Neukt Astrid Holleeder met Johan Verhoek, alias De Hakkelaar?

 

Wat was ongelukkig geformuleerd? Wat heb je aangepast? Als Johan Verhoek om zes uur ’s morgens wordt aangetroffen in het appartement van Astrid, dan is er niet geneukt? Is Johan een mietje ofzo? Wie is nu een maatje groter? Johan of Willem? Waarom zit Willem weg te rotten in de PI Vught?

Willem Jan Dankbaar

1 augustus 2018 – 10:06

Opmerkelijk dat HJK steeds meer het licht ziet.

“Sander Janssen heeft een en ander niet zelf gezien. Dat hij tijdens een aanhouding van Verhoek hij ‘s morgens vroeg om zes uur in het appartement van Astrid was, valt onder de factor toeval.”

En dan heeft Astrid nog de brutaliteit om aan Sander te vragen: Heb je mij met hem zien neuken? Is dat nog relevant dan?

Beste WJD,

Was inderdaad wat ongelukkig geformuleerd, heb het aangepast. Het filmpje blijft leuk…

Hendrik Jan

https://www.misdaadjournalist.nl/2018/07/astrid-fuckt-met-de-advocaten-niet-met-een-crimineel/

Hendrik Jan, een echte journalist durft ook zijn eigen mening te geven. Wat valt onder de factor toeval? In dat toeval geloof je toch zelf niet?  Waarom vind je het filmpje van René van der Gijp zo leuk? Omdat je ook wel snapt dat als er geslapen wordt, ook geneukt wordt, toch? Of hebben Johan en Astrid een zuiver platonische relatie die zij om zes uur ’s ochtends bepreken?

Beste WJD,

Het stond er zo dat het leek alsof de advocaat er ‘s morgens bij aanwezig was. Ik neem aan dat de meeste lezers dat wel begrepen hadden maar het stond er niet goed. Dacht dat je dat bedoelde.

Hendrik Jan

Nou, dat heb ik niet gezien dat het leek dat Sander zelf bij die aanhouding aanwezig was. Dan had hij dat echt wel naar voren gebracht in het proces tegen Holleeder. Waar het mij om gaat is dat je kennelijk steeds meer inziet dat dit een politiek ingegeven proces is, waarin Holleeder genaaid wordt door het OM, Peter R, en zijn eigen zussen. Arme Astrid! Arme Sonja! Hebben ze nu politiebescherming tegen de dreigende moordaanslagen van Willem? Durven ze nog over straat te gaan? OMG, wat heb ik een medelijden met ze! Maar niet heus!

Groet,

Wim

 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s