Zuigen over Faek en Farhad

Ben ik Faek en Farhad aan het zuigen? Jazeker! En ze vinden het bloedirritant. Daar ben ik mij heel wel van bewust. Zelfs mijn lieve moeder vindt dat ik over de top ga. Ronald Beetz heeft er zijn bedenkingen bij. Ronald zegt: Het is niet mijn stijl! Hoe je steeds zijn vrouw erbij haalt, die heeft er toch niets mee te maken?

Welnu, het is wel mijn stijl! Ik ga helemaal niet over de top! En die vrouw van Faek heeft er WEL DEGELIJK mee te maken. Die vrouw weet ook dat Faek de waarheid heeft verteld op dag 1 aan de politie. Dat hij getuige is geweest van de moord op Marianne in de caravan van Wolfgang. Misschien niet toen ze trouwde met Faek, maar nu wel! Beste Mimaya, hoe mooi je ook bent, weet je wat jij zou moeten doen, Mimaya? Je moet even achter Faek gaan staan. Stand by your man! En vriend Farhad ook. Beste lieve Mimaya, heb jij er niets mee te maken? Je weet toch dat Faek heeft verklaard heeft als volgt:

‘Op zaterdag 1 (één) mei 1999 ben ik door de politie opgehaald en heb ik op het politiebureau te Buitenpost een verklaring afgelegd inzake de moord op Marianne Imke Vaatstra. Ik wil niet prijsgeven hetgeen ik heb verklaard maar wens wel aan te geven dat ik in ruil voor het vertellen van het adres van mijn vriend Ali Hussein Hassan in Leeuwarden men mij verder met rust zou laten. Men wekte bij mij de indruk dat Ali aldaar gearresteerd zou worden. Vervolgens heb ik Ali nooit meer gezien.

Ik ben tegen mijn wil in getuige geweest van de moord op Marianne Vaatstra maar wens over de details niet te verklaren. Wel verklaar ik bij deze dat Ali Hussein Hassan Marianne heeft gedood in de caravan van Wolfgang Hebben, bewoner van het AZC Kollum op dat deel dat niet tot het AZC behoorde maar werd bewoond door vaste standplaatshouders uit de periode dat het AZC nog niet bestond.

Marianne kwam wel vaker in de caravan van Wolfgang Hebben. Zij is die bewuste nacht daarheen gebracht door Ludger Dill in diens auto, een donkergrijze Mercedes stationcar.

Ik verklaar dat ik weet wie een derde persoon heeft gebeld om Ali in de nacht van de moord naar Leeuwarden te brengen. Ik verklaar dat ik er met niemand over heb durven praten maar wel op zondagmiddag twee mei negentienhonderd negenennegentig in de namiddag met een vriend heb besproken wat er in de afgelopen nacht is gebeurd. De identiteit van die vriend heb ik gedeeld met de auteur(s) van het boek ‘Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra.’

Ik verklaar dat de mij bekende Ali Hussein Hassan, die Marianne heeft gedood, niet de persoon was die door Justitie is gearresteerd in Istanbul in oktober 1999. Deze persoon ken ik niet en heb ik slechts gezien op TV. Ik heb hem nooit in levende lijve gezien.

Ik verklaar dat de mij bekende Ali Hassan ook bevriend was met Mohammed (Jano) Hassan.’

Nou, Mimaya? Heeft jouw Faek dit niet verklaard? Staat zijn handtekening er niet onder?  Ben je niet trots dat Faek dit durfde te verklaren? Behind  a strong man, there is a strong woman!  Hey Farhad , behind a strong friend, there is strong friend! Wanneer ga jij nu eens strong zijn? Jij weet het toch ook? Al veel eerder dan Mimaya! Farhad, als jouw beste vriend Faek durft te zeggen dat hij op dag 1 aan de politie heeft verteld dat hij getuige is geweest van de moord op Marianne in de caravan van Wolfgang… waarom durf jij dat dan niet te bevestigen? Je zie in de zomer van 99 al tegen Isabella: Ik weet wel wie de moord heeft gepleegd. Je ziet er zo stoer uit. Maar heb je ook kracht van binnen, Farhad? Zoals Faek?

Wim

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

5 reacties op Zuigen over Faek en Farhad

  1. Lacht Faek ooit wel eens echt op foto?

  2. Remembering Marianne Vaatstra

    “Op 1 mei 1999 werd het levenloze lichaam van Marianne Vaatstra gevonden. Officieel is de zaak opgelost, maar daar kan ik me niet in vinden. Ik zou er boeken over vol kunnen schrijven, maar dat doe ik vandaag maar niet. Wel wijs ik u op diverse artikelen van mijn hand die ik eerder schreef. Genoeg leesvoer lijkt me zo.

    En kijkt u vooral de onderstaande documentaire, of download deze zo lang het kan!”

    https://degrijzeduif.blogspot.nl/2017/05/remembering-marianne-vaatstra.html

  3. Ik kan het nu niet kijken, maar dat PRDV in discussie gaat met de privacy waakhond zegt al voldoende over aan welke kant hij staat. Niet die van de burger!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s