Nog een boodschap voor Ineke Vaatstra:

Beste Ineke,
Als je bitch genoeg om de laptop van je moeder over te nemen en mij boodschappen te sturen uit haar naam, waarom ben je dan niet groots genoeg om dat toe te geven?

Ineke, ik zeg het nogmaals, je bent een slap kutwijf! Helemaal gehersenspoeld! Zo ver dat je valse emails uit naam van je moeder schrijft! Doe je de groeten aan je held Jan Verkaik?

https://rechtiskrom.wordpress.com/2019/06/08/jan-verkaik-de-meest-corrupte-politieman-van-nl/

Kijk Ineke, als je zo stoer bent bent om valse emails uit naam van je moeder te schrijven, haar laptop en wilsbekwaamheid over te nemen, alsof ze dement is, dan ben je helemaal kut als je dat niet kunt toegeven! Dan ben je met recht een bitch! 

From: Maaike Terpstra 
Sent: dinsdag 20 november 2012 14:57
To: wim dankbaar
Subject: RE: Maaike, waarom Jasper S niet de dader KAN zijn. Laat je niet ringeloren door het OM.

 voor de laaste keer LAAT ME MET RUST, ik wil NOOIT geen contakt meer met jou en je bende incl Klaske

Kijk Ineke, het is gewoon een strafbaar feit wat je hebt gedaan.  Omdat je je moeder wilde beschermen tegen idioten zoals Klaske en ik? Dat zou nog niet zo erg zijn, ware het niet dat je met je leugens, identiteitsfraude en valsheid in geschrifte nu al 7 ton van MIJN poen hebt afgepakt via corrupte Yehudi! Je zit dus gewoon tonnen te verdienen over de rug van je vermoorde zusje! En je moeder te verraden! Je moet je echt kapot schamen! Ik weet aan welk een morele armoede jij lijdt. Dat weet ik omdat je niet durft te zeggen dat JIJ deze email hebt geschreven. Dat maakt het helemaal erg!

Is het weleens bij je opgekomen om Faek te vragen of het klopt wat ik zeg? Dat hij op dag 1 de waarheid heeft verteld aan Jan Verkaik? Dat moet toch een makkie zijn nu corrupte Yehudi ook Faek vertegenwoordigt? Jij wil de waarheid dus niet weten over je vermoorde zusje! Weet je wat Ineke, je moet Yehudi ook vragen of hij je moeder kan dwingen om desnoods bij een notaris te bevestigen dat zij de email heeft geschreven. Nu kan het nog, want nu leeft Maaike nog! Krijg je dat ook nog voor elkaar? Of heb je toch nog genoeg moraal om dat niet te durven? Misschien kun je dan ook even laten opnemen dat Maaike nu wél gelooft dat Marianne op een gejatte fiets naar huis is gereden? En de taxi van Spencer heeft afgeslagen? Dat Maaike dat verhaal geen afgang meer vindt voor haar vermoorde kind?

Kun jij wél een gesprek met Jasper in de gevangenis krijgen om je nog eens uit te leggen wat hij nu precies met Marianne heeft uitgespookt? Laat je hem dan ook nog even herhalen dat Marianne hem heeft gepijpt? Dat ze zich vervolgens slaafs liet verkrachten? Dat hij daarna haar keel heeft doorgesneden en het bloed uit haar hals hoorde stromen? Het bloed dat nooit gevonden is? Het bloed dat Spencer ook niet zag! Je vindt het zelf helemaal niet raar dat je je blinde woede op mij richt in plaats van op Spencer en Jan Verkaik? Tsjonge jonge, als Marianne de helft van de bitch was die jij bent, dan zou je moeten weten hoe je jezelf aan het brainwashen bent! Zelfs het feit dat Jan Verkaik een bebloed trainingsjack heeft zoekgemaakt, het meest cruciale bewijsstuk ooit, verdring je! Zelfs het feit dat de vinder van het jack, de badmeester, is bedreigd door Piet Visser en het OM om zijn bek te houden over het jack, verdring je! Dat Ali Hassan een agressieveling was die altijd een traningsjack droeg, hoef je ook niet te weten! Van wie dat bloed op het zoekgemaakte jack was, ook niet! Wat ben je dan voor trut, Ineke?

 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s