Ontvangen email van een “vriend” van Bertus Lüske:

Afbeeldingsresultaat voor trol

Van: Willem Fakkel
Verzonden: vrijdag 20 juli 2018 16:22
Aan: dank@xs4all.nl
Onderwerp: Endstra vs de rest

Geachte heer Dankbaar,
Graag zou ik eens van u op de site eens wat meer lezen over “uw vriend” de moordenaar van mijn vriend Dhr Bertus Luske. Ik heb er namelijk wel een paar centen voor over om deze “vriend” van u even onder 4 ogen te spreken. Ik heb ondertussen uit, voor mij, betrouwbare bron vernomen dat uw “vriend” beschikt over daderkennis. Ten eerste zou ik wel eens willen weten hoe u, als schrijver auteur, in contact komt met dergelijke figuren. Ten tweese, hoe het kan dat deze u dan in vertrouwen neemt door een huur moord aan u op te biechten. Ten derde vind ik het bezopen dat u dan als middleman gaat bemiddelen in de verkoop van opnames waaruit zou blijken dat Dhr Haico Endstra de opdrachtgever zou zijn geweest in deze moord. U begrijpt toch ook wel dat dit veel te ver gaat voor een schrijver cq auteur?
Maar ik ben bereid om deze opnames van u over te nemen voor een behoorlijk bedrag. Mocht u inmiddels zelf beschikken over het belastende materiaal jegens de fam Endstra, en u kunt mij garanderen dat er geen kopieen van zijn, dan ben ik bereid om voor de complete serie opnames een bedrag met  zes nullen te betalen.
Neemt u gerust contact met me op als u over de opnames beschikt, en u bereid bent om verder een geheimhoudings contract te ondertekenen. Dus puur reageren uit nieuwschierigheid heeft geen enkele zin.

WHM Fakkel

Beste “Willem Fakkel”, Je wilt wat meer lezen over mijn vriend? Bewijs eerst even dat je een vriend van Bertus Lüske was. Niemand van de familie Lüske kent je als een vriend van Bertus. En leg ook even uit waarom je niet zou willen dat er nog kopieën van de opnames in omloop zouden zijn. Ik kan mij maar één persoon indenken die dat niet zou willen. Die persoon is Haico Endstra. Vrienden van Bertus Lüske willen juist dat die tapes zo snel als mogelijk openbaar worden. En als je zo nodig wilt weten wie mijn vriend is, vraag het dan gewoon even aan Haico! Die weet het wel! Oh, je wilt wel een bedrag met zes nullen betalen? Op voorwaarde dat er geen kopieën meer in omloop zijn? Dat zou Haico ook wel willen. Stop dat bedrag maar ergens waar de zon zon niet schijnt.  Of steek anders even je voelsprieten uit bij Edgar van Lent. Ben je nou een vriend van Bertus of van Haico, die Bertus heeft laten omleggen? Een “vriend” van Bertus Lüske die een bedrag van zes nullen wil betalen, als het maar niet openbaar wordt……

 

 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s