Chris Klomp shows his true colours.

Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: dinsdag 13 februari 2018 11:18
Aan: ‘Chris Klomp’
Onderwerp: RE: Belankrijk bericht voor de Secretaris-Generaal, melding van een zeer grote misstand.

Waarom stel je er geen prijs op? Als vrijwel enige journalist die verslag doet over deze zaak en mij, wil je niet op de hoogte blijven? Leg je het even uit?

Wim

Van: Chris Klomp [mailto:freelancer80@ad.nl]
Verzonden: maandag 12 februari 2018 17:35
Aan: Wim Dankbaar
Onderwerp: Re: Belangrijk bericht voor de Secretaris-Generaal, melding van een zeer grote misstand.

Wim,

Zou je mij dit soort mailtjes niet meer willen sturen? Ik stel hier geen prijs op.

Bij voorbaat dank.

2018-02-12 17:22 GMT+01:00 Wim Dankbaar <dank@xs4all.nl>:

Geachte heer Riedstra,

Hoe kan een man, Harm Brouwer,  die een moordenaar/verkrachter van een minderjarig meisje stiekem wegsluist, en daar 18 jaar over liegt,  8 jaar lang voorzitter van het College Procureurs Generaal en nu van de CTIVD worden?

Hoe kan een man, Joris Demmink,  schuldig aan hetzelfde vergrijp als bovengenoemd, die bovendien minderjarige jongetjes verkracht, en onschuldige mensen levenslang laat opsluiten, 10 jaar lang Secretaris-Generaal van Justitie worden?

Hoe kan het dat Joris Demmink en Harm Brouwer niet willen reageren op zulke loodzware aantijgingen? Terwijl zij de mond vol hadden over openheid en transparantie?

Harm Brouwer: “Overigens geldt ook hierbij een volstrekte openheid als wij een fout zouden maken. Niet hopen of gokken, dat het zal overwaaien, beste collega’s, maar actieve openheid en verantwoording.”

Mag een man die zelf terroristen wegsluist, (of is een Irakees die een meisje van 16 de keel doorsnijdt geen terrorist?) wel de voorzitter van de CTIVD zijn? Ter bestrijding van onder meer terrorisme? Mag hij zulke beschuldigingen onbeantwoord laten? Of kan hij dan niet meer geloofwaardig functioneren? Wat vind u daar nu van? Daar heeft u toch wel een mening over als SG van Justitie, die nu op de hoogte is van mijn beschuldigingen aan het adres van de heren Brouwer en Demmink?

Hoe kan het dat u als huidige Secretaris-Generaal van Justitie ook nog niets gezegd heeft? In deze functie heeft u toch ook de taak om het imago en de integriteit van Justitie te waarborgen? Of waar nodig fouten toe te geven? En de rotte appels uit de fruitmand te halen? U heeft toch vrijwel dagelijks overleg met de huidige topman van het OM, Gerrit van der Burg? Hebben u en Gerrit Harm en Joris al gevraagd om volstrekte, actieve openheid en verantwoording te geven? Of zeggen ze u te gokken en te hopen dat het zal overwaaien? Nou, dat zal lastig worden, want u heeft gezegd dat u erop zal terugkomen. Als u A zegt, moet u ook B zeggen. U zult wel denken: Wanneer houdt deze gozer eens op? Welnu, deze gozer houdt nooit op. Tenzij hij morgen een hartaanval of een kogel door zijn kop krijgt of anderszins de mond wordt gesnoerd. U denkt toch niet dat ik nu ga stoppen? Nadat mij  5 ton aan vermeend verbeurde dwangsommen  is afgenomen door de corrupte Haarlemse rechter Anton Schotman? Dezelfde rechter die door Demmink na de rechterswissel op de Chipshol zaak van de familie Poot werd gezet? De familie Poot met wie de Staat nu een miljoenendeal heeft gemaakt om de zaak af te kopen in ruil om verder hun mond te houden? Dezelfde rechter die probeerde om mij “mijn missie” te laten opgeven?  U denkt toch niet dat ik nu ga zeggen: Stop mij maar drie maanden in de bak en hou die vijf ton maar?

Mijnheer Riedstra, de familie Poot mag dan settelen voor een deal van honderden miljoenen euro’s met de Staat, in ruil om verder hun mond te houden, maar ik doe dat niet. Ik zou ook kunnen zeggen: Geef mij een paar miljoen schadevergoeding, dan houd ik verder mijn bek. Ik ben niet als de familie Poot die de malversaties van de Staat laten wegkomen met een afkoopsom van honderden miljoenen euro’s, zo niet meer dan een miljard.

De emails van de bewaker van de PI Zwolle, waarop u zou reageren, zijn nog maar het topje van de ijsberg. Wat veel belangijker is dat ik zit op drie verklaringen van Faek Mustafa, Riad Elmakhour en Rida Hashimi. Allemaal getuigen die de versie van Harm Brouwer  en Joris Demmink, Henk Mous en andere trawanten naar het rijk der fabelen verwijzen. Maar Harm en Joris durven daar niet op te reageren? En u tot nu toe toch ook niet?

Wat wilt u dat ik doe, mijnheer Riedstra? Moet ik net als de oud-gevangenisdirecteuren Jacques van Huet, Bart Molenkamp, Frans Douw en Jos Poelmann voor de ingang op het Plein van de Tweede Kamer demonsteren? Met een bord voor de vrijlating van Baybasin? Levert dat wat op? Levert het wat op als een strijder een vliegtuig laat over vliegen met de tekst “Free Baybasin”? Nee! Dat levert helemaal NIETS op! Dat levert slechts op dat Baybaysin naar de meest beveiligde gevangenis in Vught werd overgeplaatst.  Waar  topcrimineel Holleeder ook zit!

Gaat u eindelijk eens doen wat u moet doen als integere SG van Justitie? Gaat u even terugkomen op mijn melding van de misstand die ik u heb gemeld? Gaat u even bewijzen dat klokkenluiders een podium krijgen? Gaat u even Harm Brouwer en Joris Demmink vragen om zich te verantwoorden? Kijk, Mijnheer Riedstra, Harm Brouwer en Joris Demmink lezen dit ook.  Ik mag toch aannemen dat Jan Leliveld, de advocaat van Joris Demmink bij Van Doorne, waar mijn neefje Martijn Lesterhuis, de oudste zoon van de jongste zus van mijn overleden vader, de kantoordirecteur is, dit allemaal meekrijgt? Ik mag toch aannemen dat Jan Leliveld  dit deelt met  zijn cliënt Joris Demmink? Vindt u het dan niet gek dat Joris zich blijft hullen in stilzwijgen? Gaat u Joris nu eens vragen: Beste Joris, Wat moet ik hiermee? Help mij even! Gaat u Harm Brouwer even vragen? Beste Harm, wil je AUB even bevestigen dat die gekke Dankbaar alles bij elkaar liegt? Ik heb Dankbaar beloofd dat ik erop terug zal komen. Wat moet ik Dankbaar nu zeggen? Ik sta met mijn bek vol tanden als Joris en jij niet duidelijk maken dat  Dankbaar alles verzint. Joris en Harm, ik ben de nieuwe SG van Justitie. Hoe moet ik Dankbaar antwoorden? Daar heb ik toch jullie input voor nodig? Harm en joris, ik kan ook niet meer geloofwaardig functioneren, als jullie niet bewijzen dat Dankbaar ongelijk heeft. Als SG van Justitie moet ik in  elk geval achter het rapport Ali H.  staan dat jullie hebben uitgebracht.  Kunnen jullie dan aan mij bevestigen dat daar geen leugens in staan?  Mag ik jullie vragen waarom jullie Faek Mustafa die in het rapport genoemd wordt als de vriend van Ali Hassan, Faek niet hebben gevraagd of de Ali die in Turkije werd gepakt, zijn vriend was?  Vinden jullie het goed,  Joris en Harm, dat ik vanuit mijn functie als SG, deze vraag alsnog stel aan Faek?  Of moet ik deze vraag niet eens stellen? Moet ik het gewoon doen? Als Secretaris Generaal van Justitie? Hadden jullie, Joris en Harm, dit niet al moeten doen?

Deze vragen zijn in feite retorisch voor een integere SG van Justitie. Een integere SG zou Faek Mustafa vragen wat er waar is van het rapport  Ali H. van Joris en Harm. Een integere SG zou Baybasin niet persoonlijk in de bak opzoeken met het dreigement om zijn mond te houden. Een integere SG zou niet tweemaal Baybasin aanbieden om namens de minister uitgeleverd te worden naar Turkije, met de belofte dat hij in Turkije  snel zal worden vrijgelaten. Een aanbod buiten de rechter om! Een aanbod voor een man die hier tot levenslang is veroordeeld! Wat vindt u daar nu van, mijnheer Riedstra? Als hoogste man van Justitie? Moet kunnen? Nou, mijnheer Riedstra, dat kan HELEMAAL niet! Althans niet volgens de regels die wij hier hanteren in de rechtsstaat Nederland. En dat weet u als geen ander! Als u dat niet weet, bent u geen knip voor de neus waard als  de hoogste man van Justitie. Hoe kan het dat Baybasin een aanbod krijgt namens de minister (Opstelten) buiten de rechters om die Baybasin tot levenslang hebben veroordeeld? En wat zegt het dat Baybasin dit onrechtmatige aanbod heeft geweigerd? Daar heeft u toch wel een mening over, mijnheer Riedstra? Of meent u dat dit wel kon? Vind u dan dat levenslang gestraften buiten de rechter om aanbiedingen moeten kunnen krijgen om vrijgelaten te worden van de hoogste instanties, in dit geval van de  minister? Vindt u dat volgens de regels van onze rechtstaat? Bevestigt u dat dan even!

Zou u Baybasin persoonlijk bezoeken in de gevangenis om hem te dreigen  zijn mond te houden? Nee toch? Maar als u weet dat Joris Demmink dat wel deed, waarom beschermt u hem dan nog? Deze man heeft de moordenaar van Marianne Vaatstra weggesluisd samen met Harm Brouwer! Dat is wat zeg! Is dat niet zwaarder dan Baybasin? Moet u hen niet even vragen om dat te ontkrachten? U kunt dat toch als SG van Justitie?  Of ziet u niet dat zolang ze niets willen zeggen, ik gelijk heb? Mijnheer Riedstra, een echte SG van Justitie laat mijn beschuldigen toch niet in het midden? Dit straalt toch ook op u af? Zolang u niets zegt, mag ik toch zeggen dat u van hetzelfde laken een pak een bent?

Mvg

Wim

 

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: zondag 11 februari 2018 17:13
Aan: ‘Riedstra, drs. S. – BD/AL’
CC: ‘Bruinsma, mr. drs. M.P. – BD/BSG’; info@CTIVD.nl; leliveld@vandoorne.com; HansMauritz@Home.nl; ‘secretariaat.bjz@om.nl‘; ‘h.j.mous@om.nl‘; ‘m.otte@om.nl‘; huvaja@gmail.com; bart.molenkamp@kpnmail.nl; secretaris@restorejustice.nl; Adèle van der Plas (vanderPlas@bsvdp.nl); Strafgriffie.hof-arle.leeuwarden@rechtspraak.nl; Bons, A.A. (Hof Arnhem-Leeuwarden) (a.bons@rechtspraak.nl); k.voskuil@ad.nl; ‘Chris Klomp (freelancer80@ad.nl)’; ‘Ton Hofstede (Ton.Hofstede@live.com)’; ‘diekstra@diekstravanderlaan.nl
Onderwerp: RE: Belankrijk bericht voor de Secretaris-Generaal, melding van een zeer grote misstand.

Geachte heer Riedstra,

Wanneer komt u er eens op terug? Heeft u al met directeur Hans Plattel gesproken van de PI Zwolle? Heeft u al vast kunnen stellen dat een grappenmaker mij deze emails heeft gestuurd?

Weet u mijnheer Riedstra, U zegt mij dat u mijn email heeft gelezen en erop terug komt. Nou, dat is meer dan Harm Brouwer en Joris Demmink zeggen. Maar komt u er ook op terug? Of is het te moeilijk voor u? Hoe kan het nu toch bestaan dat ik Joris en Demmink en Harm Brouwer vrijelijk jarenlang mag beschuldigen van het wegsluizen van de moordenaar van Marianne Vaatstra? Recht in hun smoel! Hoe kan het dat ik een boek kan uitbrengen met op de kaft een afbeelding van Joris Demmink met ondertiteling :” Hoofd Doofpot”. Hoe kan het dat  Joris Demmink daar niets aan doet? Joris Demmink is toch tien jaar lang uw voorganger geweest?  Stel dat ik u zou beschuldigen, als SG van Justitie, van het stiekem wegsluizen van de moordenaar van een minderjarig meisje, neemt u dat dan? Laat u dat onweersproken? Of is dat uw eer te na? Dat laat u toch niet toe? Waarom Joris Demmink en Harm Brouwer dan wel? Hoe wilt u dan hen nog beschermen als zij dat zelf niet doen?

Kijk, mijnheer Riedstra, als ik gelijk heb in mijn stelling dat Joris en Harm vanaf dag 1 hebben geweten door wie en waar Marianne  is vermoord en de moordenaar, Ali Hassan, op kosten van de belastingbetaler stiekem hebben weggesluisd, dan is er sprake van een criminele organisatie!  In elk geval voor een deel van Justitie. Dat valt in het niet met de bewezen verkrachtingen van Joris Demmink van ‘lekkere jongetjes” in Turkije! Dat valt in het niet met de levenslange gevangenisstraf van Baybasin die Demmink heeft geregeld onder chantage van Turkije! Omdat hij daar lekkere jongetjes heeft verkracht.

Bent u dan wel een integere SG? Komt u er dan eens op terug? Heeft u Joris en Harm al gevraagd hoe te reageren? Dat zou ik maar doen als u er werkelijk op terug wilt komen. Tenslotte zijn zij het die ik beschuldig, niet u.  Maar ik beschuldig u wel als u deze doofpot in stand wilt houden. Dan bent u niets beter dan Joris en Harm, en onderdeel van een criminele organisatie, waaraan Satudarah en No Surrender  nog een puntje kunnen zuigen. Satudarah en No Surrender sluizen geen verkrachters en moordenaars van minderjarige meisjes weg! Ze doen wellicht wel in drugs en andere zaken, maar dat niet! Vergeleken met Joris en Harm hebben Satudurah, No Surrender en The Hells Angels  nog eer!

Komt u er even op terug, mijnheer Riedstra? Kunnen Harm en Joris eindelijk eens reageren, namens u? Bijvoorbeeld door te zeggen  dat de verklaringen van Faek, Riad en Rida onzin zijn? Dat ik alles bij elkaar lieg? Wilt u het hen even vragen of hun verklaringen onzin zijn? Of beter nog: vraagt u het Joris en Harm! Wat is nu het probleem? Waarom kunnen Joris en Harm niet zeggen: Nee hoor, wij hebben Ali Hassan niet weggesluisd! En ja hoor, de Ali Hassan die we in Turkije hebben gepakt was wel degelijk de vriend van Faek! Dat hebben we Faek zelf gevraagd, maar niet heus!

Mvg

Wim

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s