Herhaling: Wie kent Rianne en Annie?

Die is een herhaling van een bericht uit 2013: Wie kent er een Rianne die in Zwaagwesteinde of omgeving woont? Deze Rianne heeft een moeder die Annie heet. Achternaam is niet bekend. Wij zouden graag in contact komen met deze Rianne en Annie. Hieronder volgt de uitleg.

Ongeveer een jaar geleden maakte Klaske het monumentje voor Marianne schoon. Daarbij was zij in gesprek met verscheidene passanten. Op gegeven moment wordt zij aangesproken door een mevrouw die net eten bij de Chinees had gehaald. Deze mevrouw heet Annie van haar voornaam. Dit weet Klaske omdat een andere vrouw haar toeriep: Hey Annie, wat zit je haar leuk! Annie vertelde Klaske dat zij altijd nog met iets in de maag zit. Zij had een dochter Rianne die Marianne kende. Rianne stelt volgens Annie dat zij in de nacht van de moord Marianne nog met een groepje asielzoekers heeft  zien zitten aan de picknicktafels bij de ingang van het Veenkloosterbos. Rianne fietste van Kollum terug naar huis. Het tijdstip was één uur ’s nachts. Zij heeft nog naar Marianne geroepen en gezwaaid en Marianne zwaaide terug. Dit is een paar honderd meter van de plek waar Marianne de volgende ochtend werd gevonden.  Annie vertelde ook dat Rianne hierover direct na de moord een verklaring heeft afgelegd bij de politie, maar er nooit meer iets over heeft gehoord.

Klaske werd vervolgens even afgeleid door andere mensen die haar aandacht vroegen. Toen zij zich weer tot Annie wilde wenden, was Annie opeens verdwenen. We zouden  graag in contact komen met Rianne en Annie. Wie hierbij kan helpen, wordt verzocht om contact te zoeken via dank@xs4all.nl

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

5 reacties op Herhaling: Wie kent Rianne en Annie?

 1. Chrysalis zegt:

  Pfff, wat een heftig bericht zeg, als het waar zou zijn. Even op Google Maps gekeken, bij het Lanbouwmuseum staat een picknicktafel. Een bos is trouwens helemaal eng om alleen en in het donker doorheen te rijden. Die Annie of Rianne moet toch op te speuren zijn?

  Like

 2. Wim Dankbaar zegt:

  Waarom is de facebook pagina van Sanne Terlingen leeg?

  Twee dagen geleden stond het nog vol met de zaak “Lisa” , Demmink en Wabeke.

  https://www.facebook.com/sanneterlingen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s