’Mega-criminaliteit onder de pet gehouden’

Er is momenteel nogal wat commotie over de onthulling dat criminele asielzoekers door Justitie de hand boven het hoofd worden gehouden.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/28511465/__WIlders_wil_Kamerdebat__.html

http://www.telegraaf.nl/binnenland/28518044/___Misdaad_moet_bestraft___.html

Grote verontwaardiging alom! Geert Wilders en Stef Blok (minister V&J) staan op hun achterste poten! Kamerdebat met spoed! Beetje hypocriet niet? Beetje heel erg hypocriet! Want Geert en zijn partijgenoten sloten de ogen voor het feit dat de top van Justitie de criminele asielzoekers die Marianne Vaatstra hebben verkracht en vermoord zelf een vrijgeleide heeft gegeven.

De journalist die deze onthullingen bracht is Jan Willem Navis van de Telegraaf:

Afbeeldingsresultaat voor jan willem navisVan: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: zaterdag 1 juli 2017 11:39
Aan: jw.navis@telegraaf.nl
Onderwerp: Misdaad moet bestraft?

Beste Jan Willem,

Je blaast wel moreel hoog van de toren, niet?

http://www.telegraaf.nl/binnenland/28518044/___Misdaad_moet_bestraft___.html

Mooie primeur, hoor, daar niet van, dat Justitie cijfers over criminele asielzoekers onder de pet houdt. Ben je oprecht verontwaardigd? Praat eens met je collega Jolande van der Graaf.  Die weet er alles van! Tot en met de moordenaar van Marianne Vaatstra, Ali Hassan, die zij en Rolien Creton in Noorwegen hebben gevonden, maar daar nu niks meer over mogen zeggen. Je leek in ons telefoongesprek van gisteren niet bijster geïnteresseerd.

Ik vind je berichtgeving ietwat ambivalent als verslaggever voor de Telegraaf. De krant die het één en ander de pet hield over criminele asielzoekers. Of beter gezegd: Over criminele Justitiebonzen die criminele asielzoekers een vrijgeleide gaven in de meest gepubliceerde moordzaak van de afgelopen 20 jaar.

https://rechtiskrom.wordpress.com/2017/03/30/rectificatie-volgens-vonnis/

De ware toedracht van de moord op Marianne Vaatstra is kort samengevat het volgende: 

Marianne Vaatstra is vermoord door twee asielzoekers in de caravan van Wolfgang Hebben. Dit was een Duitser. De verkrachters/moordenaars van Marianne heten Ali Hassan en Haval Ali Mawloud.  Behalve Wolfgang was daar ook een 15 jarige asielzoeker bij, genaamd Faek Mustafa. Deze Faek Mustafa is op de ochtend van de moord door de politie opgehaald uit het AZC en heeft aan de politie verteld wat er gebeurd was. De top van Justitie heeft echter direct besloten dat de ware toedracht niet bekend mocht worden. Naar aanleiding van de bekentenis van Faek is Ali Hassan opgepakt op zijn huurkamer in Leeuwarden en via het grenshospitium Amsterdam nog datzelfde weekend het land uitgezet. Dit is geregeld door Harm Brouwer en Joris Demmink. Haval Ali Mawloud is op eigen kracht via Utrecht naar Irak terug gevlucht met hulp van een paar vrienden. Hij heeft daar nu een hoge functie bij de geheime dienst.  

Faek is als “geheime” kroongetuige direct overgeplaatst naar het AZC Musselkanaal. Enkele maanden later kregen hij en zijn vader een verblijfsvergunning. De hele veroordeling van Jasper Steringa is dus een farce om de bovengenoemde ambtsmisdrijven van Justitie op een geloofwaardige manier te begraven. Na de veroordeling van Steringa heb ik ontdekt waar Faek woont en heb ik veelvuldig contact met hem. Deze contacten bewijzen reeds dat wat ik stel klopt.

Mvg

Wim

Beste Jan Willem, snap je het wel helemaal? Je beschuldigt met recht en bewijzen de politie van het achterhouden van informatie over criminele asielzoekers en het aanbieden van een zwijgdeal. Wat dat betreft uitstekende journalistiek. Maar je weet toch ook dat de politie niet de hoogste in de boom is? Je weet toch ook dat de politie opdracht van bovenaf krijgt? Zonder opdracht van mogen ze de Telegraaf toch geen zwijgdeal aan bieden? Wie staat er boven de politie? Het Openbaar Ministerie toch? En de top van het OM is toch het College van Procureurs Generaal? Of denk jij dat ze er niets weten dat de politie deze cijfers onder de pet moest houden? Vraag hen even van wie de politie deze opdracht kreeg. Heb je hen al gebeld voor een reactie? Als je dan toch bezig bent, vraag hen dan ook even een reactie hierop:

https://rechtiskrom.wordpress.com/2017/05/02/mijn-antwoord-aan-het-college/

Als je dat durft en mag van je hoofdredactie, dan gaan we pas echt lachen! Of beter gezegd huilen.

Willem

PS: Er zijn ook heel veel niet criminele asielzoekers. Voorbeelden: Faek, Rida, Riad en Farhad.

 

 

 

 

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s