Diederik Aben, lid van criminele organisatie.

http://www.crimesite.nl/ag-wijst-herziening-baybasin-af/

Zelfde kaliber als Joris Demmink en Harm Brouwer. Partners in crime, gebonden door  omerta. Sterkste criminele organisatie ooit. Geen liquidaties. Aben just underboss van de capi di tutti capi. Demmink = Teflon Don.

Ik had dit bericht weer verwijderd omdat ik bij nader inzien niet kan hardmaken dat het OM, Justitie of de Hoge Raad criminele organisaties zijn. Sterker, ik heb juist aanwijzingen dat sommige zaken nog wel goed gaan in de rechtstaat. Maar die aanwijzingen gelden niet voor bovengenoemde heren.  1700 pagina’s. Een beproefde methode om de waarheid te begraven. Wie gaat er nu nu 1700 pagina’s lezen?

 

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

7 reacties op Diederik Aben, lid van criminele organisatie.

 1. Drentse Fryske zegt:

  Nu had ik vorige week reeds gelezen dat er de nodige voortekenen hiertoe waren, en zelfs Baybasin himself al uit goede bron scheen te hebben vernomen wat er stond te gebeuren, deze conclusie. Dus ik was er enigszins ‘op voorbereid’ doch het is triest, dieptriest… schandalig, schrijnend en wreed. Ik ontdekte zojuist dit interview op youtube: Adèle van der Plas hekelt afwijzing herzieningsverzoek Baybasin; https://www.youtube.com/watch?v=ZgmqDWqjquk

  Verder las ik net een aantal tweets op ‘truthhitseverybody’, waarbij het verzoek om die vooral door te spelen, ik citeer hierbij eén er van :

  Truth Hits Everybody‏ @TruthHitsEvery1 · 5 u5 uur geleden

  ‘Willen de oud-topambtenaren & ex-gevangenisdirecteuren die kennis hebben van de bemoeienissen van Demmink inzake Baybasin nu opstaan aub!’ (einde citaat)

  Ook heb ik bij ‘truthhitseverybody’ (twitter) een geluidsopname gehoord van een emotionele speech van mr. Baybasin. Ik wens hem hierbij dan ook veel kracht en sterkte !

 2. Ronald zegt:

  Dit was wel te verwachten. Niet natuurlijk als Aben gewoon gedaan had waarvoor hij betaald wordt: waarheid zoeken en de rechtstaat dienen. Maar als Aben zijn werk had gedaan, dan was er een mega politiek probleem ontstaan.
  Ten eerste was dan vastgesteld dat telefoontaps onbetrouwbaar zijn en dat zou geweldige gevolgen hebben voor heel veel zaken. Herzieningen zouden worden aangevraagd en lopende zaken zouden niet bewezen kunnen worden.
  Ten tweede zou Nederland de geheime deal met Turkije hebben verbroken. Dat zouden de Turken echt niet pikken met als gevolg een diplomatieke rel. En mogelijk zou Turkije het dossier Demmink openbaar maken met de val van het hele justitieapparaat als gevolg.
  Baybasin is en blijft de enige POLITIEKE GEVANGENE (zeker de enige met levenslang) in Nederland. En de rechtstaat is compleet een farce, maar daar maakt blijkbaar niemand zich zorgen over, zolang je de schijn maar ophoudt.

 3. N.E. Derlander zegt:

  In een telefonisch interview met “We are change Rotterdam” van 4 juli jl. merkt advocate Adele van der Plas op dat beide zaken (Demmink op 30 juni 2017 Arnhem en Baybasin op 30 juni 2017 in Den Bosch) zodanig waren geagendeerd, dat zij niet bij beiden aanwezig kon zijn. En dat de (negatieve) uitspraak van Aben (HR) even over de Demmink zaak heen getild moest worden.

  Los van de vraag of beide heren wel of niet (on)schuldig zijn, lijkt de wijze waarop de procedures gevoerd worden, namens de Staat der Nederlanden, een wel heel onwelriekend geurtje over deze zaken heen te leggen. En zoals ik wel vaker op RIK betoogd heb, blijf ik mij erover verbazen dat de weledelzeergeleerde Justitiabelen, vanuit hun prestigieuze kantoorgebouwen en universiteiten dit aanschouwen en strak voor zich uitkijkend stil blijven zitten. Alleen al daaruit kun je vaststellen dat de Nederlandse rechtsstaat niet meer functioneert, zoals deze zou moeten functioneren…….

 4. Reindert Groot zegt:

  Volgens de website van de Bakker Schut Stichting heeft advocaat-generaal mr. D.J.C. Aben maar liefst zes jaar en twee maanden nodig gehad om zijn werk in 1700 pagina’s te doen verschijnen. Van 1 april 2011 tot en met 3 juli 2017.

  Zes jaar en twee maanden betekent een totaal van 74 maanden.

  74 Maanden is gelijk aan 2286 dagen. Als hierop de officiële feestdagen in mindering worden gebracht resteert een 1632 tal dagen. Na aftrek van 40 extra vrije feestdagen die op een werkdag vallen blijven er tenslotte 1592 werkdagen over.

  In een periode van meer dan zes jaar heeft de Hoge Raad het gepresteerd om ÉÉN KOMMA NUL ZEVEN, ja echt waar 1,07 pagina per dag te producen!

  • N.E. Derlander zegt:

   @Reindert Groot

   “In een periode van meer dan zes jaar heeft de Hoge Raad het gepresteerd om ÉÉN KOMMA NUL ZEVEN, ja echt waar 1,07 pagina per dag te producen!” Benieuwd wat dat per 1,07 pagina gekost heeft. Maar nu zonder gekheid: los van de vraag of de heer Baybasin schuldig of onschuldig is, vind ik het niet echt humaan om 7 jaar over zo’n aanvraag te doen. En ook niet passen in een goed functionerende rechtsstaat. Ergo, ook hieruit kun je vaststellen dat de Nederlandse rechtsstaat niet meer functioneert, zoals deze zou moeten functioneren…….

 5. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 6. joepzander zegt:

  Sorry Wim, maar de redenering dat er geen sprake is van criminele organisatie omdat sommige dingen goed gaan, gaat er bij mij niet in. Onder de maffia gaat/ging ook wel eens wat goed. Sterker nog, volgens mij waren allerlei sociale doelen van belang bij de oprichting van de maffia en spelen die nog steeds wel eens een rol. Dat sommige dingen in de praktijk van het Nederlands recht nog wel eens doen denken aan het bestaan van een rechtstaat, ja dank je de koekoek. Hitler maakte ook mooie autowegen. Sorry voor het cliché.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s