Briefje aan William Kaay, Yolanthe, Wesley and friends

Kijk, William, je kan zeggen: Waar bemoei je je mee?  Maar als Story dit soort kulartikelen mag schrijven, dan mag ik er ook wat over vinden. En als jij zijn beste vriend bent, en je houdt ook van Yo, dan kun jij hem  misschien wel wakker maken?

https://rechtiskrom.wordpress.com/2019/03/24/briefjes-aan-ceo-white-canvas/

Geef hem dit maar voor op zijn phone:

Als Wesley mijn vriend was, zou ik hem zoiets zeggen:

“Hij was een beetje dom.”

Wesley en Yolanthe, als je tot voor kort lief en leed deelt op sociale media over jullie sprookjeshuwelijk, dan mag je die mediastop ook niet te lang laten duren. Ten eerste niet omdat wat 10 jaar standhoudt, je niet binnen 2 maanden kunt verknallen. Dat is gewoon ongeloofwaardig. Ten tweede niet omdat er niets beyond repair is. Want anders plaats je zo’n instagram post niet, met foto van je vrouw en je kids. Iedereen ziet dat dat een ode aan haar is. Okay, er zijn problemen, maar dus geen problemen die niet overkoombaar zijn. Want Yolanthe is natuurlijk niet kapot als ze je niet kan vergeven. Dat moet zij doen, omdat jij hebt aangegeven dat het aan jou ligt. Volgens mij heeft ze dat allang gedaan, want anders zou ze me heel erg tegenvallen. Kijk Wesley, als je ooit trainer wilt worden, dan weet je ook dat je resultaten moeten laten zien. Anders word je ontslagen. Het bestuur gaat niet eeuwig wachten. Jij hebt spijt, en Yolanthe wil je terug. Wat is er nou zo moeilijk? Of moeten we afgaan op koppen als in Weekend? “Grijpt Yolanthe naast de miljoenen”?  Ik erger me er kapot aan! Net of zij jouw miljoenen nodig heeft. Ik zou ze niet eens willen. Volgens mij heeft ze iets heel anders nodig. Iets wat je moeder zei.

Besef je wel dat jullie een voorbeeldfunctie hebben? Dat iedereen meekijkt hoe jullie dit gaan oplossen? Wat zei je ook al weer? Wesley woest op roddelaars?

“Vorige week reageerde hij al kort op de geruchten door te vermelden dat ze het allebei ‘gewoon heel druk hebben’, en dus even minder tijd hebben voor elkaar. Toch was dat korte statement blijkbaar niet genoeg, want vandaag post hij een afbeelding via Instagram Stories met een Engelse tekst.”

,,Dergelijke geruchten worden gedragen door gekken, verspreid door haters en geaccepteerd door idioten”

Laat je dan even zien dat jij niet de idioot wordt? Ik ben echt benieuwd naar je uitleg hoe en waarom je deze vrouw, de moeder van je kind, hebt verknald. En nog meer naar de uitleg van Yolanthe.

Hey Yolanthe, heeft deze impulsieve man van jou niet jouw beeltenis op zijn buik vereeuwigd? Staat er ook niet iets op zijn arm? Ik hou van jou, x Yolanthe

Zo’n schatje moet je toch vergeven? ‘Ik dank God voor Wesley’

Wat zijn deze tranen anders waard, Yolanthe?

Zo schattig ben je. Een slechte vrouw omdat je hem geen baby kon geven? Dat heb je toch gedaan? Maar goed ook, want anders had heel NL je een slechte vrouw gevonden. Aandoenlijk ook, dat handje op je knie van Wesley. Rustig meisje! Wat een schat. Denk je niet dat mensen iets aan me gaan zien? Want ik ben helemaal opgeblazen door de hormonen? Nou Yolanthe, als je dan nog niet weet dat je een schatje bent, dan weet ik het niet meer. Zo echt! Oh? Je zegt ook nog dat je een voorbeeld bent? Dan zijn we het toch eens? Iedereen mag zijn eigen mening hebben? Da’s mooi! Dus ik ook? Kijk Yolanthe, jij bent nog dommer dan Wesley als je dit verknalt. Wie is nu de vader van je kind? Wie heeft zijn andere kind ook lief? Als het nu na twintig jaar is, dat jullie uit elkaar zijn gegroeid, dan begrijp ik het nog. Maar je gaat je zoon toch niet op de kleuterschool laten uitleggen dat zijn beroemde vader en moeder niet meer bij elkaar zijn? Hoe kan hij dit uitleggen?  Hebben jullie hem dat al verteld hoe hij dat moet doen? Zijn geadopteerde broertje of zusje gaat ook niet door?

Als ik Wesley was, had ik allang mijn contract verbroken en mijn ass verplaatst naar waar zijn vrouw en kinderen zijn. Wat maakt het uit of je 10, 20 of 40 miljoen hebt? Wat is nu belangrijker? Zijn moeder kan hem dat toch ook vertellen? Oh, jullie gaan Nederland wijsmaken dat je met een vierjarig kind al uit elkaar kan gaan? Lekker voorbeeld zijn jullie dan! Het sprookjeshuwelijk van Nederland. Zo geloofwaardig ook!

Als jullie het niet goed kunnen maken, dan is mijn conclusie: Ze konden de weelde niet aan. Wat is het alternatief, Yolanthe en Wesley? Beter dan elkaar krijgen jullie nooit.

Trouwen

De brunette vervolgt: “Hij zei: ‘Het is mij allemaal gelukt. Maar toen ik zeventien jaar oud was, zag ik een meisje op televisie, en met haar wilde ik trouwen. Dus: ik belde jou even om te zeggen dat jij mijn vrouw wordt.’ Na het hele verhaal dacht ik echt van… ‘Huh’?”. Wesley mag zichzelf een schouderklopje geven want het is hem gelukt. 

Deze man heeft je verschalkt. En een kind met je gekregen. Deze man zette twee onuitwisbare tattoos op zijn lijf. Deze man zei dat jij zijn vrouw werd, voordat je het zelf wist. Dat kun je toch niet uitvlakken? Hij zegt nu dat hij je niet kwijt wil. Volgens mij is dat meer waard dan toen je voor hem viel.  “Elke relatie heeft zijn ups en downs, en bij ons is dat niet anders.” Jouw woorden toch? Je gaat me toch niet teleurstellen? Kijk Yolanthe, je hebt nu veel meer om voor zijn praatjes te vallen. Hij meent het! Iedereen weet dat vanwege zijn Instagram post:

Of moet ik nog uitleggen wat hij hiermee wil zeggen? Waarom heb jij nog niet gezegd dat je niet wil scheiden? Wesley heeft dat al wel gedaan.  Waarom laat je Xenia zwemmen? Moet dat nu zo lang duren? Wat is er nu zo moeilijk om het goed te maken? Heeft hij je dan zo verwond? This is just a bump in your road. Als je er niet overheen stapt, vind ik je maar slap.

Wesley beseft (bij nader inzien) wel wat hij heeft. Jij ook? Het is nu nog veel noodzakelijker om op zijn avances in te gaan. Er is immers veel meer te verliezen als je het niet doet, dan toen. Wat hij ook heeft gedaan, hij verklaart wel dat hij niet wil scheiden. Dat is meer waard dan toen hij zei: Jij wordt mijn vrouw! Je hebt nu een zoon met hem. En hij heeft twee tattoos van jou op zijn lijf gezet. Jij gaat ons toch niet vertellen dat dat dom was? Als je toen voor zijn talk kon vallen, dan moet je het nu ook! Deze talk betekent veel meer. Op deze man werd je verliefd. Met deze man kreeg je een kind. Deze man verklaart aan jou en heel NL dat hij je niet wil verliezen. Logisch ook, want je bent één van de mooiste vrouwen en beste moeders van Nederland. Het is heel makkelijk om een beetje verliefd op je te worden. Dat zijn we allemaal, inclusief Johan Derksen. Geweldig hoe jij zijn hart kon veroveren vanuit een verloren positie. Nu weet je dat deze nestor je een aardige lieve meid vindt. En vrouwenkenner René van der Gijp dan? “Wel een leuk meisje, niet handig van hem. Prima meisje, niks mee! ” Maar niemand heeft wat aan jou, met je broken heart. Je hebt wat aan Wesley Sneijder, de vader van jullie kind, die het verknald heeft en niet wil scheiden.

Beiden zijn jullie niet geloofwaardig. Wesley niet omdat hij deze boodschap plaatst rond de jaarwisseling:

sneijder10official

Geverifieerd

Happy New Year!! Deze 2 kanjers houden zo veel van mij. Gelukkig nieuw jaar!

Maar Yolanthe is ook niet geloofwaardig, want twee maanden later wordt een breuk aangekondigd. Dan vraag ik mij af: Hoe hard heeft ze dan als een leeuwin gevochten  voor haar huwelijk?

Misschien toch iets te snel geweest? Dat blijkt wel. Je zegt niet dat je iets verknald hebt als je het niet wilt behouden. Je plaatst geen hartje bij een trouwfoto als je niet getrouwd wilt blijven. Grow up and get over it. Smeer een boterhammetje voor elkaar.

Heeft Wesley je nu nog niet geleerd hoe je een voorzet op maat inkopt? Hoe diep moet ie door het stof? Je kunt toch zelf ook analyseren, zoals Cruyff?  “Je moet schieten, anders kun je niet scoren. … “Je gaat het pas zien als je het doorhebt. … “ “Elk nadeel heb zijn voordeel”.

Positive energy please.  Yes we can:

https://www.telegraaf.nl/entertainment/169323/yolanthe-en-rebecca-hebben-strijdbijl-begraven

Oh, en Rebecca is nu met Boekhoorn? Nou dat komt dan goed uit! Want die kan ook de HEMA redden. Wel gek dat hij voor deze  klus zo lang nodig heeft. Wat binnen 2 maanden verknald kan worden, kan toch ook binnen twee maanden gelijmd worden?

Men are dogs. You gotta keep them on a leash. Niet te lang alleen in de zandbak laten spelen. Heeft Marcel je dat ook  al verteld? Heeft hij zonder in te grijpen ook gade geslagen hoe jullie het restaurant verkopen? Dan begint hij dus al met een achterstand?  Wat volgt? De villa?

Boekhoorn is nu dan ook van plan om het huwelijk van de beroemdheden te lijmen en bemiddelt tussen de twee. Zo zou hij met zowel Wesley als Yolanthe lange telefoongesprekken voeren om te kijken of de twee nog gelukkig met elkaar kunnen worden. Beiden zouden nog gevoelens voor elkaar hebben, ook willen ze hun best doen om de relatie te redden voor hun zoontje Xess Xava. Er is dus nog zeker hoop dat de kleine Xess Xava opgroeit in een gelukkig gezin.

Da’s toch grappig, Yolanthe, dat je nu juist aan je zus met wie je ruzie had, zo’n sympathieke zwager hebt overgehouden? Die ook deze uitdaging aanneemt. Een uitdaging waar hij niets aan verdient. Ben benieuwd of hij net zo’n goede relatietherapeut als zakenman is. Is nieuw terrein voor hem.

Heb je Deborah al gevraagd wat er in de sterren voor je staat? Voor mij is dat niet nodig. Er is ook nog zoiets als dat je zelf je lot bepaalt.

Ik zal je nog effe helpen:

Jij zegt in je zogenaamd cryptische boodschap dat je het hebt verknald. Zo cryptisch is die boodschap niet, want het is niet mis te verstaan dat je zegt: Het ligt aan mij, niet aan jou. Daarmee trek je het boetekleed aan en neem je het voor me op, daar spreekt respect en bewondering uit. Plus nummer 1. Je zegt dus in feite: Ik heb iets stoms gedaan, waardoor ik mogelijk mijn vrouw kwijtraak. Tevens zeg je: Dat wil ik niet! Getuige ook de foto die je erbij plaatst.  Plus nummer 2. Je bent zelfs zo groots om te zeggen dat je het meerdere keren hebt gedaan. Met andere woorden: Ik ben nog stommer dan stom. Plus nummer 3. Tussen de regels door kan iedereen lezen dat je iets stoms met andere vrouwen hebt gedaan. Er is immers weinig anders te bedenken waarom een relatie op de klippen zou moeten lopen. Dan zeg je ook: Ik heb spijt en ik hoop dat je het me vergeeft. Plus nummer 4.

Ja kijk, Yolanthe, als je het niet goed kan maken met deze man, dan ben je toch een egocentrische, oppervlakkige tut? Dat ben je niet, want anders zit je niet in zak en as. Dan zeg je: Voor jou een miljoen anderen! Ze staan in de rij! Dat zeg je niet, en dat maakt je nu juist zo cool. Dan ben je niet twee maanden stil, waar je altijd je fans onderhoudt. Weet je waarom jij zoveel fans hebt? Niet omdat je mooi bent hoor. Omdat je niet naast je schoenen loopt. Omdat niets menselijks je vreemd is. Iedereen begrijpt al dat jullie niet uit elkaar willen en ook niet gaan. Je moet ‘m een schop onder zijn kont geven. O nee, dat heeft hij zelf al gedaan.

“It takes a man to admit a mistake.” “It doesn’t matter how you fall, it matters how you stand up.”

Xelly, zeg maar tegen je zus dat ze een dombo is. Wesley heeft allang aan heel NL laten weten dat hij haar niet kwijt wil. Die heeft al toegegeven dat hij de dombo was. Ze kon hem toch wel een slipper vergeven? Als het maar geen relatie was? Dan hadden we dat toch al wel in Privé of Story gelezen? Wat kan het anders zijn dan een slipper? Hoe heeft hij het anders verknald?  Heeft hij haar geslagen of verkracht? Nou, dat was helemaal nieuws geweest! Gaan jullie nu weer even normaal doen?

Het is niet zozeer dat ik me graag met de sores van BN’ers bemoei. Het is veel meer dat ik niet tegen fake news kan. Want daar ben ik zelf ook slachtoffer van. Daarom begrijp ik niet dat niemand  hier wat tegen doet:

“Vreemd is echter dat de aangeleverde nieuwe foto’s van Yolanthe enkele uiterst wulpse plaatjes bevatten, waarop de glamourvrouw de toeschouwers een onontkoombaar doorkijkje in haar fraaie decolleté gunt. De zwoele pose waarop ze hen daarbij trakteert, zou niet misstaan in een ‘Tiroler’ film, dus of deze foto’s de reputatie van Yolanthe zoveel goed doen, valt te betwijfelen. Het heeft er meer van weg dat ze zich met een definitieve scheiding in zicht koket ‘in de etalage’ zet, wie weet om een potentiële nieuwe partner alvast wat op te warmen…”

Als ik mijn eigen mening mag hebben, dan is die dat dit Yolanthe beschadigt. Ik had allang een rectificatie geëist. Vooral als ik Wesley Sneijder zou heten! Wes en Yo is een sprookje en bovendien een merk. Dat begrijpt Boekhoorn als conceptman ook.

Waar ik me ook zo aan erger: Dat iedereen zegt: het is mijn zaak niet. Ze moeten er zelf maar uitkomen! O ja? Waarom geven ze dan beiden aan dat het nog niet gelukt is? Waar heb je anders vrienden voor? Die willen niet dat het sprookje goed komt?

Ooh, ooh, ooh, the reason I hold on
Ooh, ooh, ooh, ‘cause I need this hole gone
Funny you’re the broken one but I’m the only one who needed saving
‘Cause when you never see the light it’s hard to know which one of us is caving

Save hem dan, Yolanthe! Hoeveel “cryptische” boodschappen heb je nodig? Bring him to life!

Now that I know what I’m without
You can’t just leave me
Breathe into me and make me real
Bring me to life

Wake me up inside
Wake me up inside
Call my name and save me from the dark
Bid my blood to run
Before I come undone
Save me from the nothing I’ve become

Bring me to life
Bring me to life

Frozen inside, without your touch
Without your love, darling
Only you are my life
Among the dead

I’ve been sleeping a thousand years it seems
Got to open my eyes to everything
Don’t let me die here
Bring, me, to, life

Yolanthe, bring his soul back home. Where he wants it.

sneijder10official

I couldn’t have done it without her ❤️ #myrock#greatestlove #10yearstogether#thankful #oeuvreaward deze vrouw heeft mij altijd voor alles en iedereen geplaatst inclusief haarzelf en dat heeft mij kracht gegeven.

Waar is nu je kracht dan, Wesley? Je bent die kracht toch niet kwijt die deze vrouw je heeft gegeven? You couldn’t have done it without her? Ga je het dan vanaf nu wel zonder haar doen? Ik dacht het toch niet? Geef je die kracht dan ook even aan haar terug? Of vind je nog steeds dat je gebruik kan maken van je zwijgrecht? Doe er eens wat bij je laatste post. Die was toch al duidelijk genoeg? Zeg dan ook even dat je voor haar wilt vechten. William zei mij: Ik ben Wesley’s beste vriend, daarom zit ik hier nu ook in Qatar, maar ik hou evenveel van Yo! Dus ik zeg: Nou dan moet je hem maar zeggen dat hij het als de donder goed maakt met Yo! Ja , zegt William, ze hebben wel wat om voor te vechten, ze hebben een kind.  Ik zeg: Is dat het enige? Ze hebben veel meer om voor te vechten! We willen allemaal geloven in een sprookje dat eindigt met “ze leefden nog lang en gelukkig”. Wat is nu het probleem? Er is toch helemaal geen probleem? Wes en Yo is toch nog steeds real? Jullie gaan NL toch niet vertellen dat dit sprookje niet te redden is? Wat heb je dan gedaan, Wesley? Wat Yolanthe je niet zou kunnen vergeven? Daar vraag je toch om? Is Yolanthe dan niet groots genoeg? Is deze liefde niet wat jullie erover naar buiten brachten?

Deborah, ik kreeg net een telefoontje van ene “Terwel”. Weet niet of ik zijn naam goed heb verstaan. Hij zei mij dat je er niet van gediend was dat ik je emails stuur.  Ik heb hem gezegd: Dat moet ze mij dan zelf maar zeggen! Alles wat ik haar stuur zet ik op mijn website. Dat weet jij ook. Wat raar, dat je je zus laat afmaken door Story op een valse email waar ze niks mee te maken heeft. Karaktermoord in optima forma.

Kijk Deborah, ik vind Yolanthe een topwijf. Net als haar miljoen fans op Instagram. Ik gun het haar niet dat haar huwelijk met Wesley over is. Dat is het ook niet! Val mij niet lastig met rare telefoontjes van derden. Val liever je zus lastig dat ze het even goed maakt met Wesley. Iets wat ze beiden willen. En moeten! Ik schaam mij nergens voor. Ook niet voor deze post aan Xelly:

Nu nog een zusje erbij over twee jaar. Weet je hoe je een dochter krijgt? Moet je temperaturen, het moment van de eisprong bepalen. Mannelijke zaadcellen zijn hardlopers maar doodlopers. De vrouwtjes leven langer, dus als je het precies op het juiste moment doet, drie dagen voor de eisprong, als de mannetjes al dood zijn, krijg je een dochter.

Mij is het gelukt op deze manier. Yolanthe en Wesley lukt het niet meer. Maar ze wilden er toch wel een kindje bij? Via adoptie? Laat ze dat dan even regelen! Ik behoor ook tot de meerderheid van deze poll:

https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/showbizz/artikel/4650066/meerderheid-denkt-dat-wesley-en-yolanthe-weer-samen-komen

Yolanthe? Waar ben je nu?

Ook Yolanthe ontkende dat er iets aan de hand was. ,,Weet je wat het is: elke relatie heeft zijn ups en downs en dat is bij ons echt niet anders’’, zei ze tegen Grazia. ,,Maar wij willen niks liever dan samen oud worden; we zijn stapelgek op elkaar.’’

Mag ik jullie tattoos weg laseren? It’s not over, babe! “Mijn gezin verdient rust?” Ammehoela! Mijn gezin verdient dat we weer bij elkaar komen. Dat is pas rust!

Respect voor privacy, Wesley? Van mij krijg je dat als je voor je vrouw opkomt. Haar niet laat wegzetten als een hoer die een nieuwe prooi opwarmt, nog voordat jullie gescheiden zijn. Die scheiding die er helemaal niet komt! Wat komt is: Ze leefden nog lang en gelukkig!

Wesley, niemand begrijpt het toch dat je genoeg van deze vrouw zou hebben? Oh nee! Dat heb je ook niet!

sneijder10official

Geverifieerd

Ik heb het verknald. Meerdere keren. Mijn gezin verdient rust. Ik vraag nogmaals om respect voor onze privacy. We zijn nog niet gescheiden.

We zijn nog niet gescheiden? Da’s je geraaien ook! Waar gebruik je die rust en privacy nu voor? Om haar terug te winnen toch? Je bent het toch niet verleerd? Is this accurate?

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Briefje aan William Kaay, Yolanthe, Wesley and friends

  1. Akky zegt:

    Beste Wim, je weet dat ik je hierin niet kan volgen. ik vind het één grote poppenkast met die zogenaamde BN-ers en heb geen zin en tijd om me daarin te verdiepen. Dus sla ik dit artikel ongelezen over en hoop op echt belangrijker zaken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s