Yehudi Moszkowicz, de schaamte voorbij.

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: vrijdag 21 juni 2019 09:48
Aan: moszkowicz@moszkowicz-law.nl
Onderwerp: Totaal geen schaamte

Niet te filmen dat je zelfs geen schroom hebt om mijn bejaarde moeder erin te betrekken. Geef eerst eens antwoord op de vraag waarom je geen bezwaar maakt tegen het sepot van Faek’s valse aangifte.

WD

Verstuurd vanaf mijn iPad

Ik verzoek u dringend mijn bejaarde moeder niet lastig te vallen met corrupte vexatoire onrechtmatige beslagen.  De heer Moszkowizc is op de hoogte dat er een executiegeschil is aangespannen en een bodemprocedure tegen de heer Mustafa wordt geentameerd.

Mijn moeder is bovendien geen partij in deze en heeft geen enkele vordering op mij of andersom, of het moet de bankgarantie zijn die zij voor mij heeft afgegeven. Ook hier weet heer Moszkowicz alles van.

Ik ben maandag in de gelegenheid om u hierover desgewenst verder te informeren. Voor die tijd kunt u mij bereiken op 0649655070

Groet,

Wim Dankbaar

 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

5 reacties op Yehudi Moszkowicz, de schaamte voorbij.

 1. N.E. Derlander zegt:

  Uit wiens naam betrekt YM de moeder van de heer Dankbaar in een kwestie, die volkomen buiten deze mevrouw omgaat? Als het uit naam van mevrouw Terpstra is, moet mevrouw Terpstra zich toch gaan afvragen of zij dit wel wil. Is het uit naam van de heer F. Mustafa dan denk ik, dat hij zijn zaak nog meer schaadt.

  Ik hoop voor de moeder van de heer Dankbaar, dat de beslaglegger besluit om terug te keren van deze kwalijke weg.

  Het lijkt mij sterk dat het binnen de beroepsgroep en andere justitiabelen moreel toegestaan is om “het Nederlandse recht” op deze manier te kunnen gebruiken.

  Like

 2. Niko B. zegt:

  Pedofiel Demmink kan ongestoord kinderen verkrachten, maar de bejaarde moeder van onze Wim moet zo immoreel belast worden terwijl ze nergens in deze zaak wat mee te maken heeft. Echt moet het volk nou echt de touwtjes zelf in handen nemen? Echt er komt een dag wanneer het volk het niet meer pikt die dagen komen er aan. Dus bereid je polizei nazi staat maar voor corrupt kloten land. Laat de bejaarden met rust!!!!!

  Like

 3. Wim Dankbaar zegt:

  Haha very private my friend!
  Thank you for your research by the way.
  Some of us really, really appreciate it.

  -Roland

  Onderwerp: Files interview

  Hello Roland,

  I see you are with Disney? Is your interest private or professional?

  Best,

  Wim

  Like

 4. Hans Palenlader zegt:

  Hier wordt vuil spel gespeeld. Ronduit crimineel. Maar ja, criminaliteit daar weet de familie Moszkowicz natuurlijk alles van. Ze mogen hier niet mee wegkomen.

  Like

 5. N.E. Derlander zegt:

  Zou de VARA van het TV programma Pauw de handelwijze van de advocaat Y Moszkowicz, die een oudere mevrouw, die op geen enkele wijze en in de verste verte niet iets met de zaak Mustafa te maken heeft, en Y Moszkowicz haar daarover nu toch indringend lastig valt, een onsmakelijke handelwijze van deze advocaat vinden? Het kan bijna niet anders, want Pauw beweerde op 13 november 2018 op TV, in het gelijknamige programma van de VARA, over de handelwijze van de heer Dankbaar, onder het oreren van een paar geselecteerde voorbeelden, dat handelwijze van de heer Dankbaar i.c. onsmakelijk was. De heer Dankbaar mocht zich van de VARA overigens niet verweren aan die tafel, hetgeen op zich natuurlijk journalistiek gezien, zeer onsmakelijk is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s