Vragen voor Joris Demmink en Harm Brouwer

Martijn Lesterhuis, Managing Director, Van Doorne

Martijn, de oudste zoon  van de zus van mijn vader. Wellicht de meest succesvolle advocaat van Nederland. Trots!

 

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: donderdag 27 juli 2017 21:46
Aan: leliveld@vandoorne.com
CC: info@CTIVD.nl; ‘Martijn.Lesterhuis; prdv@xs4all.nl
Onderwerp: Vraag voor uw cliënt Joris Demmink

Heer Demmink, Heer Brouwer, Heer Leliveld,

Waarom laat u het al jaren toe dat ik u beschuldig van het wegsluizen van Ali Hassan, de moordenaar van  Marianne Vaatstra? Dat is toch wel even wat anders dan de beschuldiging  dat u een klant was van  de Haagse pooier Dick Willard  voor afname van lekkere minderjarige jongetjes? Dat is toch wel even wat zwaarder dan de beschuldiging dat u lekkere minderjarige jongetjes in Turkije heeft verkracht? Daar kon u zich toch ook tegen verweren? Waarom hult u zich dan in stilzwijgen tegen mijn beschuldiging? Waarom laat u dat uw knechtje Peter R. de Vries doen met zijn lastercampagne? Waar is uw open verantwoording en transparantie?

 

Beste lieve Yvonne, Waarom kom je hier nu pas mee? Had je dit niet eerder kunnen zeggen? Bijvoorbeeld toen Demmink werd verhoord in het getuigenverhoor naar aanleiding van de Roestige Spijker? Wat denk je dat de geweldige Adèle van der Plas hier mee had kunnen doen? Je wilt het onder ede verklaren?  Beetje laat niet, toch? Snap jij niet dat de familie Poot een convenant met Justitie heeft gesloten om de zaak dicht te houden tegen betaling van miljoenen, zo niet miljarden? Snap je niet waarom de familie Poot zo stil is geworden? Snap jij niet waarom Robert Rubinstein van de stichting Roestige Spijker niets meer zegt?

Welnu, Yvonne, ik durf je te zeggen dat het de familie Poot helemaal niet ging om de pedofiele praktijken van Joris Demmink.  Het ging hen om de miljoenen die de Staat van hen beweerdelijk gestolen heeft. Die hebben ze nu terug! Daarom zeggen ze nu niets meer! En ook daar zit een dikke vette adder onder het gras! Niets is wat het lijkt! De Poten zijn ook vette oplichters.

Martijn, neefje en kantoordirecteur, vraag je collega Jan Leliveld even of hij hier namens Joris Demmink  op wil reageren? Doe van mij ook even de hartelijke groeten aan je moeder Lien Dankbaar.

Mvg

Wim

PS: Lieve Lien, je mag zo trots op je vier zonen zijn. Martijn, die minstens 7 ton per jaar verdient als hoofd van Van Doorne. Joost,  die een goeroe is geworden is als oncogolist in Nederland en Australië. Bauke, die keeper is geworden in het eerste elftal van FC Groningen. Enterprise architect at TVM verzekeringen. Dries, die apotheker is geworden. Hey, dat is mijn familie! Wat hebben zij het goed gedaan! Dan ben ik maar een paria, die de familie Dankbaar te schande maakt.

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

4 reacties op Vragen voor Joris Demmink en Harm Brouwer

  1. Henk zegt:

    U bent absoluut, de grootste held van de familie. Ga door Wim! het is zo duidelijk als wat ! Dat ze zulke beschuldigingen over zijn kan laten gaan is eigenlijk gewoon zeggen wij weten er alles maar dan ook alles van! Sterkte!

  2. Drentse Fryske zegt:

    Praat jezelf dat toch niet aan Wim. Je bént geen paria. Weet je zelf ook wel. Nonsens moet nonsens blijven. Hey, kop op he ! 😉 De ‘fam. Poot perikelen’ ben ik niet zo in thuis, dus kan er ook niet veel over zeggen. Maar dat niéts is wat het lijkt ben ik (inmiddels) terdege van doordrongen … Sterkte jij, wederom.

  3. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s