Briefjes aan Geert

Beste Geert,

Nu wil ik wel eens weten hoe jij in elkaar zit, waarom je niet reageert en niets doet. Beluister je zelf even.

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: donderdag 23 mei 2019 15:16
Aan: g.wilders@tweedekamer.nl
Onderwerp: Beluister je zelf even!

Vanaf minuut 3:15 tot 4:05 eindigend met “U bent knettergek!”

Dat is de SPIJKER OP ZIJN KOP, Geert! Maar het is nog erger dan jij denkt! Van die verkrachters en moordenaars worden er sommigen wél het land uitgezet. STIEKEM! Die zitten niet bij de vijf die jij noemt! Begrijp je nu waarom je vriend Peter R. de Vries mij “kierewiet” mag noemen van een knettergekke rechter? Peter R. de Vries is de spreekbuis van het OM in deze zaak!

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: dinsdag 21 mei 2019 18:53
Aan: g.wilders@tweedekamer.nl; G.Markuszower@tweedekamer.nl; info@dpsrealestate.nl; Fritsma S.R.; M.Bosma@tweedekamer.nl
Onderwerp: Peanuts

@geertwilderspvv Geert, je gaat uit je dak over gesjoemel delictcijfers asielzoekers, maar wat vind je dan van het ACTIEF wegsluizen van verkrachtende en moordende asielzoekers? Lees je niet of daalt het niet in? Harbers is een dwerg bij Joris en Harm! Dat is pas VVD maffia!

https://rechtiskrom.wordpress.com/2019/05/19/het-om-bewijst-eindelijk-zelf-het-gelijk-van-wim-dankbaar/

Weet je waarom Harbers openbaar werd? Omdat een journalist een WOB verzoek deed! Was echt niet de bedoeling hoor. Nodig mij eens uit, dan laat ik je na een half uur verbijsterd achter. En vraag anders aan de minister waarom die gekke complotdenker niet wordt vervolgd. Da’s ook een insteek, als je bang bent om met mij geassocieerd te worden. Als ik jou beschuldig van het stiekem wegsluizen van verkrachters en moordenaars, neem je dat dan? Waarom Harm Brouwer dan wel? Die houdt nu toezicht op onze ‘veiligheid’.

Verzonden: donderdag 16 mei 2019 09:48
Aan: g.wilders@tweedekamer.nl; G.Markuszower@tweedekamer.nl; M.Bosma@tweedekamer.nl; Fritsma S.R.; info@dpsrealestate.nl
Onderwerp: Asiel overlast

De “cultuur” van Brouwer, Demmink en Mous is springlevend!

https://www.telegraaf.nl/nieuws/3594717/ministerie-verdoezelt-asieldelict

https://www.telegraaf.nl/nieuws/3594877/ministerie-probeert-zware-delicten-asielzoekers-weg-te-moffelen

https://www.telegraaf.nl/nieuws/3589297/aanpak-asieloverlast-gekraakt

Beste Geert,

Het zou me verbazen als je niet al het voornemen hebt gemaakt om hier kamervragen over te stellen. Deze cultuur bestaat al minstens 20 jaar binnen het ministerie. Het is veel erger: Ernstige delictplegers krijgen een vrije aftocht.

https://rechtiskrom.wordpress.com/2019/05/15/wob-verzoek-aan-het-parket-generaal/

Het heeft me ook verbaasd waarom je mij tot nu toe negeert. Jij wordt immers ook vervolgd door het OM voor ‘minder Marokkanen’ en jij hebt het over ‘knettergekke’ rechters. Harm Brouwer is zo’n knettergekke rechter. Een veel meer dan dat, het is een crimineel en zijn maatje Demmink ook. Het lijkt me toch niet dat de PVV behoort tot de kamerleden die Demmink niet durven aan te pakken? Of is de PVV ook bang om zich te associëren met iemand die in de media is neergezet als ‘complotdenker’ en ‘kierewiet’ onder aanvoering van je vriend Peter R. de Vries? Dat heeft een reden, Geert! Het wordt tijd dat je me gaat helpen. Dan help je de PVV ook. Dit is de PVV op het lijf geschreven. Dit is het grootste rechtsschandaal ooit, en als jullie het blootleggen door hier kamervragen over te stellen, verdubbelt de PVV aanhang. En ik heb een miljoenenclaim tegen de Staat, zoals Fred Spijkers en Willem Oltmans. Kun je me anders laten weten wat je tegenhoudt? Waar je nog aan mijn feiten twijfelt? Ik overtuig je zo.

Groet,

Wim

Effe opletten, Geert:

https://www.geenstijl.nl/5148042/feynman-en-of-feiten-wilders-politiek-vervolgd/

Ook het eerste Wildersproces is besmet. In 2011 hoort een anonieme topambtenaar Ivo Opstelten in gesprek met secretaris-generaal van zijn ministerie Joris Demmink. Opstelten zei volgens de ambtenaar expliciet dat het OM Wilders moest vervolgen„omdat hij ons te veel voor de voeten loopt.” Daarbovenop heeft deze topambtenaar geen vertrouwen dat het OM zijn anonimiteit kan waarborgen, “er gaat te veel mis”. Daarmee serveert hij zijn werkgever dubbel af.

Oh? Dus Ivo ‘een minister liegt niet’ Opstelten heeft zijn Minerva-maatje opdracht gegeven om jou te vervolgen? Omdat je hen voor de voeten loopt? Tja, dan zou ik ook om een parlementaire enquete vragen.

Onlangs werd ik hierop attent gemaakt:

https://directory.libsyn.com/episode/index/id/10074266 vanaf de 4e minuut, hoe Wilders, Lucas Hartong van de zaak demmink afhaalde….

https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/module/pvver-hartong-bedreigd-door-eu-o.html in deze link valt daarover nog meer te lezen.

Klopt dat nou, Geert? Heb jij je eigen partijgenoot Hartong verboden om een Demmink onderzoek te vragen naar zijn verkrachtingen van ‘lekkere jongetjes’ in Turkije? Ik snap het niet. Heeft Demmink soms ook een dossiertje over jou? Ik wil wel eens weten wat je motief was om dat tegen te houden. De Turken hebben in elk geval een dossiertje over Demmink. Een heel groot dossier waar dit slechts een splinter van is:


Heb je mijn radiogesprekje met je oude maat Hero Brinkman nu gehoord? Let dan vooral even op mijn oproep aan het eind aan jou en Robert Jensen, de man die jij staatssecretaris mediazaken zou maken als je een kabinet mocht samenstellen.

Hero doet tenminste zijn naam eer aan. What ever happened to the heroes?

Of ben jij soms ook bedwelmd door een “100 % DNA match” en een “volledige bekentenis” van een labiele veeboer met zijn disassociatieve fugue?  Nou , dan weet je dus nog niet half met wat voor mafia je te maken hebt, die jij zo ‘voor de voeten loopt’. Je moest eens weten. Het NFI valt ook onder die mafia. Net zoals ze kunnen zeggen: Die Wilders moet vervolgd worden, kunnen ze ook zeggen: Die 4 verschillende spermasporen op Marianne Vaatstra moeten absoluut onder de pet blijven! Denk je dat het niet klopt als ik zeg dat er meerdere sporen  zijn gevonden? Praat dan eens met Henriette Talsma. Dat is de politie-agente die uit de school klapte dat er 4 spermasporen zijn gevonden, voordat de deksel op de doofpot ging. Een echte gangbang dus, met fatale afloop, zoals alleen radicale Islamieten dat kunnen. Henriette verzon dat natuurlijk niet, want zij had het van haar collega’s, die ook nu nog hun bek niet open durven te doen. En die hadden het weer van het NFI, waar dat gerucht de hele tent doorzoemde. Henriette kan ik rustig noemen, want zij heeft het niet aan mij verteld maar aan de buurman en familieleden, in het begin toen ze nog niet wist dat dit geheim moest blijven.

Wie ik niet zal noemen is de voormalige NFI man die hetzelfde zegt, want die kreeg plotseling ook last van het Justitie-angst virus.

Van: Hans Bijlsma 
Verzonden: zaterdag 9 februari 2019 13:11
Aan: Wim Dankbaar
Onderwerp: gerucht over Marianne

Hoi Wim,

Confronterend om je zo in je appartementje te zien, de vorige keer dat ik je ontmoette woonde je nog in een villa in Overveen 😕 …

Wel goed om je weer te ontmoeten.

Ik hoop dat er, in de komende tijd, toch nog een doorbraak komt in de moordzaak betreffende Marianne Vaatstra.

Mij is verteld, dat binnen het NFI het gerucht gaat dat Marianne DNA (sperma) in zich had van verschillende mannen.

Dit gerucht is me verteld door [……………], volgens zijn zeggen, destijds Patholoog – Anatoom bij het NFI.
Ik heb destijds geprobeerd hier [………] verder over te bevragen, hij weigerde daar op in te gaan.

Ik heb het sterke vermoeden dat het gerucht klopt.

Maar ja, het is een gerucht en er valt op deze manier natuurlijk helemaal niets te bewijzen.

Bovendien is de DNA informatie, privacy gevoelig en bewijst het niet dat er sprake was van onvrijwillige seks met meerdere mannen.    

Maar het past wel helemaal in het scenario, wat je in het boek over de moord op Marianne beschrijft …

Ik wens je een veel betere tijd toe en hoop dat je wat meer geluk hebt, de komende tijd ….

Denk alsjeblieft om jezelf, aan geluk heb je veel meer als aan gelijk ….

Groeten, Hans

10 mei 2019

Geachte heer [………….],

Ik zou graag een afspraak met u maken. Ons gesprek zal ik discreet en vertrouwelijk behandelen. Ik heb het idee dat u mij toch wat verder kunt helpen.

Met vriendelijk groet,

Wim Dankbaar

023-5268730

Zijlweg 14 a

2051 BB Overveen

 

Overveen, 21 mei 2019

Beste [………] 

Ik verbaas me steeds meer  dat zoveel mensen hun mond houden. Het gaat om een meisje dat is verkracht en vermoord, waarvan de daders een vrije aftocht hebben gekregen van onze eigen overheid. Maar ook jij zegt dus dat dat moet kunnen. Je hebt immers al bewezen dat het klopt dat het NFI spermasporen van meerdere daders heeft gevonden. Steeds zei je: Ik neem nog contact met u op. Welnu, dat was helemaal niet nodig als je niks weet en niks voor me kunt betekenen. Dan had je gewoon gezegd: De informatie die u heeft gekregen is onjuist. Slaat nergens op! Helemaal duidelijk wordt het met je laatste reactie: Dankbaar, Ik wil niet meer dat je mij belt!

En als het nu één van jouw dochters was die zo is afgeslacht? En Justitie liegt en bedriegt over de ware toedracht? Helpt de daders aan een vrijgeleide? Zeg je dan ook: Ik wil niet meer dat je me belt? Wint de ambtsgelofte het dan ook van de waarheid?

Met vriendelijk groet,

Wim Dankbaar     

Kijk Geert, een Justitie dat rot genoeg is om verkrachters en moordenaars van ons belastinggeld weg te sluizen, is ook rot genoeg om informatie van het NFI weg te moffelen en een mongool tot een valse bekentenis te dwingen. Gaat dat nu echt te ver buiten je denkraam? De bedoeling was om deze moord voor eeuwig onopgelost te laten. Totdat ik kwam met mijn kamervragen via Hero Brinkman.

halo wim

eindelijk kan ik mijn mails lezen op de camping blij dat jullie deze goede dingen doen via hero brinkman .heb nog met hem gebeld en het nodige uitgelegd

hij vroeg ook naar Bauke .heb gezegd dat die vanaf het begin met elke wind meewaaide ,maar ik sta, en blijf achter jullie bevindingen staan .de kamervragen zijn duidelijk ,laten ze daar niet onderuitkomen ,het doet allemaal heel veel met mij (despanning) ben al meerdere keren naar de dokter geweest,hoop het vol te kunnen houden ,jammer dat de kinderen en denk ook Bauke weer in de justitie geloven met hun nieuwe theorie ,inderdaad Wim ben ik geschokt door het nieuwe gegeven dat ze met een bekende het weiland ingelopen zou zijn ,wat een afgang voor je kind wat is vermoord,

                                                                                            groeten Maaike

Als je het nog niet kunt bevatten, bel dan eens met Faek Mustafa. Zijn nummer is 0622828860. Niemand durft dat nummer te bellen. Jeroen Pauw niet, Beau van Erven Dorens niet, en Peter R. de Vries al helemaal niet. Vraag jij hem dan maar: Klopt het wat Dankbaar zegt? Heb jij op dag 1 aan Jan Verkaik verteld dat Marianne door je toenmalige  maten is vermoord? Dan kunnen we lachen: Zegt Faek waarschijnlijk weer: Heb je vragen? Dan voor de rechter!

Dan kun jij zeggen: Of in een parlementaire enquete! Dan kun je meteen aan de orde stellen waarom het OM hem niet heeft gevraagd of ze de juiste Ali H. in Turkije hebben gearresteerd. Dat wil Faek ook wel bevestigen. Vraag hem ook even wanneer hij nu is overgeplaatst en hoe zich dat verhoudt met deze leugen van Opstelten:

Opstelten in 2012:

In mijn antwoorden op eerdere schriftelijke vragen van het lid Brinkman (Aanhangsel Handelingen, vergaderjaar 2011–2012, nr. 2969) heb ik aangegeven dat de heer Brouwer de verantwoordelijke hoofdofficier was. Dat was hij tot 1 mei 1999. F.M. is echter pas op 27 mei 1999 overgeplaatst naar het AZC te Drachten. Op dat moment was de heer Severein plaatsvervangend hoofdofficier van het parket te Leeuwarden. Voor de overwegingen omtrent de overplaatsing van F.M. verwijs ik naar mijn eerdere antwoorden van 5 juli 2012.

Natuurlijk klopt het wat ik zeg. Want anders zou het OM mij wel durven te vervolgen voor die malle aangifte van Faek. Heb je dit nu goed gelezen?

https://rechtiskrom.wordpress.com/2019/05/19/het-om-bewijst-eindelijk-zelf-het-gelijk-van-wim-dankbaar/

Weet je wie je ook moet bellen, Geert? Maaike Terpstra, de moeder van Marianne. Zal ze wel een eer vinden, want ze stemt PVV. Niemand durft ook haar bellen.  Haar nummer is 0622106462. Maar je moet eerst even dit bekijken:

Dan kun je haar vragen: Klopt het wat onze grote misdaadverslaggever hier zei? Maakt Wim Dankbaar jou gek en kapot? Of klopt het wat Wim zegt? Klopt het dat jij niet gelooft dat Jasper Steringa de moordenaar van je dochter is? Klopt het dat je onder geen beding je dagboekje gepubliceerd wilt hebben? Vind je het okay dat jouw zogenaamde advocaatje Moszkowicz ook Faek vertegenwoordigt? Heeft hij je al voorgesteld om eens met Faek om de tafel te gaan over wat hij weet en aan het OM heeft verteld? Eigenlijk kun je haar gewoon de vragen stellen die Yehudi weigert te beantwoorden. En waarom zij geen schouderklopje van Opstelten wilde.

Weet je wat je ook eens kunt proberen, Geert? Jasper Steringa een briefje schrijven. Niet te lang want hij wordt toch niet bij hem bezorgd. Tegengehouden door de gevangenisdirectie. Dus lekker kort, bijvoorbeeld:

Beste Jasper, Wat hebben ze met je uitgespookt om een moord op je te nemen die je niet hebt hebt gepleegd? Ik heb het wel vaker gezien, maar nog nooit iemand die het na jaren nog volhoudt.

Geert Wilders

Weet je wie je ook eens kan bellen? Jasper’s moeder Alie Steringa (81). 0511-451144. Vraag haar maar of ze de bekentenis van haar zoon gelooft. Alie zit op maandag, woensdag en vrijdag aan de dialyse, waar ze tot 3 uur ’s middags  zoet mee is. Dus bij voorkeur op andere dagen.

Maar je moet vooral de meest corrupte politieman van Nederland Jan Verkaik eens bellen. Aan hem kun je dezelfde vragen stellen als aan Faek. Heb jij op dag 1 van Faek vernomen waar, hoe en door wie Marianne Vaatstra is vermoord? Zo nee, waarom klaag je Dankbaar hier niet voor aan:

https://rechtiskrom.wordpress.com/2019/06/08/jan-verkaik-de-meest-corrupte-politieman-van-nl/

Vraag Grapperhaus ook even waarom hij zijn voormalige ambtenaren zo laat beledigen, of beter: waarom ze zich zelf zo laten belasteren:

https://rechtiskrom.wordpress.com/2019/06/06/verslag-van-de-wrakingszitting/

Kijk Geert, jij bent maar een mietje vergeleken bij mij. Jij bent wel veroordeeld, maar je krijgt geen straf. Ik heb al een 3 maanden gevangenisstraf gekregen van die knettergekke rechters. Maar bovendien is deze maffe complotdenker al een miljoen afgenomen van nog knettergekkere rechters. Zogenaamd uit naam van Maaike Terpstra die mij helemaal geweldig vindt.  Dat is 20 keer zoveel als de beweerde moordenaar van Marianne Vaatstra moest betalen. Hoe kan dat nou? Dat een idioot die maar wat onzin uitkraamt een miljoen kwijtraakt? Jij doet het om een punt te maken, ik doe het inmiddels uit lijfsbehoud. Jij mag er ook bij zitten als je door de NPO talkshows wordt afgemaakt, DWDD, Pauw en RTL late night. Ik niet!

Je staat in de peilingen inmiddels op 9 zetels? Wil je nu terug naar 20 of meer? Wanneer ga je dan eens echt durven? Hoe zit dat nu met jou en Demmink? Paul Montfroy zei me dat Dion Graus hier iets mee ging doen. Dat heb je toch niet ook tegengehouden? Je loopt die criminelen voor de voeten? Ik loop ze veel meer voor de voeten. Je bent toch de oprichter en het boegbeeld van de PVV? Blijf dat dan ook! Want anders vind ik je ook maar slappe hap en wordt het tijd om de scepter over te dragen. Aan Bosma ofzo.

Groet,

Wim

Maar Geert, jij en ik zijn nog maar peanuts slachtoffers van Demmink en zijn criminele cluppie. Baysbasin heeft levenslang door deze schoft:

https://rechtiskrom.wordpress.com/2012/10/30/baybasin-onschuldig-in-de-bak-door-demmink/

Statement from Mr. Baybasin

Joris Demmink made an agreement with Turkish officials to cover up his case in Turkey, where he was caught having sex with an 11 year old boy. His agreement was to find me and give me to Turkey. He did so, and when he couldn’t give me back to Turkey according to the Dutch law, he agreed with the Turkish officials to keep me silent. He kept me in EBI isolation and similar regimes for seven years. He is misusing his official power not allowing police officers, prosecutors and judges to do their job according to Dutch law. In the same way he has been misusing his power and forcing the prison directors to torture and pressure me and not to be able to defend myself. He personally came to the prison in Alphen a/d Rijn in 2007 to intimidate me and make me take the charges I presented against him back. He used to do such things to cover up the crimes he has been committing. I refused to do what he wanted me to do. He is not just a paedophile; he is a sick-minded dangerous criminal with a high level of official power. This is a shocking issue. For me it is sickening me

Hey Geert, ik heb een mooie deal voor je. Geef mij het banknummer van de partijkas. Dan geef ik Het Vaatstra Complot als E-book uit en mogen de bestellers 10 euro per boek in je kas storten. Nu ik een bijstandsuitkering heb, trekken ze al mijn inkomsten ervan af. Kan ik ze beter aan jou geven. Tenminste, als je ook eens uit je stoel komt naar de interruptiemicrofoon. Ik heb twee namen vervangen door fictieve namen: Heinrich Heller en Omar Mubarak.  Ben ik van alle gezeik af. 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

15 reacties op Briefjes aan Geert

 1. hd47 zegt:

  Ben benieuwd naar zijn reactie maar vrees ’t ergste, nl. GEEN reactie, de laffe hond.

  Like

  • N.E. Derlander zegt:

   @hd47

   “de laffe hond”.

   Nou ik denk, dat veel van de heer Wilders kan zeggen, maar zeker niet dat hij een laffe hond is.
   En dat hij nu even niet direct zal reageren lijkt mij ook voor de hand liggend, want de rechtszaak “minder, minder” staat op het punt om een vervolg te krijgen. Tot dat moment moet iemand misschien even “stilzitten”.

   Ik schrijf deze dingen niet om de heer Wilders vrij te pleiten, maar om hem even de gelegenheid te geven de dingen in de juiste volgorde te doen. Ik heb, zoals hier al eerder op Recht is Krom geschreven, de heer Wilders immers ook al enige tijd geleden per e-mail verzocht zich te verdiepen in de door de heer Dankbaar gesignaleerde juridische misstanden m.b.t. de casus M. Vaatstra.En hem Daarbij gewezen op de site RechtisKrom.

   Ik hoop dat het er te gelegener tijd ook van gaat komen dat de PVV zich actief gaat inzetten om de juridische misstanden in de casus MV aan de kaak te stellen.

   Het (aan te tonen) “gedrag” van de minister en het OM in de zaak “minder, minder” kan ook veel blootleggen over de juridische agenda van de achtereenvolgende kabinetten de laatste decennia…….en als dat eenmaal balletje gaat rollen, komt welzeker het gedegen onderzoek van de heer Dankbaar in volle glorie in het nieuws!

   Geliked door 1 persoon

   • Hennie Waanders zegt:

    Het zou inderdaad als Wilders een leven – hij kan nog niet eens naar de pot of zijn bewakers onderzoeken eerst de pot of daar niet een booby-trap in verstopt zit- zou kunnen leiden zoals de gemiddelde Nederlander het leeft en zich er dan zo gemakkelijk vanaf zou maken een begin van kritiek gerechtvaardigd zou kunnen zijn.

    Maar @hd47 maak een afspraak met Wilders of iemand anders uit die partijtop (en dat kan hoor) leg daar uw probleem voor dan krijgt u minimaal antwoord.
    Dat de Wilders zaak kan bijdragen aan een ultime oplossing voor de zaak van Wim Dankbaar is dat nu eindelijk meer integere medewerkers bij het OM uit de kast durven komen, als je daar nog je brood moet verdienen is dat ingewikkeld, dat nu een oud medewerker dit wel doet maar bovenal anoniem wil blijven toont wel wat er kan gebeuren als je uit de kast komt.

    Het is hier al eerder geschreven, duik maar eens in de zaak Willem Oltmans, hij is beroepsmatig kapot gemaakt, toen zijn leven bijkans voorbij was kreeg hij een uitkering van ik geloof 7 miljoen euro na 40 jaar vechten, wie houdt dat vol.

    Maar zoals het nu kan gaan is dat er iemand de moed, kracht en hulp krijgt om schoon schip te maken op het ministerie en daar behoren ook de ambtenaren bij.
    Op het ministerie lopen voldoende mensen rond die ziek zijn c.q. worden omdat ze de misstanden kennen, zien maar er niets tegen durven te ondernemen, ze weten niet wie er vertrouwd kan worden.
    b.v. J. Demmink het lijkt mij aannemelijk dat hij een klein maar bijzonder kostbaar boekje heeft met wat gegevens en dit af en toe strategisch subtiel laat merken aan bepalende politici en/of ambtenaren dat die zich wel 6 keer bedenken voor ze hem aanpakken.

    Like

 2. Ha zegt:

  Deze vent speelt ook maar z’n rol. Wordt betaald uit dezelfde pot als de rest.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ha zegt:

  Van idiote complotverhalen is geen sprake. Dit hele verhaal is grotendeels gebaseerd op de informatie van diverse getuigen direct na de moord. Is in de eerste 10 jaar na de moord ook ondersteund door o.a. de ouders van het slachtoffer. En zelfs op tv als mogelijke waarheid verkondigd door Beau van Erven Dorens in het zesde zintuig in 2009. Dit verhaal is dus niet van a tot z door Wim Dankbaar “verzonnen” en verdient ook niet het predicaat “complotverhaal”.

  Like

 4. Niko B. zegt:

  Ik vraag me echt af waarom Geertje die Lucas van de zaak Demmink afhaalde, zou me niks verbazen als Geert gewoon het politieke spelletje mee speelt.

  Geliked door 1 persoon

 5. Ha zegt:

  Politici dienen niet het volk maar degenen boven hen. Wie betaalt bepaalt. Geldt ook voor Geertje. Fortuyn hoorde er niet bij. Die was “his own man”. Daarom moest ie dood.

  Like

 6. Wim Dankbaar zegt:

  Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
  Verzonden: dinsdag 11 juni 2019 14:59
  Aan: g.wilders@tweedekamer.nl; M.Bosma@tweedekamer.nl; robert@jensen.nl
  Onderwerp: Demmink en het verrotte rechtssysteem

  Beste Geert,

  Het is je inmiddels duidelijk dat Opstelten aan Demmink heeft gevraagd om je te vervolgen. Dit bewijst precies dat Demmink de criminele spin in het web was/is die boven het OM staat. Het is echter het OM dat het monopolie heeft om iemand te vervolgen? Wie was op dat moment de baas van het OM? Juist, Demmink’s vriend en partner in crime Harm Brouwer. Die is dus aangestuurd door Demmink om tot vervolging over te gaan. Je hebt die vervolging dus rechtstreeks aan Demmink en Brouwer te danken. Het rechtssysteem wordt dus misbruikt om (politieke) tegenstanders uit te schakelen. Daar weet Ik uit eigen ervaring ALLES van. Dit is fundamenteel tegen de grondbeginselen van onze rechtsstaat. Wie is de anonieme ambtenaar die weliswaar veel te laat zijn bek open doet? Die man of vrouw moet je voordragen voor een lintje! En als je niet weet wie het is, dan moet je hem of haar oproepen om zijn/haar identiteit bekend te maken. Dit gedrag moet worden aangemoedigd in plaats van ontmoedigd. Wie is de OvJ die namens het OM de zaak tegen je doet? Die man is dus ook corrupt. Je moet ook niet accepteren dat de zaak nu wordt stopgezet. Je moet doorgang van de vervolging eisen en vrijgesproken worden!

  Kijk Geert, Demmink en Brouwer hebben totaal geen recht van spreken, want ze zijn ZELF strafbaar. Ongelooflijk strafbaar! Dat ben je namelijk als je stiekem verkrachtende, moordende asielzoekers een heimelijke vrijgeleide geeft en het volk 20 jaar lang voorliegt. Ik probeer al weken Robert Jensen te bereiken omdat ik graag in zijn show het onderstaand onderwerp met hem wil bespreken. Maar hij reageert niet op mijn emails en het 020 nummer uit het telefoonboek neemt hij nooit op. Ik neem aan dat jij zijn 06 nummer hebt. Kun jij hem vragen waarom hij niet reageert? Hij lijkt mij geknipt voor dit onderwerp, maar zo niet hoor ik graag van hem waarom hij er geen trek in heeft. Datzelfde geldt overigens voor jou.

  https://rechtiskrom.wordpress.com/2019/06/10/briefjes-aan-geert/

  Groet,

  Wim

  Geliked door 1 persoon

 7. yvonne zegt:

  Leugens, leugens en leugens, altijd weer…..

  Uiteindelijk gaat dit verhaal over verantwoordelijkheid in een bureaucratische staat. ‘Wat me nog het meest boos maakt’, zegt Van Buitenen, ‘is dat zoveel mensen bereid zijn om voor hun eigen hachie de schuld op een enkeling af te wentelen. Dat is wat me ten diepste motiveert.

  https://www.groene.nl/artikel/dit-is-een-grote-doofpot-affaire

  Geliked door 1 persoon

 8. Wim Dankbaar zegt:

  Nog eentje: Petitie starten voor steun enquete. Bij 40.000 handtekeningen moet de kamer toch wat doen?

  Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
  Verzonden: woensdag 12 juni 2019 13:09
  Aan: g.wilders@tweedekamer.nl; M.Bosma@tweedekamer.nl; D.graus@tweedekamer.nl; m.agema@tweedekamer.nl; Fritsma S.R.
  Onderwerp: adviesjes

  Je moet de heren waar het om gaat bij de naam en rugnummers noemen. Niet alleen Opstelten, maar ook Demmink en Brouwer. Dus niet Secretaris Generaal of voorzitter van het College Procureurs- Generaal, maar naam en toenaam. Deze heren zijn al op talloze manieren in opspraak geweest, en dit de zoveelste keer. Demmink de kinderverkrachter is weliswaar met pensioen, maar de crimineel Brouwer houdt nu “toezicht” op onze “veiligheid” als voorzitter CTIVD.

  Je moet veel harder optreden tegen fracties en kamerleden die geen parlementaire enquete steunen. Dit zijn niet slechts lapzwansen, maar lieden die hun mandaat als volksvertegenwoordiger niet begrijpen over zo’n fundamentele verworvenheid van de rechtsstaat, waar de bijl in wordt gezet. Lieden die in feite zeggen “moet kunnen”. Lieden die hun controlerende taak aan de laars lappen. Lieden die met de pet gooien naar het mandaat dat ze hebben gekregen. Geen knip voor de neus waard dus. Lapzwans betekent nietsnut of luilak, een eufemisme voor wat ze werkelijk genoemd moeten worden. Verkwanselaars van hun plicht en verantwoordelijkheid. Mensen die blijven staan als ze een kind zien verdrinken. Mensen die moeten emigreren naar Zimbabwe of Paraguay. Je bent niet “teleurgesteld”, je bent woedend, ziedend, laaiend!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s