De Nationale ombudsman: Voor of tegen de burger?

 

Geachte mevrouw Joyce Silvester, substituut-ombudsman,

Het klinkt zo mooi op papier. De nationale ombudsman is er voor de burger als het mis gaat tussen de burger en de overheid. Toch? Allereerst vraag ik mij af waarom u mij antwoordt in een dergelijk afbreukgevoelige zaak. U bent tenslotte maar de substituut-ombudsman. Reinier van Zutphen is de hoofd-ombudsman. Mag ik aannemen dat hij ook achter uw bovenstaande brief staat?

Wat is de Ombudsman nu? Is het een instituut dat daadwerkelijk wil bemiddelen als de overheid de burger en nabestaanden van een moordslachtoffer belazert? Of is het slechts een afvoerputje voor een corrupte overheid die meehelpt om de grootste misdrijven van de overheid onder de pet  te houden? Gezien uw bovenstaande brief denk ik het laatste. Leest u dit nog even:

https://rechtiskrom.wordpress.com/2016/08/01/de-brief-van-de-ombudsman/

https://rechtiskrom.wordpress.com/2017/05/11/uitbreiding-klacht-over-het-college-pgs-bij-de-ombudsman/

Mevrouw Joyce, Uw afwimpeling is schandalig! U schaart zich immers achter de drogreden van Justitie dat mensen die vervolgd worden, geen recht meer hebben op antwoorden aan vragen aan de overheid. En tevens dat veroordeelden geen recht meer hebben op een herziening. Wat een farce is dat! Dus Peter R. de Vries mocht niets meer vragen over de Twee van Putten? Harrie Timmermans en Dick Gosewehr mochten niets vragen over de Schiedammer Parkmoord? Ton Derksen en zijn zus Metta de Noo mochten niets vragen over Lucia de Berk?

Wat een schande! Kan ik ook een klacht tegen u en de ombudsman indienen? Of is dat niet geregeld in de wet?

Mevrouw Joyce, het is helemaal van God los! Ik vraag aan Henk Mous  en Dick Adema bepaalde vragen te beantwoorden. Dat doen zij vervolgens een jaar lang niet. Dan schakel ik de ombudsman in, en u zegt dan: Ze hoeven niet te antwoorden! Omdat u vervolgd door datzelfde OM! Wat een ENORM GELUL! Schaamt u zich niet? Als substituut- ombudsman?

Dan bent u toch het afvoerputje voor een corrupte overheid? Of snapt  u nog niet waar ik deze non-responsive heren van beschuldig? De heren die u een beetje ondersteunt in hun stilzwijgen? Ze hoeven toch van u geen antwoorden te geven?  Welnu, ik beschuldig hen van het stiekem wegsluizen van de moordenaars van Marianne Vaatstra. En het jaren lang liegen tegenover het Nederlandse volk. Snapt u dat?  Is het niet ernstig genoeg? Maar de ombudsman , het orgaan dat zegt een vuist te maken tegen dit soort misstanden,  dat zegt de burger bij te staan, houdt puntje bij paaltje deze misstanden gewoon onder de pet, mevrouw Joyce Silvester!

 

(Later meer)

 

 

 

 

 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s