Een podium voor trol “Douwe Ritsema”.

Afbeeldingsresultaat voor internet troll

Van mij hoef je mijn reactie niet te plaatsen hoor, Wim. Dat maakt die paar arme schapen, die jou nog nablaten, alleen maar in de war.

Bottomline is, dat ik niet wil, dat Faeks verklaring fictie is, maar dat ik weet dat die verklaring fictie is.

Daar hoef ik echt Faek, Brouwer of Riedstra niet voor te bellen.

Weet je trouwens, wie er ook dondersgoed weet, dat die verklaring van Faek pure flauwekul is?

JIJ ZELF

+++++++++++++++++++

Wat weet anonieme “Douwe” het allemaal goed, niet? Hij weet dat de verklaring van Faek pure flauwekul is. Nou, dat zal Faek dan toch wel bevestigen als getuige onder ede voor de rechter? “Douwe”, zeg je even tegen Reyneveld dat hij Faek moet willen horen in plaats van zijn keutel in te trekken? Anoniem trolletje “Douwe” weet zeker wat Demmink, Brouwer en Riedstra niet durven te bevestigen:

Het is allemaal  flauwekul, Dankbaar! “Douwe” heeft helemaal gelijk! Faek heeft helemaal niet op 1 mei 1999 verklaard dat hij getuige is geweest van de moord op Marianne door zijn maat Ali Hassan in de caravan van de cliënt van Reyneveld! Laat staan dat we Ali Hassan stiekem naar Noorwegen hebben gesluisd! Dat is allemaal pure flauwekul!  Dat weet jij zelf ook, gekke Dankbaar! Maar we zullen dat wel even bewijzen, door je je zin te geven en Faek te laten getuigen. Sterker nog, we hebben het hem zelf al gevraagd. Binnenkort krijg je de uitslag van SG Riedstra! Wat denk jij wel? Dat we ons straffeloos laten beschuldigen van het stiekem wegsluizen van de moordenaars van een minderjarig meisje? Van het vervalsen van het Rapport Ali H? Weet je wel met wie je van doen hebt, malloot? Ik ben 8 jaar de topman van het OM geweest en mijn vriend Joris 10 jaar de topman van Justitie! Ben je wel goed wijs? En dan zouden we Faek’s vriendinnetje Stephanie ook nog even onder druk hebben gezet om haar mond te houden over wat ze die nacht heeft waargenomen? Snap jij niet dat ze wel degelijk is verkracht is door Faek? We hadden gewoon niet genoeg bewijs, daarom moesten we seponeren. Faek heeft Stephanie gewoon verkracht! Dat jij dat niet snapt, gekke Wim! Klets toch niet over lekke banden! Faek heeft geen ventielen eruit getrokken!  Het gestolen-fietsverhaal van Spencer en Wietze, met Marianne achterop, klopt als een bus en staat als een huis! Jezus, man, Jasper heeft zelf verklaard dat hij de jongens heeft gezien bij het afscheid van Marianne op de hoogte van sportvelden De Swadde (dus niet het tunneltje!) Wat wil je dan nog? Wie denk je wel dat dat je bent om ons verhaal  in twijfel te trekken? Donder op met je meer dan twintig getuigen die zeggen dat we niet de juiste Ali in Turkije hebben gepakt! Het rapport Ali H. staat ook als een huis!

Weet je waar ik spijt van heb, Wim? Dat we Stephanie die aangifte van smaad tegen jou hebben laten intrekken. We hadden je gewoon moeten vervolgen. Waarom we dat niet gedaan hebben, heb ik eeuwig spijt van. Want we hadden het gewoon kunnen doen, ook al trok Stephanie haar aangifte in. Ik zal Riedstra aanraden om ook Stephanie te horen als getuige. Dan zullen we eens zien wie hier allemaal flauwekul uitkraamt.  Ik en Joris zullen Riedstra ook opdracht geven om de aangiftes van Faek en Farhad snel te vervolgen. Het moet maar eens afgelopen zijn met jouw smaad en laster!

Harm Brouwer

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

Een reactie op Een podium voor trol “Douwe Ritsema”.

  1. Wim Dankbaar zegt:

    Beste “Johan Kolderkamp”,

    Iemand die te laf is om zichzelf kenbaar te maken en mij met WimP aanspreekt, laat ik hier sowieso niet aan het woord. Je kunt je verhaal kwijt bij Jan Libbenga, alias Barracuda. Post je NSB geklets daar maar. Misschien antwoord ik je daar wel? Als Jan het lef heeft om mijn antwoorden te plaatsen? Tot nu toe heeft hij reeds bewezen dat hij dat niet durft. Maar dat zal wel te maken hebben dat hij niet steeds wil horen dat hij Jan Libbenga is?

    Wim

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s