Gaat SG van Veiligheid & Justitie Siebe Riedstra schoon schip maken?

AfbeeldingsresultaatDurft Bas Haan van Nieuwsuur  Demmink en Brouwer  ter verantwoording te roepen? Na zijn prachtige scoop over het WODC? En zijn sympathie voor de klokkenluidster Marianne Van Ooyen? Durft Bas als prijswinnende onderzoeksjournalist SG Riedstra aan te spreken? Durft Bas Faek te bellen om hem te vragen wat er nu waar is van wat Wim zegt?  Begrijpt Bas dat de Marianne Vaatstra zaak een veel grotere misstand is? Is Bas de journalist die nog verder durft te gaan? Bas durft toch ook minister  Grapperhaus de maat te nemen in Nieuwsuur met Marielle Tweebeke? Debat hartstikke gewonnen!

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: woensdag 14 februari 2018 13:30
Aan: ‘Riedstra, drs. S. – BD/AL’
CC: ‘Bruinsma, mr. drs. M.P. – BD/BSG’; info@CTIVD.nl; leliveld@vandoorne.com; HansMauritz@Home.nl; ‘secretariaat.bjz@om.nl’; ‘h.j.mous@om.nl’; ‘m.otte@om.nl’; huvaja@gmail.com; bart.molenkamp@kpnmail.nl; secretaris@restorejustice.nl; Adèle van der Plas (vanderPlas@bsvdp.nl); Strafgriffie.hof-arle.leeuwarden@rechtspraak.nl; Bons, A.A. (Hof Arnhem-Leeuwarden) (a.bons@rechtspraak.nl); k.voskuil@ad.nl; ‘Chris Klomp (freelancer80@ad.nl)’; ‘Ton Hofstede (Ton.Hofstede@live.com)’; ‘diekstra@diekstravanderlaan.nl’; ‘bas.haan@nieuwsuur.nl’; ‘C.vdStaaij@tweedekamer.nl’; ‘rvraak@sp.nl’; ‘s.fritsma@tweedekamer.nl’; ‘m.vtoorenburg@tweedekamer.nl’; ‘a.kuiken@tweedekamer.nl’; ‘l.helder@tweedekamer.nl’; ‘m.azmani@tweedekamer.nl’; ‘k.verhoeven@tweedekamer.nl’; ‘a.rutte@tweedekamer.nl’; ‘f.voosten@tweedekamer.nl’; ‘a.vojik@tweedekamer.nl’; ‘h.krol@tweedekamer.nl’; ‘m.vnispen@tweedekamer.nl’; ‘t.hiddema@tweedekamer.nl’; sdn@planet.nl
Onderwerp: RE: Belankrijk bericht voor de Secretaris-Generaal, melding van een zeer grote misstand.

Geachte heer Riedstra,

Ik wil u de gelegenheid geven om te bewijzen dat u een integere Secretaris-Generaal van Veiligheid en Justitie bent. Geeft u uw mensen opdracht om Faek Mustafa de volgende vragen te stellen:

– Bent u op 1 mei 1999 door de politie te Buitenpost verhoord als verdachte in de moordzaak van Marianne Vaatstra?

– Heeft u de politie verteld waar en door wie Marianne Vaatstra is vermoord?

– Was de Ali Hassan die uw vriend was in het AZC, dezelfde man die door het OM in oktober 1999 werd aangehouden in Istanbul?

– Heeft het OM u in het kader van het “Onderzoek Ali H.” in 2011 benaderd om deze vraag te beantwoorden?

– Op welke datum bent u overgeplaatst naar een ander AZC?

– Heeft u de u bekende Ali Hassan sinds de moord op Marianna Vaatstra ooit nog weer gezien?

– Heeft u Ludger Dill en zijn duitse vriend, aangever van een strafzaak tegen Dankbaar, ooit gekend?

Geeft u verder uw mensen opdracht om Stephanie Broersma-Van Reemst de volgende vragen te stellen:

– Heeft u in de avond/nacht van 30 april op 1 mei 1999 Marianne Vaatstra ontmoet?

– Bent u er getuige geweest dat uw toenmalige vriendje Faek Mustafa  de ventielen uit de banden van de fietsen van Spencer en Wietze trok?

– Was de Ali Hassan die u kende als de vriend van Faek, dezelfde man die door het OM in oktober 1999 werd aangehouden in Istanbul?

– Heeft het OM u in het kader van het “Onderzoek Ali H.” in 2011 benaderd om deze vraag te beantwoorden?

– Bent u rond middernacht in het bijzijn van Marianne Vaatstra getuige geweest van Marianne’s constatering dat de ventielen uit de banden van die fietsen waren getrokken?

– Wat heeft u daarna waargenomen?

– Heeft u de u bekende Ali Hassan sinds de moord op Marianna Vaatstra ooit nog weer gezien?

– Waarom heeft u een aangifte wegens smaad tegen de heer Dankbaar ingetrokken?

– Wie heeft u aangeraden om deze aangifte in te trekken?

Toelichting:  Als zeer hoge ambtenaren van uw ministerie een moordenaar van een minderjarig meisje wegsluizen, en daar 18 jaar lang over liegen tegenover de nabestaanden en het hele Nederlandse volk, dan verdient uw ministerie het predikaat Veiligheid niet, noch Justitie. Dan is er sprake van een misstand die voor de gemiddelde burger nauwelijks te bevatten is. Een misdrijf van onvoorstelbare proporties omdat deze  faliekant indruist tegen het mandaat dat wij als samenleving uw ministerie hebben gegeven. Dat mandaat is dat Justitie dit soort beestachtige moordenaars dient te pakken en te berechten, in plaats van stiekem weg te sluizen. Mijn beschuldigingen aan het adres van de heren Brouwer en Demmink zijn bovendien van dien ernstige aard, dat deze niet onbeantwoord kunnen blijven. Indien niet waar, zijn deze beschuldigingen de ergste vorm van smaad en laster ooit. U kunt er van op aan dat ik mij dat zeer goed besef. Daarom past het niet dat de heren Demmink en Brouwer deze beschuldigingen onweersproken laten, en de heer Brouwer mij zelfs tot twee keer toe laat weten dat hij niet wenst te reageren op mijn beschuldigingen. Wat in mijn ogen in feite een de facto erkenning is dat mijn beschuldigingen de waarheid zijn. De heer Brouwer, noch de heer Demmink hebben niet eens het zelfrespect om te durven zeggen: Het is niet waar, Dankbaar, wat je ons aanwrijft!  En nu gaan we je even aanpakken voor smaad en laster! Nee, ze laten het gewoon over hun kant gaan. Ik snap dat wel, mijnheer Riedstra, als ze dat zouden zeggen, weten ze dat ze liegen.

Maar ik heb deze misstand nu op uw bord gelegd. Als actieve SG van Justitie, de hoogste man. U weet nu van de hoed en de rand. U kunt nu bewijzen dat u er daadwerkelijk iets aan gaat doen om Nederland het vertrouwen in de rechtstaat terug te geven. Als meest vocale klokkenluider van deze misstand, heb ik er last van!  Mild uitgedrukt! Ik ben al 6 ton kwijtgeraakt aan vermeend verbeurde dwangsommen. Het is mij wel duidelijk dat de rechters die op mijn zaken worden gezet, de opdracht hebben om mij kapot te maken en te veroordelen. Om het misdrijf van Harm en Joris te beschermen. Blijkbaar strekt deze misstand zich uit tot corrupte rechters, die mij mijn grondrechten ontzeggen om getuigen te horen, zoals Faek Mustafa en Stephanie van Reemst. Getuigen die ik onder normale omstandigheden wel zou krijgen. Weet u, mijnheer Riedstra, wat er gebeurt als mrs. Bosma, Hielkema en Rietveld Faek en Stephanie zouden oproepen als getuigen?  Dan is het hek toch van de dam? Waarom doen deze rechters dat niet? Dat is toch gek? Faek en Stephanie kunnen toch alleen maar in rechte bewijzen dat ik alles bij elkaar verzonnen  heb? Dat is toch koren op de molen van de heren Brouwer en Demmink? Waarom mag ik ze dan niet horen?

Gaat u Faek en Stephanie zelf even vragen hoe het zit? Wist u al dat Faek en zijn beste vriend Farhad Bawar ook aangifte tegen mij hebben gedaan? Wist u al dat zij daartoe aangezet zijn door advocaat Rick Reyneveld van de aangever in wiens caravan Marianne is vermoord volgens Faek? Wist u al dat Faek daar nu spijt als haren op zijn hoofd heeft?  Nu hij beseft dat hij in die zaak als getuige zal worden gehoord? Kunt u het OM even zeggen om deze aangifte zo snel als mogelijk te vervolgen? In plaats van uit te stellen?

Komt u ook op 22 februari naar het Hof Leeuwarden om aan te horen waarom ik mrs. Bosma, Hielkema en Rietveld wraak?  Of zegt u, Wim, laat het maar even aan mij over. Ik zal de waarheid wel even ophalen bij Faek en Stephanie. Je hebt helemaal gelijk dat ik dat kan en die macht heb. Ik begrijp jouw missie en ik zie dat die heel erg nobel is! En ja, je hebt ook helemaal gelijk dat het niet kan dat  Brouwer en Demmink  je loodzware aantijgingen onbeantwoord laten. Ik kom erop terug, Wim! Zoals jij, zouden er meer moeten zijn!  Ik wil ook niet bekend worden als de hoofdman van Justitie die zo’n misdrijf onder de pet houdt. Wim, ik ga Joris en Harm even voor het blok zetten. Ik ga ze vragen waarom ze niet reageren op jouw beschuldigingen. Want ik vind ook dat dit niet kan!  Wim, als ik dat niet doe, ben ik geen knip voor de neus waard!

Mvg

Wim

 

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s