Henk Krol

Krol H.C.M. (50PLUS)

Ik zie onder meer Henk Krol. Maar die durft toch ook niks meer tegen Joris Demmink? Henk, jij hebt je toch kalt laten stellen door Joris, na je publicaties in de Gay Krant? Jij durft toch ook geen vraagtekens te zetten bij het ongeluk van je voormalige collega Fred Brouwer in Thailand, vlak voordat hij had aangekondigd naar Nederland te komen om een boekje open te doen over Demmink bij Pauw en Witteman?

 

Henk, Je vindt dat het tot op de bodem uitgezocht moet worden? Welnu dat kan je nu toch? Geen uitzondering voor Demmink? Gewoon knokken wat je altijd doet? Je moet in een rechtstaat op Justitie kunnen vertrouwen? Wat ben je toch schattig naïef, Henk!  Met jouw ervaring?

Je weet nog steeds niet, en je wil het ook helemaal niet weten, of Joris Demmink met minderjarige jongens  naar bed is geweest? En na je artikel in de Gay Krant heeft Joris Demmink een persoonlijk gesprek met je aangevraagd? Het was een “plezierig” gesprek dat niet gehouden is?

Zeg Henk, waarom denk je dat Joris geen geheim gesprek met mij wil? Moet ik je dat nog uitleggen? Omdat er NIETS meer terug in de tube is te stoppen!  Waar ik hem van beschuldig is nog 10 keer erger dan waarvan jij hem van beschuldigde. Namelijk het stiekem wegsluizen van de moordenaars van Marianne Vaatstra, samen met Harm Brouwer.  Dit feit speelde al ver voor dat jij en Fred de Brouwer zijn  escapades in het Anne Frank plantsoen publiceerden. Dat was 2003, dit was 1999. Snap je dan waarom Demmink geen gesprek met mij wil? Snap je dat ik niet bang voor deze misdadiger? Snap je dat Demmink dat ook wel ziet? Snap je dat hij peentjes zweet? Kijk, Henk, ik zou het nooit op een akkoordje gooien met zo’n enorme klootzak. Met de duivel moet je geen zoete broodjes bakken. Je ziet wat daar van komt. 14 jaar langer wanbeleid!

Je zou er niets meer over zeggen totdat er een wezenlijke verandering zou komen? Is het “handig” om als hoogste ambtenaar  een relatie met een jonge porno acteur van de helft zijn leeftijd? Dat is nou een goede vraag, Henk!  Dat is namelijk ook een bewezen feit! En dat is niet “handig”. Het is niet alleen onhandig, het is ONACCEPTABEL voor een SG!  Ben je bang voor de reactie van Demmink? “Ik niet, mijn mensen wel.” Een verhaal waar je maanden aan hebt gewerkt? Met consultatie van juristen?

De eerste de beste zwemleraar wordt achter slot en grendel gestopt? Maar  Joris gaat vrijuit ondanks veel hardere en zwaardere bewijzen?

Beste Henk, die wezenlijke verandering is er nu gekomen. Je kunt nu Demmink keihard aanpakken. Waarmee je ook je collega Fred Brouwer posthuum een eer bewijst.

Lees dit en lees het goed:

https://rechtiskrom.wordpress.com/2017/05/26/toelichting-klacht-over-het-om-aan-de-vaste-kamercommissie-vj/

Ik ben ook 50 plus ! Laat mij even zien dat ik op jou wil stemmen! Je zegt tegen Eva dat je hoopt dat iedereen die ECHT iets weet over deze ambtenaar, zich meldt!

Ik meld me, Henk!

Faek Mustafa: 

Op zaterdag 1 mei 1999 ben ik door de politie opgehaald en heb ik op het politiebureau te Buitenpost een verklaring afgelegd inzake de moord op Marianne Imke Vaatstra. Ik wil niet prijsgeven hetgeen ik heb verklaard maar wens wel aan te geven dat ik in ruil voor het vertellen van het adres van mijn vriend Ali Hussein Hassan in Leeuwarden men mij verder met rust zou laten. Men wekte bij mij de indruk dat Ali aldaar gearresteerd zou worden. Vervolgens heb ik Ali nooit meer gezien. 

Ik ben tegen mijn wil in getuige geweest van de moord op Marianne Vaatstra maar wens over de details niet te verklaren. Wel verklaar ik bij deze dat Ali Hussein Hassan Marianne heeft gedood in de caravan van Wolfgang Hebben, bewoner van het AZC Kollum op dat deel dat niet tot het AZC behoorde maar werd bewoond door vaste standplaatshouders uit de periode dat het AZC nog niet bestond. 

Ik verklaar dat ik weet wie een derde persoon heeft gebeld om in de nacht van de moord naar Leeuwarden te brengen. Ik verklaar dat ik er met niemand over heb durven praten maar wel op zondagmiddag twee mei negentienhonderd negenennegentig in de namiddag met een vriend heb besproken wat er in de afgelopen nacht is gebeurd. De identiteit van die vriend heb ik gedeeld met de auteur(s) van het boek ‘Het verboden dagboek van Maaike

Marianne kwam wel vaker in de caravan van Wolfgang Hebben. Zij is die bewuste nacht daarheen gebracht door Ludger Dill in diens auto, een donkergrijze Mercedes stationcar. 

Ik verklaar dat de mij bekende Ali Hussein Hassan, die Marianne heeft gedood, niet de persoon was die door Justitie is gearresteerd in Istanbul in oktober 1999. Deze persoon ken ik niet en heb ik slechts gezien op TV. Ik heb hem nooit in levende lijve gezien.

Riad Elmakhour:

Van vrijdag op zaterdag 30 april en 1 mei 1999 was ik bij een vriend op bezoek op het AZC te Kollum. Rond 02.30 uur werd mijn vriend gebeld door iemand die wist dat ik bij hem op bezoek was en dat ik nog die nacht terug zou gaan naar Leeuwarden. Eerst werd er gebeld of ik nog aanwezig was en enkele minuten later met het verzoek of ik iemand een lift kon geven naar Leeuwarden. Ik heb daar positief op geantwoord en mij werd gevraagd om via de Lauwersmeerweg langs de Badweg in Kollum te rijden en vervolgens in de richting van Veenklooster. Zo reed ik ook altijd van het AZC terug naar huis. Onderweg zou de lifter zoals ik hierboven bedoel zich wel laten zien zo werd ij gezegd. Ik heb dat vervolgens gedaan en de betreffende persoon meegenomen. Ik kende de man die ik meenam als een bewoner van het AZC en had hem vaker gezien in het bijzijn van andere vrienden van mijn vriend. Ik schrok heel erg toen ik zag dat hij behoorlijk onder het bloed zat en erg overstuur was. Ik schrok nog meer toen hij mij vertelde dat hij iemand vermoord had. Het was en zeer onsamenhangend verhaal maar het werd mij wel duidelijk dat het om een meisje ging. Ik heb hem afgezet aan de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden. Hij heeft me onderweg wel verteld dat hij Ali heette. Pas enkele dagen later drong het allemaal tot mij door waar  zijn verhaal mee te maken had. Ik durfde daarmee niet naar de politie omdat ik bang was dat men ook mij zou verdenken. Ook toen ik later werd verzocht om me te melden op het politiebureau heb ik niet gezegd wat er gebeurd was uit angst dat ik er problemen mee zou krijgen. De politie confronteerde mij met een verklaring van mijn vrouw maar ik heb dat toen ontkend. Omdat ik bang was voor sporen heb ik mijn kleren nog diezelfde nacht uitgedaan en bij een vriend op het AZC in Burgum andere kleren aangetrokken. Die kleren zijn, zo heb ik begrepen, later teruggevonden maar gelukkig wezen deze niet naar mij. Ik betreur het dat ik dit niet allemaal eerder hebt verteld maar ik was bang dat ik gearresteerd zou worden.

Henk, wie denk je dat Faek op 1 mei 1999 heeft opgehaald uit het AZC? De kaboutertjes? Die hebben dan zeker ook zijn verklaring verzonnen? Of heb ik dat gedaan? Zegt Jan Verkaik je iets? De teamleider van het onderzoek? Een “rotvent” volgens Bauke?  Hey Henk, als Jan Verkaik zijn naam haas is, waarom doet hij dan niets? Dat moet jij nu even aan de minister vragen! Jan Verkaik zal zeggen: Ik moest mijn bek houden! Ik kreeg de opdracht van Joris en Harm. Kan ik er wat aan doen dat mij de moraliteit ontbreekt om te spreken? Befehl ist Befehl! Ik ben ook maar een gewone vazal!

Vraag ook even aan de minister wie anders in de positie was, anders dan Harm en Joris, om Ali weg te sluizen en Faek na zijn verklaring over te plaatsen via landelijke diensten als de politie,  het COA, het Grenshospitium, AZC Musselkanaal, de IND en de Marechaussee. Tsjonge, en dan willen Harm en Joris mij Gekke Gerritje maken? Terwijl   ze niet durven te reageren? Het is echt een schande dat de Tweede Kamer hier tot nu toe niets aan doet!

Henk, destijds vond men je reportages over sekstfeesten in Weert met hoge ambtenaren “onzorgvuldig”. Ik vond dat niet hoor, Henk. Ik vond het helemaal puik. Maar dat werd wel gewoon gezegd! Toch gek dat nu niemand zegt dat mijn verklaringen van Faek, Riad en Riad “onzorgvuldig” zijn. Wat vind jij, Henk?

Mvg

Wim

 

 

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op Henk Krol

  • N.E. Derlander zegt:

   Een zinnetje in het interview met Henk Krol heeft mij getroffen. Henk Krol zei op een gegeven moment, dat hij i.c. een dossier bij de notaris heeft liggen, voor het geval hij zich moet verdedigen……………. Dat geeft de burger in ieder geval een beetje moed!

 1. yvonne zegt:

  Iedereen die de waarheid op het spoor komt, wordt de kop afgehakt…..waarom willen zo weinig mensen dit zien???

 2. Henk Krol wist dat het Demmink-boek van Fred de Brouwer bijna af was, maar waar dat nu is of wat ermee gaat gebeuren…??? Henk Krol had werkelijk geen idee… yeah right…

 3. Is Henk Krol niet van onder tot boven in het pak genaaid? Hoe zat dat ook al weer met die € 200.000.- subsidie om zijn noodlijdend bedrijf er bovenop te helpen, hoe zat het ook alweer met de pensioenafdrachten van zijn personeel? Een bedrijf in financiële problemen maakt soms vreemde bokkensprongen.

  Had het boek van Fred de Brouwer de gay-krant niet uit het moeras kunnen trekken, maar een hoge ambtenaar van het OM er juist induwen?
  Na een gezellig onderonsje tussen Henkie, Knijff en een hoge OM ambtenaar hebben we nooit meer iets anders gehoord over de 2 ton subsidie dan “Ik kan alles netjes verantwoorden” en over de pensioenpremie “die heb ik allemaal terug betaald” Ja dat was het werknemersdeel, maar hoe zat het dan met het werkgeversdeel?
  IJdele Henkie schoof ook af en toe aan bij de rode miljonair tafels waar dan voorgekookte vragen worden gesteld af en toe met quasi lastige vragen, maar ook af en toe verrast -wat verwacht je anders bij die rode miljonair tafels- door een vraag waar hij zich niet op had voorbereidt, over hoe het nou precies zat met die pensioenpremies waarvan Henkie altijd zei “die zijn allemaal netjes terugbetaald”, dan reageerde Henkie als door een wesp gestoken en een adder gebeten.

  Kortom het moet toch haast wel dat Henkie in het pak is genaaid.
  En Fred de Brouwer zullen we waarschijnlijk nooit meer iets horen, zelfs de kopij, het manuscript van zijn nog uit te brengen boek daaromtrent is het oorverdovend stil.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s