De Staat gaat Full Force tegen Wim Dankbaar

Eindelijk heb ik het verweerschrift van de Staat der Nederlanden ontvangen op mijn voornemen een proces tegen de Staat te starten, een verzoek tot voorlopig getuigenverhoor in te dienen.

Het verweerschrift komt van het gerenommeerde Haagse advocatenkantoor Pels Rijcken, het kantoor voor de Staat. De landsadvocaat, Reimer Veldhuis, en zijn assistent Saskia Bouwman hebben een verweerschrift ingediend van maar liefst 45 pagina’s, 209 pagina’s inclusief producties. Met een uurtarief van 400 euro voor minstens 100 uur van twee landsadvocaten komen we al op 80.000 euro. Kosten noch moeite worden gespaard om de complotidioot  c.q. klokkenluider Wim Dankbaar uit te schakelen. Nu putten ze zich uit in argumentatie waarom ik nog steeds niet mijn getuigen mag krijgen. Waarom alle rechters die mij deze getuigen consequent en categorisch hebben geweigerd zoooo gelijk hadden!  Maar niet heus! Wat een eer voor de complotidioot die maar wat onzin uitkraamt! Wat een eer voor Wim Dankbaar met wiens getuigen de Staat kan bewijzen dat Wim inderdaad een mallotige complotidoot is. Wat een eer dat de Staat er alles aan doet om te voorkomen dat Wim Dankbaar zijn gelijk mag bewijzen.

Leest u eerst maar eens hier hun verhaal.

Hey Reimer en Saskia, Wat zeggen jullie nu eigenlijk? Dat het moet kunnen dat onze overheid criminele Irakese asielzoekende verkrachters en moordenaars van minderjare meisjes een heimelijke vrijgeleide moet kunnen geven!  Dat zeggen jullie toch? Dat de klokkenluiders die precies dat zeggen, moeten worden afgemaakt? Dat zeggen jullie toch? Oh, En jullie vertegenwoordigen de Staat? Je moet je kapot schamen!

Kijk Reimer, met je stuk maak je heel duidelijk wat ik zeg. Je weet dat ik dit zeg:

Marianne is inderdaad verkracht en vermoord door asielzoekers, waaronder hoofddader Ali Hassan, in een caravan op het terrein van het toenmalige AZC. Vervolgens is haar lichaam gedumpt in het weiland waar zij werd gevonden. Een vriend van Ali Hassan, Faek Mustafa, heeft op de dag van de moord deze toedracht van de moord aan de politie verteld. Waarop besloten is dat deze toedracht niet bekend mocht worden en Ali Hassan is opgepakt op zijn huurkamer in Leeuwarden en nog hetzelfde weekend heimelijk het land is uitgezet via het Grenshospitium Amsterdam.
De regie voor deze doofpot-actie was in handen van Harm Brouwer en Joris Demmink,
destijds respectievelijk Hoofdofficier van Friesland en Directeur-Generaal
Vreemdelingenzaken en Internationale Aangelegenheden. Later de hoogste mannen van
Justitie geworden als respectievelijk baas van het OM en Secretaris-Generaal van Justitie.
Nederland en de nabestaanden zijn dus nu al 20 jaar voorgelogen, uiteindelijk ten koste van een veeboer die tot een valse bekentenis is gedwongen op basis van het gestolen-fiets
verhaal, terwijl Marianne die avond nimmer op een fiets heeft gezeten. Juist vanwege de
toenemende druk van de publicaties van Dankbaar en consorten, is een voor het publiek
geloofwaardige “oplossing” verzonnen teneinde de waarheid te begraven. Uiteraard is dit een misstand van letterlijk ongelooflijke proporties, die derhalve nooit bekend mag worden vanuit de optiek van Justitie. Vandaar dat de boodschappers van deze misstand
rücksichtloos, éénzijdig en zonder wederhoor worden afgemaakt in de landelijke media, als wel in de rechtszaal. Geen publieke omroep die Dankbaar eens uitnodigt. Alles onder regie van Justitie en met hulp van Yehudi Moszkowicz, die behalve de moeder van Marianne sinds kort ook Faek Mustafa vertegenwoordigt die op dag 1 aan de politie heeft verteld door wie en waar haar dochter werkelijk is vermoord. Waarbij het opmerkelijk is dat het juist Moszkowicz is die de zaak onlangs bij Pauw weer groots op de kaart zette, waar hij zelf stelt dat zijn cliënten “rust” willen. Het is Dankbaar niet te doen om de nabestaanden lastig te vallen, maar om in het algemeen belang boven water brengen van deze huiveringwekkende misstand, die in feite een samenzwering is tegen onze rechtsstaat en het hele Nederlandse volk, dus ook U! Niemand zou het moeten willen dat onze eigen overheid verkrachtende, keeldoorsnijdende moordenaars een stiekeme aftocht geeft, laat staan er een labiele veeboer voor laat opdraaien.

Kom dan, Reimer! Bewijs dan dat ik ongelijk heb! Door de criminele Joris Demmink en Harm Brouwer te beschermen, word je ZELF medeplichtig aan het verhullen van hun ongekende staatsmisdrijf!

Reimer, in het eerste gedeelte van 24 pagina’s herhaal je alles wat ik zeg, hoe ik keer op keer ben veroordeeld, maar je negeert van alles. In het tweede gedeelte van 25 pagina’s probeer je aan te tonen dat mijn getuigen terecht zijn afgewezen. Met allerlei juridische drogargumenten. Je hebt een blinde vlek voor artikel 6 EVRM. En jij hebt rechten gestudeerd? Dat artikel ken je niet?

Waar ben je nou zo bang voor, Reimer? Voor de vraag aan Faek op welke datum hij is verhoord? Voor de vraag op welke datum hij is overgeplaatst? Voor de vraag of Faek is gevraagd of de lange Ali H. die in Turkije werd opgepakt, de vriend van Faek was? Voor de vraag waarom Faek niet is gevraagd of dit de juiste Ali H. was? Voor de vraag wie nu de opdracht heeft gegeven voor de overplaatsing van Faek en waarom? Daar ben je toch bang voor, Reimer? Als je daar niet bang voor bent, Reimer, dan hoef je toch niet al deze moeite te doen om mijn getuigenverzoek af te wijzen? Ik ben toch een complotidioot? Mijn ongelijk wordt toch bewezen met de getuigen die ik vraag? Maar aan mij mag je wel 80 mille staatsgeld besteden, om dat te voorkomen?

Reimer, kun je ook even noemen dat het OM de aangifte van Faek tegen mij geseponeerd heeft? En mijn aangifte tegen hem van meineed, valse aangifte en valsheid in geschrifte geseponeerd? Waarom noem je dat niet? Van het OM mag ik dus blijven zeggen dat Faek op dag 1 de waarheid aan Justitie heeft verteld. Dat hij onbedoeld en ongewild getuige is geweest van de verkrachting en moord op Marianne Vaatstra in de caravan van Wolfgang Hebben. Da’s toch raar, Reimer? Wat klets u nou over verbeurde dwangsommen jegens Faek Mustafa?

Rob Scholte vatte het goed samen: Je krijgt je getuigen niet omdat ze je willen veroordelen. Ze kunnen je veroordelen omdat je je getuigen niet krijgt. 

Wordt vervolgd!

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

11 reacties op De Staat gaat Full Force tegen Wim Dankbaar

 1. HRK zegt:

  Alleen het begin al van hun verhaal; ‘Verzoeker zoekt
  bewijs voor een alternatief scenario voor de moord op en verkrachting van Marianne
  Vaatstra. Voor dat scenario zijn geen aanknopingspunten.’ …

  Like

 2. Jan-Willem zegt:

  5.7.6. Marianne Terpstra? 🤔

  Like

 3. Niko B. zegt:

  Riemer en Saskia jullie zijn een schande voor de samenleving.
  Grondrechten ontnemen?
  Close-mindedness?

  Bespottelijk gedrag van de Staat der Vernederlanden.

  GEEF WIM ZIJN GETUIGEN! JUSTICE FOR MARIANNE!

  Like

 4. Niko B. zegt:

  MINISTERS LIEGEN WEL! OVJ’s OOK!

  Like

 5. Hans Palenlader zegt:

  Wat een flut stuk dat verweerschrift! Ongelofelijk om op dergelijke wijze zo te worden’ afgescheept’. Welkom in Nederland 2020.

  Like

  • Niko B. zegt:

   “Verplichten tot strafvervolging
   Van Buitenen: “Ik vind dat het strafrechtelijk onderzoek naar de vuurwerkramp moet worden heropend. Ik hoop dat de aangifte serieus wordt genomen en zijn weg vindt in het justitiële apparaat”. Mocht dat niet lukken, dan starten Bakker, Paalman en Van der Molen een zogeheten Artikel 12-procedure.”

   Ja, dus net als hier word dat ook weer niks want een corrupte staat gaat niet eerlijk zijn, en ik zie die artikel 12 procedure alweer komen waar niks uit komt, zaak word gewoon weer in de doofpot gestopt en iedereen moet zijn of haar mond houden van de corrupte lafbekken bij justitie. Ik vind ook dat de nos beter verslag moet leveren, beetje terughoudend dat artikel.

   Like

 6. johnloup zegt:

  Hoezo alternatief scenario?
  Nog vóór het grootschalig verwantschaps DNA onderzoek en de arrestatie en berechting van Jasper S. is al -lang- geschreven over dat wat nu een alternatief scenario wordt genoemd.
  Het scenario Jasper is juist een alternatief voor dat wat er vóór zijn tijd allemaal bekend (en onder pet gehouden) was.

  Dus OM, rechterlijke macht enz. houdt eens op met alternatief.
  Dat is juist het eerste verhaal dat er ligt.
  En of dat waar is of een zgn alternatief, moet nu juist onderzocht worden. U kunt niet weten of voor wat u een alternatief noemt, bewijs is, als u bewijs en getuigen niet toelaat.

  Like

 7. Haggis zegt:

  Het “alternatieve scenario” is juist gebaseerd op getuigenverklaringen en verdachte personen die direct na de moord in beeld kwamen. Aanknopingspunten genoeg. Jasper is er alleen bij gesleept door zijn joyriding.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s