Zoek de parallellen met Vaatstra

Een van de veroordeelden voor de vuurwerkramp in Enschede dient opnieuw een herzieningsverzoek in bij de Hoge Raad. Het gaat om Rudi Bakker, destijds een van de twee directeuren van het vuurwerkbedrijf SE Fireworks. Hij werd in 2003 in hoger beroep tot een gevangenisstraf van een jaar veroordeeld, onder meer voor dood door schuld.

De aanleiding voor het nieuwe herzieningsverzoek zijn de resultaten van een onderzoek van oud-lid van het Europees Parlementslid Paul van Buitenen, naar de manier waarop het Openbaar Ministerie, de politie en brandweer tijdens en na de ramp hebben gefunctioneerd. Dat is vanmorgen in Den Haag gepresenteerd.

Lees verder:

https://nos.nl/artikel/2237434-veroordeelde-vuurwerkramp-enschede-eist-eerherstel.html

Lees ook:

https://www.ad.nl/binnenland/definitief-rapport-vuurwerkramp-enschede-om-maakte-bewust-fouten~a8f2c088/

 

 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

2 reacties op Zoek de parallellen met Vaatstra

  1. Pieter zegt:

    Was ook mijn reactie, maar…..wait for it.

    Like

  2. dennis zegt:

    Er werd bij Willie Dille aangedrongen om aangifte te doen? Denk dat de politie Willie de raad gaf om geen aangifte te doen! Omdat het moslims waren! Nu Willie zelfmoord heeft gepleegd is de enige getuige er niet meer, het zal grondig uitgezocht worden, zegt politie! Uiteindelijk blijkt het dan een groepje Westlandse Tuinders de daders te zijn, Opgelost! Niks geen moslims want dat zou onrust veroorzaken in de maatschappij! De zaak kan afgesloten worden na het “goede” onderzoek met medewerking van superneus Peter R. de Vries, Peter heeft er ook weer een leuk centje aan bijverdient, want Peter is nu heel populair bij politie en justitie, misschien nog een leuk programmaatje rond de zaak in mekaar flansen? In wat praatprogramma’s uitleggen hoe goed Pieter AAAR de Fries is? Want dit is wel corrupt Nederland!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s