Miljuschka, dochter van Astrid Holleeder, mengt zich in de strijd.

Miljuschka Witzenhausen

https://www.ad.nl/show/miljuschka-over-haar-oom-willem-holleeder-door-te-getuigen-zijn-we-klaar-om-te-sterven~a81c37a3/

Presentatrice Miljuschka Witzenhausen (33) onthoudt zich normaal gesproken van commentaar over haar moeder Astrid Holleeder en haar oom Willem Holleeder. Tot nu. 

Astrid’s dochter Miljuschka doet het wel goed, niet? Een BN’er met een mooi koppie gaat er in als koek. Die zeeblauwe ogen heeft ze van haar moeder.

Not long after we sat down to eat at Sonja’s, there was a knock at the door. It was Miljuschka, Astrid’s daughter, who is thirty-three and beautiful, with a mane of brown hair and Astrid’s blue eyes. She is divorced, with two small children.

Astrid Holleeder has arresting eyes—they are swimming-pool blue—but that’s all I can reveal about her appearance, because she is in hiding, an exile in her own city, which is Amsterdam. For the past two years, she has lived in a series of furnished safe houses.

Maar haar moeder mogen we niet zien. Dat is tenslotte de meest geheime vrouw van Nederland, en nu ook van de wereld. Want Astrid is haar leven niet zeker, nu ook volgens de New Yorker. Jaja, de zaak Holleeder is nu ook nieuws in de Verenigde Staten. Het is een heuse thriller die door John Grisham of Tom Clancy zou kunnen zijn geschreven. Donald Trump weet er nog niks van. Was het maar waar. Hij noemt dat fake news.

Miljuschka is klaar om te sterven? Haar kindertjes slaan zich er wel doorheen! Het drama is compleet! Maar gelukkig heeft Astrid’s boek in de USA ook een vliegende start!

,,Door te getuigen, zijn we klaar om te sterven. Ik ben een publiek figuur. Als hij wil, kan hij me vinden.”  Als ze zou sterven, zou dat ‘zwaar’ zijn voor haar twee kinderen. ,,Maar ze komen er wel doorheen.”

Arme, arme Miljuschka! Heeft Willem je nog niet gevonden? En je kindertjes ook nog niet? Ga nou maar even lekker een Italiaans ijsje met ze halen bij ijssalon Venetië aan de  Scheldestraat. Hoog nodig om ze even uit de ondraagbare stress te halen, zoals een goede moeder betaamt.  Neem tante Astrid en tante Sonja ook mee! Francis en Ritchie ook. No worries! Je weet toch wel dat de café glacé daar de beste van Nederland is? Je hebt er toch boven gewoond? Ik garandeer jullie safety! En ik trakteer, namens Ome Willem. Ik zal ook de New Yorker en de Telegraaf niet waarschuwen. Eindelijk een rustig geluksmomentje voor jullie zelf.

“Deze vuist op deze vuist, en zo klimmen wij naar boven!”

 

 

 

 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

Een reactie op Miljuschka, dochter van Astrid Holleeder, mengt zich in de strijd.

  1. DonQuijotte zegt:

    33 is toch een mooie leeftijd om te sterven in het harnas. Oogjes dicht en snaveltjes toe.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s