Peter loopt weer leeg op Boulevard

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: dinsdag 25 juli 2017 13:52
Aan: prdv@xs4all.nl
CC: Onno van Raaij (Onno.van.Raaij@fremantlemedia.nl); leliveld@vandoorne.com; info@CTIVD.nl
Onderwerp: Peter loopt weer leeg op Boulevard

Peter,

De obsessieve verbetenheid waarmee je me wederom afmaakt in Boulevard. Het begint op te vallen. En dan maar blijven zeggen dat je geen belang hebt. Is dat nog geloofwaardig? Leugen op leugen stapel je. Ik heb waanideeën. Tuurlijk Petertje!

Dit zijn allemaal waanideeën:

https://rechtiskrom.wordpress.com/2017/05/14/ondersteundende-bewijzen-voor-verklaring-faek/

Op mijn stelling dat je het OM, Harm Brouwer en Joris Demmink geholpen hebt om de doofpot dicht te houden, zeg je: Waarom zou ik? Kijk Peter, dat is nou een hele goeie vraag! Ontken je dan dat je deze uitzending in samenwerking met het OM hebt gemaakt?

In mijn interviewtje met Boulevard heb ik ook het onderstaande gezegd, maar is natuurlijk niet uitgezonden.

Allereerst wil ik zeggen dat jullie Peter r. de Vries de diepstgezonken journalist van Nederland is.  Die mag gewoon zonder wederhoor in jullie programma zeggen dat ik helemaal kierewiet ben en moet worden afgevoerd in een dwangbuis . Schandalig. Hij heeft het ook al eerder geflikt in de wereld draait door.  De situatie is dat dit de grootste doofpot ooit is met medewerking van Peter R. de Vries. Mijn team heeft nu verklaringen van 3 ex-asielzoekers getekend en wel, die allen verklaren dat Marianne verkracht en vermoord is door de hen bekende Ali Hassan, niet in het weiland maar in de caravan van de duitser Wolfgang  waar zijn vriend Ludger Dill ook bij was. Faek Mustafa heeft aan ons verklaard dat hij ongewild getuige was en dit hele verhaal op de dag van de moord bij de politie heeft verteld.  Dat is dus het echte schandaal. Justitie kent de ware toedracht vanaf dag 1 en heeft ons nu al 18 jaar lang voorgelogen op kosten van de gemeenschap. Ik ben dus helemaal niet kierewiet , maar probeer de samenleving een dienst te bewijzen door deze onvoorstelbare misdaad van Justitie te exposeren zodat het niet weer kan gebeuren.

Het ergste is nog dat jij het bovenstaande ook allemaal weet. Peter, het bewijs dat je een laffe, hypocriete, leugenachtige, misdadige minkukel bent, ligt pontificaal op tafel. Immers, als ik waanideeën heb, dan had je, als de onverschrokken misdaadverslaggever die je claimt te zijn, ALLANG Faek Mustafa durven bellen om die waanideeën te bewijzen. Maar daar ben je veel te laf en corrrupt voor. In je OM uitzending ondersteun je de grootste leugen van het OM ooit, namelijk dat de juiste Ali Hassan is opgepakt in Turkije, terwijl je donders goed weet dat dit een truc was om de juiste Ali Hassan, die Demmink en Brouwer direct hebben weggesluisd, uit te sluiten. Hoezo ben je dan geen vazal van het OM?

Faek zegt er dit over:

Ik verklaar dat de mij bekende Ali Hussein Hassan, die Marianne heeft gedood, niet de persoon was die door Justitie is gearresteerd in Istanbul in oktober 1999. Deze persoon ken ik niet en heb ik slechts gezien op TV. Ik heb hem nooit in levende lijve gezien.

Zijn vriend Rida zegt dit:

Ali Hassan was veel ouder dan Faek en ik kende hem dan ook niet bijzonder goed, maar wist wel hoe hij eruit zag. Daarom kan ik ook met zekerheid zeggen dat dit niet dezelfde man was die in 1999  in Turkije werd gearresteerd. Ik heb van deze man een interview op Youtube gezien. Deze man was lang en slank en had een verzorgd voorkomen. Ik heb hem nooit op het AZC Kollum gezien.  De Ali Hassan die ik kende van het AZC Kollum was korter dan Faek en had een dikker postuur.  Bovendien had hij een baardje en zijn uiterlijk was niet verzorgd, heel anders dan de man die op Youtube staat.

 

Op 15 februari 2012 wist jij al dat de “waarheid” echt aan het licht zou komen. Je stuurde me dit.

Je zal mijn mail wel weer beantwoorden met een stortvloed van verwijten en cynische opmerkingen, maar dit is echt de laatste keer dat ik je heb geantwoord. Voor het geval het je nog niet duidelijk is: Je theorie berust op drijfzand en je terroriseert mensen die volkomen onschuldig zijn. Je zit er echt helemaal naast. De waarheid zal echt nog aan het licht komen, geloof me, maar niet via jou. En dan zal ook blijken hoe gruwelijk jij er naast zat.

Peter, dus bijna ruim 8 maanden voor de arrestatie van Steringa wist jij dit al? Dat ik er gruwelijk naast ga zitten? Je had het beter zo kunnen zeggen: Het OM en ik zijn bezig met een scenario dat de doofpot voorgoed gaat sluiten. Om jou definitief de mond te snoeren, Wim. Het OM weet wat ze aan mij hebben. Ik bescherm zelfs Demmink!

Grappig dat je weer Joris Demmink noemt in Boulevard. Zou ik niet doen. Want half Nederland weet inmiddels wel dat er aan  Demmink een enorme stank hangt, en dat jij hem beschermt. Daar scoor je dus geen punten mee.  Voor de beter wetenden straalt je obsessieve tirade in Boulevard alleen maar angst uit. Angst dat je ontmaskerd zal worden als de meest corrupte journalist van Nederland.  Journalist is veel te veel eer voor jou. Charlatan is het juiste woord.

Och mannetje, wat ben je toch doorzichtig. Als je Brouwer en Demmink zo graag wil beschermen, vraag ze dan eens waarom ze niet willen reageren. Dat zou pas mooi zijn voor Boulevard. Vraag Demmink even waarom hij het toestaat dat ik hem afbeeld als “Hoofd Doofpot” op de voorkant van mijn boek Het Vaatstra Complot. Vraag Brouwer even waarom hij nu al twee keer dit heeft gezegd:

Geachte heer Dankbaar,

De heer Brouwer zal niet reageren op uw e-mail.

Vriendelijke groet,

Secretariaat CTIVD

Oh wacht! Indirect reageren we wel. Daar hebben we onze knechtjes Peter R. de Vries, Chris Klomp en Yehudi Moszkowicz voor!

Hey Peter, als je Faek, Riad, Rida, Harm of Joris niet durft te benaderen, dan nodig ik je uit om in elk geval mij te benaderen. Zal ik je even bellen voor een debatje? Nemen we het gesprek op. Dan gaan we het ook even hebben over het Rabo bankpasje van Marianne waarmee gepind is bij de ABN AMRO Groningen (asielzoekers kregen een pasje van de ABN Amro), het bebloede traningsjack van Ali dat is verdonkeremaand, Isabella en al die andere 20 getuigen die je al tig keer verteld hebben dat ze de verkeerde Ali hadden.

https://rechtiskrom.wordpress.com/2015/03/21/het-pasje-van-marianne/

Maar dat durf je ook niet, toch?  Dan ben je zeker net zo laf als Joris en Harm?

Laat je RTL Boulevard ook een reportage maken over 15 augustus?

https://rechtiskrom.wordpress.com/2017/07/21/voormalige-topman-om-slaat-uitnodiging-af/

Wim

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: woensdag 26 juli 2017 18:10
Aan: prdv@xs4all.nl
CC: Onno van Raaij (Onno.van.Raaij@fremantlemedia.nl); leliveld@vandoorne.com; info@CTIVD.nl; ‘bsvdp@xs4all.nl’ (bsvdp@xs4all.nl)
Onderwerp: RE: Peter loopt weer leeg op Boulevard

Peter,

Je hebt het weer veel te bont gemaakt. Ik had jou en RTL al aangezegd dat ik een aanklacht zou indienen wegens smaad en laster. Dat ga ik nu zeker doen. Weet je waarom? Omdat je de laster en smaad in het kwadraat hebt uitgevoerd. Waar je op 13 juni in Boulevard zei dat ik kierewiet ben en moet worden afgevoerd in een dwangbuis, zei je op 24 juli in Boulevard dat dit nog veel te mild was. Bovendien stapelde je leugen op leugen . Zo zei je bijvoorbeeld dat ik nog geld genoeg heb om rechtszaken aan te spannen. Een vulie smerige leugen! Ik heb geen enkele rechtszaak aangespannen. Alle rechtszaken zijn tegen mij aangespannen. Dan heb ik het nog niet eens over de rest van de leugens die je over mij uitstort in het  publieke domein.

Kijk Peter, ik stuur deze mails ook aan Harm Brouwer  en Joris Demmink. Ik stuur ze aan jou, aan het CTIVD (Harm Brouwer) en aan de advocaat van Joris Demmink, Jan Leliveld. Ze lezen het allemaal. Maar ze reageren niet. Ze zijn allen net zo laf als jij. Jij wilde Demmink zo graag onderuit trekken? Een foto van Demmink in Turkije was toch genoeg? Welnu, die foto is er! Joris, vrees maar met grote vreze. En jij ook Harm!

En jij reageert ook niet, Petertje.

Het is toch wel een beetje raar, Harm en Joris, dat jullie niet willen reageren op mijn loodzware aantijging dat jullie de moordenaars van Marianne een vrijgeleide hebben gegeven.

Jan Leliveld, denk je dat we  stupide zijn? Geloof je zelf dat Joris sinds 1986 nooit in Turkije is geweest in de tien jaar als Directeur Generaal Vreemdelingzaken?  Waar krijgen wij de meeste immigranten vandaan? Turkije toch? Laat me niet lachen, man! Antalya, Istanbul, Ankara, Bodrum. Een directeur generaal Vreemdelingenzaken en Internationale aangelegenheden, komt meerdere malen per jaar in Turkije. Zeker als hij dat tien jaar lang is! Overleg het even met je kantoordirecteur, mijn neefje Martijn Lesterhuis.

Peter, maar jij houdt gewoon vol  dat Demmink in die tien jaar niet in Turkije is geweest? Ben je wel goed bij je hoofd? Waarom vraag je dan niet aan Joris en Harm of dit klopt? Of kun je ze het niet vragen? Zeggen ze dan ook: Ik wil niet reageren! Hey,  Jan Leliveld, durf je nog een keer te zeggen dat je cliënt Joris Demmink in de jaren negentig  niet in Turkije is geweest? Dat zal wel niet, want Joris durft niet eens te zeggen dat hij samen met Harm de moordenaars van Marianne Vaatstra een vrijgeleide heeft gegeven. Dat snap ik bijzonder goed. Als ze dat zouden toegeven, draaien ze de bak in.

Mvg

Wim

 

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: woensdag 26 juli 2017 21:05
Aan: prdv@xs4all.nl
CC: Onno van Raaij (Onno.van.Raaij@fremantlemedia.nl); leliveld@vandoorne.com; info@CTIVD.nl; ‘bsvdp@xs4all.nl’ (bsvdp@xs4all.nl)
Onderwerp: RE: Peter loopt weer leeg op Boulevard

Peter,

Ik zal nog  even thuisbrengen wat een laffe hypocriete zak je bent. En Harm Brouwer en Joris Demmink ook.

Ik zeg en blijf zeggen dat Harm Brouwer en Joris Demmink de hoofdverantwoordelijken zijn voor het wegsluizen van Ali Hassan, de moordenaar van Marianne Vaatstra. Dat zeg ik al jaren recht in hun smoel! Nu ook weer! Zie de cc’s.  Jan leliveld, de advocaat van Joris, reageert niet, Harm Brouwer laat weten dat hij niet wil reageren. Dat is toch raar? Het is helemaal raar omdat jij zo tegen mij tekeer gaat in Boulevard, terwijl juist Joris en Harm iets zouden moeten zeggen. Ben jij dan hun spokesman? Als jij het te zot voor woorden vindt dat ik zeg dat Joris en Harm  Ali Hassan hebben weggesluisd, waarom laat je hen dat zelf dan niet zeggen? Je hebt toch contact met hen? Waarom durven zij niet te zeggen dat ik kierewiet ben en afgevoerd moet worden in dwangbuis? Waarom vertegenwoordig je hen? Waarom durven zij zelf niets te zeggen? Zijn het bange mietjes? Harm en Joris kunnen toch moeilijk volhouden dat ze niet hoeven te reageren, omdat ik helemaal kierewiet ben? Als jij zo tegen mij tekeer gaat? Jouw  gedrag verraadt toch dat er een groot belang is om de misdaden van Joris en Harm te beschermen? Waarom laat je Joris en Harm nooit aan het woord? Waarom moet jij het woord voor hen doen? Waarom doen Harm en Joris zelf niet het woord? Zijn het ondergeschikten van jou? Kunnen ze zelf niet  de open verantwoording en transparantie betrachten die ze altijd hebben gepropageerd?

Durf je te zeggen dat je namens Joris en Harm en praat? Of beter gezegd kletst!  Want klets is het volgens mij. Anders durven jullie toch ook  wat te zeggen, Joris en Harm? In plaats van hullen in laf stilzwijgen? En het aan Peter R. over te laten? Jullie durven toch niet te zeggen dat ik helemaal kierewiet ben? Nee, want jullie weten als geen ander dat ik dat niet ben.

Wim

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

6 reacties op Peter loopt weer leeg op Boulevard

 1. Wim Dankbaar zegt:

  1) Straatverbod is onzinnig en onrechtmatig. Nog nooit overtreden door mij. Er bestaat ook absoluut geen aanwijzing dat ik Terpstra persoonlijk zou willen bezoeken. Ik heb haar 1 keer ontmoet in een periode dat ze mij een held vond. Dit was in 2010. Sinds de aanzeggingen van YM heb ik me altijd gehouden om haar niet persoonlijk op te zoeken. Dit heeft mijn partner Mauritz wel gedaan en die is door Terpstra hartelijk ontvangen. Een gesprek van drie uur op de camping. Ook Klaske Ferwerda heeft Terpstra daarna nog persoonlijk ontmoet. Eveneens hartelijk ontvangen (inclusief omhelzing). De eis tot contactverbod tegen mij (niet tegen Mauritz en Ferwerda) is daarmee vexatoir.

  2) Stijlvorm brieven van Maaike. Een columnist geniet een grote mate van vrijheid, volgens bestendige jurisprudentie. Ik zit met een situatie dat ik wordt benadeeld en lastig gevallen wordt door een advocaat die stelt de mening van Terpstra te vertegenwoordigen, namelijk dat zij een zodanige aversie tegen mij heeft ontwikkeld dat zij een contactverbod met mij wenst, niet meer achter haar dagboek staat, en tevreden is met Jasper Steringa als de moordenaar van haar dochter. Dit terwijl Terpstra aan meerdere personen heeft gemeld dat dit niet waar is, en zelfs heeft gezegd dat zij achter mijn versie van de moord blijft staan. Maar Moszkowicz houdt haar angstvallig weg van elke zitting in de procedures die hij tegen mij heeft aangespannen en weigert vragen te beantwoorden over haar werkelijke mening. Het is ook mijn belang om aan te tonen dat Moszkowicz niet Terpstra vertegenwoordigt en mij daarmee schade toebrengt. Dan staat het mij vrij als columnist om op een ludieke, krachtige manier haar echte mening weer te geven middels fictieve brieven van Terpstra, in een stijlvorm waarvan het voor iedereen direct duidelijk is dat deze fictieve brieven niet door Terpstra zelf zijn geschreven. Bovendien zeg ik dat er ook nog eens bij:

  “Wim, wat een dombo is dat zeg! Dat hij niet ziet dat deze brief niet door mij is opgesteld. Maar hij mag me bellen, Wim! Dan zal ik hem zeggen of jij mijn mening goed verwoord hebt.”

  Wat Youp van het Hek allemaal kan schrijven als columnist, dat gaat veel verder. Parabole overdrijvingen en regelrechte beledigingen. Het verschil met mij is dat ik niks overdrijf en ook niet beledig.

  3) Noodzakelijke verdediging tegen Johan Vaatstra. Het is JV die in navolging van zijn vader begonnen is mij te belasteren en te bedreigen. Zijn vader heeft bewust de media opgezocht om mij te beschadigen. Ik ben in de media, in het publieke domein, door zijn vader uitgemaakt voor gestoorde idioot, vieze leugenaar, complotdenker, die zijn ex vrouw heeft gehersenspoeld. Zijn vader heeft gezegd dat hij bewust de media, met name het Haarlems Dagblad heeft opgezocht om mij “in mijn omgeving te treffen”. JV en ook zijn broer Freddy hebben mij via hun twitter accounts herhaaldelijk belasterd zonder de mogelijkheid daar te kunnen reageren. JV heeft mij meerdere malen met de dood en anderszins bedreigd. Bovendien onder valse identiteiten. Dan rest mij niets anders om te mijner noodzakelijke verdediging daar iets tegenover te zetten op mijn eigen weblog. Ik ben tenslotte niet begonnen met de laster tegen mijn persoon. Ik doe dat uitsluitend om mij te verdedigen en mijn kant van het verhaal te brengen. Daar heb ik recht op. Zelfs wanneer ik zijn moeder een compliment maak als een “wereldwijf”, probeert JV dat weer te verdraaien als een belediging naar zijn moeder, met weer een aanvullende bedreiging:

  In een sierlijke poging om de inmiddels vijandelijke Vaatstra’s toch nog over de streep te trekken – hij meende dat zij als eersten recht hebben op de inhoud van dit boek – gooide Wim er nog een mailtje naar Johan tegenaan als volgt:

  Ha die beste Johan,

  Wil je weten wie je zusje hebben vermoord, voordat het boek uitkomt? Ik nodig je uit om een gesprek daarover te hebben. Freddy is ook welkom.
  Doe in elk geval de groeten aan je fantastische moeder. Wat een wereldwijf is dat. My best friend forever. Als zij jullie lieve jongens vindt, vind ik dat ook.

  Mvg

  Wim

  Eigenlijk was het vooraf al tegen beter weten in, getuige ook het antwoord:

  From: Johanvaatstra
  Sent: zaterdag 22 februari 2014 12:42
  To: Wim Dankbaar
  Subject: Re: Dagboek van Maaike

  1 ding wim mijn moeder is geen wijf en twee als je z.n respect voor haar hebt dan laat je onze fam met rust Zoals zo vaak gevraagd Zoek een hobby en val niet meer mensen lastig Je staat bekend in heel nl als logica fantastica Je hebt niet in de gaten dat je je eigen gezin hiermee belachelijk maakt Hou er mee op doe vrijwilligers werk bij de voedselbank doe wat nuttigs Hou op met dat zinloze boek en kan je beloven dat als je mij ergens. In benoemd in een boek van jou dan word jij niet blij van mij

  Een eis tot contactverbod met Johan Vaatstra, die steeds contact met mij zoekt en mij blijft bedreigen, is daarom de wereld op zijn kop. Ik zou een contactverbod van hem kunnen eisen. Wellicht ben ik naïef om niet bang voor hem te zijn. Hij is tenslotte knettergek, heeft mij en anderen al meermaals met fysiek geweld bedreigd, heeft een strafblad en een vuurwapen, illegaal of niet.

  Wim

  Like

 2. Jonas zegt:

  4 paragnosten die hetzelfde verhaal vertellen. Ze hebben het zelfs over een Duitser en een grijze auto. Hoe kunnen 4 mensen afzonderlijk van elkaar hetzelfde verhaal vertellen, en hoe kan het dat boertje Jasper zijn verhaal op de fiets hier in geen velden of wegen te bekennen is?

  Like

 3. Wim Dankbaar zegt:

  Ontvangen email:

  Geachte Hr. Dankbaar,

  Met grote belangstelling volg ik Uw zoektocht rondom de moord op Marianne Vaatstra.

  Tussen 30 maart 2011 en 12 juli 2013 was ik gedetineerd als politieke gevangene.

  Een groot deel van die tijd was ik gedetineerd in de Bijzondere Zorg Voorziening (BZV) in de PI Zwolle.

  Vanaf het moment dat Jasper Steringa werd opgepakt werd hij geplaatst op deze BZV en was tot mijn vrijlating op 12 juli 2013 mijn buurman.

  Na 3 weken afzondering mocht Jasper op de groep en het personeel vroeg mij om Jasper op de groep te introduceren. Ook bij het luchten bleef hij aan mijn zijde.

  In die tijd hebben wij veel met elkaar gepraat overigens weinig inhoudelijks over zijn zaak.

  Ik heb in mijn werkzame leven 36 jaar in de psychiatrie gewerkt en mag stellen dat ik redelijk wat verstand heb van menselijk gedrag.

  Ook ik krijg de indruk dat Jasper misschien zijdelings te maken heeft gehad met de moord op Marianne Vaatstra maar dat hij zeker niet de hoofddader is.

  In mijn ogen gaf hij wat al te makkelijk toe dat hij de dader was wat mij de indruk gaf dat het geenceneerd was en alleen maar vragen opriep.

  Mocht U vragen hebben of een gesprek met mij willen dan kan dat. Ik woon in Haarlem dus niet zover van Overveen.

  Ik ben bereikbaar op tel. nummer 06xxxxxxxx

  Met vriendelijke groet,

  Like

 4. N.E. Derlander zegt:

  Wim,

  De dorpse Johan Vaatstra kent waarschijnlijk de term “wereldwijf” niet. Is tegenwoordig een groot compliment voor de vrouw, die zo genoemd wordt. Een wereldwijf is in genoemd compliment een vrouw van grote klasse. Overigens jammer, dat haar ex echtgenoot en haar kinderen blijkbaar nog steeds niet zien dat Maaike Terpstra een vrouw van grote klasse is. Ze zou meer respect van hen verdienen!

  De titel van je site “Recht is krom” blijkt steeds nadrukkelijker een self fulfilling prophecy. Bijvoorbeeld: de (agressieve) contactzoeker Johan Vaatstra vraagt een contactverbod tegen jou aan. En het kan allemaal maar in de Nederlandse kromstaat. Het is te hopen dat de kromming in de kromstaat de vorm heeft van een boemerang…………..

  Like

 5. Wim Dankbaar zegt:

  Op het Blog van Chris Klomp:

  Op 29 juni 2017 schrijft Maaike Terpstra een mailtje naar haar advocaat Yehudi Moszkowicz. Dit is de letterlijke tekst:
  ‘met verontwaardiging gelezen wat wim dankbaar op zijn webside heeft staan ,en dat op mijn naam ,onvoorstelbaar waar die man toe in staat is ,ik heb geen enkele mail naar hem gestuurd en ook geen contakt gehad ,en dan net doen dat ik dat heb geschreven ,te walgelijk voor woorden ,hier heb ik dan ook geen woorden voor ,mag dit zomaar ?vele mensen die dit lezen denken nu toch dat het mijn woorden zijn ,hoe gek kun je zijn om dit te bedenken uit naam van ander ,maar het raakt mij wel,dit moet stoppen ,het maakt mij kapot’

  Dit heeft Yehudy ook ingebracht in het kg? (uiteraard met datum,tijd en afzender)

  groet
  Joke

  Zeg Maaike, stuur MIJ dan even een email waarin je dit zegt! Zeg even dat dit daadwerkelijk je mening is. In plaats van je te verschuilen achter de leugens van Yehudi Moszkowicz. Te walgelijk voor woorden? Zijn het niet meer je woorden dan? Is het niet meer te walgelijk voor woorden dat je belazerd bent door Justitie? Staat dat niet in je dagboek? Ben je dan opeens niet meer belazerd door Justitie? Heb je niet gezegd dat je ervoor vreesde dat ze er een zondebok voor zouden oppakken? Heb je niet gezegd dat het te erg voor woorden was dat je dat zou kunnen zou kunnen opschrijven? Heb je niet gezegd dat je niet gelooft dat Jasper Steringa de moordenaar van Marianne is? Heb je niet gezegd dat je gelooft dat mijn versie van de moord de waarheid is? Geloof je nu opeens niet meer dat de moord op je dochter in de caravan van Wolfgang is gepleegd? Zeg je ook, net als Moszko, dat de verklaringen van Faek, Riad en Rida “onzin” zijn?

  Als je jarenlang een vriendin hebt gehad, Klaske Ferwerda, die je door dik en dun heeft bijgestaan, elk jaar met je naar de herdenkingsdag voor geweldslachtoffers ging, en je laat het toe dat zij wordt neergezet als de “verraderlijke vriendin” die “stiekem” je dagboek aan Wim Dankbaar heeft doorgespeeld, terwijl je dit al tien jaar tevoren aan het OM had gegeven in al je wanhoop, en ook Klaske hebt gevraagd of zij een uitgever kon vinden voor je dagboek, dan moet je niet zeuren over mededogen. Dan moet je gewoon opstaan! En helemaal als je gelooft dat de “oplossing” van de moord op je dochter is begraven met een leugen, precies zoals je zelf al voorspelde in je dagboek, 15 jaar geleden.

  Dan moet je gewoon tegen je kinderen zeggen: Fuck you! Ik laat mij niet de wet voorschrijven door jullie! Ik laat mij niet door jullie tot een willoze zombie maken! Ik ben niet die moslima die zich de wil op laat leggen! Zijn jullie nu helemaal belatafeld! Zijn jullie mijn kinderen? Ik sta tenminste voor de waarheid! Ik laat de moord op jullie zus en mijn jongste dochter niet begraven met een leugen! Dat is mijn eer te na! Ik heb jullie verdomme gebaard! Om mij op mijn oude dag te laten chanteren door jullie? Over de moord op mijn oogappeltje?

  Wim en Klaske zijn helemaal geweldig! Ik ben nog niet dement! Ik laat mij niet langer leugens voorschrijven door Yehudi Moszkowicz. Ik ben Maaike Terpstra! Een trotse Friezin die zich niet liet ringeloren door de gevestigde macht die mij jarenlang belazerd heeft en de moordenaar van mijn dochter een vrijgeleide gaf. Lees mijn dagboek maar! Ik heb het altijd voorvoeld, Wim. Jij hebt het bewezen! Ik snap nu dat Faek al op dag 1 de waarheid heeft verteld. Ik wou dat je dertien geleden in mijn leven gekomen was.

  Beste Wim, Ik zal je vanaf nu steunen. Ik zal niet meer in opdracht van Moszkowicz briefjes schrijven. Ik schaam mij daarvoor. Je hebt helemaal gelijk! Dit gaat niet alleen over de moord op Marianne, dit gaat over onze overheid die ons belazert.

  Waarom ben je er nooit bij op een zitting met Yehudi Moszkowicz, Maaike? Omdat hij zegt dat je het niet aankan? Omdat hij zegt dat je een zwakke labiele vrouw bent die niet geconfronteerd wil worden met Wim? Maar wel Wim wil uitkleden voor tonnen aan boetes? Hoezo ben je dan een zwakke labiele vrouw, Maaike? Als je dat wilt? Dan ben je er toch gewoon bij om de strapatsen van Yehudi te bekrachtigen?

  Dan zeg je toch ook tegen je jaren lange vriendin Klaske Fewerda dat je het niet eens bent met de strapatsen van Yehudi Moszkowicz? In plaats van de hoorn erop op te smijten?

  En dan zeg jij dat je niet de moslima bent die zich de wet voor laat schrijven? Omdat je je eigen mening hebt? Waar is die mening dan nu, Maaike? Wat is je mening? Is je mening niet meer wat je in je dagboek beschrijft? Is je mening dat Wim moet worden afgemaakt? Vertel het mij even Maaike! Ik ben je strijdmakker geweest, samen met Klaske. Als ik maar een ton op de bank had gehad, dan had ik nu in een kartonnen doos op straat geleefd! Dankzij jou! Want jij staat het allemaal toe! Yehudi procedeert uit jouw naam! Hoe durf je? Hoe durf je de waarheid over de moord op Marianne te laten begraven door de Justitie die je nu al 18 jaar belazert? Omdat je kennelijk toch die moslima bent die zich de mond laat snoeren door haar eigen kinderen? Omdat je de waarheid over de moord over je dochter ondergeschikt vindt aan het contact met je (klein)kinderen?
  In je dagboek beschrijf je toch ook hoe je belazerd bent door Justitie? Is dat niet meer waar dan?

  Beste Maaike, het maakt mij helemaal niet meer uit wat jij wel of niet vindt Het is niet relevant om de de doofpot te bewijzen. Jouw mening is relevant. Jouw dagboek is vooral relevant. Het gaat mij erom te bewijzen dat jullie zijn belogen bedrogen door Justitie. Die hebben nu een advocaatje gevonden die jou monddood heeft gemaakt.

  Maar niet alleen zijn jullie belogen en bedrogen door Justitie, heel Nederland is bedrogen op kosten van de gemeenschap! Daar gaat het mij om. Dat belang is even wat groter dan wat de familie Vaatstra ervan vindt. Wat jij in je dagboek beschrijft was en is exact de waarheid. Ik heb die waarheid nu gevonden. Marianne is verkracht en vermoord door Ali Hassan in de caravan van Wolfgang. Was getekend: Faek Mustafa. Ali Hassan is meteen weggesluisd door Joris Demmink en Harm Brouwer, met medeweten van “teamleider” Jan Verkaik. Tsjonge jonge, dat jullie daar niet ziedend over zijn!

  Mvg

  Wim

  Like

 6. johnloup zegt:

  Als dat mailtje echt van Maaike komt, is dat zo’n beetje voor ’t eerst dat ze zich ermee bemoeit toch? (op de handgeschreven briefjes na dan).
  Ik neem aan dat Yehudi dit vol trots als bewijsstuk heeft ingebracht?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s