Tweede Kamer steunt corruptie/leugens/misdrijven OM

 

 

De originele klacht vindt u hier:

https://rechtiskrom.wordpress.com/2017/05/19/mijn-klacht-over-justitie-aan-de-vaste-commissie-vj/

En nu komt het: Het voor dit onderzoek verantwoordelijke deel van Justitie weet het bovenstaande vanaf de dag van de moord!

Dat betekent dat Justitie 18 jaar lang heeft gelogen tegen het Nederlandse volk en dat nog steeds doet.

Dat betekent dat Justitie een brute verkrachter/moordenaar een heimelijke vrijgeleide heeft gegeven en medeplichtigen de hand boven het hoofd heeft gehouden (ook hiervoor zijn bewijzen te over).

Dat betekent dat het OM heeft gelogen in het rapport “Onderzoek Ali H.”  uit 2011, waarin geconcludeerd werd dat de juiste Ali H. in Turkije is aangehouden.

Het betekent dat er bij de veroordeling en detentie van Jasper Steringa sprake is van wederrechtelijke vrijheidsberoving.

Het betekent dat Steringa is gedwongen tot een valse bekentenis en er gesjoemeld is met de door het OM beweerde DNA match.

Het betekent dat het OM Wim Dankbaar op onrechtmatige wijze heeft vervolgd en veroordeeld wegens smaad jegens Wolfgang. De top van het OM weet immers zelf dat Wolfgang medeplichtig was, Dankbaar de waarheid publiceerde, daarmee een algemeen belang diende, en dus dat het geen smaad is.

Alle bovenstaande punten zijn, indien waar, ambtsmisdrijven van ongekende omvang,  gepleegd door onze eigen overheid, volledig haaks op waar wij als rechtsstaat zeggen voor te staan. Mijn beschuldigingen zijn zo ernstig en dermate goed onderbouwd, dat het OM in elk geval de vragen zou moeten beantwoorden, al was het maar om zulke ernstige beschuldigingen te ontkrachten. Zie mijn fundamenten onder de aantijgingen hier:

https://rechtiskrom.wordpress.com/2017/05/14/ondersteundende-bewijzen-voor-verklaring-faek/

Als één van de redenen van het OM om niet te antwoorden, wordt genoemd dat ik vervolgd wordt. Deze reden is krankjorum en ook in strijd met de regels van onze rechtsstaat.

Maar geachte kamerleden, wat mij nog het meest ergert, is dat er kennelijk niemand van de 150 kamerleden te vinden is, die nu eens zegt: Mijnheer Dankbaar, u heeft gelijk. Het OM is verplicht tot antwoorden op uw vragen. Als wij hier niets mee doen, zeggen wij in feite: Het is prima dat onze hoogste Justitiebazen verkrachters en moordenaars van minderjarige meisjes een vrijgeleide geven, in plaats van hen op te pakken en te berechten. Het is prima dat het OM tegen ons liegt en ons valse conclusies voorschotelt in officiële rapporten. Moet ik dan alles alleen doen? Is er geen kamerlid die mij helpt en de controlerende taak niet verzaakt? Niemand die zich aangesproken voelt? Is ons parlement dan niet failliet? Ik zal Faek Mustafa zelf vragen te getuigen in een voorlopig getuigenverhoor, terwijl ik vind dat de Tweede Kamer dat zou moeten doen.  Als de bom dan barst, zegt u dan niet ”Wir haben es nicht gewußt”. Zegt u dan gewoon: “We stonden erbij en keken ernaar.”

Met vriendelijke groet,

Wim Dankbaar

Ik blijf me verbazen. Deze Commissie V&J is dus ook een farce. Vertaling: Wij als parlement vinden het helemaal prima, deze leugens en ambtsmisdrijven van Justitie. Moet kunnen!

Afbeeldingsresultaat voor struisvogelgedrag

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

5 reacties op Tweede Kamer steunt corruptie/leugens/misdrijven OM

 1. N.E. Derlander zegt:

  Jammer, dat de snuggere Fries en zeer ervaren strafrechtpleiter mr. Hiddema (FvD) bij deze gerechtvaardigde vraag (klacht) van Nederlandse waarheidszoekers, net als de andere juridisch opgeleide Tweede Kamerleden, ook wegduikt. Het geeft te denken.

 2. Wim Dankbaar zegt:

  Gryte, Ik heb overigens alle berichten met jouw naam verwijderd. Op zich vond ik het wel relevant om te laten zien hoe Johan in de discussie over deze zaak de naam van zijn ex misbruikt, nota bene de moeder van zijn kinderen. Wat een hufter. Maar aan de andere kant is het te privé, en Johan is labiel genoeg om onder invloed gekke dingen te doen.

  Wim

  • N.E. Derlander zegt:

   Wim,

   Goede zaak om betrokken mensen, waar nodig, te beschermen bij het zoeken naar de waarheid en het aantonen van onrecht.

 3. van Tours zegt:

  Indien iemand op de hoogte is van een gepleegd misdrijf, dan dient hij daarvan Justitie op de hoogte te stellen. Het je mond houden is zelfs strafbaar. Iedereen in de Tweede Kamer, specifiek de commissie van Veiligheid en Justitie, is op de hoogte van begane misdrijven die nog niet vervolgd zijn. Elk integer mens zal onrecht aan de kaak willen stellen, ook al is het maar onder Misdaad Anoniem. Wanneer, o wanneer staat die mens die integer wil blijven, daarvoor staat en wat aan deze zaak kan doen in de Kamer, op? Zo een kamerlid onder druk van de ‘fractiediscipline’ zijn mond moet houden, laat hem een persconferentie beleggen, waarin hij uitlegt hoe het in die fractie gaat, om vervolgens de fractie te verlaten. Ik zou niet kunnen werken bij een werkgever met criminele aspiraties.

  • N.E. Derlander zegt:

   @vanTours

   De tijdelijke macht van een zeer beperkte groep elitairen reikt kennelijk ver.

   In de Tweede Kamer of de regering zitten geen alfa mannetjes en vrouwtjes. Dat maakt hen ook zo eng, zij beslissen namelijk wel over het lot van velen.

   Dat zij zich vaak wel als alfa mannetje of vrouwtje gedragen maakt hen zo lachwekkend en ongeloofwaardig……………….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s