Rapport Ali H.

herman bolhaargerrit van der burgalbert van wijkRinus Otte

 

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: zaterdag 22 april 2017 13:31
Aan: m.vanderheyden@rug.nl; m.otte@om.nl; h.j.bolhaar@om.nl; secretariaat.bjz@om.nl; m.otte@rug.nl
Onderwerp: Rapport Ali H.

Geachte heer Otte, Geachte heer van Wijk, Geachte heer Bolhaar, Geachte heer van der Burg,

In navolging van mijn vorige email, hecht ik eraan u te melden dat de (door mij geconstateerde) malversaties en leugens van het OM over de moord op Marianne Vaatstra niet onder uw verantwoordelijk zijn gedaan. Het rapport Ali H.  uit 2011 is onder uw voorgangers uitgebracht. Toen de heer Harm Nanne Brouwer nog voorzitter van het College PG was. Toen de heer Joris Demmink nog SG van Justitie was.

De ware toedracht van de moord op Marianne Vaatstra is kort samengevat het volgende:

Marianne Vaatstra is vermoord door twee asielzoekers in een caravan op het toenmalige AZC. De verkrachters/moordenaars van Marianne heten Ali Hassan en Haval Ali Mawloud.  Behalve de eigenaar van de caravan was daar ook een 15 jarige asielzoeker bij, genaamd Faek Mustafa. Deze Faek Mustafa is op de ochtend van de moord door de politie opgehaald uit het AZC en heeft aan de politie verteld wat er gebeurd was. De top van Justitie heeft echter direct besloten dat de ware toedracht niet bekend mocht worden. Naar aanleiding van de bekentenis van Faek is Ali Hassan opgepakt op zijn huurkamer in Leeuwarden en via het grenshospitium Amsterdam nog datzelfde weekend het land uitgezet. Dit is geregeld door Harm Brouwer en Joris Demmink. Haval Ali Mawloud is op eigen kracht via Utrecht naar Irak terug gevlucht met hulp van een paar vrienden. Hij heeft daar nu een hoge functie bij de geheime dienst.

Faek is als “geheime” kroongetuige direct overgeplaatst naar het AZC Musselkanaal. Enkele maanden later kregen hij en zijn vader een verblijfsvergunning. De hele veroordeling van Jasper Steringa is dus een farce om de bovengenoemde ambtsmisdrijven van Justitie op een geloofwaardige manier te begraven. Na de veroordeling van Steringa heb ik ontdekt waar Faek woont en heb ik veelvuldig contact met hem. Deze contacten bewijzen reeds dat wat ik stel klopt.

Het onderzoek Ali H. werd op touw gezet naar aanleiding van uitzendingen van het programma EénVandaag, waarin de stelling naar voren werd gebracht dat het OM een verkeerde Ali Hassan heeft gearresteerd in Istanbul in okober 1999. De conclusie van het OM rapport  was als volgt:

Er zijn geen aanwijzingen die er op duiden dat in 1999 de verkeerde Ali is aangehouden.

Ik kan u echter verzekeren dat de conclusie en het hele rapport een aaneenrijging van leugens is, om te verhullen dat Justitie zelf de juiste Ali Hassan een heimelijke vrijgeleide heeft gegeven. Er is bewust een verkeerde Ali H. opgepakt om het Nederlandse volk zand in de ogen te strooien door te stellen dat het DNA van deze man niet matchte met het daderspoor. Hetgeen logisch en waar was. Het was namelijk niet de juiste man en dat wist het OM donders goed, omdat de juiste man door het OM zelf al in het weekend van de moord foetsie was gemaakt. Ook kan ik u verzekeren dat het niet Faek was die Marianne had bedreigd, maar Ali. Ook dit is een bewuste leugen omdat Ali Hassan anders nog verdachter was geworden dan hij al was. Hij was na de moord direct verdwenen én hij had Marianne beloofd haar keel door te snijden, wat hij dus twee weken later ook deed. Ook wordt de naam van Faek Mustafa bewust verkeerd gespeld als Feik Mostafa, ongetwijfeld om het voor onderzoekers minder makkelijk te maken om hem op te sporen. De grootste leugen is nog wel dat Faek zich niet kan herinneren met wie hij precies op Koninginnedag in Kollum was. Hij kan het zich heel goed herinneren en heeft dat op de ochtend van de moord in geuren en kleuren aan de politie verteld. Een weldenkend mens ziet natuurlijk ook dat Faek in het kader van dit onderzoek nooit is gevraagd of de juiste Ali H. is gearresteerd.  Dat is de genadeklap voor dit leugenrapport. Faek heeft aan ons bevestigd dat hij nooit is benaderd en dat de in Turkije opgepakte Ali hem onbekend is. Datzelfde geldt ook voor Faek’s toenmalige vriend en klasgenoot Rida Hashimi:

“Ik verklaar tevens dat de Ali Hassan die de politie in Turkije heeft opgepakt en die ook in het programma van SBS6 en Een Vandaag is geweest absoluut niet de Ali Hassan is die mijn vriend bedoelde als zijnde de moordenaar van Marianne Vaatstra. Ik kan dat weten want ik kende Ali Hassan als gemeenschappelijke vriend heel goed en wist ook precies hoe hij er uit zag. Ik heb het dus over de Ali Hassan die in de nacht van de moord is verdwenen en door niemand ooit is teruggezien. Deze Ali Hassan was bewoner van het AZC, maar het was mij bekend dat hij ook een kamer in Leeuwarden huurde.”

We hebben hier dus met een OM te maken dat het hele Nederlandse volk voorliegt in een officieel lijvig rapport.

Geachte heer Otte, Geachte heer van Wijk, Geachte heer Bolhaar, Geachte heer van der Burg,

Ik heb geen enkele reden om aan te nemen dat uw College en uw leden niet integer zijn. Ik ben ook maar een eenvoudige burger die denkt in een rechtsstaat te wonen, waarin moordenaars en verkrachters gepakt en berecht worden, in plaats van een stiekeme vrijgeleide te krijgen. Ik ben ook maar een gewone burger die gelooft in een zelfreinigend vermogen van ons Openbaar Ministerie, en met name het hoogste college daarvan, waarin slechts de meest integere, onberispelijke functionarissen worden verkozen. Ik raad u vieren aan om de komende dagen mijn analyse van het Rapport Ali H. te volgen. Hier is deel 1:
https://rechtiskrom.wordpress.com/2017/04/22/om-rapport-ali-h-debunked-deel-1-2/
In dit verband moet mij wel van het hart dat ik de volgende uitspraak van de heer Bolhaar nogal vreemd vind:

„De hele zaak ligt mij als een steen op de maag. Dit raakt onze professionaliteit en verantwoordelijkheid. Het Openbaar Ministerie en zeker de leidinggevenden horen een voorbeeldfunctie te vervullen”, laat Bolhaar weten op vragen van De Telegraaf over de verdenking van L. (44), die tot deze week plaatsvervangend hoofdofficier was bij het in fraude gespecialiseerde Functioneel Parket.

Bron: http://m.telegraaf.nl/binnenland/article/28035778/seksrel-schokt-top-om

Ik kan mij niet herinneren dat u zulke uitlatingen heeft gedaan over soortgelijke verdenkingen over de voormalige SG, mr. Joris Demmink? Lagen die dan niet als een steen op uw maag? En als ik u nu zeg dat uw voorganger en de heer Demmink  de moordenaars van Marianne Vaatstra in hetzelfde weekend een vrijgeleide hebben gegeven? Is dat niet een veel zwaardere steen op uw maag?

Met vriendelijke groet,

Wim Dankbaar

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

Een reactie op Rapport Ali H.

 1. Wim Dankbaar zegt:

  Uw bericht

  Aan: Otte, M. (PAG Den Haag)
  Onderwerp: Rapport Ali H.
  Verzonden: zaterdag 22 april 2017 13:31:26 (UTC+01:00) Amsterdam, Berlijn, Bern, Rome, Stockholm, Wenen

  is gelezen op zaterdag 22 april 2017 14:31:45 (UTC+01:00) Amsterdam, Berlijn, Bern, Rome, Stockholm, Wenen.

  Wow! Rinus Otte heeft mijn bericht gelezen! Jongste lid van het College Procureurs Generaal en hoogleraar Strafrecht aan de Universiteit Groningen. Net als als mijn opa Willem Frederik Dankbaar die hoogleraar Theologie was aldaar. Waar mijn geweldige vader Willem Andries Dankbaar ook heeft gestudeerd. Beste KNO arts ooit! Foto voor het College is gemaakt door zijn dochter Daniella:

  http://www.daniellaotte.com/

  http://www.daniellaotte.com/about

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s