Beste Rinus Otte, hoogleraar strafrecht en super PG

Rinus OtteBeste Rinus,

U bent toch zo’n vriendelijke, integere man? Dat zegt uw secretaresse van de faculteit Groningen, waar u hoogleraar strafrecht bent, naast uw job als PG van het College Procureurs Generaal. Uw foto hiernaast voor het College is toch genomen door uw dochter Daniella? U zult wel trots op haar zijn, toch?

Leest u dit even:

https://rechtiskrom.wordpress.com/2013/08/16/levenslang-of-vrijheid-voor-baybasin/

Beste Rinus, wanneer geeft u weer een college aan uw studenten in Groningen? Kunt u mij uitnodigen als speciale gast? Kijk Rinus, als hoogleraar strafrecht en lid van het College PG, ben ik zeer benieuwd of u uw studenten kunt uitleggen dat het rechtmatig en volgens de Nederlandse wet is dat een tot levenslang veroordeelde man een deal krijgt aangeboden van de minister van justitie,  om uitgeleverd te worden naar Turkije met de belofte dat hij daar snel wordt vrijgelaten. Zonder tussenkomst van een rechter! Dat zou u toch moeten weten? Als hoogleraar strafrecht moet u daar toch wel een mening over hebben? Rinus, ik denk dat dit een compleet onrechtmatige actie was. U ook? Maar wat ik denk is natuurlijk veel minder belangrijk dan uw mening. U heeft immers zoveel meer autoriteit!

Tevens ben ik benieuwd, Rinus, of u vindt dat Baybasin dit aanbod van de minister had moeten accepteren. Hij deed het niet. Terecht of niet?

Met vriendelijke groet,

Wim

DANIELLA

“Many small people, who in many small places, do many small things, can alter the face of the world.” – Berlin wall

Hey Rinus, dat zijn teksten! Van je eigen dochter! Da’s toch grappig, Rinus, dat je dochter zo’n rechtvaardigheidsgevoel heeft. Heeft ze dat van jou? Ze is toch niet van de melkboer? You’re not even small people!  You’re very big people!

 

 

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Beste Rinus Otte, hoogleraar strafrecht en super PG

  1. Gaya zegt:

    Rinus kijkt wel uit,net als alle anderen…lafaards

  2. Pingback: Eindtijdsignalen en andere opmerkele nieuwsfeiten, verzameld door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

  3. Het is als in vele sectoren van onze recht(…) staat. Mooi praten, quasi kritische vragen stellen maar altijd met een schuin oog naar de broodheren.

    Wat denkt u hoe zou het zijn zou gaan met een kleine vis? Ik denk, die wordt gekaakt, gerookt en daarna in de afvalbak misschien wel ongerookt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s