moraal van het verhaal

De moraal van het verhaal is eigenlijk het volgende: Hoe beter je het verhaal kent hoe duidelijker het wordt dat het een doofpot is. Dat zie je aan hoe er gereageerd wordt, of beter gezegd niet gereageerd. Ik zal een aantal voorbeelden geven.

Getuigen zouden allang zijn toegewezen. Die gaan immers alleen maar bevestigen hoe kierewiet Wim is. Reyneveld zou het niet tegenhouden, maar juist aandringen op het getuigenverhoor. Daarmee wordt zijn cliënt als het goed is immers gerehabiliteerd.

Zijn cliënt en Faek zouden veel bozer zijn dan ze zijn. Moszkowicz zou met een publiek statement van Faek komen dat zijn cliënt niets weet van de moord en de stellingen van Dankbaar en Mauritz kant noch wal raken. Bovendien zou Faek ook aangifte tegen Mauritz hebben gedaan. Deze is immers de auteur van Faek’s vermeende valse verklaring.

Peter R. de Vries zou zelf Dankbaar’s getuigen hebben benaderd: Spencer, Stephanie, Isabella, Faek, Riad, Rida, Farhad, Wietze, Brouwer, Demmink, Jasper enzovoort. Het is juist in het belang van Peter om te bewijzen dat Dankbaar kierewiet is. Die heeft die stelling immers publiek gemaakt.

Het OM zou met eenzelfde publiek statement komen. En ook opheldering geven waarom in het onderzoek Ali H. Faek niet is gevraagd of ze de juiste Ali hebben gearresteerd.

Moszkowicz zou Terpstra persoonlijk laten getuigen om Dankbaar en de rest van de wereld te verzekeren dat zij hem echt zelf mandaat heeft gegeven om tegen Dankbaar te procederen, door niemand is beïnvloed, de stelllingen van Dankbaar een absurde complottheorie vindt, Dankbaar kapot en failliet wil maken, tonnen wil binnenharken en helemaal tevreden is met hoe het OM de moord op haar dochter eindelijk heeft opgelost.

Alle beschuldigde Justitie-toppers zouden dit nooit onweersproken over hun kant laten gaan. Brouwer, Demmink, Verkaik, Visser, Mous, Reijenga, enzovoort. Daarvoor zijn de beschuldigingen te monstrueus en te beledigend, juist voor ambtenaren wiens blazoen onberispelijk dient te zijn. Sterker nog, deze ambtenaren zouden niet alleen reageren, maar zich vrijwillig aanbieden als getuigen tegen Dankbaar.

Het feit dat Dankbaar reeds een miljoen is afgepakt en zelfs gevangenisstraf is opgelegd, bewijst dat Dankbaar allesbehalve een ongevaarlijke idioot is, met name ook omdat het OM dat niet durft te zeggen.

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s