Comment van Hans Mauritz

Afbeeldingsresultaat voor het verboden dagboekHans Mauritz: Hoe nu verder….?

Slechts enkele intimi zijn op de hoogte van zeer recente ontwikkelingen op basis waarvan het nog maar de vraag is of bovenstaande rectificatie als gebod bij vonnis van 9 mei j.l. opgelegd had moeten worden.

Daarnaast is op basis van meerdere flagrante misslagen in het vonnis inmiddels hoger beroep aangetekend en is er inmiddels door Wim Dankbaar aangifte gedaan van meineed tegen Mustafa. Dit laat onverlet dat aan het plaatsen van de rectificatie niet valt te ontkomen. Het vonnis in eerste aanleg is immers – zoals dat heet – uitvoerbaar bij voorraad en dient dus nu al te worden geplaatst, los van wat er in hoger beroep alsnog uitrolt. Een afgetekend manco in het rechtssysteem omdat bij een voor Dankbaar gunstig vonnis in hoger beroep achteraf bezien een dergelijke rectificatie wekenlang via deze website tot een vals beeld van de werkelijkheid heeft gefungeerd en de voor publicist Wim Dankbaar zeer schadelijke gevolgen daarvan niet reparabel zijn.

Gekker nog is dat bovenstaande rectificatie feitelijk niet geplaatst had hoeven worden om dat aan het gebod daartoe geen einddatum is gekoppeld. Het vonnis spreekt daar niet over. De zoveelste misslag en het bewijs dat dit lange-halen-snel-thuis-vonnis rammelt aan  alle kanten. Mustafa’s raadsman Yehudi Moszkowicz kan na uitspraak over die termijn niets bindends roepen. De rechter kan na vonnis geen verdere uitspraken doen dan wel over de termijn van de te plaatsen rectificatie een aanvullende duiding geven en dat brengt met zich mee dat de rectificatie thans feitelijk onverplicht is geplaatst.

Evenwel is Dankbaar toch overgegaan tot plaatsing om Moszkowicz geen enkele aanleiding te geven tot het verbeurd verklaren van wederom vermeende boetes. Ook om die reden waagt Dankbaar zich thans niet aan een duiding van het vonnis dan wel de rectificatie zelf, ondanks dat hem dat bij vonnis niet is verboden. Tal van keren is het Moszkowicz geweest die een vonnis naar eigen believen bewust valselijk interpreteerde en volmaakt eigenhandig en zonder toestemming van welke rechter dan ook kon overgaan tot het leggen van waanzinnige beslagen waarna hij Dankbaar steeds dwong een kort geding aan te spannen ter zake de onrechtmatigheid van het gelegde beslag. Voorlopig dient zulks te worden voorkomen, zo blijkt uit de huidige koers van Dankbaar, en derhalve zijnerzijds ook geen commentaar op het vonnis en de daar uit voortvloeiende rectificatieplicht. Het is maar dat u ‘t weet.

Hans Mauritz
Novio Media Uitgevers
Uitgever en co-auteur van ‘Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra’.

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Comment van Hans Mauritz

 1. Wim Dankbaar zegt:

  Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
  Verzonden: vrijdag 18 mei 2018 09:37
  Aan: hoogendoorn@moszkowicz-law.nl
  Onderwerp: voldaan aan vonnis

  Heer Hoogendoorn,

  Om onaangename verrassingen te voorkomen, zoals in het verleden steeds gebeurde vanwege uw werkwijze, verzoek ik u mij mee te delen of ik aan het vonnis voldoe, dan wel of u nog vermeende overtredingen ziet.

  Groet,

  Wim Dankbaar

  Like

 2. mike zegt:

  Wat een schorem dat Moszkowicz zooitje. Dank voor de toelichting Hans.

  Like

 3. Japi zegt:

  Wat ik aan zag komen is helaas gebeurd: Faek maakt een draai, waarschijnlijk na garanties van hogerhand dat dit voor hem geen nadelige consequenties zal hebben.

  Like

 4. yvonne zegt:

  Maar ik blijf erbij, de moord op MV mocht niet opgelost worden, want anders waren al die immigranten (verdienmodel) ten slotte gaat het op deze wereld, alleen maar om geld, dat verdienmodel was niet gelukt. Maar nog erger, Europa wordt compleet verkracht door de immigratie,. en ik veroordeel de immigranten niet, maar wel diegenen die dit faciliteren. Politiek en media, bah, bah, bah….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s