Hendrik Jan Korterink krijgt ook argwaan?

Scheldende Holleeder in de rechtszaal: 'Wij komen uit de Jordaan, dat mag allemaal'

https://www.misdaadjournalist.nl/2018/07/sonja-holleeder-seinen-met-de-lamellen/

Mijn reactie: Willem Holleeder heeft niemand laten omleggen. Geen enkele crimineel. En al helemaal nooit de intentie gehad om zijn bloedeigen zussen om te laten leggen, laat staan de kinderen van die zussen, zoals ook deze waanzinnige zussen beweren. Het verhaal van seinen met lamellen of Cor thuis was, is nog potsierlijker. Waarom moest Willem weten of zijn gabber thuis was? Heeft Sonja daar ook een antwoord op? Haar suggestie is toch om Cor te kunnen omleggen? En daar werkt Sonja, de vrouw van Cor, de moeder van zijn kinderen aan mee? En dan heb jij nog slechts “enige achterdocht”? Kunnen Sonja en Astrid niet solliciteren bij de Efteling, bij de divisie sprookjespark?  Een modern sprookje over Willem Holleeder, niet van de gebroeders Grimm, maar van de gezusters Holleeder, onder regie van het OM en Peter R. de Vries.

Och, en die arme Astrid moet heimelijk wonen in een appartementje drie hoog achter? Omdat ze zo bang is door broertje Willem te worden afgeknald? Ze kan niet meer veilig over straat? Willem kan wel vanuit de meest beveiligde slammer (de PI Vught) opdracht tot liquidaties geven? Maar waar Astrid woont en wanneer ze haar “geheime” appartementje betreedt en verlaat, dat weet Willem nog niet? Sein even met de lamellen, Astrid!

Brrr! Wat een thriller zeg! Het lijkt wel The Pelican Brief of The Client. Zelfs de “politiebescherming” van het OM is geen garantie dat Astrid en/of Sonja niet worden afgeknald? Oh ja, net of dat Willem gaat helpen! Staat er 24/7 een agent in je portiek? Kun je nog wel alleen autorijden, Astrid? Of rijdt er voor en achter je een motormuis?

Astrid, je kunt rustig gaan winkelen in de Kalverstraat en je boeken signeren in openbare sessies. Wanneer schuif je eens aan bij Jinek of Nieuwsuur? Misschien met Peter ernaast? Of dacht je dat ze je niet willen hebben?

Het OM maakt vast wel een uitzondering dat Willem in het kader van hoor en wederhoor ook zijn verhaal mag doen:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1663972/het-is-een-smerige-streek-vindt-holleeder

Of heeft Willem, net als Volkert van de Graaf, ook een mediaverbod? Dat wordt mooie televisie!

Of beter nog, waarom schuiven jij, Sonja en Willem niet aan bij de Raadkamer, het nieuwe programma van Peter? Dat is dan wel een commerciële omroep, maar dat kan het OM toch niks schelen. De “oplossing” van de Vaatstra zaak werd tenslotte ook via hem en SBS6 gebracht. Dan krikt Peter eindelijk zijn armzalige kijkcijfers wat op! Peter krijgt alles voor elkaar bij het OM. Ook de beeldopnames van de politieverhoren van Joran van der Sloot kreeg hij zomaar van het OM (of van wie anders?) zonder dat er een haan naar kraaide.  Dus Willem mag dan vast ook wel zijn zegje doen in de Raadkamer?

Get real folks!

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s