Uitdaging voor Chris Klomp en Peter R. de Vries

Afbeeldingsresultaat voor peter r de vries

Deze twee heren, Chris Klomp en Peter R. de Vries, zijn van hetzelfde laken een pak. Beschermers van de ergste Nederlandse misdadigers ooit sinds de Tweede Wereld Oorlog: De twee partners in crime: Joris Demmink en Harm Brouwer. Oh wow, Wim! Wat een bold statement! Dit zijn de bazen van Justitie geweest! Zijn dat misdadigers? Ja, dat zijn het! Waarom dan, Wim? Omdat ze de moordenaars van Marianne Vaatstra een vrijgeleide hebben gegeven, misbruik van hun macht hebben gemaakt, 18 jaar gelogen hebben tegen de familie Vaatstra, de Tweede Kamer en het Nederlandse volk, miljoenen aan gemeenschapsgeld hebben verbrast  aan fake onderzoeken en tenslotte een onschuldige veeboer er voor opgehangen hebben.

Wow, Wim! Dat is nogal wat, wat je daar stelt!  Kun je dat hardmaken? Is dat niet de puurste vorm van smaad en laster tegen onze hoogste overheidsdienaren van Justitie? Ben je niet bang dat ze je aanklagen?

Nee, beste mensen, daar ben ik niet helemaal niet bang voor.  Want behalve de  grootste misdadigers sinds de Tweede Wereld Oorlog, zijn het ook nog de grootste lafaards. Zij hoeven mij helemaal niet aan te klagen. Deden ze het maar! Waarom doen ze dat dan niet, Wim? Welnu, allereerst doen ze dat niet omdat ze weten dat dan hun ambtsmisdrijven blootgelegd worden. Er zijn immers na de Tweede Wereld Oorlog een paar regels vastgelegd voor onze rechtstaat, waar zij ook niet omheen kunnen. Dus kiezen zij ervoor om hun vazallen, hoernalisten Chris Klomp en Peter R. de Vries, mij in de media neer te zetten als compleet gestoord, kierewiet, moet worden afgevoerd in een dwangbuis, opgesloten in een TBS inrichting! Dat is toch veel effectiever? De door de Staat gesubsidieerde omroepen werken wel mee. Weten zij veel? Peter en Chris kennen ook de spreuk van de graaf tegen de bisschop: Houd jij ze dom, dan houd ik ze arm!

Snapt u nu dat Chris Klomp en Peter R. de Vries nooit mijn verhaal in landelijke media zullen vertellen? Snapt u dat zij laffe nitwits zijn? Als u het nog niet snapt, vraagt u zich dan eens af waarom ik een “amateurspeurder” ben. Ik heb onderzocht. Ik heb getuigen benaderd en gesproken! In tegenstelling tot Peter en Chris. Ik heb getekende verklaringen van drie ex asielzoekers, Faek, Riad en Rida, die allen verklaren dat Marianne Vaatstra is vermoord door de asielzoeker Ali Hassan. In de caravan van Wolfgang. Bovendien verklaren zij dat dit niet de Ali Hassan was die in Turkije werd gearresteerd. Met andere woorden: Dat het rapport Ali H. één grote leugen was. Een leugen van ons OM! Van onze overheid! Van Joris Demmink en Harm Brouwer, die toen in 2011 nog de hoogst verantwoordelijken van het OM en Justitie waren. Wat is dan mijn amateurisme? Voegt u daarbij dat het OM niet wil reageren op de door mij geproduceerde verklaringen van Faek, Rida en Riad, en je weet helemaal hoe het zit. Tenminste, als je nog een beetje brains hebt, niet kierewiet bent, niet hoeft te worden afgevoerd in een dwangbuis naar een TBS kliniek.

Voegt u daarbij dat het OM mijn zeer afbreukgevoelige hoger beroep tegen Wolfgang maar blijft uitstellen. Het OM weet ook dat ik de verklaringen van Faek, Riad en Riad zal inbrengen en hen als getuigen zal oproepen. De rechter die dit (weer) gaat afwijzen is reeds bij voorbaat corrupt. Waarvan akte! Getekend: Wim Dankbaar.

Je zou toch verwachten dat de arme, door mij  “belasterde” Wolfgang via zijn advocaat Rick Reyneveld het OM maant om mijn hoger beroep zo snel mogelijk te behandelen? Oh, wacht! Rick, Wolfgang en het OM verzetten zich nu tegen het horen van de getuigen Faek, Riad, Rida en Farhad, de bronnen mijn “smaad”. Waarom, Wolfgang? Waarom, Rick? Is Wolfgang nu toch bang geworden dat hij in hoger beroep ontbloot wordt als een smerige leugenaar en medeplichtige aan haar verkrachting en moord? En uitwisser van   zijn sporen aan deze misdaad? Niet? Waarom durft hij dan niet Faek te dagvaarden? Die zegt toch dat hij getuige is geweest van de moord in de caravan en in het bijzijn van Wolfgang? Ah ja, en dan ben ik debiel? Dan ben ik de crimineel? Dacht het niet, Wolfgang. Jij bent de crimineel! Je hebt alleen het geluk gehad dat je beschermd werd door nog veel grotere criminelen!

Durf nog eens te zeggen dat je Faek, Ali , Ludger en Marianne nooit hebt ontmoet en gekend!  Onder ede in het hoger beroep! Kom dan, Wolfgang!  Hoezo, geen valse aangifte? Je bent net zo laf als je vriend Henk Mous. Die durft ook niets meer te zeggen. Die zegt ook tijdens lezingen dat hij geen vragen wil beantwoorden over de zaak Vaatstra. Hellup! Ik wil wel vragen beantwoorden, als het maar niet over Vaatstra is!

Voegt u daarbij dat Peter Rollebol en Chris Klomp ook niks durven zeggen over de verklaringen van Faek, Rida en Riad, dan weet je helemaal hoe het zit. En dat noemt zich (onderzoeks)journalist?

Een beetje onderzoeksjournalist had toch allang Faek, Rida en Riad gebeld? Een beetje onderzoeksjournalist had toch allang Maaike Terpstra gebeld hoe het nou zit met dat contactverbod? Of ze werkelijk meent dat Jasper Steringa de moordenaar van haar dochter is? Of Yehudi haar werkelijk vertegenwoordigt? Een beetje onderzoeksjournalist had toch allang het OM gevraagd wat er waar is van de verklaringen van Faek, Rida en Riad? Of ze dat even gaan onderzoeken?

Welnu, dat zou een uitdaging zijn voor Chris en Peter, maar die uitdaging is retorisch. Toch?

Zeg Peter, ik heb aanstaande dinsdag een “bemiddelingsgesprek” met Yehudi, door hem aangevraagd, de “raadsman” van Maaike bij mevrouw Mr. de Kroon in Hilversum. Dat is toch jouw woonplaats? Wil je erbij zijn? Ik nodig je uit. Durf je niet toch? Ben je te laf voor toch? Kun je haar en Yehudi uitleggen hoe kierewiet ik ben. “Hahaha, doe je best, Wim!”

Ik doe mijn best wel, Peter. Maak je geen zorgen. Doe jij ook je best? Kom je dinsdag?

En jij, Chris?

Beste lezers, ik ben helemaal kierewiet! Geloof Chris en Peter nou maar! Keep your eyes on the ball! Wat Peter, Chris en het OM zouden moeten (willen) bewijzen is dat Faek, Rida, Riad, Isabella, Alexandra en al die andere getuigen kierewiet zijn. Er is hier maar één die in deze zaak kierewiet is (gemaakt door het OM). Hij heet Jasper Steringa.

Mvg

Wim

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

3 reacties op Uitdaging voor Chris Klomp en Peter R. de Vries

 1. Ze zijn beide havo-talen. Geestelijk tekortschietend en dat compenserend met stoere, gedecideerde taal en auwto’s.

  Ik zou zelf wachten tot deze lichten een fout maken en dan met veel leedvermaak natrappen. Want dat gaat gebeuren. Peter werkt voor het OM en is opstelschrijver voor een nsb-krant omdat hij zo nog wat aanzien bij de verkeerde vrouwen krijgt.

  Beide zijn het mislukte karakters. Waarheid interesseert hun niets, alleen wat anderen van waarheid vinden. Dat moet genoeg zeggen. Meelopers.

 2. Rob B zegt:

  Je gaat deze waarheid-schuwende lafbekken zeker niet zien op dat gesprek a.s. dinsdag!

 3. Drentse Fryske zegt:

  Ach Wim, een dérgelijke uitdaging…. Wat verwacht je ? Dat is toch meer iets voor échte mannen om gehoor aan te geven ?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s