Hoe corrupt is Yehudi Moszkowicz? deel 4

In deel 3 zagen we dat Moszkowicz heel goed weet dat zijn begeleide aanklacht van Faek tegen Wim zo vals als een kraai is. Het is de reden dat hij een civiele zaak namens Faek tegen Wim niet doorzet. Het is de reden dat hij niks meer durft te verzinnen hoe en waarmee ik nu weer dwangsommen heb verbeurd in overtreding van het kort geding vonnis. Het is ook de reden dat het OM verstoppertje speelt om een beslissing te nemen om de aangifte van Faek te vervolgen. Mocht iemand mij kunnen adviseren hoe ik deze beslissing kan forceren, dan houd ik mij aanbevolen. Mij lukt het tot nu toe niet, omdat zowel de politie als het OM zich schuilhoudt in de bosjes en alle regels van verantwoording en transparantie aan de laars lapt. De laatste onbeantwoorde gesprekken met de politie beluistert u hier:

Ten overvloede nog een keer het gesprek met Hemen Hammarashid, een beweerde financier van Faek:

Merk op dat Hemen niet alleen mijn naam niet kent, maar er ook geen belletje gaat rinkelen voor mijn naam in verband met de Vaatstra zaak, laat staan in verband met Faek. Faek verzint dus niet alleen verklaringen, met medeweten van Moszkowicz, maar vervalst ook nog eens handtekeningen. Moeten we dan nog verbaasd zijn dat Faek ook meineed durft te plegen?

Maar laten we nu even inzoomen op een feit dat de corruptie van Moszkowicz helemaal en definitief thuisbrengt. Alsmede waarom ik hem met recht een “vals, konkelend kutventje” heb genoemd. Dat feit is dat hij zeer goed weet dat Wim Dankbaar gelijk heeft omtrent Faek en zijn kennis van de ware toedracht van de moord. Beseft u eerst even dat Moszkowicz Maaike Terpstra vertegenwoordigt. De moeder van een beestachtig vermoord kind, die jarenlang gestreden heeft om de waarheid boven water te krijgen en het bedrog van Justitie bloot te leggen. Haar gezin en huwelijk uiteen is gevallen vanwege die strijd. Ja zelfs een dagboek van meer dan 40 pagina’s heeft geschreven om precies dat voor het voetlicht te brengen. De laatste jaren heb ik haar geassisteerd in die strijd, overigens tot haar grote tevredenheid en genoegen.

Het belang van Maaike is en blijft de waarheid te krijgen over de moord op haar dochter, de moordenaars berecht te krijgen, maar bovenal om de leden van Justitie die haar bedrogen hebben, de moordenaars een geheime aftocht hebben gegeven, medeplichtigen beschermd hebben, hun verdiende straf te laten krijgen.

Behartigt Moszkowicz dat belang? Voor het geïnformeerde deel der natie is dat een retorische vraag. Voor het minder geïnformeerde deel, zeg ik toch maar even: Nee, dat belang behartigt hij allerminst! Hij behartigt het belang van het corrupte (deel van) Justitie! Daarom heeft hij de wind mee en wint hij bijna elke rechtszaak. Die rechtszaken spant hij overigens aan, niet ik. Daarom worden al mijn bewijzen genegeerd of terzijde geschoven, want helaas blijkt het zo te zijn dat een deel van de rechterlijke macht niet wil dat de misdrijven en de leugens van het OM in deze zaak aan het licht komen. Waarom snap ik ook niet, want een echte rechter spreekt recht zonder aanziens des persoons. Daarom worden al mijn gevraagde getuigen afgewezen, inclusief Faek en Maaike. Of dacht u dat Maaike zich heeft neergelegd bij de huidige “oplossing” met Jasper Steringa, zoals Moszkowicz ons wil doen geloven? Let u dan even op, dat al deze stukken dateren van NA de aanhouding en veroordeling van Jasper Steringa zijn:

Mailtjes van Akky en Gea

Campingverslag

Verklaring Gerard Veenstra

Verklaring Klaske

Verklaring 2 Klaske

Ook deze stukken worden allemaal genegeerd, hoewel ze wel degelijk zijn ingebracht. Het moge duidelijk zijn: De boodschapper die Joris Demmink en Harm Brouwer van hun sokkel trekt, moet hoe dan ook kapot! En Yehudi is de beste die ze konden krijgen, want die is nog corrupter dan zij. Ergens is het wel logisch want dit zijn de hoogste kerels van Justitie geweest. Als het uitkomt dat ze Ali een stiekeme aftocht hebben gegeven, er uiteindelijk een labiele veeboer voor hebben op laten draaien, precies zoals Maaike al voorspelde in haar dagboek, ja, dan hebben we de grootste crisis ooit. Begrijpt u nu ook waarom dit mannetje Maaike, die hij zegt te vertegenwoordigen, nooit meeneemt naar een zitting? Dat hij haar nooit meeneemt als hij weer eens zonder wederhoor mag leeglopen bij Twan Huys of Jeroen Pauw? Jeroen had kunnen vragen: Waarom heeft u Maaike niet meegenomen? Dan had Moszkowicz vast gezegd: Omdat Maaike bang is voor Wim! zoals hij ook steeds tegen de rechters zegt. Maar ja, dat argument ging hier niet op, want Wim zat er toch niet bij?

Is Maaike bang voor mij?

 

Maaike: “Ik bemoei me nergens meer mee.” Nee, was het maar zo, Maaike! Je kijkt toe hoe uit jouw naam je voormalige strijdmakker kapot wordt gemaakt door een corrupt kutventje, die nog erger is dan het Justitie dat jou al die jaren heeft belazerd.

Hoe corrupt Moszkowicz is, blijkt nog wel het meest uit het feit dat hij zelf Faek Mustafa heeft benaderd om ook hem “bij te staan”. Want u dacht toch niet dat hij dit met Maaike heeft besproken? U dacht toch niet dat Faek zelf Yehudi heeft durven benaderen, in de wetenschap dat hij de waarheid kan vertellen aan zijn andere cliënt?

Als u dat nog dacht, dan heb ik nieuws voor u. Los van de vraag hoe zot het is dat Moszkowicz deze beide cliënten met tegenovergestelde belangen vertegenwoordigt, als dit in overleg en met instemming van Maaike is gebeurd, dan is het eerste wat Maaike  zou zeggen: Okay, breng Faek met mij in contact, want ik heb wat vragen voor hem. Zoals: Waarom heb je de ventielen uit de fietsen van Spencer en Wietse getrokken? Hoe lang was jouw vriend Ali Hassan? Was dit dezelfde man die in Turkije werd opgepakt? Waarom heb je mijn dochter bedreigd in de Ringo met een keeldoorsnijdend gebaar? Of was jij dat niet? Was dat dan Ali? Waarom heb je Isabella met de dood bedreigd? Wat moest jij in de nacht van de moord op de Keningswei op je crossfiets met gele vlammetjes? Wie was je metgezel op de te grote fiets?

Kende jij Ludger Dill en de andere Duitser die Wim niet meer mag noemen? Waarom mistte je je voetbalwedstrijd op zaterdag 1 mei? Waar zat je? Ben je nu verhoord over de moord op mijn dochter of over de verkrachting van je vriendinnetje Stephanie van Reemst, waar ze pas op 14 mei aangifte van deed, nadat ze was ontboden om gehoord te worden over de moord op mijn dochter? Was Stephanie erbij toen je de ventielen eruit trok? Kun jij mij vertellen dat het gestolen-fiets-verhaal kletskoek is, Faek?

Op welke datum ben je nu precies verhoord door de politie in Buitenpost? Was dat op 1 mei, zoals Wim zegt, of op 19 mei, zoals het OM zegt? Wanneer en waarom ben je nu precies overgeplaatst? Was dat op 3 mei, zoals Wim zegt, of op 28 mei, zoals het OM zegt? Waarom heeft niemand je meer gezien op het AZC sinds 3 mei? Ben je overgeplaatst naar Musselkanaal, zoals Wim zegt, of naar Drachten, zoals het OM zegt? Liegt je vriend Rida tegen Wim? Ken je Hans Mauritz? Ontken je dat je hem een verklaring hebt gegeven? Waarom ga je zo vriendschappelijk met Hans om? Heb je de politie verteld waar en door wie Marianne is vermoord? Heb je de politie verteld dat Ali te vinden was op zijn huurkamer aan de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden? Welke deal heeft Jan Verkaik met je gemaakt? Enzovoort, enzovoort.

Dit zijn zoal wat vragen die Maaike absoluut aan Faek zou willen stellen. Tenzij  ze inmiddels dementerend is, dat weet ik niet, want ik heb al een paar jaar geen contact meer met haar. Maar het is nog veelzeggender dat Yehudi Moszkowicz dat niet doet! Hij weet dit allemaal, maar toch vraagt hij het niet! Ook niet namens Maaike! En hij wil Faek niet als getuige in de rechtbank! Daarom durf ik VOL overtuiging te zeggen Moszkowicz zo corrupt is als een opengewaaide pleedeur van een WC die al jaren niet is schoongemaakt.

Volgende deel: Hoe corrupt is Yehudi Moszkowicz? deel 5

 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s