Repliek op verweerschrift van de Staat, deel 3

Voordat ik verder ga met de repliek op dit uitgebreide verweerschrift van de Staat, wil ik een ieder die mijn missie ondersteunt, vragen om deze stukken zoveel mogelijk te delen of anderszins onder de aandacht te brengen, liefst ook bij mensen die enige invloed hebben, zoals politici, advocaten of kamerleden. Zodat men de ogen opent over wat hier aan de hand is. Het wordt nu spannend. De Staat haalt nu alles uit de kast om te voorkomen dat Wim Dankbaar de talloze leugens, malversaties, foute vonnissen, onrechmatige, strafbare daden van de Staat mag bewijzen. Het zware geschut wordt in stelling gebracht, maar het mooie is dat de Staat zichzelf in de voet schiet.  Mijn beschuldigingen liegen er niet om. Ze houden onder meer in dat het OM de werkelijke moordenaars van Marianne Vaatstra heeft laten wegkomen.

Ali Hassan is actief doch heimelijk door Justitie het land uitgezet, Haval Ali Mawloud heeft op eigen kracht mogen ontsnappen terug naar Irak zonder een stroobreed in weggelegd te zijn. Vervolgens  is hier 20 jaar lang over gelogen en bedrogen door het OM, tot en met een Staatsecretaris en twee ministers tegenover de Tweede Kamer. Fundamenteler kan onze rechtsstaat niet verkracht worden! Het ergste is nog dat deze verkrachting is gedaan door “overheidsdienaren” die geacht worden de integriteit van onze rechtsstaat te bewaken. Overheidsdienaren die consequent duiken en liegen op de vele vragen en WOB verzoeken van Wim, alle regels en grondrechten aan de laars lappend.

Het station dat Wim Dankbaar een malloot is met paranoïde waanbeelden, is allang gepasseerd. De Staat zet niet al zijn resources in om Wim Dankbaar te beletten dat de waarheid boven waarheid komt! In feite is dit hele verweerschrift een bewijs dat het scenario van Wim over de moord op Marianne Vaatstra het juiste scenario is. Dat scenario wordt bewezen met het toekennen van mijn getuigen. Vandaar de enorme inspanning van de Staat om dat getuigenverzoek niet toe te staan. Dat is raar, want volgens de Staat is er niks te vrezen van het horen getuigen. Dat betekent al dat de Staat een pak boter op haar hoofd heeft van hier tot Tokyo.

Waar de landsadvocaat zich in vergist is dat ik niet mijn scenario hoef te bewijzen. Ik hoef slechts de leugens en malversaties van de Staat te bewijzen. Dat is al genoeg om het hele kaartenhuis in elkaar te laten donderen. Ik zal u één voorbeeld geven: Waarom is Faek Mustafa in het Onderzoek Ali H. uit 2011 niet gevraagd of de in Turkije gearresteerde Ali H. inderdaad zijn vriend uit het AZC was? Dat zou toch logisch zijn als Faek in het rapport wordt genoemd als vriend van Ali H? De enige vriend van Ali H. die in het rapport wordt genoemd, stellen ze de hamvraag van het onderzoek niet? U begrijpt wel dat het OM niet wil dat deze vraag aan Faek in de getuigenbank wordt gesteld? Als de dood zijn ze daarvoor!  Het hele onderzoek Ali H. en bijbehorend persbericht alsmede de arrestatie van een verkeerde Ali H. wordt daarmee ontmaskerd als een toneelstuk van smoke and mirrors.

Faek’s toenmailge beste vriend Rida Hashimi: Ali Hassan was veel ouder dan Faek en ik kende hem dan ook niet bijzonder goed, maar wist wel hoe hij eruit zag. Daarom kan ik ook met zekerheid zeggen dat dit niet dezelfde man was die in 1999 in Turkije werd gearresteerd. lk heb van deze man een interview op Youtube gezien. Deze man was lang en slank en had een verzorgd voorkomen. lk heb hem nooit op het AZC Kollum gezien. De Ali Hassan die ik kende van het AZC Kollum was korter dan Faek en had een dikker postuur. Bovendien had hij een baardje en zijn uiterlijk was niet verzorgd, heel anders dan de man die op Youtube staat.

Kort nadat Faek mij dit verteld had, ben ik met de bus teruggegaan naar mijn familie in Leeuwarden. lk was zelf ook behoorlijk ontdaan over wat Faek mij verteld had. Daarom heb ik sinds die dag besloten om niet meer terug te gaan naar Kollum. lk heb Faek dan ook nooit meer gezien en hij heeft ook nooit meer contact met mij gezocht. Tot voor kort wist ik niet eens dat Faek in Nederland woont. Mijn school heb ik dat jaar afgemaakt in Leeuwarden. Omdat ik voor een andere zaak kort in jeugddetentie heb gezeten, een ruzie waarbij klappen waren gevallen, heb ik het jaar niet gehaald en het schooljaar overgedaan. Nu zeventien jaar later heb ik mijn leven reeds lang op orde en mijn vrouw en twee kinderen zijn mijn alles.

lk hoop maar dat mijn verklaring mij geen problemen gaat opleveren met de Nederlandse Justitie.

Aldus verklaar ik naar waarheid,

Rida Hashimi

2.1.5      Er zijn meerdere verdachten in beeld geweest. Op 21 juni 1999 maakte het OM bijvoorbeeld bekend dat een nieuwe verdachte was aangehouden; na een DNA- onderzoek moest echter worden geconcludeerd dat hij niet de dader kon zijn (productie 3). Op 13 oktober 1999 werd bekendgemaakt dat in Turkije een 26-jarige man uit Irak was aangehouden die op dat moment werd verdacht van de moord op Marianne Vaatstra (productie 4). Het ging om een asielzoeker waarvan werd vermoed dat hij in de nacht van de moord was verdwenen uit het AZC. Er is met hem gesproken en hij stond wangslijm af. Op 15 oktober 1999 werd bekendgemaakt dat het sporenmateriaal van deze verdachte niet overeenkomst met het DNA-materiaal van de dader (productie 5). In september 2003 werd bekendgemaakt dat diezelfde maand in Londen een 23-jarige Afghaan was aangehouden als verdachte in de zaak. Ook hij is na een DNA-onderzoek uitgesloten als verdachte (productie 6).

Okay, en als Faek en Rida en tig anderen, zoals Ronnie en Sikko Pander, Jacob Hoeksma, Age Bruining, Isabella Wagenaar, Aranka Farkas, Nienke Hoekstra, Stephanie van Reemst, Spencer Sletering, Wietze Steenstra, Zaya Benjamin, Sahl Dawed, enzovoort enzovoort, nu kunnen getuigen dat dit niet de juiste Ali was, de vriend van Faek, dan moeten we hen maar niet als getuigen oproepen?

Beste landsadvocaat, als u 80 mille kunt stuk maken aan een verweerschrift, moet u ook maar even een uurtje luisteren naar een gesprek tussen mij en Tjitske, de zus van Jasper Steringa:

 

Later meer op deze pagina…..

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

8 reacties op Repliek op verweerschrift van de Staat, deel 3

 1. Pieter Postma zegt:

  Goed stuk, inmiddels “breed” getwitterd

  Like

 2. Wim Dankbaar zegt:

  De nationale ombudsman is een farce! Een verlengstuk van een corrupte Staat!

  Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
  Verzonden: dinsdag 29 oktober 2019 08:20
  Aan: ‘Post Nationale ombudsman’
  CC: e.denengelse@nationaleombudsman.nl
  Onderwerp: RE: Tweede herzieningsverzoek

  Geachte ombudsman,

  Er is mij verteld dat bij een herzieningsverzoek een andere klachtbehandelaar zich daarover buigt. Is dat het geval geweest hier? Het lijkt me niet omdat ik dit bericht krijg van mevrouw den Engelse die mijn oorspronkelijke klacht heeft behandeld.

  Met vriendelijke groet,

  Wim Dankbaar

  Van: Post Nationale ombudsman [mailto:post@nationaleombudsman.nl]
  Verzonden: donderdag 24 oktober 2019 14:03
  Aan: Wim Dankbaar
  Onderwerp: RE: Tweede herzieningsverzoek

  Geachte heer Dankbaar,

  Wij hebben uw bericht van 21 oktober 2019 ontvangen. U vraagt ons om onze beslissing betreffende uw klachten over het Openbaar Ministerie te herzien.
  Zoals wij u in onze brief van 16 juli 2019 hebben laten weten reageren wij niet meer op uw klachten over het Openbaar Ministerie maar nemen deze voor kennisgeving aan. Uw bericht van 21 oktober verandert ons standpunt niet.

  Van: Wim Dankbaar
  Verzonden: maandag 21 oktober 2019 15:53
  Aan: Post Nationale ombudsman
  CC: Eveline den Engelse
  Onderwerp: Tweede herzieningsverzoek

  Geachte ombudsman,

  Bijgaand zend ik u een concept dagvaarding voor het OM. Omdat u verder mijn klacht niet in behandeling wilde nemen ben ik nu genoopt naar de rechter te stappen om antwoorden op mijn wobverzoeken te krijgen en de strafbare handelingen van het OM aan te tonen. Ik verzoek u nogmaals uw beslissing te herzien en het OM Noord Holland te manen om mijn WOB verzoeken te beantwoorden. De webversie van de concept dagvaarding is op mijn website te vinden met verwijzing naar alle producties:

  https://rechtiskrom.wordpress.com/2019/10/05/concept-dagvaarding-voor-het-om/

  Ten overvloede wil ik benadrukken dat ik de opstelling van de ombudsman tot heden in deze zaak beneden alle peil vind en tegen het mandaat van de ombudsman in. In feite faciliteert de ombudsman malicieus en zelfs strafbaar handelen van OM, door zich te schikken in de belachelijke redenering van het OM dat sommige burgers geen recht hebben op verantwoording van de overheid omdat hun visie afwijkend zo zijn da wel omdat de vragen een afgesloten strafzaak betreffen. Beide argumenten zijn bespottelijk.

  Met vriendelijke groet,

  Wim Dankbaar

  Van: Jos Verpaalen [mailto:J.Verpaalen@nationaleombudsman.nl]
  Verzonden: woensdag 30 oktober 2019 13:35
  Aan: dank@xs4all.nl
  Onderwerp: verzoek

  Geachte heer Dankbaar,

  In uw mail aan een van medewerkers vraagt u om herziening van het onderzoek naar de door u ingebrachte klacht.
  Wij gaan niet in op uw verzoek. Een herziening zal niet leiden tot een andere uitkomst en heeft dan ook geen meerwaarde.
  Verder correspondentie over het onderwerp van deze klacht zullen wij zonder verdere reactie opslaan.

  Met vriendelijke groet,

  Jos Verpaalen
  sectorhoofd

  Nationale ombudsman

  T +31 70 356 36 20
  E j.verpaalen@nationaleombudsman.nl

  Werkdagen: maandag t/m donderdag

  Geliked door 1 persoon

  • Niko B. zegt:

   Jos Verpaalen
   Nationale O.M.butje-halve man
   Verlengstuk van een corrupte faalstaat

   Op Jos kan een mens niet rekenen, nee, gerechtigheid bestaat niet als het om die faalstaat van NL gaat, koste wat het kost zullen de arrogante kwallen nooit hun ongelijk gaan toegeven.

   Nee, zij plukken liever Wim kaal omdat de mediastunt om Wim zijn naam en eer aan te tasten niet werkte bij Wim. Werd Wim niet anders van zoals hij zei bij een uitzending van Myra, dus zoeken ze een andere manier om Wim proberen te stoppen en dat is via valse vervolgingen waar Wim zijn geld aan gaat kwijt raken. Ze hopen Wim zo pijn te doen, maar Wim heeft een sterk rechtvaardigheidgevoel en gaat gewoon door, en wat ze niet beseffen is dat je kan Wim zijn geld afnemen of hem belachelijk maken maar dan veranderd de waarheid nog steeds niet en Wim gaat dan keihard door met het vertrappen van de leugens van Demmink, Brouwer, justitie, de staat etc.

   One man against the state, maar er staan vele naast je en met je Wim!
   Ik sta ook niet achter de corruptie van deze faalstaat, socialistisch bananen republiek nazi paradijs waar onschuldige mensen kapot worden gemaakt omdat de corrupten niet tegen het exposen van hun daden kunnen. Als je de waarheid weet, ben je voor hun een gevaarlijk man omdat wat ze willen verhullen in het duister in het licht word gebracht.

   Maar weetje wat duistere figuren? Daar hebben wij 100 procent schijt aan. Alles wat in het duister zit komt een keer in het licht te staan.

   Ephesians 6:12
   12 For we wrestle not against flesh and blood, but against principalities, against powers, against the rulers of the darkness of this world, against spiritual wickedness in high places.

   we worstelen niet tegen vlees en bloed, maar tegen staten, tegen machten, tegen de regeerders die verantwoordelijk zijn voor alle onheil in deze wereld, tegen spirituele slechtheid in hoge plaatsen.

   Spirituele slechtheid is aan de orde van de dag bij de hooggeplaatsten zoals Demmink, etc, vandaar dat hij bijv. een criminele pedofiel is. Ze zijn niet goed snik die staten, machten en regeerders. Dat maakt deze zaak ook overduidelijk.

   Onze woorden doen hun pijn, omdat het de waarheid is, en omdat de waarheid hun niet zint.
   MAAR DE ECHTE PIJN, WORD GEREGISTREERD, DE PIJN VAN MARIANNE, MAAIKE, WIM, BAUKE, FREDDY, INEKE, ETC, EN ALLE PIJN VAN ALLE SLACHTOFFERS BIJ DE MAKER VAN HET LEVEN, DE AARDE EN DE MENSHEID, DIER EN NATUUR, ZON EN MAAN, HET HEELAL EN ALLES DAARIN!

   DE CORRUPTE MENSEN ZULLEN BOETEN VOOR WAT ZE DE ONSCHULDIGEN HEBBEN AANGEDAAN! Dat is zeker, daar kunnen ze niet van blijven ontsnappen, dat komt op een dag.

   Omdat gerechtigheid altijd zal zegevieren, ookal willen de mensen die van onrecht houden dat niet, love & justice will conquer all hate & evil.

   Wim, je bent een dappere strijder in een moderne tijd. De Schepper staat met een ieder die opkomt voor de waarheid of voor de waarheid staat. Weg met leugens, die doorbreken we.

   Stay strong Wim, being strong is the only choice we have left. Je komt er nu achter hoe sterk je bent.

   Like

 3. naamlost zegt:

  Ombudsman? Wiens brood men eet, diens woord men spreekt.

  In het verweerschrift lees ik volgende:
  “Het Forensisch Laboratorium concludeert dat het “zeer aannemelijk” is dat degene die het op
  de plaats van het delict gevonden DNA-spoor heeft achtergelaten, afkomstig is uit Nederland of Noord-West Europa.”

  En volgende:
  “Ali H. werd verdacht van de moord op Marianne Vaatstra.”

  Dat klinkt tegenstrijdig. Of is het eerste punt over het DNA totaal irrelevant? Gewoon gebruikt om naar een conclusie toe te werken? Ja in deze is de vraag stellen tevens de vraag beantwoorden.

  Like

 4. Henk Rust zegt:

  Deze behandelende knedende ‘driehoek’ toont eens te meer aan dat als het puntje bij het paaltje komt er geen sprake meer is van ‘scheiding der machten’.
  3 ambtelijke kereltjes in een kamertje zijn bezig met hun pensioen.
  Dat is nu eenmaal de constructie.

  En een leven van een Fries meiske is niks waard gebleken. Ondanks alle prachtige theorie over tolerantie,gastvrijheid, vluchtelingen, democratie, rechtstaat, vrijheid van associatie, persvrijheid, bescherming privaat eigendom, en vrijheid van religie voor echte Christenen die hun ware naasten lief hebben enz.

  In feite worden sinds de jaren 60’s miljoenen echte Nederlanders voor de bus gegooid, verarmd verwaarloosd en kapot gemaakt.
  Kijk bijv. ook eens hoe de op corruptie en fraude en volksvijandigheid ‘zorg’ functioneert met voor autochtonen immer hogere kosten en lagere standaarden, waarin babies en oude van dagen industrieel ‘onder vrije wil’ ! worden vernietigd.
  Het ziekenfonds werd helemaal kaal geplunderd middels ‘migratie’ en hele 3e wereld clans doen er hun voordeel mee.

  Om plek te maken voor ‘nieuwe Nederlanders’, die in de regel al helemaal niks op hebben met een blanke (Christen) hier.

  Het zijn automatisch de armeren en kwetsbaren die als eerste voor de bus worden gesmeten.
  Zeg maar de arbeidersklasse. Dat zie je ook overduidelijk met dit Friese meiske Marianne Vaatstra.
  Hoe kan zo’n getroffen Vaatstra gezin wat vervolgens nog eens wordt verkracht m.m.v deze STAAT en fake news massamedia e.d., dit allemaal aan ?

  Na de dood van-moord op je kind of zus wordt je steeds verder verscheurd en eigenlijk kun je nergens terecht en wordt erover je heen gelopen in deze ‘heilstaat war elk mensenleven telt’.

  Eigenlijk is zo’n gezin en heel gehucht daar gebombardeerd.
  Eigenlijk is heel Nederland plat gebombardeerd en tenminste IK herken het land in geheel amper terug, terwijl ik erbij sta en toch behoorlijk geschoold en ervaren ben.
  Je hele land wordt onder je kont vandaan getrokken onder het mom van ‘alles veranderd hè’.
  Ja, de ‘Holodomor’ was ook een verandering’ ‘boertje’………….10.000.000 doden.
  Kijk maar eens hoe dat in z’n werk ging nu naar bijna 100 jaar steeds duidelijker wordt hoe dat eraan toeging en hoe erover werd gelogen : https://education.holodomor.ca/teaching-materials/holodomor-denial-silences/

  Hoe kan zo’n naar voren gesleurde geïsoleerde boer zich verder verdedigen als z’n advocaat het vanaf de 1e minuut al niet doet/wil.
  Zal niet voor het eerst zijn dat een onschuldige of deels schuldige als ‘Bauernopfer’ moet fungeren.
  Met DNA materiaal dus je bek houden. Zo werd in Duitsland de Phantoomkillerin’ ontworpen, en het hele zooitje bleef maar al te stil toen het niets vermoedende wattenstaafje vrouwtje kwam bovendrijven. Einde verhaal.

  En dat is alles helaas in omringende anti blanke anti christ EUSSRepublieken maar ook de USSA, niks beter. Daar geldt ook ‘voor jou 10 vluchtelingen, meiske of opa’. En na 100.000+ verkrachtingen NEVER 1 woord in de fake news MSM over HIV en hoe het verder met al die arme voor de bus gegooide slachtoffers (van ‘grooming gangs’) en nabestaanden gaat.

  Nederland is geen rechtstaat en geen democratie meer maar een moordend helhol en voor nog levende gejaagde autochtonen geldt ‘redden wie zich redden kan’. Wanneer nodig in een ‘driehoek’.
  En mocht een zaak als deze ‘te lang’ blijven modderen en borrelen dan worden de volgende door beroepsblindheid geleide ‘vooruit kijkende’ productiemedewerkers in de driehoek gegoten.

  Like

 5. johnloup zegt:

  Veel sterkte voor Tjitske!
  Jullie gesprek doet me denken aan de gesprekken tussen jou en Maaike.

  Geliked door 1 persoon

 6. Niko B. zegt:

  Lieve vrouw, die Tjitske. Net als Maaike. Hele mooie en ook interessante gesprekken, ik denk maar al Jasper, Jasper, Jasper… er klopt zo veel niet, wees nou eens eerlijk. Ik dank dat hij bang is dat hem wat kan overkomen in de gevangenis, Wim deze telefoongesprekken openen mijn ogen steeds meer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s