Briefje aan Donald Groen

Beste Donald, lees eerst even dit: https://rechtiskrom.wordpress.com/2019/05/29/marcel-vrinssen-gewetensvolle-hells-angel-of-gewetenloze-oplichter-1/

Volgens Marcel ben jij zo’n beetje de capo di tutti capi van de Nederlandse onderwereld. Nu hij jou in zijn verhaal betrekt, leek het me wijs om één en ander met je te checken. Hij vertelt mij namelijk dat jij een probleem met hem zou hebben.  Ik geef je een verslagje van een recente communicatie:

Marcel: Nou heb ik ineens contact met ene Jeroen. Hij reageerd ook bij misdaadjournalist onder de naam Jeroen. Kan ook Edwin weer zijn dus. Maar volgens Jeroen heb ik nou een probleem met Donald Groen omdat ik de opnames van hem gestolen zou hebben. Zij willen een afspraak met mij hierover.

Wim: Waar zegt die Jeroen dat Donald Groen een probleem heeft met jou? Bij welk artikel op misdaadjournalist? Hoe heb je contact met deze ‘Jeroen’. Per email of telefoon? Waar komt die opeens vandaan? Heeft hij contact met jou gezocht?

Marcel: Dat zegt hij niet bij misdaadjournalist. Dat zegt hij in mail tegen mij. Hij reageert veel op misdaadjournalist. Dus ik heb wat reacties na gelezen. Is wel goed op de hoogte.

Wim: Afleiding van waar het om gaat: Waarom kun je nog steeds niet bewijzen dat je tapes hebt? Deel 2 wordt mooi hoor! Marcel Vrinssen en zijn voormalige maat Nico Visser blijven zitten op beweerde tapes die Paarlberg en Holleeder vrijpleiten! Het wordt nog mooier: Grote baas Donald Groen eist nu de tapes van Marcel op omdat hij meent dat Marcel ze van hem gestolen heeft! Was getekend Marcel Vrinssen. Nou, Marceltje, als dat waar is, dan is Donald Groen net zo’n slappe laffe zak als jij. Want één ding weet ik zeker: Als Donald Groen Holleeder kon vrijkrijgen, dan zou  hij het METEEN doen!

Marcel: En wat die Donald betrefd, die woont vlakbij. Dus vraag ik hem zelf wel wat er is. Ik kom regelmatig in La Nucia.

Wim: Dat verhaal van die ‘Jeroen’ slaat ook nergens op. Als Donald Groen een probleem heeft met jou over die tapes, dan gaat hij dat communiceren via een anonieme ‘Jeroen’? Terwijl hij zowat  naast je woont? Daar is hij de grote jongen voor? Je hebt al vaker gezegd dat ik alles mag zien maar niets geef. Inderdaad. Ik heb ook nooit gevraagd iets te geven. We hebben nu een keer of zeven afgesproken dat jij mij iets zou laten zien. Ik heb steeds je onkosten betaald om het je mogelijk te maken mij de boel te laten zien. Maar steeds liet JIJ het afweten! Dat vertrouwen heeft me 7 mille gekost. Herhaaldelijk zet je zwart op wit dat ik die terug krijg, maar jouw woord blijkt niets waard te zijn. Bijna alles wat je stelt, is even later weer anders. Ik kan wel 100 voorbeelden noemen. Bijvoorbeeld dat je voorgoed in NL zou blijven. Bijvoorbeeld dat je hele flikkerse boel per koerier naar me zou sturen, “Zie maar wat je ermee doet, flikker het maar op Internet! Ik ben er helemaal klaar mee!” Te schunnig dat jij dan nog de les leest over eerlijkheid en betrouwbaarheid. Daarom denk ik dat je helemaal niets hebt. Aan wie ga je het dan verkopen? Aan Haico durf je niet, aan Paarlberg wil je niet. Wie is er dan nog?

Marcel: Haico Endstra reageert niet op wat ik zeg en pakt me ook niet aan via zijn advocaat. De rest die zijn genoemd ook niet. En Peter r de Vries. Niet echt jouw vriend. Reageert ook niet op het stuk opname dat hij alleen in zwart wit heeft en ik in kleur. Wat staat er op de ontbrekende minuten? Waarom geeft hij zijn bron niet vrij? En dat allemaal met een door mij gelogen verhaal? Heb ik dan bij toeval zoveel dingen goed geraden dat ze toch een beetje bang zijn?  Morgen d day voor Holleeder. De prijs stijgt daarmee aanzienlijk. Ik leg mijn opnames bij een notaris en laat de zogenaamde belangstellende een bod doen. Dan heeft jou vriend Paarlberg ook een kans. Daarna wil ik jou gezicht wel eens zien. En wat je verhaal aan Donald Groen betrefd raad ik je aan daarna goed uit te kijken met oversteken. Je kan beter met Paarlberg om de tafel gaan en hier een ontmoeting regelen bij de notaris. Verdien je ook nog wat. Je had beter een keer bij Haico voor zijn neus kennen gaan staan. Dan had je meteen geweten of ik heb wat ik zeg te hebben. Dat was stoerder geweest dan mijn kinderen te noemen op je site. Maar dat zal je niet aangedurft hebben. En dat snap ik. Maar toch gek dat ik nog geen een dreigbrief vann een advocaat heb. Als leugenachtige oplichter zijnde.

Wim: Niemand hoeft te reageren omdat je aan niemand hebt bewezen dat je de beweerde opnames hebt. Je hebt jezelf ongeloofwaardig gemaakt. Zelfs niet aan mij aan wie je het meest zou moeten doen. Ondanks dat je me een paar maal hebt beloofd de hele flikkerse boel te sturen, kun je het nu zelfs niet waarmaken me een klein stukje van een paar seconden te sturen. Paarlberg zegt ook gewoon dat hij nooit iets heeft gezien. Die gaat alleen maar met mij om de tafel als ik hem kan verzekeren dat ik het met eigen ogen heb gezien.  En dat kan ik niet. Dus voor hem zet ik mezelf alleen maar voor schut als ik zeg dat ik met hem om de tafel wil. Ik heb hem immers NIETS te bieden behalve het statement dat ik je wel geloof. Maar dat statement is ook allang een gepasseerd station na 7 mille en evenveel gebroken afspraken. Hij lacht me uit als ik daarmee kom, als het uilskuiken dat nog langer dan hij aan het lijntje is gehouden.  Ik ben wel klaar met je. Morgen zet ik mijn briefje aan Groen op de site.  Ik heb niks over te steken met hem, ik heb alleen nog maar te checken of je een gewetenloze oplichter bent of een gewetensvolle Hells Angel.

Beste Donald, wil je me even emailen of bellen op dank@xs4all.nl/023-5268730 of je iets van dit verhaaltje van Marcel herkent?

Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,

Wim Dankbaar

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Holleeder. Bookmark de permalink .

Een reactie op Briefje aan Donald Groen

  1. Niko B. zegt:

    Ik vraag het me af, wat zal het zijn? Als hij de boel wel loopt op te lichten nou dan is ie mooi klaar met al die namen die die noemt. Dat is vragen om problemen, en als hij al zo ziek is.. Snap hem wel, overlevingstrategie. Maarja, liegen en bedriegen is nooit eervol but who can blame him?

    Marcel, verdiep je eens in Dr Sebi, probeer jezelf te genezen op die manier en begin een schone lijn het is nooit te laat. God is watching.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s