doen via hero brinkman .heb nog met hem gebeld en het nodige uitgelegd. hij vroeg ook naar Bauke .heb gezegd dat die vanaf het begin met elke wind meewaaide ,maar ik sta, en blijf achter jullie bevindingen staan .de kamervragen zijn duidelijk ,laten ze daar niet onderuitkomen ,het doet allemaal heel veel met mij (despanning) ben al meerdere keren naar de dokter geweest,hoop het vol te kunnen houden ,jammer dat de kinderen en denk ook Bauke weer in de justitie geloven met hun nieuwe theorie ,inderdaad Wim ben ik geschokt door het nieuwe gegeven dat ze met een bekende het weiland ingelopen zou zijn ,wat een afgang voor je kind wat is vermoord,

                                                                                            groeten Maaike

En een paar dagen later:

hallo Wim
de mail naar jou toe van mij wil je die niet op een webside zetten .krijg dan vast commetaar uit de fam kring .en aangezien ik dat op dit moment er niet bij kan hebben nu dit verzoek
vr groeten maaike

Hieruit blijkt al dat Maaike TOEN al onder druk van haar familie stond. Maaike mocht niet meer zeggen hoe ze over de zaak dacht.

From: Maaike Terpstra [mailto:terp65@msn.com]
Sent: vrijdag 24 februari 2012 17:07
To: wim dankbaar
Subject: RE: Maaike, goeie email toch? Duidelijker kan ik het toch niet zeggen?

hallo Wim
heel goed deze mail naar het OM ,je zou zeggen hier kunnen ze toch niet omheen? heb in 1999 al eens gezegd tegen hun van het OM het lijkt wel dat de daders weggesluist zijn ,laat het nu ook zo geweest zijn ,alles wees er toen al op met het volgen van het onderzoek ,O Wim ik kan je niet uitleggen wat deze vreselijke waarheid met mij doet ,want dat het de waarheid is voor mij 100%,  wens jullie veel sterkte met de dingen waar jullie mee bezig zijn ,(dat het resultaat mag hebben
vr groet Maaike en bedankt

Luister bijgaand gesprek in zijn geheel, maar in het bijzonder vanaf minuut 1:20:

Maaike: Ja, weet je wat ……. al die bevindingen van jou, je hebt het zo duidelijk geformuleerd allemaal …. ja, allemaal bundelen en desnoods ook in een dagblad of weekkrant….

Wim: In een boek gooien? 

Maaike: Ja ….ja! Met al deze bevindingen van dit onderzoek wat niet klopt…..met duidelijke uitleg erbij. Jij hebt zoveel bewijzen die vaststaan! Snap je? 

(Even verderop spreekt Maaike ook over Demmink en Baybasin)

Maar Yehudi Mozkowicz liegt niet hoor! Neeeuh!  Maaike wil Wim’s boek verbieden, 700.000 euro van hem stelen en een contactverbod! Maaike is helemaal om! Gelooft nu radicaal in de leugens van het OM. En ook haar verraderlijke vriendin Klaske moet ze niet meer. Volgens Yehudi is Maaike Terpstra de meest labiele vrouw van Nederland. Je moet wel een enorme sukkel zijn zijn om niet te zien wat hier aan de de hand is.

https://rechtiskrom.wordpress.com/2014/02/11/de-verraderlijke-vriendin-van-maaike/

Klaske’s eigen verhaal:

Maar zo bang waren de kinderen dat Maaike weer met mij zou gaan praten en dat mocht nimmer weer gebeuren. Namelijk 2 weken voor ze Jasper oppakten, hebben de kinderen Maaike verteld dat ze moest ophouden met het bemoeien van de zaak en met de complotdenkers incl mijzelf en zo niet dan kwamen ze nooit weer thuis en zag ze ook haar kleinkinderen niet meer..dit heeft Maaike mij en mijn man een week na de arrestatie verteld omdat ik toen nog 1 keer bij haar ben geweest en ze vond het vreselijk en ze zou me zeker niet laten vallen maar we mochten elkaar nooit weer spreken in ieder geval niet bij haar thuis want daar mocht ik nooit meer komen!! IK HEB GEEN ANDERE KEUS! We hebben elkaar omhelsd en het was duidelijk,  het OM en Justitie had hun laatste troef  gebruikt, onmenselijk..en dit is voor de volle 100 % de waarheid. Ik heb nadat ik op omrop fryslan had verteld in een reactie van mij op de arrestatie van JS.. dat ik ooit hoopte dat het dagboek van Maaike zou uit komen .. zodat ze dan zelf konden lezen hoe vreselijk ze met deze nabestaanden zijn omgegaan..

Kijk, beste lezers, Waarom publiceer ik nu toch het dagboek van Maaike? Omdat zij daartegen is? Ik heb nieuws voor u: Daar is zij helemaal niet tegen! Als u goed kijkt publiceer ik slechts een link die al sinds 14 februari 2014 openbaar op het internet staat:

https://vuur01.wordpress.com/2014/02/14/deel-2-dagboek-maaike-terpstra-moeder-marianne-vaatstra/

Het is een link van mijn vriend Vincent Krijthe, alias Vuurtje. Hij schrijft er dit bij:

Deze post houd ik extra kort zodat u alle tijd heeft om het tweede deel van Het Verboden dagboek van Maaike Terpstra te lezen. Mocht u het gelezen hebben, samen met deel 1, dan weet u dat Maaike dit gepubliceerd wilt hebben. Ook nu nog, ik weet het zeker.

Toen had Vincent al gelijk. Maar stel nu eens dat hij ernaast zat? Dat Maaike inmiddels niet meer wil dat haar dagboek gelezen wordt? Daarover later meer.

Onthoud u dat even? Het is dus ver voordat ik werd aangepakt voor een publicatie van Maaike’s dagboek in mijn eigen bewoordingen. Dus niet Maaike’s letterlijke dagboek zoals dat door Vincent werd gepubliceerd.  En al eerder door Niburu werd gepubliceerd:

Op dit moment is de situatie ontstaan waarbij mainstream media kwistig met leugens strooien en de alternatieve media met zwaar geschut worden bestreden bij het naar buiten brengen van de waarheid. Dit neemt nu extreme vormen aan. Een goed voorbeeld daarvan is de aflevering van eergisteren van De Wereld Draait Door (zie voor de bewuste 10 minuten de video hieronder). Hier werd in een samenspanning tussen presentator Matthijs van Nieuwkerk en Peter R. de Vries in 10 minuten een waarheidsvinder in de zaak van Marianne, Wim Dankbaar, helemaal met de grond gelijk gemaakt. Er was sprake van zware laster, smaad en we kunnen het gerust karaktermoord noemen.

Kosten noch moeite noch intimidatie worden geschuwd om de waarheid die in dit dagboek staat uit het publieke domein te houden. Wij als alternatieve media zien het nu als onze taak en plicht om de burgers van Nederland toegang te geven tot dit waarheidsdokument. Hierbij publiceren wij dan toch alsnog het originele, op authenticiteit geverifiëerde dagboek van de moeder van de vermoorde Marianne Vaatstra. Met onze welgemeende excuses aan Maaike als we op enigerlei wijze, uiteraard zonder opzet, niet op de door haar gewenste manier zijn omgegaan met haar persoonlijke optekeningen. Dit is de link naar het dagboek

Wil Maaike nu niet meer dat haar dagboek gelezen kan worden? Voordat ik die vraag beantwoord, zeg ik alvast: Het interesseert mij geen reet! Het dagboek van Maaike is namelijk een waarheidsdocument dat exact vertelt wat er mis is met onze rechtstaat! Stel nu dat Van Gogh had gezegd: Ik vind mijn schilderijen toch niet zo goed? Ik verbrand ze maar!

Begrijpt u nu waarom dat dagboek van Maaike per se verboden moest worden? Het is één klaagzang tegen de corruptie van Justitie, met name tegen het boegbeeld van de leugen, Jan Verkaik. Die krijgt er stevig van langs, wordt een sjoemelaar en een rotvent genoemd. Volledig terecht natuurlijk. Dat Maaike niet meer achter haar notities zou staan is uiteraard ook een grote leugen. Het dagboek is overigens gewoon openbaar op diverse plekken op het internet. Al jaren zonder door Maaike bestreden te zijn.

We hebben het hier over een groep mensen die in collusie (zeer ernstige) strafbare feiten hebben gepleegd, die om die reden koste wat kost verborgen dienen te blijven. Dat is de definitie van een complot. Dat bedenk ik niet, dat zijn gewoon de feiten. Maar complotuitvoerders noemen hun ontmaskeraars altijd ‘complotdenkers’, dat is ook een feit.

Maar wil Maaike ook dat het Nederlandse publiek geen kennis meer kan nemen van haar dagboek? Nee, dat wil ze niet! Wil Maaike ook dat Wim met de grond gelijk wordt gemaakt totdat hij failliet is? Nee, dat wil ze niet! Waarom ik dat zo zeker weet?

Later meer op deze pagina…

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

3 reacties op Nadere uitleg overtreding vonnis

 1. yvonne zegt:

  Rechtspraak heeft me altijd gefascineerd, ook in landen met een meer theatrale en/of minder democratische cultuur. Voor mij is de rechtspraak jarenlang mijn geheime tweede beroepsoptie geweest, na de journalistiek. Ik zie de rechter als dienstbare figuur die intellectuele en humane capaciteiten ten dienste stelt van een vreedzame, rechtstatelijke samenleving.
  Daarom ben ik de togaberoepen altijd blijven volgen, op enige afstand. Totdat ik las: ‘Ook de Haagse rechtbank ontkomt niet aan rode cijfers’.

  Toen riep ik uit: wat is hier aan de hand? Moet een rechtbank soms quitte spelen? Of liefst winst maken?
  Om een beter idee te krijgen van de huidige staat van de rechtspraak ben ik dus in gesprek gegaan met rechters en rechtbankmedewerkers van diverse pluimage. Daar ga ik de komende tijd verslag van doen.

  https://decorrespondent.nl/10698/rechters-uit-het-hele-land-vertellen-de-rechtspraak-is-in-nood-dat-is-gevaarlijk-voor-de-democratie/5763057050190-c5dd542d

  Like

 2. Bas zegt:

  Maaike: Wim: wil je deze mail niet op je website zetten?
  Wim zet mail op website, maar ik doe dit allemaal voor en in naam van Maaike.

  Like

  • Wim Dankbaar zegt:

   Nee Bas, ik deed dat niet voor Maaike. Ik deed het om duidelijk te maken dat Maaike toen al door haar familie gechanteerd werd. Dat ze toen al verboden werd om de waarheid te vertellen. Die waarheid overstijgt wat haar kinderen willen!

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s