Hoe corrupt is Yehudi Moszkowicz?

Mijn antwoord: Op een schaal van 1 tot 10: Off the scale!

Eerst nog maar even dit:

Voor degenen die hier terecht komen vanwege de uitzending van Pauw op 13 november jl een kleine samenvatting: Marianne is inderdaad verkracht en vermoord door asielzoekers, waaronder hoofddader Ali Hassan, in een caravan op het terrein van het toenmalige AZC. Vervolgens is haar lichaam gedumpt in het weiland waar zij werd gevonden. Een vriend van Ali Hassan, Faek Mustafa, heeft op de dag van de moord deze toedracht van de moord aan de politie verteld. Waarop besloten is dat deze toedracht niet bekend mocht worden en Ali Hassan is opgepakt op zijn huurkamer in Leeuwarden en nog hetzelfde weekend heimelijk het land is uitgezet via het Grenshospitium Amsterdam.

De regie voor deze doofpot-actie was in handen van Harm Brouwer en Joris Demmink, destijds respectievelijk Hoofdofficier van Friesland en Directeur-Generaal Vreemdelingenzaken en Internationale Aangelegenheden.  Later de hoogste mannen van Justitie geworden als respectievelijk baas van het OM en Secretaris-Generaal van Justitie. Nederland en de nabestaanden zijn dus nu al 20 jaar voorgelogen, uiteindelijk ten koste van een veeboer die tot een valse bekentenis is gedwongen op basis van het gestolen-fiets verhaal, terwijl Marianne die avond nimmer op een fiets heeft gezeten.  Juist vanwege de toenemende druk van de publicaties van Dankbaar en consorten, is een voor het publiek geloofwaardige “oplossing” verzonnen teneinde de waarheid te begraven. Uiteraard is dit een misstand van letterlijk ongelooflijke proporties, die derhalve nooit bekend mag worden vanuit de optiek van Justitie. Vandaar dat de boodschappers van deze misstand rücksichtloos, éénzijdig en zonder wederhoor worden afgemaakt in de landelijke media, als wel in de rechtszaal. Geen publieke omroep die Dankbaar en Mauritz eens uitnodigt. Alles onder regie van Justitie en met hulp van knechtje Yehudi Moszkowicz, die behalve de moeder van Marianne sinds kort ook de jongen vertegenwoordigt die op dag 1 aan de politie heeft verteld door wie en waar haar dochter werkelijk is vermoord. Waarbij het opmerkelijk is dat het juist Moszkowicz is die de zaak gisteren weer groots op de kaart zette, waar hij zelf stelt dat zijn cliënten “rust” willen. Het is Mauritz en Dankbaar niet te doen om de nabestaanden lastig te vallen, maar om in het algemeen belang boven water brengen van deze huiveringwekkende misstand, die in feite een samenzwering is tegen onze rechtsstaat en het hele Nederlandse volk, dus ook U! Niemand zou het moeten willen dat onze eigen overheid verkrachtende, keeldoorsnijdende moordenaars een stiekeme aftocht geeft, laat staan er een labiele veeboer voor laat opdraaien. Volgens Jeroen Pauw ben je dan “tuig”.

Waarom vraagt niemand zich af waarom Hans Mauritz en ik niet waren uitgenodigd voor de uitzending van Pauw? Waarom vraagt niemand zich af waarom Maaike Terpstra niet naast Yehudi zat om zijn leugens kracht bij te zetten? Waarom mocht Yehudi, met hulp van Jeroen,  in deze gescripte uitzending prijsschieten op Mauritz en Dankbaar in een leeg doel zonder keeper?

Laten we nu eens ‘for argument’s sake’ aannemen dat Yehudi de waarheid vertelt. Dat hij inderdaad de belangen van de moeder van Marianne behartigt. In plaats van de belangen van het OM. Of de belangen van Bauke Vaatstra die helemaal op het schild is gehesen met zijn Macchiavelli prijs, zonder dat Maaike daar enige credits voor kreeg. Of wil Maaike die credits niet? Waarom kreeg Maaike geen schouderklopje van Ivo Opstelten?

Laten we nu eens aannemen dat Yehudi de waarheid vertelt en de “integriteit” van de naam Moszkowicz in ere wil herstellen. Ondanks dat Bram Moszkowicz hem een nitwit vindt die de naam te schande maakt. Laten we nu eens aannemen, zoals Yehudi stelt,  dat Maaike bang voor mij is en daarom nooit op een zitting of televisieprogramma verschijnt.

Laten we ook even aannemen dat Maaike sinds de aanhouding en veroordeling van Jasper Steringa gelooft dat hij de lustmoord op haar dochter heeft gepleegd. Wat is dit dan?

 

Als we dat nu allemaal aannemen, dan durf ik met grote zekerheid te stellen dat Maaike Yehudi in elk geval GEEN toestemming heeft gegeven om sinds kort ook Faek Mustafa te vertegenwoordigen. De jongen die haar precies kan vertellen wat er met Marianne is gebeurd. Door wie en waar zij is vermoord. De jongen aan wie Yehudi namens Maaike exact kan vragen wat er met haar dochter is gebeurd. Die vragen leest u in deel 2 van dit artikel.

Wordt dus vervolgd. Check back soon.

Willem Jan Dankbaar

PS: Robert Jensen,

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: woensdag 14 november 2018 12:05
Aan: ‘info@fabiola.com’
Onderwerp: idee Robert Jensen

Waarde Robert (en team),

Zou je er wat voor voelen om James Files als gast te krijgen? Ik zeg niet dat het lukt, want hij doet met niemand meer interviews, ook niet sinds hij vrij is, maar ik kan het alleen maar gaan proberen als je het een fijn plan vindt. Voordeel is dat vooral America en de rest van de wereld, de markt is, zoals je interview met Charlie Sheen.

https://rechtiskrom.wordpress.com/2018/10/31/j-edgar-hoover-solved-the-case-on-day-1/

Mvg

Wim

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: donderdag 15 november 2018 09:43
Aan: ‘Jensen’
Onderwerp: RE: U had een vraag

Beste team Jensen,

Ik heb nog een actuelere suggestie aan de hand hiervan:

https://rechtiskrom.wordpress.com/2018/11/13/chris-klomp-de-beste-journalist-van-nederland/

https://pauw.bnnvara.nl/media/508820

Dit is de meest misselijke, leugenachtige propagandajournalistiek zonder wederhoor.

Kleine introductie naar uitzending Pauw en dan Robert: Wie zijn deze complotidioten en wat bezielt ze? Wij trokken de stoute schoenen aan om hun kant van het verhaal te horen.

Hey Robert, jij laat toch het geluid horen dat de publieke omroepen niet durven te brengen? Nodig je Mauritz en mij even uit? Vraag je Yehudi ook dan?

Mvg

Wim

 

 

 

 

 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

Een reactie op Hoe corrupt is Yehudi Moszkowicz?

  1. Dennis zegt:

    Je had net als Yvonne van Gennip Jeroen moeten bellen. Dan had je de volgende dag je verhaal kunnen doen in de studio.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s