Brief aan Jan Verkaik

Beste Jan, Heb je dit al gelezen?
Jan Verkaik, de meest corrupte politieman van NL

Ja natuurlijk heb je dat gelezen. Net als je partners in crime, Harm Brouwer, Joris Demmink, Henk Mous en Cor Reijenga. Is dat nu smaad of niet? Nee, natuurlijk is het dat niet, want het is de waarheid! Kom dan Jan, met je aangifte! Mag je zeker niet? Want die wordt ook geseponeerd, net als de aangifte van Faek. Dus jij bent een vent die moordenaars en verkrachters stiekem laat wegkomen omdat je superieuren dat ook doen. En dan ook nog de nabestaanden 13 jaar voorliegen!

Groet,

Wim Dankbaar

PS: Maaike Terpstra, geniet je nog een beetje mee? Zal toch wel? In je “dagboek” zeg je toch ook duidelijk hoe je over Jan Verkaik denkt? Vind je het echt vervelend dat het openbaar is gemaakt door anderen dan ik, zoals  hier en daar ?

De waarde van een dagboek

 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

Een reactie op Brief aan Jan Verkaik

 1. yvonne zegt:

  Boers coachte de afgelopen dertien jaar honderden toptalenten in het kader van een leiderschapsprogramma. De NRC heeft zijn ontslagbrief, die aan korpschef Erik Akerboom en minister Ferd Grapperhaus (Justitie) gericht is, in handen.

  In de brief schrijft Boers dat hij “niet kan wegkijken als zo’n belangrijke partner in het functioneren van de rechtsstaat de belangen van burgers en haar eigen medewerkers veronachtzaamt”, zo citeert de krant.

  Boers geeft onder meer aan dat agenten burgers met enige regelmaat uitschelden in interne chatgroepen. Daarnaast zouden er in het afgelopen half jaar binnen het korps diverse aanrandingen hebben plaatsgevonden en zouden agenten door het korps ernstig worden gediscrimineerd.

  https://www.nu.nl/binnenland/5964768/politieadviseur-stapt-op-omdat-wangedrag-van-agenten-wordt-genegeerd.html#coral_talk_wrapper Wat is het toch een bende in Nederland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s